2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uzun bir aradan sonra selamlar herkese... ben memleketimde oturduğumdan bebek görmeye gelenler iade-i ziyaretler derken internete giremedim pek. geçmişi de okuyamadım bebişleriniz de sizler de iyisinizdir inşallah. kızlar ben kırkımdan sonra 1 ay içinde 3 kez adet oldum. şimdi de 1buçuk ay geçti nerdeyse tık yok. evde test var bir sürü ama yapmaya korkuyorum. benim durumumda olan var mı aranızda. bir de benim rapor hakkım bitti alabilirsem heyet raporu alıcam. çanakkalede yardımcı olabilecek doktorlar var mı bildiğiniz. olmadı ücretsiz izne ayrılmak zorunda kalıcam

bende diyorum bu kız nerelerde meğersem ne işler yapmışş pc de oyun bilee oynamışşbizim doktorda gelecek ay başlıcaz dedi hafiften ek gıdayaa cidden heyecanlııı kuzucummbende günlük çiftlik sütüyle yapıcam kendimizede öle yapıyorum zatenbende kullanıyom canım o önlüklerden her zman takmasamda bazen zorda kalınca ii oluyo dediğin gibi çamaşır makinası onlara çalışıyorr bizimkileri asıcak ne yer nede fırsat var

oğluşum dönencenin köpeklerinden sıkılmıştır artık diye yünden ponponlar yapıp astım dönenceye
aman pek bir kıymetli oldu :) deli gibi çığlıklar atıyor :))

ayy bende yaptım onlardan renkli renkli çok hoşuna gidiyo sabahlarıı 1 saate yakın oyalanıyooo

bencede tulumdan tatlış var bi hikmet diyodum meğer sen okuyup üflemişsin ondanmışşş nefesine sağlık kuzumm
ye sen bunu teyzoş bi arada bana idoşu yolla bende onu yicemmmözledik yaa helenikoyu bi ara resim isterizzzzzzzzzzzz
bende film izledim romantikliğim tuttu bugün çok seviyom bu filmii kaçıncı izleyişim 50 ilk öpücük

Bebişine egzama teşhisi konan arkadaşlarım sorum size. Dün kaşıntı ve kızarıklık artınca çocuk doktoruna gittik o da bizi cilt doktoruna yönlendirdi. Neyse egzama olduğunu tahmin etmiştim zaten dr da ona göre ilaç, şampuan krem vs verdi. Bide bana diyet verdi tabi çikolata yumurta domates çilek bir sürü şey yasak. Verdiği ilaçla ilgili sıkıntım var dün be bugün ilacı kızarık bölgeye uyguluyorum ilacı sürdükten sonra yüzüme tuhaf tuhaf bakıo ve 10 sn sonra nefesi kesilene kadar ağlıyor. Bu ilaç canını mı yakıyo anlamadım ki ilacın adı eumovate krem. Dr 1 hafta günde 1 kez uygulanacak dedi kızarıklığı da geçiyor ama canı yanıyor diye çok üzülüyorum. Bide konak sorunumuz vardı codermo losyon verdi bebeyağına 1-2 damla karıştırıp sür dedi ama onun prospektüsünde 12 yaşından önce kullanılmamalı diyor. İyileştirelim derken zarar vermeyelim bundan korkuyorum (

Eneee 50 ilk öpücük evet güzel film bıkmadan usanmadan hergün yeniden kendini tanıtmak sağlam aşk ister cucum. İdoşumu da koyarım bi ara hasret giderirsin kuzum

Canim nerden aldin onlari? Nete baktim ama goremedim.

cnm, ikeada var. bi de kipa extrada görmüştüm herhalde f&f'in ürünleri oluyor ya. ben de çok seviyorum ama oğlum çok kustuğu için bunlara denk getiremez. ama sadece ağız suyu akıyorsa kullanışlı olur. arkası naylonlu önlük altına geçirmediği için iyi ama benimki hiç rahat edemiyor onlarla. ben de rahat edemiyorum o huzursuz olunca. hastane çıkışlarının önlüklerini kullanıyorum büyük olanları (sadece kumaştan). bi de ikeanın önlüklerinden aldım 6lı mı 8li mi ne. çok yumuşak. çabuk ıslanıyor ama rahat ediyor. sürekli önlük değiştiriyoruz, üst baş önlük yetişmiyor valla. bi de şimdi demire başladık. önlükler, elini ağzına soktuğu için kol manşetleri filan kan lekesi gibi. çamaşır yükü iyice arttı

Eneee 50 ilk öpücük evet güzel film bıkmadan usanmadan hergün yeniden kendini tanıtmak sağlam aşk ister cucum. İdoşumu da koyarım bi ara hasret giderirsin kuzum

hemde ne sağlam varmıdır böle aşklar:44:büyük ir özlemle bekliyorum idoşumuu

heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))

Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290

oyy nasılda gülmüşş neşe kaynaklarımız yaa maşallah çok şeker

Parme'cim 4.ayda ben ise baslayacagim ve maalesef ne dolapta sutum var ne de sagacak kadar cok sutum. yani ben isteyken mama destegi ile gidecegiz sadece aksam gece ve sabah ise gitmeden once kendi sutumu Kayra ya verecegim.

Dolayisi ile gunduz Aptamil mama verecegime sebze puresi vermek daha saglikli geldi o yuzden doktora da neden diye sormadim.

Ayni hastanenin farkli subelerine gidiyoruz senin doktor ne diyecek merak ediyorum. Bilgilendirirsen sevinirim

Kedicik canım benim kızımda 200 gr verdi normalmi ki
3. Ay kontrolünde 6 kiloydu şimdi 3.5 aylık 5.800 çıkıyo bi Anlam veremedim
Sütün az olması ile ilgilimi
Göğüslerim eskisi gibi dolmuyor

Honeycim ben de 9 Aralık'ta işe başlıyorum ve kızım 3 ay 3 haftalık olcAk o zaman
Aynen dolapta sütüm yok sağacak sütüm de yok
Mama vermek istemiyorum ne yapıcağımı bilmiuorum sebze püresi içinde çok erken demi daha 4 aylık bile değil
8.30 da emzirip gidicem 11 de gelicem sonra öğle arasında gelip tekrar akşam 4 te evde olucam
Bu saat diliminde kızım normalde 4 kez emiyo ben 3 kez emzirebilcem
1 sefer mama ya da sağılmış süt vermek gerekecek
Evim işe 10 dakika arabayla 4 kez gelmeyi zorlasam mı en azından ilk hafta bilmiyorum
Bu ek gıda konusunda yardımlaşalım tavsiyelerinize ihtiyacım olcAk
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor olcAk işe başlama süreci

Bebekleriniz karınlarını ve popolarını yerden kaldırdıktan ne kadar zaman sonra emekledi hatırlıyo musunuz ??? Yüzükoyun popo ve karın köprü şeklinde kalkıyo bizde de merak ettim ne kadarı bulur diye

hi evribadi!
anca gelebildim bugün yahu uykusuzluktan ölicimm direniyorum son gücümleee birr yemeğim bile yok..anlıyor musun?? hadi gülümsee! (yemeği hazır olanlara gelsin bu şarkım) bizimki uyanmadan yazıvereyim dedim size..

kız sana hayran olsunlarr öpüp de başlara koysunlar ve hatta yemeyip de sabaha bıraksınlaarrr yerim ulenn seni!

hahaaaaa bizim sabahki halimizi tasvir etmişsin resmen canım benim suratım ekşi satıyor uykusuzluktan yorgunluktan. bi bakıyorum beyefendi ohoo tınnn gülüp duruyor çok da fifi anne der gibi

vee bu da benim en sevdiğim oyuncakım

Eki Görüntüle 874987

sen de benim oyuncakım olur musun Asuuuu ne güzel oynarım senle ben amaaa :)) yerim valla bu tatlı kuzuyu ben

Kızlar ek gıda diye diye yaramı deştiniz Tam tadımlara başlayacakken ben işe başlıycam çoğu şeyi kendim tattıramıycam yüz ifadesine şahit olamıycam. Anneme söylerim artık video çeker

canım ilk önce sen yedirirsin bazı şeyleri işten eve geldiğin zamana denk getirerek :)

heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))

Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290

ohh ne iyi ettin valla şu sıfata bakıp neşelenmemek mümkün müü çok tatlısın Öykücümm

Kız Rahşanla Bülent vardı olmaz mı hiç

ayy senin Allah iyiliğinii versin hemiiiiiisorry valla nasılda unutmuşummmmmmm

diren anacım diren bakalım nereye kadarrr amanın ne zordur o uykusuzluk yaff kız uyuyoken yataydın ya sende boşver yemeğii benim yemek yemekten sayılmaz patatesli omlet bide börek var kahvaltı yapcaz bugün sizde öle yapıverinnn....
yee benii yee sabaha bırakma şimdi yeee
ardayla inci niye böle uykusuz bırakıyoo parmişle seni yaa üzülüyom vallahaa fındıkımm yaaainş. geçicidir bu süreç bizimde arada oluyorr zor vallahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…