2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. İdoş aştı kendini valla yakında yürüyecek
Dün Selim'de ıkına ıkına bir kere döndü dönüş o dönüş
birde gece harakiri yapmış yüzü gözü tırnak izi

Son düzenleme:
Anladım canım, doğru söylüyorsun bir damlası bile ne kadar faydalı anne sütünün. Bende cumartesi doktora götüeceğim. bakalım ek gıdaya başlayacak mıyız bu ay

öle canım valla gönül isterki tek anne sütü veriyim ama napıyım bunada şükürrayy ek gıda olayı heyecanlı bişiy kimi doktor 4 ayda kimisi 6 da başlatıyoo bakalım sizinki ne dicekk

günaydın
oyy idoşuma bakın açsaydın bi 9-8 lik hava bak nasıl gidiyooo:118:hırsını seviyim kız senin lokumama 9 da olsa sana bi uyku yüzü göstermiş canım hadi yap kahvaltını mis mis afiyett olsun

Canim 2. Ye sütümü geri çeviriyorum o yüzden bunları kesin dene tatlım

Her seyden önemlisi 2 saatte bir emzir sut gelene kadar 20 ser Dakika'dan 40 dk

Surekli suyun yanında olsun aklına her geldiginde iç

Sarı uzun kurusu kompostusu bende cok ise yaradı

Yeşillik marul bolca ye ceviz balık ayrıca

Promalt içeceği basta 3 gun gunde 3 defa iç

Benim Dr vefa da vefa bozacisi vardır meşhur ordan boza al demişti markettekiler katkı maddeliymis ama has boza cok ise yarar dedi bana gerek kalmamıştı ama Ankara'da iyi bir bozaci varsa deneyebilirsin

Bir de en önemlisi azim ve istek :))

Cnm bn her sagmada toplam 200 flan sagyodum..dun gcede 240 sagdim...sabah toplamda 80 anca cikti..ilk sulu sur coktu ama o beslemiyo..noldu bi gcede anlamadim ben.

maşallah canım senin iyiymiş de neden öle bi gecede nolduki okadar düştüü:44:bişeye falan mı taktın kafanı yada uykusuzmu kaldın

emziriyorum emin ol parmiş çekiyo güzelce ama gelmeyince kızıyo inan boza hariç hepsini yapıyorum halada pes etmiş değilim şuan bile bi elimde rezene yanımda 1,5 litrelik pet şişe ha bire içiyorum inş çoğalıcak inancım devam ediyooobide şu malt içeceği aldırıyım eşime bide boza denicem parmişimmm desteğin için saolllbu arada profil resmin değişmiş bi an kim acaba oldum okadar alışmışımki diğerinee

canım emin misin? bende okuyorum da 3 te beslenme diye hatırlıyorum...3 aylık bebeğin 8 saat aç kalması kadına zaten tamamen ters düşen birşey

Hahaha altin kızlar mı :)) illa altin bir yerlerde olacak yani :))

canım doktorların söylediği azı çoğu yok
tv nin zararı bebekte 2 boyut ile 3 boyut kavramının karışması..sizlere bakıyor 3 boyutlusunuz, tv deki insanlar 2 boyutlu...bu da onun kafasını karıştırıyor

Canim harika aynen böyle devam et olduğu kadar :)

Dün aksam yogun istek üzerine değiştirdim tatlım :))

Kızlar benim basımda kuşlarla dertte .

Bizim burda o kadar cok var ki . Yazın martıların çığlıkları uyutmuyordu zaten o hadi neyse

Surekli camımın önüne balkona pisliyorlar söyleyin ben çağlanin mı bademin mı kuşların bokunumu temizleyim :))

Salonun camına bir yapmış yemin ediyorum abartmıyorum bademinkinden buyuk şimdi (

ay ben o yazıyı yazar yazmaz uyandı kuş uykusu bzmki cnm fotoyu kızkardeşim istedi bnde takımın şapkası die çektim yoksa artık şapka gydirmiyorum, gece terlio bazen takıyorum o kadar..şapka eldivenden en son bz çıktık burda galiba:26:

canım emin misin? bende okuyorum da 3 te beslenme diye hatırlıyorum...3 aylık bebeğin 8 saat aç kalması kadına zaten tamamen ters düşen birşey

aybikecim syf.52 deki tablo öyle hazırlanmış:26:

nolcak bizim bu bok olayımız bilmiyomm
kuş boku çok zor çıkar bide bende muhabbet kuşu besledim bide bütün gün salınıktı her yerde elime eldiven gecirip önce ıslatıp sonra kazıyodum resmen bide bu kocaman diosunn bilmiyomki alışıncada zor vazgecer kuşlar :44:

kuş sanıyoo bu bıdışlar kendilerini benim kızım kıpırdandı emzirdim şimdilik devam ediyo uykuya ...:)
şapka ben hiç takmadım diyebilirim evde dışarı çıktığımızda takıyoruz bi tek eldivende ilk 1,5 ay falan yüzünü tırmalıyodu o yüzden taktım ama ben takıyodum o çıkarıyodu o galip geldi vazgectik artık zaten ellerini tanıyoo bakıp bakıp inceliyo ellerini birleştiriyo büyüdüler artık

Merhaba ben geldimmm
Hiçbirşeyi kafama takmamaya karar verdim. Saldım çayıra mevlam kayıra bundan böyle...
Pazartesi işyerimle konuştum 10 ocakta işbaşı yapıcam

SoRma cucum ta kaynar suları döküp kazıyorum da öyle anca biraz çıkıyor yeni boyattigim balkon demirleri kapkara oldu .

Oo o kuşlar ne ki bizde kac tane muhabbet kuşu vardı 20 kusur senedir papağanımız var onlar mis mis :))

Denize yakın ya ev ondan oluyor galiba

Herkese merhabalar,
Ben bir eylül annesiyim, oğlum 3 eylül doğumlu. Hamileliğim boyunca eylül annelerini takip ettim ama doğumdan sonra buraya bol bol bakar oldum. Sohbetlere katılmasam da takipteyim çoğu zaman . Size bişey danışmak istiyorum. Doğumdan önce idealist bir yaklaşımla bebeğimi sallamadan uyutucam derdim ama ne mümkün.. Şimdi hep sallanmak istiyor uyurken. Otomatik sallanan beşik tavsiyesi istiyorum sizden. Şimdiden teşekkürler :97:

annemlerinde evi denize yakın canım onlarında öle martı zaten bi sürü karga güvercin ne istersen mermerleri silmekten fenalık gelio anneme bide kıyamıyo besliyoo ha bire bulgur serpiyooo eee gelcekler tabi bi söyleniyo bi serpiyoo öle takılıyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…