- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.081
günaydın canım. İdoş aştı kendini valla yakında yürüyecekGünaydın kızlar. Daha yeni kalktık :) İdoş sabahın 6sında gülücükler agular eşliğinde uyandırdı beni, sonra babası uyandı agulaştılar koklaştılar babasıyla., sonra emiştik filan ve saat 7.30 civarı dönme seansımız başladı ve 9 a kadar emekleme çalışmalarımızAy nerden de öğrendi dönmeyi, dönüyo emeklemeye çalışıyo gidemedikçe sinir oluyo sürekli mızırdıyo. Gerçi biraz biraz gidiyo da hanfendiyi o kesmiyo daha hızlı gidecekmiş Hırsını bi görseniz gülmekten ölürsünüz. İyice emekleyene kadar yandım ben. Sussun diye sırt üstü çeviriyorum anında dönüp emeklemeye çalışıyo Sonra 9 da yoruldu bereket de biraz yatıp uyuduk ve şimdi kalktık, kahvaltı aşamasında da geçmişe bakarım :)))
Anladım canım, doğru söylüyorsun bir damlası bile ne kadar faydalı anne sütünün. Bende cumartesi doktora götüeceğim. bakalım ek gıdaya başlayacak mıyız bu ay
Günaydın kızlar. Daha yeni kalktık :) İdoş sabahın 6sında gülücükler agular eşliğinde uyandırdı beni, sonra babası uyandı agulaştılar koklaştılar babasıyla., sonra emiştik filan ve saat 7.30 civarı dönme seansımız başladı ve 9 a kadar emekleme çalışmalarımızAy nerden de öğrendi dönmeyi, dönüyo emeklemeye çalışıyo gidemedikçe sinir oluyo sürekli mızırdıyo. Gerçi biraz biraz gidiyo da hanfendiyi o kesmiyo daha hızlı gidecekmiş Hırsını bi görseniz gülmekten ölürsünüz. İyice emekleyene kadar yandım ben. Sussun diye sırt üstü çeviriyorum anında dönüp emeklemeye çalışıyo Sonra 9 da yoruldu bereket de biraz yatıp uyuduk ve şimdi kalktık, kahvaltı aşamasında da geçmişe bakarım :)))
Cnm bn her sagmada toplam 200 flan sagyodum..dun gcede 240 sagdim...sabah toplamda 80 anca cikti..ilk sulu sur coktu ama o beslemiyo..noldu bi gcede anlamadim ben.
Canim 2. Ye sütümü geri çeviriyorum o yüzden bunları kesin dene tatlım
Her seyden önemlisi 2 saatte bir emzir sut gelene kadar 20 ser Dakika'dan 40 dk
Surekli suyun yanında olsun aklına her geldiginde iç
Sarı uzun kurusu kompostusu bende cok ise yaradı
Yeşillik marul bolca ye ceviz balık ayrıca
Promalt içeceği basta 3 gun gunde 3 defa iç
Benim Dr vefa da vefa bozacisi vardır meşhur ordan boza al demişti markettekiler katkı maddeliymis ama has boza cok ise yarar dedi bana gerek kalmamıştı ama Ankara'da iyi bir bozaci varsa deneyebilirsin
Bir de en önemlisi azim ve istek :))
Allah kurtarsın canım.
Hiç mi ümit yok?
Selam arkadaslar tracy hogg un kitabini okuyorum . 3-4 ay arasi bebekler icin verdigi tabloda aksam 7 de yatis, 23de beslenme ve yatip sabah 7 de uyanmaktan bahsediyor. Allah askina var mi boyle bisi. Bir bebek bu kadar ac kalabilir mi? Avanak gibi dun gece denemeye kalkistim. Mahvoldu aglamaktan ve ben pes ettim cok pismanimmm
maşallah canım tombul sosis olmus bu :)
Altın kızlar
Canımm teşekkür ederimmm
Günaydınn dünüş. Biz yeni uyandık daha.. Selim hareketli bir gece geçirtti bana. Saat başı kalkıp 15 er dk emip uyudu. Yat kalk salak gibi oldum valla 7 ye kadar. Düz çizgide yürü desen yürüyemem
Sen Annesisin en iyi dilinden sen anlarsın boşver kitabı :)
Kızlar oğlum tv e çok fena bakıyor gözünü kırpmıyor o derecesizinkiler ne alemde ? hiç mi seyrettirmeyeyim yoksa arada baktırayım mı dicem ama tv akşamları genellikle açık ve salondayken gözü hep orda :)
emziriyorum emin ol parmiş çekiyo güzelce ama gelmeyince kızıyo inan boza hariç hepsini yapıyorum halada pes etmiş değilim şuan bile bi elimde rezene yanımda 1,5 litrelik pet şişe ha bire içiyorum inş çoğalıcak inancım devam ediyooobide şu malt içeceği aldırıyım eşime bide boza denicem parmişimmm desteğin için saolll bu arada profil resmin değişmiş bi an kim acaba oldum okadar alışmışımki diğerinee
Canim harika aynen böyle devam et olduğu kadar :)
Dün aksam yogun istek üzerine değiştirdim tatlım :))
Med'cim senin oglun dean'e guluyor ben de castiel'e guluyorum. anladin sen onu :))))
günaydın şekercik:)annesi dinlensin diye fırsatta tanırmışş ohh uyu dinlen cnm iş bitmiyoo her gün yap hergün aynıevde bere takıyomusunuz hala ben hiç takmıyom kızım zaten sıkılmalıı illa o ahenkle dans eden saçlarını savurcak tepeside havada komedi kızım benim
canım emin misin? bende okuyorum da 3 te beslenme diye hatırlıyorum...3 aylık bebeğin 8 saat aç kalması kadına zaten tamamen ters düşen birşey
Kızlar benim basımda kuşlarla dertte .
Bizim burda o kadar cok var ki . Yazın martıların çığlıkları uyutmuyordu zaten o hadi neyse
Surekli camımın önüne balkona pisliyorlar söyleyin ben çağlanin mı bademin mı kuşların bokunumu temizleyim :))
Salonun camına bir yapmış yemin ediyorum abartmıyorum bademinkinden buyuk şimdi(
ay ben o yazıyı yazar yazmaz uyandı kuş uykusu bzmkicnm fotoyu kızkardeşim istedi bnde takımın şapkası die çektim yoksa artık şapka gydirmiyorum, gece terlio bazen takıyorum o kadar..şapka eldivenden en son bz çıktık burda galiba:26:
aybikecim syf.52 deki tablo öyle hazırlanmış:26:
nolcak bizim bu bok olayımız bilmiyomm
kuş boku çok zor çıkar bide bende muhabbet kuşu besledim bide bütün gün salınıktı her yerde elime eldiven gecirip önce ıslatıp sonra kazıyodum resmen bide bu kocaman diosunn bilmiyomki alışıncada zor vazgecer kuşlar :44:
SoRma cucum ta kaynar suları döküp kazıyorum da öyle anca biraz çıkıyor yeni boyattigim balkon demirleri kapkara oldu .
Oo o kuşlar ne ki bizde kac tane muhabbet kuşu vardı 20 kusur senedir papağanımız var onlar mis mis :))
Denize yakın ya ev ondan oluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?