- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.101
Aslinda artik kendi hallerinde biraz oyalanmalari lazim benceBenim kızımda sürekli kucakta olmak, sürekli gezinip etrafa bakınmak istiyor. Acaba sadece bizimkiler mi böyle yoksa bu aylardaki diğer bebeklerde mi böyle ?
Bana aglasin alma senin aglayinca aldigini cozmus dediler dun gece kucakta degil ayakta sallayarak uyutiyim dedim kiyamet kopartti hic susmadan agladi artık aglamaktan ne ses kaldi oksuruk tuttu kaldirdim yine kucakta uyuttum sanirim istediklerini yaptirmayi basariyolar bu halleriylebenim kızda aynı şekilde ilk aylar gazı var diye sürekli kucaktaydı şimdi de alıştı sanırım hep kucakta olmak istiyo ilgi istiyo hç yalnız kalmak istemiyo
oyun halısında vakit geçiriyo ama bazen onu bile istemediği oluyor
çok yoruluyorum hal böyle olunca daama olsun onlar için her şeye değer
bu sorunu nasıl çözebiliriz tavsiyesi olan var mı ?
ben ilk aylarda o kadar fazla almadım da noldu benimkide hep kucakta cnm sırtı yere gelmesin istio şimdi bide dönme çabalarımız var sırtüstü yatınca yan dönüp yüzüstü dönmeye çabalıo dönene kadarda basıo çığlığı,bide boynunu ultrason çektirdik geçen hafta çok ağladı ve böğürerek ağlamayı öğrendi nasıl yrtınıyor bi görseniz mecbur alıorum kucağıma boğazına zarar verio o denli,alır almaz sesi kesilio düzelir inşallah die umuyorum uyku bile kucakta bizim son 1 aydır,yüzü dışa dönük başı tam göğsümde dik vaziyette eee eee diyip uyutuyorum yatıp uyumak istemio benimde aklıma takılan haziranda işe başlıcam o zamana geçer bu huyları herhalde çünkü bakıcı benim kadar sabırlı olmaz.bide arkadaşlar hep emekleyince bırakır diolar ona güveniorum tam bi cadı benim kızım yani:))
Hamilelik sonrası saçlarımın döküleceğim biliyordum ama biraz fazla dökülüyor sanırım benimkiler
Hamilelik sırasında tek tel düşmemişti desem yeri var
Özel bi şey yapıyonusunuz arkadaşlar sanırım vitamin hapları varmış bunun için kullanan var mı doktorunun tavsiyesiyle
Aynen günebakancım ben de kızardım çocuklarına yemek yedirmeye çalışan annelere daga şimdiden öykeyim ben de az emdi diye kafayı yiycem sürekli aklımda kilosuBu arada doktorumuza da gittik bizim kalpten dolayı erken kontrolümüz vardı. 5150 gr olmuş bana çok az geldi. Zaten az almış 2 haftada 250 gr ama doktorumuz hayır az değil kesinlikle aynen süte devam dedi. Peki dedim de içim rahat etmiyo off annelik hakikaten sürekli bebeğinin doymadığını düşünmekmiş :)
Hamilelik sonrası saçlarımın döküleceğim biliyordum ama biraz fazla dökülüyor sanırım benimkiler
Hamilelik sırasında tek tel düşmemişti desem yeri var
Özel bi şey yapıyonusunuz arkadaşlar sanırım vitamin hapları varmış bunun için kullanan var mı doktorunun tavsiyesiyle
Aynen günebakancım ben de kızardım çocuklarına yemek yedirmeye çalışan annelere daga şimdiden öykeyim ben de az emdi diye kafayı yiycem sürekli aklımda kilosu
3 ayımız doldu tartılmaya gidiyoruz şimdi sağlık Ocağı'na
Bi arada asunun kilosu gayet iyi annesi maşallah
Bu arada sen izmirde alaybeyde mi oturuyorsun
Geçen hafta kucağında bebeğiyle bi anne gördüm bizim arka sokakta tıpkı sana benziyordu pek bi dikkatli baktım kadın da gülümsedi biZe yoksa senmiydin
ben her sabah tartılıyorummm sen nasıl dayandın öylee :)
günaydın güzel bir gün olsun hepimiz için inş
kahvaltı ettik ,mutfağı topladım kızımda beni izledi hem sohbet ettik hem toparladım şimdide uyutuyorum
maşallah canım tombul sosis olmus bu :)
Altın kızlar
Canımm teşekkür ederimmm
Günaydınn dünüş. Biz yeni uyandık daha.. Selim hareketli bir gece geçirtti bana. Saat başı kalkıp 15 er dk emip uyudu. Yat kalk salak gibi oldum valla 7 ye kadar. Düz çizgide yürü desen yürüyemem
mrbbb yatılı misafir mii:18::18:maşallah cnm Allah kolaylık versin..bitmedi şu misafirler diodum ama sennki yatılıymış sustum ben:26:
ay kuzucuukk sen ne şekersin ölee..maşallah yaa koca kız olmuş cnm.allah nazardan korusun..
cnm o kadar aç kalamazlar anne sütü alanlar, mamacıları bilmem de..bnde okuyorum geneli güzel ama bazıları imkansız sanki..
çookk bakıyolar cnm sorma, bnm ufaklıda öle nasıl dikkat kesiliyo hemde..ağlıyosa susuyo, yönünü çeviriyorum anakucağındaysa, kucaktaysa ben dönüyorum, koltukta yatıyosa da yer değiştiriyorum. çok zararlı dil ve zihin gelişimi için ekranda görüntüler çk hızlı değişiyo şu an onlara göre..
bnm oğluşumdanda günaydın sizee..Eki Görüntüle 866989 ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım
inş dünüş bi seferliktir o naz yapmış sana
ne bilim bazen çok uykucu bazen değil genel olarak fena diil kaşıdım popişimiii
veriyorum canım ya benim sütüm inanılmaz azaldı napsam eskisi gibi çoğalmıyoo ne incir suyu kaldı rezene ısırgan ayva yok hele bu reglden sonra dahada azaldı sankiihiç yoktan iyidir diyorum tabi hiç içmemesinden
valla canım nasıl anlıyorum memeyi bırakıyo zaten süt bitince ağlarsa anlıyorum ağlamazsa doymuş oluyo aranmıyoo o şekilde yuvarlanıp gidiyoss
günaydın canım. İdoş aştı kendini valla yakında yürüyecek
Dün Selim'de ıkına ıkına bir kere döndü dönüş o dönüş
birde gece harakiri yapmış yüzü gözü tırnak izi
öle canım valla gönül isterki tek anne sütü veriyim ama napıyım bunada şükürrayy ek gıda olayı heyecanlı bişiy kimi doktor 4 ayda kimisi 6 da başlatıyoo bakalım sizinki ne dicekk
günaydın
oyy idoşuma bakın açsaydın bi 9-8 lik hava bak nasıl gidiyooo:118:hırsını seviyim kız senin lokumama 9 da olsa sana bi uyku yüzü göstermiş canım hadi yap kahvaltını mis mis afiyett olsun
ah canım tek ümidim evimiz 3 katlı ve sobalı...yani onun kaldığı katta ısıtma yok :)
havalar soğuduğunda dayamaz kaçar diye umuyorum
Canım aylık 500 gr aldığı zaman normal diyor doktorlar. Yani kesinlikle az değil gerçekten deBu arada doktorumuza da gittik bizim kalpten dolayı erken kontrolümüz vardı. 5150 gr olmuş bana çok az geldi. Zaten az almış 2 haftada 250 gr ama doktorumuz hayır az değil kesinlikle aynen süte devam dedi. Peki dedim de içim rahat etmiyo off annelik hakikaten sürekli bebeğinin doymadığını düşünmekmiş :)
annemlerinde evi denize yakın canım onlarında öle martı zaten bi sürü karga güvercin ne istersenmermerleri silmekten fenalık gelio anneme bide kıyamıyo besliyoo ha bire bulgur serpiyooo eee gelcekler tabi bi söyleniyo bi serpiyoo öle takılıyolarr
Merhaba kızlar anca okudum geçmişi
sultancım rabbim hakkında
hayırlısını versin ve en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.
heracım ne tatlı olmuş fıstık :)
kızlar bebişlerinize maşallah
parmecim benim kız gündüz uyumuyordu ya şimdi 3 gündür dükkanda arabasında uyuyor maşallah 1 er saat kadar :)
mrbbb yatılı misafir mii:18::18:maşallah cnm Allah kolaylık versin..bitmedi şu misafirler diodum ama sennki yatılıymış sustum ben:26:
ay kuzucuukk sen ne şekersin ölee..maşallah yaa koca kız olmuş cnm.allah nazardan korusun..
cnm o kadar aç kalamazlar anne sütü alanlar, mamacıları bilmem de..bnde okuyorum geneli güzel ama bazıları imkansız sanki..
çookk bakıyolar cnm sorma, bnm ufaklıda öle nasıl dikkat kesiliyo hemde..ağlıyosa susuyo, yönünü çeviriyorum anakucağındaysa, kucaktaysa ben dönüyorum, koltukta yatıyosa da yer değiştiriyorum. çok zararlı dil ve zihin gelişimi için ekranda görüntüler çk hızlı değişiyo şu an onlara göre..
bnm oğluşumdanda günaydın sizee..Eki Görüntüle 866989 ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım
Teşekkür ederim cnm ben de öyle düşünmüştüm önerilen süt miktarı tutmuyor yoksa diğer şekilde. Allah tan ilaç kullanmayı bıraktım bugün anne stüne döneceğiz inşallah.
Elif te uykuya dalmakta zorlanmıyor ama sadece sallanacak uyuyacak kendi kendine çok nadir dalıyor bu sallama illetinden kurtulmam lazım ben de alayım şu kitabı en iyisi
Heh aynı bebiş modeli benimki aleni supernatural izleyip dean çıkınca gülümsüyor yahu :)) tv ye baktırmayın diyorlar ama mecbur kalıyorumbazen oyalamak için. Eşim HD kanal aç dedi ne faydasıolur bilmiyorum ana HD izliyoruz bebişle :))
canım doktorların söylediği azı çoğu yok
tv nin zararı bebekte 2 boyut ile 3 boyut kavramının karışması..sizlere bakıyor 3 boyutlusunuz, tv deki insanlar 2 boyutlu...bu da onun kafasını karıştırıyor
Evde tart olmayınca çok kolay oluyor canım dayanmak, geçen hastanede tartılıcaktım o da bozukmuş. Kocişe ısmarladım bakalım ben ölmeden önce alıcak inşallah
OOff offf 2-3 güne kadar İdoşta öyle izlerdi ne rahatmışımBen kahvaltı ederken anakucağını öne doğru devirdi ittire ittire.Altı yuvarlak devrilmez sanıyodum ama öyle değilmiş.
Ahahaytt Sulozcum bizim aklımıza nasıl gelmedi kız süpersin yine kuzumAltın kızlar
Canım oğlun çok tatlı maşallah yaa.Çok afacan bişey olacak bakışlardan belli
Ihlamur da ekle cucum içicek listene. Pes etmek yok çoğalacak o süt.
Off sorma suloz çekeceğim var benim bu kızlaBaşlangıcı yaptıysa Selim de devam eder artık canım
Sağol canım yaptım ama İda bir dakika rahat vermedi noldu bu kıza bilmiyorum büyüme atağı mı huy değiştirdi. Kafasını kaldırmaya çalışmıyo demişti ya artık onu yapmaya başladı ve kalkamadığı için ona da sinirlenip bağrıyoKahvaltı boyunca böyleydik
Eki Görüntüle 867053
Emekli maaşıyla gidip elektrikli battaniye alırsa görürsün
Canım aylık 500 gr aldığı zaman normal diyor doktorlar. Yani kesinlikle az değil gerçekten de
Ana kucağını ittirince düşmedi dımı idos ?
Bak sen yaramaza kalkmak istiyor demek o da sıkıldı annesi hoş gor yat yat nereye kadar
Ben diyorum hep zaten akılları vucutlarına buyuk geliyor stresleri hep ondan :)))
Evde tartı olmayınca çok kolay oluyor canım dayanmak, geçen hastanede tartılıcaktım o da bozukmuş. Kocişe ısmarladım bakalım ben ölmeden önce alıcak inşallah
OOff offf 2-3 güne kadar İdoşta öyle izlerdi ne rahatmışımBen kahvaltı ederken anakucağını öne doğru devirdi ittire ittire.Altı yuvarlak devrilmez sanıyodum ama öyle değilmiş.
Ahahaytt Sulozcum bizim aklımıza nasıl gelmedi kız süpersin yine kuzumAltın kızlar
Canım oğlun çok tatlı maşallah yaa.Çok afacan bişey olacak bakışlardan belli
Ihlamur da ekle cucum içicek listene. Pes etmek yok çoğalacak o süt.
Off sorma suloz çekeceğim var benim bu kızlaBaşlangıcı yaptıysa Selim de devam eder artık canım
Sağol canım yaptım ama İda bir dakika rahat vermedi noldu bu kıza bilmiyorum büyüme atağı mı huy değiştirdi. Kafasını kaldırmaya çalışmıyo demişti ya artık onu yapmaya başladı ve kalkamadığı için ona da sinirlenip bağrıyoKahvaltı boyunca böyleydik
Eki Görüntüle 867053
Canım aylık 500 gr aldığı zaman normal diyor doktorlar. Yani kesinlikle az değil gerçekten de
Ne Tatli annen varmis senin öyle gerçi kızından belli :)) annen hangi sehirde ki senin tatlım ?
Bak sen yaramazsa çalısmayı sevdi demek :) Canim biz bebek arabasını cok zorlu gecelerde kullanıyoruz eger bir türlü uyumadı ise kaldırıyorum halıları evde sürüyorum uyuyor ama yatağa geri koymak zor tabi
şimdilik izliyo canım ama o kafa kaldırma durumu bizdede var kalkıcakmış illaanapcaz bu kızlarla bilmiyom valla kuzum tam altın kızlar bu cadılarr
bişiy olmadı dimi kuzuma düşünce kıyamam boncuk yaa
tımam tatlış ıhlamuruda ekledim pes etmek yok canım o süt buraya gelicek şelale şeklindee
tatlıdır annem ya canım benim çok özledimmmoyy canım benim o senin tatlılığın parmişim benim
annemler istanbul sarıyerde canım yazında erdek turanlardalar annem erdekli benim bizdede var 9-8 lik durumselanik göçmeni
şimdilik izliyo canım ama o kafa kaldırma durumu bizdede var kalkıcakmış illaanapcaz bu kızlarla bilmiyom valla kuzum tam altın kızlar bu cadılarr
tımam tatlış ıhlamuruda ekledim pes etmek yok canım o süt buraya gelicek şelale şeklindee
tatlıdır annem ya canım benim çok özledimmmoyy canım benim o senin tatlılığın parmişim benim
annemler istanbul sarıyerde canım yazında erdek turanlardalar annem erdekli benim bizdede var 9-8 lik durumselanik göçmeni
Ne Tatli annen varmis senin öyle gerçi kızından belli :)) annen hangi sehirde ki senin tatlım ?
Bak sen yaramazsa çalısmayı sevdi demek :) Canim biz bebek arabasını cok zorlu gecelerde kullanıyoruz eger bir türlü uyumadı ise kaldırıyorum halıları evde sürüyorum uyuyor ama yatağa geri koymak zor tabi
O kadar altına boğduk kızları bu isim yakışır şimdi canım onlaraAhahaytt Sulozcum bizim aklımıza nasıl gelmedi kız süpersin yine kuzumAltın kızlar
Eki Görüntüle 867053
Selim yumruğunu oyun halısına vurdu, "Nereye kalkacakmış illa, otursun oturduğu yerde" diyor.şimdilik izliyo canım ama o kafa kaldırma durumu bizdede var kalkıcakmış illaanapcaz bu kızlarla bilmiyom valla kuzum tam altın kızlar bu cadılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?