- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.341
Cnm bulamadim ben blogu link versen?
Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D
Olmuuus cok tatli cok yakisikliiiii :)
Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D
Arkadaşlar tv konusunda değimeden edemeyeceğim yapmayın allah aşkına bu yaşta diyeceğim ama yaşı bile yok bebeklerimizin bu dönemde bebeklere tv nin hiçbir faydası yok sadece onları oyalar size de kendinize ayıracak zaman olur tv izleyen öğrencilerimde gözlemliyorum soru soruyorum cevap yok sanki ben televizyonmuşum gibi iletişim sorunları yaşıyorlar sosyal ilişkileri konuşma becerileri çok zayıf oluyor. Bence ne kadar geç tanışsalar o kadar iyi derim
Ahaha bir tutturamadım ben bu kızları yahuBak bak anında yan kıvırma yine Suloz. Ayrıca oğlan değil kız o
Takipteyim canım, vermem gelinii kşmselereBu yaz gelince ugrayin mutlaka canim saklicennet guzel Oldu
Bak Boş birakma dünüş talipler çıkıyor napcagımı bılemıyom selime söle duru elden gidiyomuş nerdeyseuyudu dünüş uyudu şimdi rüyasında götüyorlardır birbirlerini benimde nasıl uykum var valla gözlerime mandal takıcam öle kapanıyor kendiliğinden son durumum
Çok yakışıklı yaa dermişimYeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D
Kızmış tatlım oOlmuuus cok tatli cok yakisikliiiii :)
Ahaha bir tutturamadım ben bu kızları yahuBak bak anında yan kıvırma yine Suloz. Ayrıca oğlan değil kız o
Takipteyim canım, vermem gelinii kşmselereBu yaz gelince ugrayin mutlaka canim saklicennet guzel Oldu
Bak Boş birakma dünüş talipler çıkıyor napcagımı bılemıyom selime söle duru elden gidiyomuş nerdeyseuyudu dünüş uyudu şimdi rüyasında götüyorlardır birbirlerini benimde nasıl uykum var valla gözlerime mandal takıcam öle kapanıyor kendiliğinden son durumum
Çok yakışıklı yaa dermişimYeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D
Kızmış tatlım oOlmuuus cok tatli cok yakisikliiiii :)
Canım bizde her dakika bile süpürsen var maalesef tüy. Çestırdan yağıyo resmen kısa kısa her gezdiği yere dökülüyo. Onların oyunlarını izlemek keyifli olacak ama gözüm hep üstlerinde olacak İda'nın elini ağzına götürmemesi lazım. Mesela İdanın beşiğinin içine bile girmiş tüyler memesini bi düşürüyo beşğinin içine ve üstünde mutlaka 1-2 tane oluyo. Her seferinde yıkayıp veriyorum. Durum o kadar vahim yani.
Odasına cok fazla girmiyor badem incinin eger biz orda uzun süre durmadiysak yasak koymadım ama kendi kendine kabullendi inci olmadan once o odanın kapısı surekli kapalıydi ondan kalan bir alışkanlık belki de
Sizin yasak koyma ısı ne alemde odasi icin ? En azından gece uyuduğu yer Tüysüz kalırdı
Diğer yerler icin yapacak fazla birşey yok sanırım bende şimdiden üstünde elinden yüzünden tüyleri topluyorum illaki yapışıyor
Allah kabul etsin canım.çoookk ama çooookk yoruldum elhamdülillah kzıımızn mevlidini yaptıııkk...buarada sat ım 20 kasımdı veee tam 12 ay sonra 20 kasımda yani bugün ilk adetimi olduuummm.
senin ev halini severim, maşallah sana :)Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D
Bizim ev ufacık zaten. Salonda yere çift kişilik yatak örtüsü seriyorum daha simdiden . emekleyince de öyle yaparım diye düşünüyorum. Her gün supuruyorum bir de Behlül'e yasak Barış'ın odası. Orda da biraz yer açmaya çalışıcam.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum sınıfta. Ne kadar geç o kadar iyi...
Ahaha bir tutturamadım ben bu kızları yahu
Bizim ev ufacık zaten. Salonda yere çift kişilik yatak örtüsü seriyorum daha simdiden . emekleyince de öyle yaparım diye düşünüyorum. Her gün supuruyorum bir de Behlül'e yasak Barış'ın odası. Orda da biraz yer açmaya çalışıcam.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum sınıfta. Ne kadar geç o kadar iyi...
Ahaha bir tutturamadım ben bu kızları yahu
Bizimde kediler var, her gün ev süpürüyorum ve evde sürekli şu ikea tüy toplama ruloları var ya onunla geziyorum,, o buharlı temizleycilerin olayı tam anlamadım ben streil mi ediyor? Emeklemeye başlayıca zor olcak biraz yürümeye geçene kadar. Ben şarjlı süpürge almayı düşünüyorum sürekli elimin altında olcak bişey, kullanan varsa marka tavsiyelerinize açığım.
Arasta bir de emzik zinciri kullanmayı dene ama iyice kısalt ki ağzından atınca yatağa değmesin.
çoookk ama çooookk yoruldum elhamdülillah kzıımızn mevlidini yaptıııkk...buarada sat ım 20 kasımdı veee tam 12 ay sonra 20 kasımda yani bugün ilk adetimi olduuummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?