2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım demin sana cevap yazdım cevaplaya bastım ama nereye gitti mesaj bilmiyorum Tekrar yazayım İdoş hani dönmeye başladı şuan yatakta çok aktif uyuyor. Yani bazen yüzükoyun bile dönüyor uyurken. Eskisi gibi kımıldamadan yatsa önerin çok güzel ama şu aşamada zincir tehlikeli olur tatlım. Gidip yıkıyaveririm napalım. Dediğin gibi yürümeye başlayana kadar biraz sorun yaşıycaz ama çocuğun bir hayvanla büyümesi harika bişey bence :) O yüzden her türlü şeye katlanıcaz:)

Aynen sana katılıyorum elsacım. Tv'nin hiçbi yararı yok aksine uzmanlar izlettirilmemesini tavsiye ediyor. Eskiler bebek oyalansın anne biraz rahat etsin diye izletiyormuş. Eskilerin yaptığı herşey yapılıyormuş gibi bunun savunulması tuhafıma gitti paylaşmak istedim. Sonuçta herkes doğru olduğuna inandığı şeyi paylaşır biz yine içimize sineni yaparız.

'Dil gelişimi, doğumla başlayan ve yaşam boyu devam eden bir süreç. Çocuklar dünyaya geldikleri günden itibaren; çevrelerindeki sesleri algılamaya, sesler çıkarmaya ve anadilin temel yapısını kazanmaya başlarlar. Yapılan araştırmalar, 2 yaş öncesinde televizyon izleyen çocukların bilişsel gelişimlerinin olumsuz olarak etkilendiğini, dil gelişimlerinin geciktiğini söylüyor. Bu dönemde aşırı televizyon izleme ile; dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu ve otizm arasında ilişki olduğunu gösteren pek çok araştırma var. Bu nedenle de, Amerikan Pediatri Akademisi, önlem olarak 0-2 yaş arası çocukların televizyon ekranlarından uzak durmalarını öneriyor.'

Tesekkur ederizz cucu teyzesi..noluyo bu bebislere...eylulde gece 3te uyandi 5 e kadar kaka ypma ugrasi icindeydi pum pum :-D snra ypti 6da tamamen kalktik bnde tam bi zombiyim cnm ylnz degilsn :-D

bilmem ki canım ataktalarmışş sanırımvallahi berbat durumdayım girip bi duş alsaydım iyiydi ama nerde şimdi hatuncuk izin vermez öğleden sonra inş. oyuna dalarda kendime gelirim en iyisi bi kahve yapıyımnapcas biz bu cadılarla bilmiomm

Hasta filan diil dimi?? Burnu tikali filan olabilir mi? Ya da gaz???

yok canım hasta değil burnuda tıkalı değil sürekli temizliyorumm gazıda eskisi gibi yok ama yinede kaka öncesi biraz sıkıntı var...oyun istiyo gece 3 te oyna benle dioo

valla ne fena bişiy dünüşş şu uykusuzluk bide oyun istiyooböle oynadık napalım selime söle gelsinde oynsın parka falan götürsün ben uyucamm

Tesekkur ederizz cucu teyzesi..noluyo bu bebislere...eylulde gece 3te uyandi 5 e kadar kaka ypma ugrasi icindeydi pum pum :-D snra ypti 6da tamamen kalktik bnde tam bi zombiyim cnm ylnz degilsn :-D

bilmem ki canım ataktalarmışş sanırımvallahi berbat durumdayım girip bi duş alsaydım iyiydi ama nerde şimdi hatuncuk izin vermez öğleden sonra inş. oyuna dalarda kendime gelirim en iyisi bi kahve yapıyımnapcas biz bu cadılarla bilmiomm

yok canım hasta değil burnuda tıkalı değil sürekli temizliyorumm gazıda eskisi gibi yok ama yinede kaka öncesi biraz sıkıntı var...oyun istiyo gece 3 te oyna benle dioo

valla ne fena bişiy dünüşş şu uykusuzluk bide oyun istiyooböle oynadık napalım selime söle gelsinde oynsın parka falan götürsün ben uyucamm

Gördüm canım ben cevabını: Doğru söylüyorsun ida dönmeye başladı demiştin,tehlikeli olabilir. O yüzden zinciri mümkün olduğunca kısaltıp kullan eğer kullanırsan-ki dolanmasın boynuna falan,, yatarken kullanmamak en mantıklısı gerçi dediğin gibi.

Aynen deli etti beni de chenncim yaa demin yazdım gitmedi oturdum tekrar yazdım ama şimdi ötekinin gittiğini gördüm. Bugün tamire alırlar siteyi de bozduk

aynen ya bu nedirr sinir katsayımızımı ölçüyor bozduk valla dayanamadı bizim hızımızaa sayfa yetiştiremiyolarr

Aynen deli etti beni de chenncim yaa demin yazdım gitmedi oturdum tekrar yazdım ama şimdi ötekinin gittiğini gördüm. Bugün tamire alırlar siteyi de bozduk

aynen ya bu nedirr sinir katsayımızımı ölçüyor bozduk valla dayanamadı bizim hızımızaa sayfa yetiştiremiyolarr

Ewt fark ettim ama gec oldu :))) isin kotusu ben de kiz annesiyim:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…