- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.221
bilemiyoruz alsakmı acabaaa gereksiz benceesence arasta pek beğenmedim sanki ben
Yaa o değil de İda bakmasın diye televizyonsuz oturuyorum. Çünkü açtığım an bakıyo . Yüzünü kendime doğru çeviriyorum bu sefer kafayıarkaya doğru kaykıltıp bakmaya çalışıyo. Sizler napıyosunuz
Cıks almayalım bence
Alacağız dedik ya şekerim hemide tam turlusundan
Bende engel olamıyorum canım bazen ben kafasını çevirdikçe o dah çok bakmak istiyor. Bırakıyorum bende 1-2 dk bakıyor daha sonra ilgisi başka yöne kayıyor zaten.Yaa o değil de İda bakmasın diye televizyonsuz oturuyorum. Çünkü açtığım an bakıyo . Yüzünü kendime doğru çeviriyorum bu sefer kafayıarkaya doğru kaykıltıp bakmaya çalışıyo. Sizler napıyosunuz
Bende engel olamıyorum canım bazen ben kafasını çevirdikçe o dah çok bakmak istiyor. Bırakıyorum bende 1-2 dk bakıyor daha sonra ilgisi başka yöne kayıyor zaten.
Hehe sağol Sulozum o elbiseyi kız torunum olursa o da giyecek inş. Arda duy bunları
Sağol canım :))
Allahım kırmızı elbiseler götürüyo ortalığı. Hepsine kırmızı çok yakışıyo. Çok tatlı olmuş canım hiç de garip durmuyo
Buda İdoşun çeyizinden mi arastacım
Sen güzel bakıyosun şekerim. Noldu İnci kıza öyle birden ?
Allahımm bu kızın elbiseside çok güzell çokta yakışmış maşallah :)
oyy çok tatlı valla ya çok yakışmışşş bu kızlar başı belaya sokarrçok güzel annesi hiç tuhaf diil sanırım tuhaf olan biziz bende öle düşünüyodum yanılmısım
var var dünüşş olmamııı hiç birlikte aldık biz arastayla 2 şer takım alana altın kaplama çatal kaşık indirimdeydiii
Arasta, hep guzelmissin anam sen
Kardeşinin kiskandigi kadar var hani
Oooy yeriz onu hepberaberrr
Hahaha yakışır :)))
Çok yakismis yaaaaa
Hayalimdi biliyor musun :)))) tütü de giydiricektim. Barışım kısmet oldu darısı ya ikinciye ya da torun torbaya artık
Özel mesajina bi bak bu arada
İstanbul halkaliya gelip de bana haber vermeyenin saçını çekerim
Hiç de değil çok yakışıyoooooo
Evlerde Altın Çağ | Mudo Blog
Haha az once bana gelen maile bakın bu da mı tesadüf ateistler bunu da açıklasın :))
Hımmm bu da güzel bir yöntem aslında
Allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü, çk kalabalık olsa hem çok yorucu olurdu hem karmaşalı ii yapmışsın bnce
ay maşallah yaaa bu oğlanda pekk datluuuuuu..Allah nazardan saklasın yavrunu cnm..ısırmalık bi yakışıklı daa :)
ay maşallah ne yakışmış bu prensese ..SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR..
Bİ şirin oğluş dahaa maşallah
kurabiyelerde çok güzel ama ilker ali sollar çok tatlı maşallah
en iyisini yapmışsın canım bende güvenemezdim açıkcası en iyisi sağlık ocağından bilgi almak
Allah kabul etsin canım İlker Ali'yi kurabiye arasına koyup yiyebiliyor muyuz ??
Saklıcennet diye bulamadım sanırım ama artık saklısını da buluruz cennetini de evelallah orda 2 huri varken cennet bulunmaz mı:))
Kızlar peki kaç aylığa kadar dikkat etçekmişiz bu televizyon şeysine :26::26:
Cucum haklısın çat diye çatlıycak insan yav :83::83::86:
Bizde 10 gün önce mevlüdümüzü yaptık kendi çapımızda herkesi çağırmadım akrabalar fln..iyi oldu çıktı aradan neyseki...
İşte İlker Ali ve kurabiyeleri
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1385125176_f895a6c6764e87c4baec898d454c6468
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456090_698116996866652_592177415_n.jpg
Kızlar geçen akşam eşimin kuzenindeydik bu tv mevzu açıldı. Ben dedim televizyon açmıyorum zararlı diye. Kuzenin 5 yaşında kızı var. Ben açıyodum bebekken mecbur başedemiyodum izliyodu dedi. Sonra bi kıza baktım bi annesine baktım ikisi de gayet normaller akılları başlarında. Nasıl oluyomuş acaba bebeklerde kafa karışıklığı onu merak ettim. Bilen var mı tam olarak neye sebep olduğunu?
Kızlar geçen akşam eşimin kuzenindeydik bu tv mevzu açıldı. Ben dedim televizyon açmıyorum zararlı diye. Kuzenin 5 yaşında kızı var. Ben açıyodum bebekken mecbur başedemiyodum izliyodu dedi. Sonra bi kıza baktım bi annesine baktım ikisi de gayet normaller akılları başlarında. Nasıl oluyomuş acaba bebeklerde kafa karışıklığı onu merak ettim. Bilen var mı tam olarak neye sebep olduğunu?
bende bilmiyom canım benim yiğenimde hep izlerdii gayet sağlıklı zeki bi kız ne bilim valla kime şeetcez anlamadımsanırım herkes içine nasıl siniyosa öle davranmalıı
Benim bildiğim 3 aya kadar zaten uzağı tam seçemiyorlar tv deki nesneyi görüp boyutunu nasıl ayıracak ki acaba bu bebişler :44:Günebakancım çok güzel bir konuya değinmişsin tatlım. Valla burda herkes zararlı dedi diye ben de dikkat etmeye çalışıyorum. 3 boyutlu ile 2 boyutluyu ayırt edemiyomuş bebekler ondanmış. Bu konuyu araştırmadım doğru düzgün. :26::26:
Eşim bebekliğinden beri izlemiş ve 3.5 yaşında yine televizyon izleyerek okuma yazmayı sökmüş. Kv öğretmen benim tek bir harf bile öğretmedim diyor
Benim bildiğim 3 aya kadar zaten uzağı tam seçemiyorlar tv deki nesneyi görüp boyutunu nasıl ayıracak ki acaba bu bebişler :44:
En iyisi doktora danışmak bunu. bizim annelerimizin bizim için bu tv olayına dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum. Hepimiz normaliz
Yinede uzman görüşü lazım bence kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?