- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.361
Bizimde kediler var, her gün ev süpürüyorum ve evde sürekli şu ikea tüy toplama ruloları var ya onunla geziyorum,, o buharlı temizleycilerin olayı tam anlamadım ben streil mi ediyor? Emeklemeye başlayıca zor olcak biraz yürümeye geçene kadar. Ben şarjlı süpürge almayı düşünüyorum sürekli elimin altında olcak bişey, kullanan varsa marka tavsiyelerinize açığım.
Arasta bir de emzik zinciri kullanmayı dene ama iyice kısalt ki ağzından atınca yatağa değmesin.
Arkadaşlar tv konusunda değimeden edemeyeceğim yapmayın allah aşkına bu yaşta diyeceğim ama yaşı bile yok bebeklerimizin bu dönemde bebeklere tv nin hiçbir faydası yok sadece onları oyalar size de kendinize ayıracak zaman olur tv izleyen öğrencilerimde gözlemliyorum soru soruyorum cevap yok sanki ben televizyonmuşum gibi iletişim sorunları yaşıyorlar sosyal ilişkileri konuşma becerileri çok zayıf oluyor. Bence ne kadar geç tanışsalar o kadar iyi derim
nooluyo yaa sitede..heeyy..
çoookk ama çooookk yoruldum elhamdülillah kzıımızn mevlidini yaptıııkk...buarada sat ım 20 kasımdı veee tam 12 ay sonra 20 kasımda yani bugün ilk adetimi olduuummm.
nooluyo yaa sitede..heeyy..
Tesekkur ederizz cucu teyzesi..noluyo bu bebislere...eylulde gece 3te uyandi 5 e kadar kaka ypma ugrasi icindeydi pum pum :-D snra ypti 6da tamamen kalktik bnde tam bi zombiyim cnm ylnz degilsn :-D
Hasta filan diil dimi?? Burnu tikali filan olabilir mi? Ya da gaz???
Ahaha bir tutturamadım ben bu kızları yahu
Takipteyim canım, vermem gelinii kşmselereKıyamam valla dün ben öyleydim çok iyi alıyorum suan seni :)
Çok yakışıklı yaa dermişim
Çok güzel bir kız maşallah canım. Bandını yesinler onun.
Kızmış tatlım o
Kız annelerinden ricamdır. Kızlarınızı süsleyin yoksa ayıramıyoruz
Tesekkur ederizz cucu teyzesi..noluyo bu bebislere...eylulde gece 3te uyandi 5 e kadar kaka ypma ugrasi icindeydi pum pum :-D snra ypti 6da tamamen kalktik bnde tam bi zombiyim cnm ylnz degilsn :-D
Takipteyim canım, vermem gelinii kşmselereKıyamam valla dün ben öyleydim çok iyi alıyorum suan seni :)
Kızmış tatlım o
Kızmış tatlım o
Gördüm canım ben cevabını: Doğru söylüyorsun ida dönmeye başladı demiştin,tehlikeli olabilir. O yüzden zinciri mümkün olduğunca kısaltıp kullan eğer kullanırsan-ki dolanmasın boynuna falan,, yatarken kullanmamak en mantıklısı gerçi dediğin gibi.Tatlım demin sana cevap yazdım cevaplaya bastım ama nereye gitti mesaj bilmiyorumTekrar yazayım İdoş hani dönmeye başladı şuan yatakta çok aktif uyuyor. Yani bazen yüzükoyun bile dönüyor uyurken. Eskisi gibi kımıldamadan yatsa önerin çok güzel ama şu aşamada zincir tehlikeli olur tatlım. Gidip yıkıyaveririm napalım. Dediğin gibi yürümeye başlayana kadar biraz sorun yaşıycaz ama çocuğun bir hayvanla büyümesi harika bişey bence :) O yüzden her türlü şeye katlanıcaz:)
Aynen deli etti beni de chenncim yaa demin yazdım gitmedi oturdum tekrar yazdım ama şimdi ötekinin gittiğini gördüm. Bugün tamire alırlar siteyi de bozduk
Aynen deli etti beni de chenncim yaa demin yazdım gitmedi oturdum tekrar yazdım ama şimdi ötekinin gittiğini gördüm. Bugün tamire alırlar siteyi de bozduk
Niye gorunmuyoki telden canim...baska turlu nasil yukleniyo
aynen ya bu nedirr sinir katsayımızımı ölçüyorbozduk valla dayanamadı bizim hızımızaa sayfa yetiştiremiyolarr
Canım blog denizimizvebiz.wordpress.com
Instagramdan takip etmek istersen tugcedenizmavi :)) bu arada biz erkek değiliz ama seninle alakalı değil herkes erkeğe benzetiyor :)))
Canım bu kadar altın ağır geldi siteye, kaldıramadı. çöktü kaldı garibim
Canım blog denizimizvebiz.wordpress.com
Instagramdan takip etmek istersen tugcedenizmavi :)) bu arada biz erkek değiliz ama seninle alakalı değil herkes erkeğe benzetiyor :)))
Kızmış tatlım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?