2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hey allahım sen herkese akıl fikir ver!!! Dayanamadım artik bu ne ama ya

[video=youtube;BX-X4yAGT-A]http://www.youtube.com/watch?v=BX-X4yAGT-A[/video]
kendimize gelelim biraz dimiii:118::124::122:sülalecek sahnedeyiz

Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D

Annesi bu seker kiz her hali ile guzel :))

Sarjli süpürge değil de ben su ayaklı süpürgelerden almayı planlıyorum hatta önerisi olan var mı diye sormuştum fakir ve arzumunkini önermişti arkadaslar

Aynen deli etti beni de chenncim yaa demin yazdım gitmedi oturdum tekrar yazdım ama şimdi ötekinin gittiğini gördüm. Bugün tamire alırlar siteyi de bozduk

ee bu kadar çenesi düşük bi araya gelirse

aynen ya bu nedirr sinir katsayımızımı ölçüyor bozduk valla dayanamadı bizim hızımızaa sayfa yetiştiremiyolarr

uçuştayız onlarda haklı ama napsınlar

Hey allahım sen herkese akıl fikir ver!!! Dayanamadım artik bu ne ama ya

:128::128: ağlamayan uslu bebekler ne olacak peki demekten alamıyorum kendimi:26:

Arastacım sana bişey sormak istiyorum.ben hep giriyorum foruma ama yazmaya fırsat bulamıyorum çoğu zaman.sana imreniyorum.İdoşu tek başına büyüttüğünü biliyorum.nasıl oluyor da bu kadar vaktin oluyor.İdoş gündüzleri ve geceleri ne kadar uyuyor?gece kaç defa uyanıyor?gündüzleri 2 uyku arası ne kadar?ben oğlumu bir türlü düzene sokamadım da.gündüz uykusu geliyor yatırıyorum 45 dk falan uyuyor.sonra 2 saat sonra bi daha böyle gidiyor.çok yoruluyorum.acaba biyerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…