- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.541
diren anacım diren bakalım nereye kadarrr amanın ne zordur o uykusuzluk yaff kız uyuyoken yataydın ya sende boşver yemeğii benim yemek yemekten sayılmaz patatesli omlet bide börek var kahvaltı yapcaz bugün sizde öle yapıverinnn....
yee benii yee sabaha bırakma şimdi yeee
ardayla inci niye böle uykusuz bırakıyoo parmişle seni yaa üzülüyom vallahaa fındıkımm yaaainş. geçicidir bu süreç bizimde arada oluyorr zor vallahaa
heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))
Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290
Honeycim ben de 9 Aralık'ta işe başlıyorum ve kızım 3 ay 3 haftalık olcAk o zaman
Aynen dolapta sütüm yok sağacak sütüm de yok
Mama vermek istemiyorum ne yapıcağımı bilmiuorum sebze püresi içinde çok erken demi daha 4 aylık bile değil
8.30 da emzirip gidicem 11 de gelicem sonra öğle arasında gelip tekrar akşam 4 te evde olucam
Bu saat diliminde kızım normalde 4 kez emiyo ben 3 kez emzirebilcem
1 sefer mama ya da sağılmış süt vermek gerekecek
Evim işe 10 dakika arabayla 4 kez gelmeyi zorlasam mı en azından ilk hafta bilmiyorum
Bu ek gıda konusunda yardımlaşalım tavsiyelerinize ihtiyacım olcAk
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor olcAk işe başlama süreci
ben mutfağa kaçar seviliyosunuzz uleynnnnnnnnnn
yemekten sayılmaz dediklerine bak hele patatesli omletler böreklerrr daha ne olsun yaaöyle yapıcaz sanırım kuzum biz de adamım da alıştı zaten napsın garibim
ya aslında bizim gece uykularımız çok güzel gidiyor.. neredeyse 1 aya yakındır en geç 9 da uyuyor. bir daha 2-2buçuk gibi kalkıyor.. sonra 5 bçuk 6 falan.. 9 a kadar uyuyorduk sonra.. ama işte bikaç gündür sabah 6 dan sonra uyumuyor sıpacık :) e ben de malesef 11 buçuk 12den önce yatmadığımdan 5 saatlik uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum bütün gün
Bebişine egzama teşhisi konan arkadaşlarım sorum size. Dün kaşıntı ve kızarıklık artınca çocuk doktoruna gittik o da bizi cilt doktoruna yönlendirdi. Neyse egzama olduğunu tahmin etmiştim zaten dr da ona göre ilaç, şampuan krem vs verdi. Bide bana diyet verdi tabi çikolata yumurta domates çilek bir sürü şey yasak. Verdiği ilaçla ilgili sıkıntım var dün be bugün ilacı kızarık bölgeye uyguluyorum ilacı sürdükten sonra yüzüme tuhaf tuhaf bakıo ve 10 sn sonra nefesi kesilene kadar ağlıyor. Bu ilaç canını mı yakıyo anlamadım kiilacın adı eumovate krem. Dr 1 hafta günde 1 kez uygulanacak dedi kızarıklığı da geçiyor ama canı yanıyor diye çok üzülüyorum. Bide konak sorunumuz vardı codermo losyon verdi bebeyağına 1-2 damla karıştırıp sür dedi ama onun prospektüsünde 12 yaşından önce kullanılmamalı diyor. İyileştirelim derken zarar vermeyelim bundan korkuyorum (
Ya ben bebelerden sonra bir de o tatlı patatesten yesem ne olur sanki:)) Ben burda bulunduğunu bilmiyordum canım. Yıllar önce Yeni Zelanda'da erik sosu ile tatlı patates kızartması yemiştim. Aman Allah ım o nasıl bir lezzet. Hala tadını unutmadım ki yemeğe çok düşkün biri değilimdir. Burda yetişiyormuş meğer?? Şaşırdım bak şimdi.
Sen de seviliyosun yavlum afiyet olsun. Yalnız basite indirgediğin menüne bayıldım. Öyle bi söylüyosun ki sanki domates peynir yiyecekOysa ki börekler, omletler oyhhhşşş
Ayy kuzucuklar gelin beraber olsun yada yapin bi patatesli omlet benimde icime sinsin yahuu kimbilir sen neler yaptinnn sole bakalimmm
Geçen parmişin paylaştığı patates graten ve yanında bişeyler işteParmişkom tarif için teşekkürler çok güzel oldu
maşallah tontişe çok da güzel kiloları tontiş diye takmayınız daha küçükler bi harektlenecekler hiç kilo aklamz.ek gıda başayınca biizm dr havuç tavsye etmişti.Bazı yerlerde okumuştum üüzm suyu anne sütüne yakın olduğunu o da başlagıç için ideladir.genelde ek gıda çiği başlanıyor ama gazlı bebek ise buharda pişirlim de verebilir.büyk olum elmadan gaz oluyordu elmeyı ya fırnna veriyordum ya da buharda pişiriyordum sonra bir tülbentle ezip suyunu çıkarıtyordum veriyordum.Bide buhar da pişiren tencerem yok bir tel süzgeç tencereye yerleştiriyordum tencereye biraz su koyup öyle pişirirdim sebzeleri.fikirn olsun diye yazım.diş için flor vermiştir hani diş macunlarda var.Büyük oğluma vermemişti dr biryaşa kadar vermiyorum ben dedi boyu etkiliyormuş kısa kalır demişti.arkdaşım veriyordu maşallah kızı baya boylu hep daha büyük sanırsın dişleri de maşallah bembeyaz sağlam.Biizmki ise dah akısa dişleri zayıf küçük.Artık genetitkmi yoksa gerçekten bu iiacın faydası varmı araştırmak lazım.
Oyy Oyy Oyy afiyet olsun kuzucum guzel olmaz mi hicco yanindaki seyler neyse artik kk yavluş kocito geldı ben mımırta kırmaya mutfağa
Slm emmeyle ilgili gecenlerde sikinti yasamamismiydin o kadr sikintiliydin ama iyi kilo almis masallah.ne kadr surdu emmemesi sonra eski duzeninize dondunuzmu.biz her krizden sonra daha uzaklasiyo emmek istemiyo bende de heran birakcak korkusu var malesef. Bizde kontrolden sonra ek gidaya baslayacagim. Biz acd3 kullaniyoruz vitamin olarak.
Angy canim sendeki crystall baby dandini besik tekerlekli mi? Yani salondan odaya filan goturebilir miyim? Bi de kolay sokulup takiliyo mu? Bi yere giderken filan ii ol ur ku diye dusunuyorum.
canım olur mu öyle şey ... çok kalabalık olduğumuz için sayfa sayısı fazla, arada çoğu mesaj atlanıyor
bende çoğu zaman kendi kendime konuşuyorum...bakıyorum sorum önemli cevap yok, bidaha soruyorum görülsün diye
canım maşallah oğluşuna sadece anne sütüyle mi tombik ne güzel sütünle kilo almış .mamayla almaması daha iyi.bnmki de ayın 4ünde 3 aylık olcak inş.bnmkide boyu uzun zayıf görünüyo napalım her cocuk farklı.ek gıda olayını bilmiyorum nurse harveys dac onu da gaz ilacı dye biliyorum canım
teşekkür ederiz teyzesi.. gezdik geldik..
canım kilosuna çok takma fazla diye.. emekliyip yürümeye başladıklarında boya gittiklerinde zaten kilo alamıcaklar.. nurse harvers e gelince bu markada kaç ilaç var bilmiyorum.. benim kullandığım nurse harveys vardı.. oda gaz şurubuydu..
Cnm tekerlekli degil sokulmuyo biraz buyuk zaten yani yatak gbi diyebilirz..ben orda yatiriyrm eylulu gce miz mizlanirsa sallaniyo o sirada uyuyo yarim sa snra kndi duruyo..kolik sancilari bi ara feciydi o zamn babamz aldi gldi cokta iyi ypti vla
Tum bunlar gazdan dolayi mi? Kiyamama ben ona. SAna da Allah kolaylik versin
Bebekleriniz karınlarını ve popolarını yerden kaldırdıktan ne kadar zaman sonra emekledi hatırlıyo musunuz ??? Yüzükoyun popo ve karın köprü şeklinde kalkıyo bizde de merak ettim ne kadarı bulur diye
Geçen parmişin paylaştığı patates graten ve yanında bişeyler işteParmişkom tarif için teşekkürler çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?