- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.521
Sunlar iste cnm; TOM TAILOR E-Shop Deutschland - Kleidung und Accessoires für Frauen, Männer und Kinder!
Kolayca evde kendinde yapabilrisin.
Meraba meraba :126::126:
Kahve molası verdim kızlar. Neler kaynatıyosunuz bakalım
Ben ara ara ders çalıştım, 1-2 defa pcde oyun oynadım ve biraz da gündelik işlerden yaptım. Birazdan yemek yapıcam. Off ne çabuk geçiyor gün yaa hiç bişey anlamadan saat 3 olmuş yine. Sanırım konu ek besin. 1 ay sonra ben de başlıycam bakalım hafiften. Kızıma günlük köy sütünden yoğurtlar mayalıycam, meyvelerin sularından tattırıcam. Çok keyifli olacak çooook.
Şu altları muşambalı önlüklerden kullanan var mı İdoşun ön tarafı su içinde kalıyor.Ağzının suyu akıyor sürekli günde 10 kez üst değiştiriyorum. Kaloriferde kurutup kurutup giydiriyorum da zor oluyor baya yaa. Çok rahatsız olur mu sizce gün içinde o önlüğü taksam:26:
oğluşum dönencenin köpeklerinden sıkılmıştır artık diye yünden ponponlar yapıp astım dönenceye
aman pek bir kıymetli oldu :) deli gibi çığlıklar atıyor :))
Eyvah ne çene ne çeneÇabuk çabuk okumaya çalıştım eğer atladığım olmuşsa affola :)) Sitenin saati de sorunluymuş bakıyorum bakıyorum saat 13lerde yazılar saat 16 oldu yuh dedim daha çok var ama yokmuş
Off canım yaa ne çektinNapıcan İncicik de böyle Allah daha büyük dert vermesin uykusuzluğun çaresi var.
Dedim cucum valla deneyin bakalım nolcak inş. bana özel bi durum değildir
İdoş da gün içinde pek uslu değil artık etrafa karşı merak arttı bi de emekleyemediği için sinirleniyo
Ayyy ama ben seni yerim cimcimem benim o gülüşüne kurban senin. Cucum ama çoooooook tatlı bu kız yaa valla bayılıyorum mıncıklayasım geliyor
Hera tombik tombik duruyo bu kız senin makineden mi öyle yoksa cidden mi öyle. İnsanın ısırası geliyor yav. Bakışalr yine cin maşallah
Haha kesin tulumdandır cucum okudum üfledim ben onu . Söylemiş miydim nefesim kuvvetlidir
Günebakan nasıl da meraklı meraklı oynamış oyuncağıyla yavrum yaa. Çok tatlı maşallah canım :))
Kesin tulumdandır. Evet evet
Aaaa iyi fikir eline sağlık. Tabi renkli herşey ilgilerini çekiyor :))
Canim nerden aldin onlari? Nete baktim ama goremedim.
bende diyorum bu kız nerelerde meğersem ne işler yapmışş pc de oyun bilee oynamışşbizim doktorda gelecek ay başlıcaz dedi hafiften ek gıdayaa cidden heyecanlııı kuzucumm bende günlük çiftlik sütüyle yapıcam kendimizede öle yapıyorum zaten bende kullanıyom canım o önlüklerden her zman takmasamda bazen zorda kalınca ii oluyo dediğin gibi çamaşır makinası onlara çalışıyorr bizimkileri asıcak ne yer nede fırsat var
ayy bende yaptım onlardan renkli renkli çok hoşuna gidiyo sabahlarıı 1 saate yakın oyalanıyooo
bencede tulumdan tatlış var bi hikmet diyodum meğer sen okuyup üflemişsin ondanmışşşnefesine sağlık kuzumm
ye sen bunu teyzoş bi arada bana idoşu yolla bende onu yicemmmözledik yaa helenikoyu bi ara resim isterizzzzzzzzzzzz
bende film izledim romantikliğim tuttu bugün çok seviyom bu filmii kaçıncı izleyişim 50 ilk öpücük
Canim nerden aldin onlari? Nete baktim ama goremedim.
heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))
Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290
Eneee 50 ilk öpücük evet güzel film bıkmadan usanmadan hergün yeniden kendini tanıtmak sağlam aşk ister cucum. İdoşumu da koyarım bi ara hasret giderirsin kuzum
Meltemcim gecmis olsun ası icin öncelikle .
Canim burada pek cok kisi doktorunun 4. Aydan itibaren ek gıdaya başlayacağını söylemiş . Bazı doktorlarda 5. Ayda kasikla tattir 6. Ayda başla diyor hatta 2 senedir baya kampanya yürütülüyor bu yonde kamu spotu bile var .
Sorum sadece sana değil doktoru 4. Ayda başla diyen diğer arkadaşlarda cevap verebilir yanlış anlamayın sadece merak ettigim icin soruyorum sonuçta siz doktor ne derse onu yapacaksınız sonuçta
Doktorlar 4. Ayda başlayacağız dediklerinde bu ilk ay sadece 6 ay anne sutu duye bu kadar israrla neden kampanya düzenlendiğini sordunuz mü hic yani hangisi dogru olur kafam karıştı şimdi benim yani açıklamaları ne bu yonde görüş veren doktorların
Bir önceki mesajımdan dolayı uyuduğumuzu sananlar cok yanılıyor yarim saat surmedi uykusu saat bes itibari ile tekrar uyuttum bakalım bu sefer ne olacak Ve sanırım artık bu sefer bende bittim
Canım şimdi caydırmış olmiyim ama hepimizin öyle, 4. ayda azaldi alimlar.
Hatta Barış 3. Ayda 5.800dü 4. Aydaki kontrolde 6 kilo çikti (son hafta zayiflamis ben tartiyordum onu devamli) doktorumuz 1 ay daha ssüre verdi alt sinirda olmadigimiz için
Sütunu arttırmaya calis 6 ayi tamamlayalim dedi.
hemde ne sağlam varmıdır böle aşklar:44:büyük ir özlemle bekliyorum idoşumuu
Parme'cim 4.ayda ben ise baslayacagim ve maalesef ne dolapta sutum var ne de sagacak kadar cok sutum. yani ben isteyken mama destegi ile gidecegiz sadece aksam gece ve sabah ise gitmeden once kendi sutumu Kayra ya verecegim.
Dolayisi ile gunduz Aptamil mama verecegime sebze puresi vermek daha saglikli geldi o yuzden doktora da neden diye sormadim.
Ayni hastanenin farkli subelerine gidiyoruz senin doktor ne diyecek merak ediyorum. Bilgilendirirsen sevinirim
iyiyim dünüşümm gelininle oynuyoruzdamadım nasılll şekercimmm Eki Görüntüle 874895 Eki Görüntüle 874896 Eki Görüntüle 874897 işte gelininn:)
yarında aşımız var canım inş ateşlenmez kuzucum yaa selimde bi sorun yaşadınızmı kuzum
Evet canım ya, geç uyusalar da aynı saatte kalkıyorlar kurulmuş gibi değil mi:)) Bir de sen uykuluyken şebek şebek gülmeleri yok mu, çok komik. O gülüyor böyle şapşik şapşik, ama bende de bir ciddiyet bir tavır sorma gitsin. Konuşmuyorum filan, hani belki emdikten sonra tekrar uyur açılmasın, şımarmasın diye. Kameraya çekilse çok komik görünür, anne sus pus, gözler yarı açık, surat memnuniyetsiz, bebeğin yüzünde güller açıyor:))
Kızlar ek gıda diye diye yaramı deştinizTam tadımlara başlayacakken ben işe başlıycam çoğu şeyi kendim tattıramıycam yüz ifadesine şahit olamıycam. Anneme söylerim artık video çeker
Kız Rahşanla Bülent vardı olmaz mı hiç
hi evribadi!
anca gelebildim bugün yahuuykusuzluktan ölicimm direniyorum son gücümleee birr yemeğim bile yok..anlıyor musun?? hadi gülümsee! (yemeği hazır olanlara gelsin bu şarkım) bizimki uyanmadan yazıvereyim dedim size..
kız sana hayran olsunlarr öpüp de başlara koysunlar ve hatta yemeyip de sabaha bıraksınlaarrryerim ulenn seni!
hahaaaaa bizim sabahki halimizi tasvir etmişsin resmen canımbenim suratım ekşi satıyor uykusuzluktan yorgunluktan. bi bakıyorum beyefendi ohoo tınnn gülüp duruyor çok da fifi anne der gibi
sen de benim oyuncakım olur musun Asuuuu ne güzel oynarım senle ben amaaa :)) yerim valla bu tatlı kuzuyu ben
canım ilk önce sen yedirirsin bazı şeyleri işten eve geldiğin zamana denk getirerek :)
ohh ne iyi ettin valla şu sıfata bakıp neşelenmemek mümkün müüçok tatlısın Öykücümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?