- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.381
çok yüklendik herkesin bi kaldırma gücü var dimi ama gram altında değil külçe külçe eee okadar kayık kulubede cabasıı
Hea bu durumlara düşeceğini bilseydim bu kadar yüklenmezdim, site biz değil ki taşısın
BEBEKLER NİÇİN AĞLAR
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdular:
Bebeğin iki aya kadar ağlaması Allâhtan başka ilah olmadığına (ve Muhammed aleyhisselâmın onun kulu ve resulü olduğuna) şehâdettir.
Dört aya kadar ağlaması, Allâhü Teâlâya itimaddır.
Sekiz aya kadar ağlaması peygambere (s.a.v.) salevattır.
İki seneye kadar ağlaması da anne babasına istiğfardır.
Susadığı zaman Allâhü Teâlâ annesinin göğsünde ona cennetten bir pınar ihsan eder de onu içer. Böylece yeme ve içme ihtiyacı karşılanmış olur.
Bir seneye kadar, ağladıkları için çocuklarınızı asla dövmeyiniz. Zira onlar dört ay şehâdette bulunurlar, dört ay bana salevat okurlar, dört ay da anne babasına dua ederler.
Hey allahım sen herkese akıl fikir ver!!! Dayanamadım artik bu ne ama ya
İyi dayandın ama yine de
[video=youtube;BX-X4yAGT-A]http://www.youtube.com/watch?v=BX-X4yAGT-A[/video]
kendimize gelelim biraz dimiii:118::124::122: sülalecek sahnedeyiz
Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D
Günaydın kızlarArada giriyorum ama yazmaya fırsat olmuyor ne yazık ki bebişler büyüyor ne güzel artık yavaştan dönmeler bile başlamış, bizimkinde dönmeye hiç niyet yok ama bir haftadır baya bi değişti, ana kucağındaki oyuncakları tutuyo,eliyle baya bi inceliyor, onlara kızıyor, gülüyo:) ha bir de numaradan dudak büzüp ağlamalara başladık o ağlıyor ben gülüyorum çok tattlı oluyor, sonra o da gülmeye başlıyor :)))
Bizimde kediler var, her gün ev süpürüyorum ve evde sürekli şu ikea tüy toplama ruloları var ya onunla geziyorum,, o buharlı temizleycilerin olayı tam anlamadım ben streil mi ediyor? Emeklemeye başlayıca zor olcak biraz yürümeye geçene kadar. Ben şarjlı süpürge almayı düşünüyorum sürekli elimin altında olcak bişey, kullanan varsa marka tavsiyelerinize açığım.
Arasta bir de emzik zinciri kullanmayı dene ama iyice kısalt ki ağzından atınca yatağa değmesin.
Allah kabul etsin canım.
senin ev halini severim, maşallah sana :)
Oğlumla dans ettik iyi geldi teşekkürler cücümmm
Ahey ahey tey teytey
Aynen deli etti beni de chenncim yaa demin yazdım gitmedi oturdum tekrar yazdım ama şimdi ötekinin gittiğini gördüm. Bugün tamire alırlar siteyi de bozduk
aynen ya bu nedirr sinir katsayımızımı ölçüyorbozduk valla dayanamadı bizim hızımızaa sayfa yetiştiremiyolarr
ee bu kadar çenesi düşük bi araya gelirse
uçuştayız onlarda haklı ama napsınlar
:128::128: ağlamayan uslu bebekler ne olacak peki demekten alamıyorum kendimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?