- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.461
merhaba teyzecikler.. bugün hava çok güzeelll. kızımı kangurusuna atıp yürüyüşe çıkıcaz
ilk başlarda ağlamaya baslayınca geğiriyodu devam ediyodu ama simdi öyle değil istemiyo resmen emmek bende bugün reçel süreyim emer dedim işe yaramadı pek :S
her gün 8 bilemediniz 8 buçukta tık diye uyuyan bebek dün akşam 10 a kadar oturdu. Bir de keyifliydi ki aman yarabbim :)) zaten gündüz de 2 saat ya uyumuştur ya uyumamıştır. Anlayamadım gitti.
Büyüme atağı mıdır diyecem ama bugün şu saate kadar yeni bişey göremedim dahaO değil de 2 saat geç yattın bari sabah 2 saat daha uyu di mi Yok anacım hiçbir şey yokmuş gibi yine 6da uyandı
Esniyor şimdi utanmadanhadi sen uyursun da ben napıcam ayıldım iyice
Maşallah sana tosbikk çok tatlısınn
Canım aşıdan soanra durumuna göre bak o zaman istersen. Huysuzlanmaya başlarsa, ateşi başlarsa verirsin.
Selim huysuzlanmaya başladığında normalde bile uykusu gelsin falan zor durduruyorum bide aşıdan huysuzlansa zaptedemem herhalde o yüzden ben beklemeden veriyorum.
yesin seni teyzoşlarr tatlım ya çok güzelsin o yanaklar tam ısırmalıkk
gezin bakalım ana kız mis mis benim kızım kanguruyu sevmeyince geri verdik benimde hayallerim vardı böleee pusetle çıkmayada cesaretim yok aldık koca koca arabaları şimdi popişimin üstüne oturdum evdeh.sonu anca kocitoyla napalımm
Maşallah sana tosbikk çok tatlısınn
Canım aşıdan soanra durumuna göre bak o zaman istersen. Huysuzlanmaya başlarsa, ateşi başlarsa verirsin.
Selim huysuzlanmaya başladığında normalde bile uykusu gelsin falan zor durduruyorum bide aşıdan huysuzlansa zaptedemem herhalde o yüzden ben beklemeden veriyorum.
Oyun halısı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz?bebekler içinde eğleniyor mu? Benim kucakci oglumu yarim saat de olsa oyalar mi? Almak istiyorum ama , onu al bunu al at kenara kullanamadan biktim. Ise yaramaz diye korkuyorum.
Oyun halısı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz?bebekler içinde eğleniyor mu? Benim kucakci oglumu yarim saat de olsa oyalar mi? Almak istiyorum ama , onu al bunu al at kenara kullanamadan biktim. Ise yaramaz diye korkuyorum.
merhaba teyzecikler.. bugün hava çok güzeelll. kızımı kangurusuna atıp yürüyüşe çıkıcaz
Kızlar biz dün kızımla başbaşa ilk defa köye gittik. Köy dediğim belde ve merkeze 15 km. Dayımlara gittik teyzemle beraber. 4 kız çocuğu olan bir dayımda oradaydı. Benim kız dün habire ağladı. Gezince uykusu eksik kaldı. Acıktım diye ağladı yabancı gördüm dedi ağladı. Ağladı da ağladı.
Neyse başlığa bağlanayım. Yer sofrasına oturduk bir şeyler yiyecez (bu arada ev sobalı ve üstünde ekmek kızarttık) Dayım berra ile birlikte kurdu bağdaş oturdu sofraya kızımın ağzına kırıntı kadar bi peynir koydu. Ben bi şaşırdım ama o kadar samimiyiz ki ben yapma desem de yürü git lan der ve asla yanlış bişi yapmaz kıyamaz. Zaten biz abimle ellerinde büyüdük. Onun kızları da bizim elimizde büyüdü. Sonra domatesin suyundan koca yemek kaşığının ucuyla verdi. Ama nasıl şapırdıyor bizimki. Sonra bomba geliyor kuru fasulyenin suyuna ekmeği bandırıp yalattı kızıma. Ama çooook komikti. Sonra yengem geldi dedim DAYIM böle yaptı. E ne var ki bizimkilere biz kırkı çıkmadan başladık tattırmaya dedi.
İşin ilginçi onların 4 kızıda yemek seçer ve farklı şeyleri yer veya yemezler. Yani bu tattırma işi sandığımız kadar işe yaramıyor olabilir. Gerçi kızlar farklı olabilmek ve dikkat çekebilmek için de yemek seçiyorlar o kısmı da var işin.
Öyle işte paylaşmak istedim. 3 buçuk aylık bile değiliz bu arada biz. Ha bide akşam eşime anlattım ve bende yoğurt vermeye çalıştım ama diliyle itti. :))
teşekkürler teyzesi.. sorma canım.. bende çok üşeniyorum pusetiyle çıkmaya.. heleki yokuşta.. 15 kilo ittirken oluyor 50 kilo sanki
teşekkür ederiz teyzesi.. :)
Şuu Selim ve Duru çiftinin güzellikleri ne öyle kızlarBebişlerinize nazar değmesin çok tatlılar. Duru hanım hanımcık yine ne güzel gülmüşşş Selimin bakışlarına hastayım herşeyi gözleriyle anlatabiliyor
Benim gibi sütü azalan veya zaten az olan arkadaşlar. Emzirme kampı diye bişey varmış deneyen oldumu.
Birde kilomuz az diye şikayet edenler biz 3. Ayda 5360 ve 62 cm dik. Tığ gibi bir kızım var yani. Ve bizim doktor da normal dedi. 7500 de normalse normal olmayan ne :))
Kedicik bende 6.ay içinde başlamayı istiyordum ama dr.beni şaşırttı.
Kilo alımı iyi olduğu sürece 6.ayda başlayacağım demişti daha önce şimdi 550gr.görünce başlayalım dedi.
Tamam kötü birşey değil ek gıda hatta belkide şimdi başlamak kolay adepte olkaşını sağlayacak ek besine ama ilk 6 ay sadece anne sütü daha mantıklı geliyor bana.
Doktorumuzada güveniyorum ama aklım fena karışık.
Buarada suan ki kilosu 6.750 boyu 65 cm.
Teşekkür ederiz canımm ne güzel tanımladınŞuu Selim ve Duru çiftinin güzellikleri ne öyle kızlarBebişlerinize nazar değmesin çok tatlılar. Duru hanım hanımcık yine ne güzel gülmüşşş Selimin bakışlarına hastayım herşeyi gözleriyle anlatabiliyor
Dünüş bizim evlilik işine çevreden de onaylar geliyor bakaynen canım şimdiki aklım olsa en hafif arabayı alırdım konfor olayına çok takıldıkdeneyimsizlik iştee...
senin kızın kanguruda duruyosa sorun yok canım gerçi ondada bel dayanmıyo ama olsun kısa mesafa yürüyüşler için ideal
hepsi birbirinden güzel bebeklerin canım maşallah hepsineee
yakışıyoo bizim bıcırlar ruh ikizlerii
Teşekkür ederiz canımm ne güzel tanımladın
Dünüş bizim evlilik işine çevreden de onaylar geliyor bak
Resim ekliyim diye full siteye geçtim ama resmi seçtikten sonra yükleyecektuş ggörünmüyor. Pifffff
bendede aynı sorun oldu canım ben pc ye döndüm tlfdan zor oluyoduu
Bir önceki mesajımdan dolayı uyuduğumuzu sananlar cok yanılıyor yarim saat surmedi uykusu saat bes itibari ile tekrar uyuttum bakalım bu sefer ne olacak Ve sanırım artık bu sefer bende bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?