- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.181
Evde tartı olmayınca çok kolay oluyor canım dayanmak, geçen hastanede tartılıcaktım o da bozukmuş. Kocişe ısmarladım bakalım ben ölmeden önce alıcak inşallah
OOff offf 2-3 güne kadar İdoşta öyle izlerdi ne rahatmışımBen kahvaltı ederken anakucağını öne doğru devirdi ittire ittire.Altı yuvarlak devrilmez sanıyodum ama öyle değilmiş.
Ahahaytt Sulozcum bizim aklımıza nasıl gelmedi kız süpersin yine kuzumAltın kızlar
Canım oğlun çok tatlı maşallah yaa.Çok afacan bişey olacak bakışlardan belli
Ihlamur da ekle cucum içicek listene. Pes etmek yok çoğalacak o süt.
Off sorma suloz çekeceğim var benim bu kızlaBaşlangıcı yaptıysa Selim de devam eder artık canım
Sağol canım yaptım ama İda bir dakika rahat vermedi noldu bu kıza bilmiyorum büyüme atağı mı huy değiştirdi. Kafasını kaldırmaya çalışmıyo demişti ya artık onu yapmaya başladı ve kalkamadığı için ona da sinirlenip bağrıyoKahvaltı boyunca böyleydik
Eki Görüntüle 867053
Emekli maaşıyla gidip elektrikli battaniye alırsa görürsün
Canım aylık 500 gr aldığı zaman normal diyor doktorlar. Yani kesinlikle az değil gerçekten de
Hhaha sen de haklısın bacım ihtiyaçlar hiç bitmiyo
Selim sen Duru'ya çok yakışıyosun ama manevi damadım benim yakışıklılığını yerim len
Ahhahaha
Kız var ya İdoşun da hem de benim 1. yaş doğum günü elbisemle
Eki Görüntüle 867137 Eki Görüntüle 867138
Vee Selim'in ağzı açık kalır
Eki Görüntüle 867115
Durumm kızma balım
Bu ne güzellik yarabbim maşallah
Sana kırmızı çok yakışıyor
Hiçte komik olmamış dünüşş ilk defa giydirdin diye öyle gelmiştir sana. Çook tatlı olmuş saçlar da süper.
Eki Görüntüle 867101 iste bnm yakısıklım teyzelerı
Vee Selim'in ağzı açık kalır
Eki Görüntüle 867115
Durumm kızma balım
Bu ne güzellik yarabbim maşallah
Sana kırmızı çok yakışıyor
Hiçte komik olmamış dünüşş ilk defa giydirdin diye öyle gelmiştir sana. Çook tatlı olmuş saçlar da süper.
tskler amin canım Rabbim hepimizin meleklerini korusun
tşk ederiz canım
tşkler canımtopladım valla bi sürü almıştımm her renk baktım sertte değil tutturdum hemen
Sisli mecidiyekoy Canim yakın sayılırız tatlım geldiginde haberim oldun yeter :) bu arada kusura bakma anca yazabildim pek te ufak çaplı olmayan bir kriz geçirdi de inci şimdi yorgunluktan uyuyakaldi
Ay cucu hep giydir her gun giydir ne kadar yakışmış hanım hanım çiti piti kibar bir kiz olmuş cok guzel masallah Allah sahibine bağışlasin
Bizim de elbisemiz var kiii :) Oğlan çocuğu kılıklı kızım benim ya tuhaf geliyo elbiseyle
Eki Görüntüle 867172
Canım anakucağı öne doğru dik poziyona geçti yani o yuvarlak kısım havada kaldı ve İdoşun ayaklar yere değdi yanında olduğum için tuttum bereket artık emniyet kemersiz evde de kullanamıycam attırıyo kendini
Hhaha sen de haklısın bacım ihtiyaçlar hiç bitmiyo
Selim sen Duru'ya çok yakışıyosun ama manevi damadım benim yakışıklılığını yerim len
Ahhahaha
Kız var ya İdoşun da hem de benim 1. yaş doğum günü elbisemle
Eki Görüntüle 867137 Eki Görüntüle 867138
Tanışsınlar tabi altin kızlar grubunun gelecek planlarını konuşsunlar :))
A aaaaa önceki alıntılar ekranı kapatınca silinio muymuş
Pf ya bi sürü şey yazıcaktım hey allam
Bi bu kalmış yeni alıntıladığım için
Annemmmmm çok güzel olmuş cucu maşallah saçlara bak tokaya bak
Yarı eğik mi oturuo kızın bu arada?
Sabah Tetanoz aşım ve oğlumun 3.ay kontrolü vardı 4cm uzamış 1100gr almış
Aşı da inş kolumu ağrıtmaZ
Diğer ikisi ağrıtmamıştı ama...:26:
Arasta, hep guzelmissin anam sen
Kardeşinin kiskandigi kadar var hani
Oooy yeriz onu hepberaberrr
Hahaha yakışır :)))
Çok yakismis yaaaaa
Hayalimdi biliyor musun :)))) tütü de giydiricektim. Barışım kısmet oldu darısı ya ikinciye ya da torun torbaya artık
Özel mesajina bi bak bu arada
İstanbul halkaliya gelip de bana haber vermeyenin saçını çekerim
Hiç de değil çok yakışıyoooooo
Oooy yeriz onu hepberaberrr
Hahaha yakışır :)))
Çok yakismis yaaaaa
Hayalimdi biliyor musun :)))) tütü de giydiricektim. Barışım kısmet oldu darısı ya ikinciye ya da torun torbaya artık
Özel mesajina bi bak bu arada
İstanbul halkaliya gelip de bana haber vermeyenin saçını çekerim
Hiç de değil çok yakışıyoooooo
Eski is yerinden bir arkadasım hamileydi Aralık'ta dogum yapacaktı az once aradım tesadüf gece dogum yapmış :))
Eski is yerinden bir arkadasım hamileydi Aralık'ta dogum yapacaktı az once aradım tesadüf gece dogum yapmış :))
ayy maşallah bebiş nasılmışş:)
hayırlı olsun canım güzel günlerde büyüsün
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün...
Annesinin sütü bol olsun eşi her daim yardımcısı olsun
Tanışsınlar tabi ki ileride ALTIN günü yaparlar belkiTanışsınlar tabi altin kızlar grubunun gelecek planlarını konuşsunlar :))
çk tatlısın sende yaaaağustos bebişleri nasıl tatlı, hepsini rabbim nazardan korusun bi ömür sağlıkla huzurla yaşasınlar inş..
Teşekkür ederiz kii :)Hahaha yakışır :)))
Tanışsınlar tabi ki ileride ALTIN günü yaparlar belki
Teşekkür ederiz kii :)
Tanışsınlar tabi ki ileride ALTIN günü yaparlar belki
Teşekkür ederiz kii :)
OyLe çeyrek altin verilen basit günlerden bahsetmiyorsun dımı sekerim kulce altin gunu demek istedin :))
Aa tabi parmecim çeyrek altın ne ki ? yakışır mı bizim kızlara gelinlereOyLe çeyrek altin verilen basit günlerden bahsetmiyorsun dımı sekerim kulce altin gunu demek istedin :))
çok yakışmış cnm her zmnki gibi yakıyo senn kız..manken gibi bu fıstık Allah nazarlardan korusun...
maaşallah bıcırığa :) arasta bu bıcırık çok fena oldu, bide ayaklanınca zor tutacaksın valla :))
Maşallah tatlı kızıma :) hemşom saklayın elbiseyi valla İda da kızı olursa giydirir :) bende saklıcam kızımın kıyafetlerinden bazılarını :) annem bizimkileri o zamanlar dayımın kızlarına vermiş.
Kiz halkalida kimsem oturmuyor senden başka ne diye gelelim :))
Orta yer her zaman iyidir :))
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Şakır şakır sütü olsun arkadaşının.Sagolun kızlar valla öyle detay konuşamadık hatırlasaniza ilk gun emzirmek ne zor is ne degisik geliyordu konuşamadı kiz haliyle :))
Sağol tatlım aminnnnnn
Sağol kedicikim senin gözlerin güzel bakıyorAslında o da güzel ama farkında değil.
Ayyy gerçekten Aybike şurda bikaç gün önceye usluluğuyla gıcıklık yapıyodum. Sen misin yapan bugün yedi bitirdi beni dakika durmuyor. Ağlamak yok ama sinirden ııaaaaaaaaa diye sesler çıkarıyo . Herşeye güzel tarafından bakalım ne güzel kilo vericem peşinden dolaşırkenAyrıca alıntı yapmayı unutmuşum ama ne demek kadını elinden kartı alıp size postalamak Kocan tepki vermiyo mu bu duruma
Sakla canım ben idoşumun özellikle hastane çıkışını saklamak istiyorum torunum doğar doğmaz giysin
Ben de gelirim ortya yere
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Şakır şakır sütü olsun arkadaşının.
Kiz halkalida kimsem oturmuyor senden başka ne diye gelelim :))
Orta yer her zaman iyidir :))
OyLe çeyrek altin verilen basit günlerden bahsetmiyorsun dımı sekerim kulce altin gunu demek istedin :))
Aa tabi parmecim çeyrek altın ne ki ? yakışır mı bizim kızlara gelinlere
bencede ne o öle çeyrek altınşöyle yapmışken değişiklik yapsınlar pırlanta günü yapsınlar panpişlerr
bacanaklarda akşam börek çörek yemeye gelirr ayy komedi yaa
Fıstığım sen yeterki gel istanbula ortası bası sonu bir sekilde uydururuz :))
ee tabi damatlara yakışmaz öle çeyrek altın şöyle pırlanta alırlar kızlarımızda götürür dimi arastaa
ne var ayda bi kere leblebi kadar pırlantadan
Canım yola çıktık bile
Eki Görüntüle 867233
Tabi canım alıversinler şu kadarcık pırlantanın lafı mı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?