- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.241
Benim bildiğim 3 aya kadar zaten uzağı tam seçemiyorlar tv deki nesneyi görüp boyutunu nasıl ayıracak ki acaba bu bebişler :44:
En iyisi doktora danışmak bunu. bizim annelerimizin bizim için bu tv olayına dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum. Hepimiz normaliz
Yinede uzman görüşü lazım bence kuzum
bende bilmiyom canım benim yiğenimde hep izlerdii gayet sağlıklı zeki bi kız ne bilim valla kime şeetcez anlamadımsanırım herkes içine nasıl siniyosa öle davranmalıı
Günebakancım çok güzel bir konuya değinmişsin tatlım. Valla burda herkes zararlı dedi diye ben de dikkat etmeye çalışıyorum. 3 boyutlu ile 2 boyutluyu ayırt edemiyomuş bebekler ondanmış. Bu konuyu araştırmadım doğru düzgün. :26::26:
Eşim bebekliğinden beri izlemiş ve 3.5 yaşında yine televizyon izleyerek okuma yazmayı sökmüş. Kv öğretmen benim tek bir harf bile öğretmedim diyor
merhaba arkadaşlar,
ben eylül annesiyim ama çoğu zaman sizi takip ediyorum. geçen 1-2 gün okuyamadım ipin ucu kaçtı, maşallah hızınıza yetişilmiyorbende vazgeçtim geçmişi okumaktan. geçenlerde oyuncakları ipe bağlayıp değişik yerlere asanları görmüştüm bende sandelyenin bacaklarına bağladım ve oğlumu yatırdım oraya çok güzel oynadı yarım saatten fazla bende hoşuna gittiğini görünce oyun halısı sipariş ettim o gelene kadar bu şekilde devam. kimin aklına geldi bilmiyorum ama hepinize teşekkür etmek istedim
Canım o radyasyon olayına girersek çıkmayız valla. Geçen gün okudum bulaşık makinesi bile inanılmaz radyasyon yayıyormuş. Çalışırken mutfakta bulunmamak gerekliymiş. Saç kurutma makinesi, ütü, mikser daha neler neler..O diil de asıl şu elimizdeki tlf illetini napıcaz
Fena radyasyon yayıyormuş bazı bilirkişiler aynı odada bile tutmayın dio:44:
evet canım ve sonuç ortada eşin doktor olmuşş
valla ne biliyim tatlım benimde açıkcası mantığıma yatan bişiy değil ne kadar açıklama yapsalarda beynim kabul etmiyo dikkat ediyorum ama sadece burda zararlı dendi diye...
eskiden aslında çok eskide değil tv izletiyolardı çocuğun zeka gelişimi için iyi geliyo deniyoduu hatta üstüne bu baby tvler falan açıldı şimdi tam tersi tukaka oldu bilemedimbenim amcamın kızının oğluda öle canım anne baba hiç bişiy öğretmedi kendi gazete karışıtırarak tv haber izleyerek okumayı sökmüştü 3 yaşında şuanda galasaray ünv. %100 burslu kazandı
cucu o zaman sana kocaman teşekkürlerimi iletiyorumo dahi benim dünüşümmmm
Tabi canım uzman görüşü şartAman valla insan neye inanacağını şaşırıyo çevremizdeki tv izleyen örnekleri görünce insanın aklı karışıyo. Gerçekten iç güdülere göre hareket etmek gerekiyo Incık cıncık bu ne be
Evet ya benim bahsettiğim kız da baya zeki :) Ben artislik yaptım burda duyduğumu satıyım dedim 3 boyut bilmemne meselesi. Kadın öyle diyince apışıp kaldım
Aynen canım ben de burdan duydum zararlı olduğunu :) Önüne açıp akşama kadar oturtmak hakikaten zararlıdır konuşma geriliği falan yapıyor onu biliyorum ama 1 dakika bile bakmamalıyı burdan duymuştum :)
Bence burdaki birçok anne aynı şekilde okumayı, sayı saymayı falan susam sokağından öğrenmiştir :))
Valla canım işin esprisi bir yana çok takılmamak gerek aslında bü tür olaylara. Allah korusun da zeka geriliği olan çocukların hepsi televizondan mı öyle oldu sanki. Geçen tulum muhbbetinde uzamasın diye söylemeyim dedim de burda biri bime tulum gelmiş demişti, gittim baktım güzel bişy aldım kullanıyorum. Amaç ısıtmak değil mi yavruyu.. Bunlara gelene kadar daha neler var aslında dikkat edilmesi gereken. Çok kasmıyorum valla benTabi canım uzman görüşü şartAman valla insan neye inanacağını şaşırıyo çevremizdeki tv izleyen örnekleri görünce insanın aklı karışıyo. Gerçekten iç güdülere göre hareket etmek gerekiyo Incık cıncık bu ne be
Al işte cucum bi örnek daha. Adam 3 yaşında sökmüş bi de. Eeee canlı kanıt hep bunlar. Valla baby tvde de çok eğitici şeyler var. Kaçırmamak lazım bence. Ben yasağı kaldırıyorum İdoşa bakalım nolcak. Risk budur
cucu o zaman sana kocaman teşekkürlerimi iletiyorum
bu arada dünüşüm derken oğluma mı talip oldun :44:
Valla canım işin esprisi bir yana çok takılmamak gerek aslında bü tür olaylara. Allah korusun da zeka geriliği olan çocukların hepsi televizondan mı öyle oldu sanki. Geçen tulum muhbbetinde uzamasın diye söylemeyim dedim de burda biri bime tulum gelmiş demişti, gittim baktım güzel bişy aldım kullanıyorum. Amaç ısıtmak değil mi yavruyu.. Bunlara gelene kadar daha neler var aslında dikkat edilmesi gereken. Çok kasmıyorum valla ben
O değil de altın ne kadar zararlı acaba önemli olan o
aynen iyi örnekler çok olunca aynen canım zararlı olduğunu burda duymadan önce baby tv acıyodum çok güzel programlar oluyodu valla bende kaldırıyom yasağı bi tohumda sen at gibi olduuu
hadi bakalım nolcakk
anam noluyooo leynn :18:yok canım öle demedim tamamen sorry benim dünürümmmm bulmuştu olu buşu yanee benim kızımın başı bağlı canım sorry
canım bizde kiloda pek hızlı gittik..oğlum 18 Ağustos doğumlu hastaneden çıkarken 2600gr dı..dün 6600gr tartıldı...sağlık ocağı obez olur bu çocuk dedi ama kafama takmıyorum. özel doktorumuz hiçbir bebek anne sütüyle obez olmaz endişe etme dedi. zaten bu aydan sonra hareketlendiği için kilo alımı yavaşlarmış
Oh güle güle giydir canım. Dünyada açlıktan ölen bebekler varken bizim bazen konuştuklarımız ayıp geliyor bana. Hnagimizin aklına şu görüntü kazınmadı ki
Eki Görüntüle 867438
Oy oy tirstim :)) tamam tamam geliyorum söyle bakalım hangisi atakent kardelen gümrük simpas Avrupa kOnutlari hangisi Hahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?