2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben uyuduğu zaman açıyom valla canım napım uyanınca kapatıyom aç kapa artema gibi oldu:)

Bende engel olamıyorum canım bazen ben kafasını çevirdikçe o dah çok bakmak istiyor. Bırakıyorum bende 1-2 dk bakıyor daha sonra ilgisi başka yöne kayıyor zaten.

Buda İdoşun çeyizinden mi arastacım

Sen güzel bakıyosun şekerim. Noldu İnci kıza öyle birden ?

Allahımm bu kızın elbiseside çok güzell çokta yakışmış maşallah :)

Teşekkürler teyzeleriiii Bol bol elbise giyicez bundan sonra. Hem o zaman erkek mi diye sormazlar

Evlerde Altın Çağ | Mudo Blog

Haha az once bana gelen maile bakın bu da mı tesadüf ateistler bunu da açıklasın :))

Ben atayistim ve cevab veremedim

Kızlar peki kaç aylığa kadar dikkat etçekmişiz bu televizyon şeysine :26::26:

Cucum haklısın çat diye çatlıycak insan yav :83::83::86:

kurabiyelerde çok güzel ama ilker ali sollar çok tatlı maşallah

en iyisini yapmışsın canım bende güvenemezdim açıkcası en iyisi sağlık ocağından bilgi almak

teşekkürler kızlar.. seviliyorsunuz

Kızlar geçen akşam eşimin kuzenindeydik bu tv mevzu açıldı. Ben dedim televizyon açmıyorum zararlı diye. Kuzenin 5 yaşında kızı var. Ben açıyodum bebekken mecbur başedemiyodum izliyodu dedi. Sonra bi kıza baktım bi annesine baktım ikisi de gayet normaller akılları başlarında. Nasıl oluyomuş acaba bebeklerde kafa karışıklığı onu merak ettim. Bilen var mı tam olarak neye sebep olduğunu?

Kızlar peki kaç aylığa kadar dikkat etçekmişiz bu televizyon şeysine :26::26:

Cucum haklısın çat diye çatlıycak insan yav :83::83::86:

2 yaşmış :18::18:vah anam vah halimiz duman benim yiğenim hep izlerdi ben bukadar zararlı olduğunu bilmiyodum valla ozaman bu baby tv ler niye varki 2 yaşından sonra izlenmez o programlarr

bende bilmiyom canım benim yiğenimde hep izlerdii gayet sağlıklı zeki bi kız ne bilim valla kime şeetcez anlamadım sanırım herkes içine nasıl siniyosa öle davranmalıı

Günebakancım çok güzel bir konuya değinmişsin tatlım. Valla burda herkes zararlı dedi diye ben de dikkat etmeye çalışıyorum. 3 boyutlu ile 2 boyutluyu ayırt edemiyomuş bebekler ondanmış. Bu konuyu araştırmadım doğru düzgün. :26::26:

bende bilmiyom canım benim yiğenimde hep izlerdii gayet sağlıklı zeki bi kız ne bilim valla kime şeetcez anlamadım sanırım herkes içine nasıl siniyosa öle davranmalıı

Eşim bebekliğinden beri izlemiş ve 3.5 yaşında yine televizyon izleyerek okuma yazmayı sökmüş. Kv öğretmen benim tek bir harf bile öğretmedim diyor

Benim bildiğim 3 aya kadar zaten uzağı tam seçemiyorlar tv deki nesneyi görüp boyutunu nasıl ayıracak ki acaba bu bebişler :44:
En iyisi doktora danışmak bunu. bizim annelerimizin bizim için bu tv olayına dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum. Hepimiz normaliz
Yinede uzman görüşü lazım bence kuzum

Eşim bebekliğinden beri izlemiş ve 3.5 yaşında yine televizyon izleyerek okuma yazmayı sökmüş. Kv öğretmen benim tek bir harf bile öğretmedim diyor

evet canım ve sonuç ortada eşin doktor olmuşş
valla ne biliyim tatlım benimde açıkcası mantığıma yatan bişiy değil ne kadar açıklama yapsalarda beynim kabul etmiyo dikkat ediyorum ama sadece burda zararlı dendi diye...
eskiden aslında çok eskide değil tv izletiyolardı çocuğun zeka gelişimi için iyi geliyo deniyoduu hatta üstüne bu baby tvler falan açıldı şimdi tam tersi tukaka oldu bilemedim benim amcamın kızının oğluda öle canım anne baba hiç bişiy öğretmedi kendi gazete karışıtırarak tv haber izleyerek okumayı sökmüştü 3 yaşında şuanda galasaray ünv. %100 burslu kazandı

merhaba arkadaşlar,
ben eylül annesiyim ama çoğu zaman sizi takip ediyorum. geçen 1-2 gün okuyamadım ipin ucu kaçtı, maşallah hızınıza yetişilmiyor bende vazgeçtim geçmişi okumaktan. geçenlerde oyuncakları ipe bağlayıp değişik yerlere asanları görmüştüm bende sandelyenin bacaklarına bağladım ve oğlumu yatırdım oraya çok güzel oynadı yarım saatten fazla bende hoşuna gittiğini görünce oyun halısı sipariş ettim o gelene kadar bu şekilde devam. kimin aklına geldi bilmiyorum ama hepinize teşekkür etmek istedim

O diil de asıl şu elimizdeki tlf illetini napıcaz
Fena radyasyon yayıyormuş bazı bilirkişiler aynı odada bile tutmayın dio:44:

Tabi canım uzman görüşü şart Aman valla insan neye inanacağını şaşırıyo çevremizdeki tv izleyen örnekleri görünce insanın aklı karışıyo. Gerçekten iç güdülere göre hareket etmek gerekiyo Incık cıncık bu ne be

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…