2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba meraba :126::126:

Kahve molası verdim kızlar. Neler kaynatıyosunuz bakalım

Ben ara ara ders çalıştım, 1-2 defa pcde oyun oynadım ve biraz da gündelik işlerden yaptım. Birazdan yemek yapıcam. Off ne çabuk geçiyor gün yaa hiç bişey anlamadan saat 3 olmuş yine. Sanırım konu ek besin. 1 ay sonra ben de başlıycam bakalım hafiften. Kızıma günlük köy sütünden yoğurtlar mayalıycam, meyvelerin sularından tattırıcam. Çok keyifli olacak çooook.

Şu altları muşambalı önlüklerden kullanan var mı İdoşun ön tarafı su içinde kalıyor.Ağzının suyu akıyor sürekli günde 10 kez üst değiştiriyorum. Kaloriferde kurutup kurutup giydiriyorum da zor oluyor baya yaa. Çok rahatsız olur mu sizce gün içinde o önlüğü taksam:26:

kızlar.. uzun zamandır.. hayatımsın, daisy, damlaipek, ıırmak, birde sürekli erken doğurcam erken doğurcam sorunlarım var diyen bi arkımız vardı adını hayırlayamadım.. avatarında sarışın mavi gözlü bi erkek bebek fotosu vardı.. hiç girmiyorlar.. damlaipek kocasından boşanıyordu.. bi ara uzun süre giremedim.. hayatında ne değişiklik olmuş biliyormusunuz? haberleriniz var mı bu arklardan?

Ya ben bebelerden sonra bir de o tatlı patatesten yesem ne olur sanki:)) Ben burda bulunduğunu bilmiyordum canım. Yıllar önce Yeni Zelanda'da erik sosu ile tatlı patates kızartması yemiştim. Aman Allah ım o nasıl bir lezzet. Hala tadını unutmadım ki yemeğe çok düşkün biri değilimdir. Burda yetişiyormuş meğer?? Şaşırdım bak şimdi.

evet ya bende göremiyorum alıntılandıklarımı
geçmişi okuyamıyorum paşam dakka durmuyor, bari alıntılara bakayım diyorum o da görünmüyor

ben kullanıyorum o önlüklerden.. kızım hiç yadırgamadı. bende çok rahat ettim

Arasta'cım vallahi ben hiç bir şey yapamadım. Bir kızımı okula gönderdim bir de sürekli emzirdim. Benimki de sürekli kusuyor. Ben de önlük kullanmaya karar verdim. Rahatsız olacağını sanmıyorum ıslaklık daha fazla rahatsız eder.

nedense burda ben hep tek basıma konusuyorum kımse benı sewmedı sanırım sessız okuyucu olarak dewam edıcem artık oysa ben sevmıstım hepınızı

canım olur mu öyle şey ... çok kalabalık olduğumuz için sayfa sayısı fazla, arada çoğu mesaj atlanıyor
bende çoğu zaman kendi kendime konuşuyorum...bakıyorum sorum önemli cevap yok, bidaha soruyorum görülsün diye

ben kullanıyorum o önlüklerden.. kızım hiç yadırgamadı. bende çok rahat ettim

Tamam Heralar Ben de kullanayım bari yaa dediğiniz gibi ıslaklık daha rahatsız edici ve kusma da var haliyle idoşun çamaşırları yıkamaktan bizimkilere fırsat kalmıyor. Hemen o önlüklerden alıp rahata ermeliyim.

Vay be cidden şu zamanda doğal olanı bulmak zor. İmrendim size canım.

ahahah ciddi misin? Renkleri çok güzel sanırım o yüzden bayılıyor buna. Bir de ele gelen tutulacak yeri çok :)) O burnun kaderi ağıza girmek demekki bizimki de ağzına sokuyor hatta çok sokup öğürüyo keşke burnunu silikondan falan yapsalardı yaa benim içime sinmiyo aslında tüylü tüylü

Kizlar bebeginde egzama olanlar nasil anladi benim oglumun ensesinde findik buyuklugnde yanik gibi hafif puturlu bi kizariklik var ama pisik tarzi boseymi egzamami karar veremedim

Kızlar ek gıda diye diye yaramı deştiniz Tam tadımlara başlayacakken ben işe başlıycam çoğu şeyi kendim tattıramıycam yüz ifadesine şahit olamıycam. Anneme söylerim artık video çeker

oğluşum dönencenin köpeklerinden sıkılmıştır artık diye yünden ponponlar yapıp astım dönenceye
aman pek bir kıymetli oldu :) deli gibi çığlıklar atıyor :))

Kizlar bebeginde egzama olanlar nasil anladi benim oglumun ensesinde findik buyuklugnde yanik gibi hafif puturlu bi kizariklik var ama pisik tarzi boseymi egzamami karar veremedim

canım bizdekiler ayaz yanığı gibiydi...üzeri pütürlü kızarık ve çok kuru
bence en güzeli doktora bir göster. egzemaysa ona göre hemen müdahele edersin, ilerlediğinde daha çok uğraştırıyor

Bunun icin bebek fularlari var, ucgen kumastan arkasi citcit li, ben gunluk kiyafetine uygun renkte bir tane takiyorum hic rahatsiz olmuyor. İyice islaninca da degistiriyorum. Yikamasida kolay hemen elinde yikayip petekte kurutup giydirebilirsin donusumlu olarak. Hemde cok yakisiyor bebeklere bence. Onlukde denedim ama boyun kismi cerceveli ve sert oldugu icin rahat edemedi benim kizim.

Aynısı mı bilmiyorum. Kızartmıyoruz biz ya fırında yada kuzinede ( iyice yıkadıktan sonra) pişirip kabuğuyla tuzlamadan yiyoruz. Ceviz büyüklüğünde içi bembeyaz ve ağızda kum gibi dağılıyor. Ay canım çekti. Biz aytepe patatesi diyoruz. Ama bizim köyün dışında ne kadar biliniyor bilmiyorum. Aytepede genellikle rizeliler yaşıyor. Belki Karadeniz'de de yetişiyordur. Ben izmitteyim.

Eyvah ne çene ne çene Çabuk çabuk okumaya çalıştım eğer atladığım olmuşsa affola :)) Sitenin saati de sorunluymuş bakıyorum bakıyorum saat 13lerde yazılar saat 16 oldu yuh dedim daha çok var ama yokmuş

14 saatlik bir direnişden sonra saat gece 3 itibari ile inci pes etti ve uyudu

Bir önceki mesajımdan dolayı uyuduğumuzu sananlar cok yanılıyor yarim saat surmedi uykusu saat bes itibari ile tekrar uyuttum bakalım bu sefer ne olacak Ve sanırım artık bu sefer bende bittim

Off canım yaa ne çektin Napıcan İncicik de böyle Allah daha büyük dert vermesin uykusuzluğun çaresi var.

demeeee kuzum şeker krizim tutmuş zaten hemen aldırıyorum bide süt dedin ya artsında yerizzz seve seveçok severimmm yaa kahverengi topçuklar sütle buluşuncaa

Dedim cucum valla deneyin bakalım nolcak inş. bana özel bi durum değildir

İdoş da gün içinde pek uslu değil artık etrafa karşı merak arttı bi de emekleyemediği için sinirleniyo

Ayyy ama ben seni yerim cimcimem benim o gülüşüne kurban senin. Cucum ama çoooooook tatlı bu kız yaa valla bayılıyorum mıncıklayasım geliyor

merhaba teyzecikler.. bugün hava çok güzeelll. kızımı kangurusuna atıp yürüyüşe çıkıcaz
Hera tombik tombik duruyo bu kız senin makineden mi öyle yoksa cidden mi öyle. İnsanın ısırası geliyor yav. Bakışalr yine cin maşallah
aman maşallah canımuyusun kuzucum yaa duruda iyi dün gecede güzeldi maşallahtulummu işe yaradı bilmiyom

Haha kesin tulumdandır cucum okudum üfledim ben onu . Söylemiş miydim nefesim kuvvetlidir

Sobanın üstünde ekmek kızarttık dedin sonrasını okumadım O tadı yemeyen bilemez arkadaş. Ayrıca soba kuzine miydi? Kuzineyse fırınına patates atıp közlediniz mi vicdansızlar? :)

vee bu da benim en sevdiğim oyuncakım

Eki Görüntüle 874987
Günebakan nasıl da meraklı meraklı oynamış oyuncağıyla yavrum yaa. Çok tatlı maşallah canım :))

Ha bir de ek olarak uyku tulumunu kaka geçtiği icin yıkamıştım kuruyordu önceki gece tulumuz yattı üşümüş olabilir

Kesin tulumdandır. Evet evet

oğluşum dönencenin köpeklerinden sıkılmıştır artık diye yünden ponponlar yapıp astım dönenceye
aman pek bir kıymetli oldu :) deli gibi çığlıklar atıyor :))

Aaaa iyi fikir eline sağlık. Tabi renkli herşey ilgilerini çekiyor :))

Canim nerden aldin onlari? Nete baktim ama goremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…