- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.501
Yok canım o kadar kalmam diye atmadık. Bide bizim burda orjinal adı ayıtepe kibar adı aytepe olan bi yerde yetişen beyaz küçük tatlı bir patates var onun tadına alıştığımız için normal patatesi pek adam yerine koyup atmayız kuzineye. O patateste git gide zor bulunuyor. Pek eken kalmadı sanırım.
Mesela sokakta satılan mısırı biz yemeyiz. Beyaz seyrek taneli koçanı çoktan büyük olmayan ve o kadar ağır kokmayan bi mısır yetiştiriyoruz. Onu sevip yiyoruz. Diğerine ziraat mısırı deriz 50 yıl önce ziraat dağıtmış daha verimli diye. Gdo lu olduğunu düşünüyoruz. Kısa bir süre deneyip eskisine geri dönülmüş.
Ben açıkcası hala çözemedim çok bu kk uygulamasını. Mesajlar arada kaçıyor, geçmişin hepsini okuyamıyorum işimin arasında bazen cevap yazamıyorum. Mesela artık alıntılandığım mesajları göremiyorum. Geçmişi de her zaman sonuna kadar okuyamıyorum. Nasıl çözüm bulacağız buna??
Meraba meraba :126::126:
Kahve molası verdim kızlar. Neler kaynatıyosunuz bakalım
Ben ara ara ders çalıştım, 1-2 defa pcde oyun oynadım ve biraz da gündelik işlerden yaptım. Birazdan yemek yapıcam. Off ne çabuk geçiyor gün yaa hiç bişey anlamadan saat 3 olmuş yine. Sanırım konu ek besin. 1 ay sonra ben de başlıycam bakalım hafiften. Kızıma günlük köy sütünden yoğurtlar mayalıycam, meyvelerin sularından tattırıcam. Çok keyifli olacak çooook.
Şu altları muşambalı önlüklerden kullanan var mı İdoşun ön tarafı su içinde kalıyor.Ağzının suyu akıyor sürekli günde 10 kez üst değiştiriyorum. Kaloriferde kurutup kurutup giydiriyorum da zor oluyor baya yaa. Çok rahatsız olur mu sizce gün içinde o önlüğü taksam:26:
Meraba meraba :126::126:
Kahve molası verdim kızlar. Neler kaynatıyosunuz bakalım
Ben ara ara ders çalıştım, 1-2 defa pcde oyun oynadım ve biraz da gündelik işlerden yaptım. Birazdan yemek yapıcam. Off ne çabuk geçiyor gün yaa hiç bişey anlamadan saat 3 olmuş yine. Sanırım konu ek besin. 1 ay sonra ben de başlıycam bakalım hafiften. Kızıma günlük köy sütünden yoğurtlar mayalıycam, meyvelerin sularından tattırıcam. Çok keyifli olacak çooook.
Şu altları muşambalı önlüklerden kullanan var mı İdoşun ön tarafı su içinde kalıyor.Ağzının suyu akıyor sürekli günde 10 kez üst değiştiriyorum. Kaloriferde kurutup kurutup giydiriyorum da zor oluyor baya yaa. Çok rahatsız olur mu sizce gün içinde o önlüğü taksam:26:
nedense burda ben hep tek basıma konusuyorum kımse benı sewmedı sanırım sessız okuyucu olarak dewam edıcem artık oysa ben sevmıstım hepınızı
ben kullanıyorum o önlüklerden.. kızım hiç yadırgamadı. bende çok rahat ettim
Arasta'cım vallahi ben hiç bir şey yapamadım. Bir kızımı okula gönderdim bir de sürekli emzirdim. Benimki de sürekli kusuyor. Ben de önlük kullanmaya karar verdim. Rahatsız olacağını sanmıyorum ıslaklık daha fazla rahatsız eder.
Yok canım o kadar kalmam diye atmadık. Bide bizim burda orjinal adı ayıtepe kibar adı aytepe olan bi yerde yetişen beyaz küçük tatlı bir patates var onun tadına alıştığımız için normal patatesi pek adam yerine koyup atmayız kuzineye. O patateste git gide zor bulunuyor. Pek eken kalmadı sanırım.
Mesela sokakta satılan mısırı biz yemeyiz. Beyaz seyrek taneli koçanı çoktan büyük olmayan ve o kadar ağır kokmayan bi mısır yetiştiriyoruz. Onu sevip yiyoruz. Diğerine ziraat mısırı deriz 50 yıl önce ziraat dağıtmış daha verimli diye. Gdo lu olduğunu düşünüyoruz. Kısa bir süre deneyip eskisine geri dönülmüş.
Görünce çok şaşırdım , yazamadan da edemedim :)
Bizim de en sevdiğimiz oyuncağımız bu :) Özellikle burnu ve elleri ağza gidiyor direk :) Düştüğü an tekrar alamıyor eline veriyoruz ağza götürüp yalamaya devam ediyor .
Kizlar bebeginde egzama olanlar nasil anladi benim oglumun ensesinde findik buyuklugnde yanik gibi hafif puturlu bi kizariklik var ama pisik tarzi boseymi egzamami karar veremedim
Arasta'cım vallahi ben hiç bir şey yapamadım. Bir kızımı okula gönderdim bir de sürekli emzirdim. Benimki de sürekli kusuyor. Ben de önlük kullanmaya karar verdim. Rahatsız olacağını sanmıyorum ıslaklık daha fazla rahatsız eder.
Ya ben bebelerden sonra bir de o tatlı patatesten yesem ne olur sanki:)) Ben burda bulunduğunu bilmiyordum canım. Yıllar önce Yeni Zelanda'da erik sosu ile tatlı patates kızartması yemiştim. Aman Allah ım o nasıl bir lezzet. Hala tadını unutmadım ki yemeğe çok düşkün biri değilimdir. Burda yetişiyormuş meğer?? Şaşırdım bak şimdi.
14 saatlik bir direnişden sonra saat gece 3 itibari ile inci pes etti ve uyudu
Bir önceki mesajımdan dolayı uyuduğumuzu sananlar cok yanılıyor yarim saat surmedi uykusu saat bes itibari ile tekrar uyuttum bakalım bu sefer ne olacak Ve sanırım artık bu sefer bende bittim
demeeee kuzum şeker krizim tutmuş zaten hemen aldırıyorum bide süt dedin ya artsında yerizzz seve seveçok severimmm yaa kahverengi topçuklar sütle buluşuncaa
canım istisnalar dışında artık çoğu bebek uslu uslu durmuyor :) Benimki de akşama kadar kucakta gezmek istiyor. Bir ara düzelmişti şimdi yine aynı. bende hamak almıştım dursun orda uyusun diye durmuyor artık kucakta uyuyor. Gün gün huy değiştiriyorlar, sabır lazım hepimize zamanla geçecek inşallah :)
iyiyim dünüşümm gelininle oynuyoruzdamadım nasılll şekercimmm Eki Görüntüle 874895 Eki Görüntüle 874896 Eki Görüntüle 874897 işte gelininn:)
yarında aşımız var canım inş ateşlenmez kuzucum yaa selimde bi sorun yaşadınızmı kuzum
Hera tombik tombik duruyo bu kız senin makineden mi öyle yoksa cidden mi öyle. İnsanın ısırası geliyor yav. Bakışalr yine cin maşallahmerhaba teyzecikler.. bugün hava çok güzeelll. kızımı kangurusuna atıp yürüyüşe çıkıcaz
aman maşallah canımuyusun kuzucum yaa duruda iyi dün gecede güzeldi maşallah tulummu işe yaradı bilmiyom
Sobanın üstünde ekmek kızarttık dedin sonrasını okumadımO tadı yemeyen bilemez arkadaş. Ayrıca soba kuzine miydi? Kuzineyse fırınına patates atıp közlediniz mi vicdansızlar? :)
Günebakan nasıl da meraklı meraklı oynamış oyuncağıyla yavrum yaa. Çok tatlı maşallah canım :))
Ha bir de ek olarak uyku tulumunu kaka geçtiği icin yıkamıştım kuruyordu önceki gece tulumuz yattı üşümüş olabilir
ayy parmişim ya kıyamam sanada inci tanemede şu gaz ne fena bişiy bizimde zaman zaman tutuyoo halatulum gerçekten süper canım duruda sevdi belli güzelce uyudu canım keşke peteğin üstünde kurutsaydın hemen giydirseydin neyse artık bu gece inicimin tulumunu giydir anneside şöle güzel bi uyku çekin ikinizde inş... bu arada duruş senide inciyide kocaman öpüyoo
oğluşum dönencenin köpeklerinden sıkılmıştır artık diye yünden ponponlar yapıp astım dönenceye
aman pek bir kıymetli oldu :) deli gibi çığlıklar atıyor :))
bebıslerr cok tatlı maşallah....yerım onların hepsını :)
Canim nerden aldin onlari? Nete baktim ama goremedim.Bunun icin bebek fularlari var, ucgen kumastan arkasi citcit li, ben gunluk kiyafetine uygun renkte bir tane takiyorum hic rahatsiz olmuyor. İyice islaninca da degistiriyorum. Yikamasida kolay hemen elinde yikayip petekte kurutup giydirebilirsin donusumlu olarak. Hemde cok yakisiyor bebeklere bence. Onlukde denedim ama boyun kismi cerceveli ve sert oldugu icin rahat edemedi benim kizim.
Canim nerden aldin onlari? Nete baktim ama goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?