2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ee tabi damatlara yakışmaz öle çeyrek altın şöyle pırlanta alırlar kızlarımızda götürür dimi arastaa
ne var ayda bi kere leblebi kadar pırlantadan
Leblebi kadar Alır tabi canım ihtiyaç sonuçt gün için lazım
Canım yola çıktık bile

Eki Görüntüle 867233

Tabi canım alıversinler şu kadarcık pırlantanın lafı mı olur.
Ayy hiç yakıştıramadım canım, bu külüstürle yollarda falan kalmazsınız inşallah

Kızlar siz pırlantadan konuşunca bir arkadaşım biriktirdiği para ile gidip pırlanta taş almıştı sonrada evlenirken o taştan kendine yüzük yaptırmıştı :) taşın değeri 20bin civarında idi :)

Leblebi kadar Alır tabi canım ihtiyaç sonuçt gün için lazım

Ayy hiç yakıştıramadım canım, bu külüstürle yollarda falan kalmazsınız inşallah

tabi canım bende öle düşünmüştüm zaten dediğin gibi ihtiyaç yani kızanlar gün gezmesinmii lazım şekerimmmmalt tarafı leblebi kadar pırlanta üzülmeye değmezz

Bunu söylediğin çok iyi oldu tatlım..
Bakın milletin kızı oturmuş biriktirmiş parasını almış pırlantasını evlenirken takmış yüzüğünü.. İlgililere duyrulur

Bakın milletin kızı oturmuş biriktirmiş parasını almış pırlantasını evlenirken takmış yüzüğünü.. İlgililere duyrulur

aaa ne münasebet canım damat dururken kızımmı alıcak bak hele bak bakk oldumu dünüşşşo pırlanta bu parmağa gelicekkk

:))) ne demek canım herşey de erkek tarafından beklenmez ki

beni vuracak hemşom ile bucu ve diğer kız anneleri :)

HAhaha iyi bari o tası Esım taktı dememiş kendi parası ile aldığını söylemiş :))

eşi bilmiyor ki o taşın gerçek taş olduğunu :) sadece bizler biliyoruz :)

Kız sussana

Ayy hiç kaçırma fırsatları. Cucum yan çiziyo baksana şuna

:))) ne demek canım herşey de erkek tarafından beklenmez ki

beni vuracak hemşom ile bucu ve diğer kız anneleri :)

eşi bilmiyor ki o taşın gerçek taş olduğunu :) sadece bizler biliyoruz :)
Ohh sonunda bizi anlayan biri çıktıKorkma canım ben korurum seni
Evlerde Altın Çağ | Mudo Blog

Haha az once bana gelen maile bakın bu da mı tesadüf ateistler bunu da açıklasın :))
Cucuu bunlardan da olsun çeyizde
Ayy birde o ateistler açıklasın muhabbeti süper ya
Kız sussana

Hayatta kaçırmam
Bırakın kızı konuşsun

Yaa o değil de İda bakmasın diye televizyonsuz oturuyorum. Çünkü açtığım an bakıyo . Yüzünü kendime doğru çeviriyorum bu sefer kafayıarkaya doğru kaykıltıp bakmaya çalışıyo. Sizler napıyosunuz

Kız sussana

Ohh sonunda bizi anlayan biri çıktıKorkma canım ben korurum seni

Cucuu bunlardan da olsun çeyizde
Ayy birde o ateistler açıklasın muhabbeti süper ya

Hayatta kaçırmam
Bırakın kızı konuşsun

bilemiyoruz alsakmı acabaaa gereksiz benceesence arasta pek beğenmedim sanki ben

Açmıyoruz akşam eşim geldiğinde açtığımızda da tv ye sırtı dönük yatırıp pişpişliyorum :) uyusun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…