2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım naaptın sen, dilini ısır :)
yok alamaz çünkü işe yaramaz oğlu bize gönderirken kadının maaş kartına el koymuş, paracıkları o yiyiyor

çok yakışmış cnm her zmnki gibi yakıyo senn kız..manken gibi bu fıstık Allah nazarlardan korusun..

çk tatlısın sende yaaa ağustos bebişleri nasıl tatlı, hepsini rabbim nazardan korusun bi ömür sağlıkla huzurla yaşasınlar inş..

Arasta, hep guzelmissin anam sen
Kardeşinin kiskandigi kadar var hani

Eki Görüntüle 867101 iste bnm yakısıklım teyzelerı

Oooy yeriz onu hepberaberrr

Hahaha yakışır :)))

tskler amin canım Rabbim hepimizin meleklerini korusun

tşk ederiz canım

tşkler canımtopladım valla bi sürü almıştımm her renk baktım sertte değil tutturdum hemen

Çok yakismis yaaaaa
Hayalimdi biliyor musun :)))) tütü de giydiricektim. Barışım kısmet oldu darısı ya ikinciye ya da torun torbaya artık

Özel mesajina bi bak bu arada

İstanbul halkaliya gelip de bana haber vermeyenin saçını çekerim

Bizim de elbisemiz var kiii :) Oğlan çocuğu kılıklı kızım benim ya tuhaf geliyo elbiseyle
Eki Görüntüle 867172

Hiç de değil çok yakışıyoooooo

maaşallah bıcırığa :) arasta bu bıcırık çok fena oldu, bide ayaklanınca zor tutacaksın valla :))

Maşallah tatlı kızıma :) hemşom saklayın elbiseyi valla İda da kızı olursa giydirir :) bende saklıcam kızımın kıyafetlerinden bazılarını :) annem bizimkileri o zamanlar dayımın kızlarına vermiş.

Tanışsınlar tabi altin kızlar grubunun gelecek planlarını konuşsunlar :))

tabi canım tanışsınlar kaynaşsınlar şanslarına her biri ayrı şehirde

tşk ederiz canımarkasına minder koydum yarı oturur sekilde canım

ayy canım benim 2. ye inş barışımda çok tatlı hem smokin çok yakışır kuzuyaaartık tütüyüde 2 .ye yada toruncuklara oyyşş o günleri görmek inşş baktım msj cnm

Kiz halkalida kimsem oturmuyor senden başka ne diye gelelim :))

Orta yer her zaman iyidir :))

ayy maşallah bebiş nasılmışş:)
hayırlı olsun canım güzel günlerde büyüsün

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün...
Annesinin sütü bol olsun eşi her daim yardımcısı olsun

Sagolun kızlar valla öyle detay konuşamadık hatırlasaniza ilk gun emzirmek ne zor is ne degisik geliyordu konuşamadı kiz haliyle :))

Son düzenleme:
Tanışsınlar tabi ki ileride ALTIN günü yaparlar belki

Teşekkür ederiz kii :)

OyLe çeyrek altin verilen basit günlerden bahsetmiyorsun dımı sekerim kulce altin gunu demek istedin :))

bencede ne o öle çeyrek altınşöyle yapmışken değişiklik yapsınlar pırlanta günü yapsınlar panpişlerr
bacanaklarda akşam börek çörek yemeye gelirr ayy komedi yaa

çok yakışmış cnm her zmnki gibi yakıyo senn kız..manken gibi bu fıstık Allah nazarlardan korusun...

Sağol tatlım aminnnnnn

Arasta, hep guzelmissin anam sen
Kardeşinin kiskandigi kadar var hani

Sağol kedicikim senin gözlerin güzel bakıyorAslında o da güzel ama farkında değil.

maaşallah bıcırığa :) arasta bu bıcırık çok fena oldu, bide ayaklanınca zor tutacaksın valla :))

Ayyy gerçekten Aybike şurda bikaç gün önceye usluluğuyla gıcıklık yapıyodum. Sen misin yapan bugün yedi bitirdi beni dakika durmuyor. Ağlamak yok ama sinirden ııaaaaaaaaa diye sesler çıkarıyo . Herşeye güzel tarafından bakalım ne güzel kilo vericem peşinden dolaşırken Ayrıca alıntı yapmayı unutmuşum ama ne demek kadını elinden kartı alıp size postalamakKocan tepki vermiyo mu bu duruma

Sakla canım ben idoşumun özellikle hastane çıkışını saklamak istiyorum torunum doğar doğmaz giysin

Kiz halkalida kimsem oturmuyor senden başka ne diye gelelim :))

Orta yer her zaman iyidir :))

Ben de gelirim ortya yere
Sagolun kızlar valla öyle detay konuşamadık hatırlasaniza ilk gun emzirmek ne zor is ne degisik geliyordu konuşamadı kiz haliyle :))
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Şakır şakır sütü olsun arkadaşının.

Fıstığım sen yeterki gel istanbula ortası bası sonu bir sekilde uydururuz :))

bencede ne o öle çeyrek altınşöyle yapmışken değişiklik yapsınlar pırlanta günü yapsınlar panpişlerr
bacanaklarda akşam börek çörek yemeye gelirr ayy komedi yaa

Fıstığım sen yeterki gel istanbula ortası bası sonu bir sekilde uydururuz :))

Canım yola çıktık bile

ee tabi damatlara yakışmaz öle çeyrek altın şöyle pırlanta alırlar kızlarımızda götürür dimi arastaa
ne var ayda bi kere leblebi kadar pırlantadan

Tabi canım alıversinler şu kadarcık pırlantanın lafı mı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…