2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen maşallahımız var valla baksana dünüşşş
işin uzmanına sormalıı peki o zararlı derse ama biz izledik biz normaliz dersek acaba bize cvbı nolurr

bende bilmiyom canım benim yiğenimde hep izlerdii gayet sağlıklı zeki bi kız ne bilim valla kime şeetcez anlamadım sanırım herkes içine nasıl siniyosa öle davranmalıı

Evet ya benim bahsettiğim kız da baya zeki :) Ben artislik yaptım burda duyduğumu satıyım dedim 3 boyut bilmemne meselesi. Kadın öyle diyince apışıp kaldım

Aynen canım ben de burdan duydum zararlı olduğunu :) Önüne açıp akşama kadar oturtmak hakikaten zararlıdır konuşma geriliği falan yapıyor onu biliyorum ama 1 dakika bile bakmamalıyı burdan duymuştum :)

Eşim bebekliğinden beri izlemiş ve 3.5 yaşında yine televizyon izleyerek okuma yazmayı sökmüş. Kv öğretmen benim tek bir harf bile öğretmedim diyor

Bence burdaki birçok anne aynı şekilde okumayı, sayı saymayı falan susam sokağından öğrenmiştir :))

o dahi benim dünüşümmmm

O diil de asıl şu elimizdeki tlf illetini napıcaz
Fena radyasyon yayıyormuş bazı bilirkişiler aynı odada bile tutmayın dio:44:
Canım o radyasyon olayına girersek çıkmayız valla. Geçen gün okudum bulaşık makinesi bile inanılmaz radyasyon yayıyormuş. Çalışırken mutfakta bulunmamak gerekliymiş. Saç kurutma makinesi, ütü, mikser daha neler neler..

Al işte cucum bi örnek daha. Adam 3 yaşında sökmüş bi de. Eeee canlı kanıt hep bunlar. Valla baby tvde de çok eğitici şeyler var. Kaçırmamak lazım bence. Ben yasağı kaldırıyorum İdoşa bakalım nolcak. Risk budur

Valla kızlar tv mevzu açılmış ben koyuyorum karşısına işim varken bayıla bayıla izliyor yoksa hayatta süt müt sağamam:)) sürekli bana sarıyor hatun :) gelişimi ile ilgili bir sıkıntı da yaşamadım henüz bilemiciiiim yani kötü anne modeli

Bu arada hep telden girdiğim için alıntı vs çok zor oluyor ama takipteyim hepinizin bebekleri dünyalar tatlısı fotolara bayılarak bakıyorum :)
Bu arada damadım da kızımla aynı anda düştü annesinin karnına sözümüz olmasa burdaki yakışıklı tontikleri hayatta kaçırmazdık :))

bencede canım içine nasıl siniyosa öle yap tabi sabahtan akşama karşısına oturtcak değiliz ama aynı odada açık olsa arada baksa sorun olcağını sanmıyorum çokta inceleyince boku çıkıyorrr

ayy evet susam sokağı en sevdiğimmm karakter kurabiye canavarıydıı edi büdü minik kuş ayy ne günlerdiii

Valla canım işin esprisi bir yana çok takılmamak gerek aslında bü tür olaylara. Allah korusun da zeka geriliği olan çocukların hepsi televizondan mı öyle oldu sanki. Geçen tulum muhbbetinde uzamasın diye söylemeyim dedim de burda biri bime tulum gelmiş demişti, gittim baktım güzel bişy aldım kullanıyorum. Amaç ısıtmak değil mi yavruyu.. Bunlara gelene kadar daha neler var aslında dikkat edilmesi gereken. Çok kasmıyorum valla ben
O değil de altın ne kadar zararlı acaba önemli olan o

aynen iyi örnekler çok olunca aynen canım zararlı olduğunu burda duymadan önce baby tv acıyodum çok güzel programlar oluyodu valla bende kaldırıyom yasağı bi tohumda sen at gibi olduuu
hadi bakalım nolcakk

cucu o zaman sana kocaman teşekkürlerimi iletiyorum
bu arada dünüşüm derken oğluma mı talip oldun :44:

anam noluyooo leynn :18:yok canım öle demedim tamamen sorry benim dünürümmmm bulmuştu olu buşu yanee benim kızımın başı bağlı canım sorry

Butun bebisler cok tatli masallah....telden zor oluyo alinti ypamiyorummm :-D tv mevzusunda vla bnm ruhum daraliyo tv olmadan acik ..bakiyo bnmki cok uzun degil tabiki..bnm annem bzi tv yle buyutmus..bn yalan rruzgari flan izlerdm hatta :-D hc czgi film izledgmi hatrlamiyrmm :-D

Oh güle güle giydir canım. Dünyada açlıktan ölen bebekler varken bizim bazen konuştuklarımız ayıp geliyor bana. Hnagimizin aklına şu görüntü kazınmadı ki

hımmm anladım canım. allah mesut etsin tamamına erdirsin kızını o zaman ne diyim
bi alkış da dünüşüne o zaman

İnşallah canım.. Bizim özel doktorumuz da aynı şeyi söyledi. O yüzden içim biraz olsun rahatladı... Tek derdim mamaya geçiş yapınca da çok çok yemek ister mi? Mideyi genişletmekten korkuyorum anlayacağın.. Ama tabi çok şükür halimize, daha 3 ay önce sütüm yeterli değil diye kahroluyordum.
Bu arada geç cevap verdim özür dilerim. Hep cepten giriyorum ve alıntıları görmenin bir yolu var mı bilmiyorum. Bilgisayardan ancak girebildim.

Tv konusunda epeydir yazacaktım fırsat bulamadim valla ben hic sakinmiyorum saatlercede bakmio zaten ama en azindan soluk aliyorum oda keyif alıyor valla yapanlari takdir ediyorum ama ben pamuk falanda kullanmadim direk islak mendil kullandim ilk baslar unybaby smd prima ve huggiesin.cok sakinmammak lazim ben baankaciyim kuzenlerim doktor kardsm ogretmen olacak bix hep beraber tv izleyerek buyumusuz eskiden n

Tv konusunda epeydir yazacaktım fırsat bulamadim valla ben hic sakinmiyorum saatlercede bakmio zaten ama en azindan soluk aliyorum oda keyif alıyor valla yapanlari takdir ediyorum ama ben pamuk falanda kullanmadim direk islak mendil kullandim ilk baslar unybaby smd prima ve huggiesin.cok sakinmammak lazim ben baankaciyim kuzenlerim doktor kardsm ogretmen olacak bix hep beraber tv izleyerek buyumusuz eskiden nerde bu kadar ilgi alaka cok şükür saglikliyiz yani allah saklasin evlatlarimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…