- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.141
ah canım tek ümidim evimiz 3 katlı ve sobalı...yani onun kaldığı katta ısıtma yok :)
havalar soğuduğunda dayamaz kaçar diye umuyorum
Kız neresi komik ay çok yakışmış ama yaaa. Hele saçlara zaten bitiyodum maşallah 1 yaşında bebek gibi saçları var pankçı kızım benim. Elbise daha sık giydirmelisin hanım hanımcık bir kurabiye tam cimcime kız valla kelimeler kıfayetsiz kaldı cidden çok beğendim maşallah kuzuma
oyy yerim ben onun dik saçlarını :) maşallah Duru'ma :)
ama ama böle elbıseler giydirmeyın yaa coook tatlı oluyolar masallah subhanallah fıstıksın sen
Eki Görüntüle 867101 iste bnm yakısıklım teyzelerı
Vee Selim'in ağzı açık kalır
Eki Görüntüle 867115
Durumm kızma balım
Bu ne güzellik yarabbim maşallah
Sana kırmızı çok yakışıyor
Hiçte komik olmamış dünüşş ilk defa giydirdin diye öyle gelmiştir sana. Çook tatlı olmuş saçlar da süper.
Eki Görüntüle 867101 iste bnm yakısıklım teyzelerı
Çok yakışıklı canım oğlun. Ama sen yine de bu işlere bulaşmadan önce iyice bir düşün. Haklısın yani ihtiyaçlardan korkmakta hiiiç bitmiyorsagol teyzesı bıraz uzak kaldık topıge gıremedık kızlarımızın hepsı cok güzel masallah:) ıhtıyaclardan mı korktuk ne
Kıyamam gelinimee üzülmesin şaka yaptı şakabak sen kıskansında öle yumruğu halıya falan vurmasın yanee kızanımda üzüldüü niye böle yapıyo diooaaa şimdiden kısıtlama yarın öbürgün çalıştırmazda kızanımıı
Hahaha bencede canımısınamıyorum diye sizin kata gelmesin sakın
Eki Görüntüle 867115
Durumm kızma balım
Hiçte komik olmamış dünüşş ilk defa giydirdin diye öyle gelmiştir sana. Çook tatlı olmuş saçlar da süper.
Çok yakışıklı canım oğlum. Ama sen yine de bu işlere bulaşmadan önce iyice bir düşün. Haklısın yani ihtiyaçlardan korkmakta hiiiç bitmiyor
Kıyamam gelinimee üzülmesin şaka yaptı şaka
Hahaha bencede canım
kızdım valla selim ama senin o tatlı pozunu görünce kızgınlık falan kalmadıııtşk ederim iltifatların içinn
olmamışmı sanırım dünüş ilk olunca komik geldi ben güldüm o güldüsaçlar hep havada zaten bi tokayla taçlandırdık tşk ediyoo duruş 2.annesine
şimdilik izliyo canım ama o kafa kaldırma durumu bizdede var kalkıcakmış illaanapcaz bu kızlarla bilmiyom valla kuzum tam altın kızlar bu cadılarr
bişiy olmadı dimi kuzuma düşünce kıyamam boncuk yaa
tımam tatlış ıhlamuruda ekledim pes etmek yok canım o süt buraya gelicek şelale şeklindee
tatlıdır annem ya canım benim çok özledimmmoyy canım benim o senin tatlılığın parmişim benim
annemler istanbul sarıyerde canım yazında erdek turanlardalar annem erdekli benim bizdede var 9-8 lik durumselanik göçmeni
Bundan sonra hep giydir çok yakıştı yalnız söyle çekiştirmesin öyle
kızlar kızıma elbise giydirdim komik olduu valla
Eki Görüntüle 867097 bu selim için ayağını denk al msjı var
Eki Görüntüle 867098 Eki Görüntüle 867099 Eki Görüntüle 867100
Cucum senin anne tarafınla benim baba tarafım akraba olabilir
babamın halaları hep erdekli dedem istanbulda doğmuş ama hepsi selanik göçmeni
sagol teyzesı bıraz uzak kaldık topıge gıremedık kızlarımızın hepsı cok güzel masallah:) ıhtıyaclardan mı korktuk ne
Eki Görüntüle 867115
Durumm kızma balım
ısınamıyorum diye sizin kata gelmesin sakın
tşk ederiz teyzoşlar alışmamışım diye bana komik geldii oda eteğini eliyle kaldırıp duruyoo bu ne der gibiicadı bunlar cadı tamam arasta bundan sonra daha sık giydircem söz idoştanda elbiseli pozlar bekliyoss bi kızan olarakk eminim onada çok yakışcakk minkm valla ben ilk kez giydirdim doğduğundan berii
kızlar kızıma elbise giydirdim komik olduu valla
Eki Görüntüle 867097 bu selim için ayağını denk al msjı var
Eki Görüntüle 867098 Eki Görüntüle 867099 Eki Görüntüle 867100
Hhaha sen de haklısın bacım ihtiyaçlar hiç bitmiyo
Selim sen Duru'ya çok yakışıyosun ama manevi damadım benim yakışıklılığını yerim len
Ahhahaha
Kız var ya İdoşun da hem de benim 1. yaş doğum günü elbisemle
Eki Görüntüle 867137 Eki Görüntüle 867138
hayırlı ikindiler kızlar nasılsınız sabahtan beri aşure ile uğraşıyorum giremedim anca ikindiye denk geldim oğlumda şimdi uyudu ama uykuda birden ağlayıp geri uyuyor bir yerimi ağrıyor anlamadım cucu bu arada kızın tam bi hanım hatun olmuş çıtı pıtı çerez maşallah çok tatlı bir kız rabbim esirgesin kem gözlerden
hayırlı ikindiler kızlar nasılsınız sabahtan beri aşure ile uğraşıyorum giremedim anca ikindiye denk geldim oğlumda şimdi uyudu ama uykuda birden ağlayıp geri uyuyor bir yerimi ağrıyor anlamadım cucu bu arada kızın tam bi hanım hatun olmuş çıtı pıtı çerez maşallah çok tatlı bir kız rabbim esirgesin kem gözlerden
cucuu ne tatlı olmş öyle yaa kırmızı elbiseylee maşallahhhhhhhhh
herkesee merhabaaa
berkoşumla oturuyoruzzzz sizlerden nbr
zerre kolay gelsin aşureyi Allah kabul etsin cnm
yaaaaa saçını bile toplamışsın çok tatlıı
kız ben gördümmü bu fotoyu anımsayamadım hafıza kaybı yaşıyorum sanırım unutkanlık sorryama güzel oldu bee idoşuma inanılmaz yakışmışşş yaa yirim ben onu çok güzel bence sende sık sık giydir çekim dışındada çünkü tam yimelikkk ayy sanada bayıldım kuzum yaa o pastadan bide o mumlu resimden benimde var aynı jenerasyon çocuğuyuz nede olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?