2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yemekten sayılmaz dediklerine bak hele patatesli omletler böreklerrr daha ne olsun yaa öyle yapıcaz sanırım kuzum biz de adamım da alıştı zaten napsın garibim

ya aslında bizim gece uykularımız çok güzel gidiyor.. neredeyse 1 aya yakındır en geç 9 da uyuyor. bir daha 2-2buçuk gibi kalkıyor.. sonra 5 bçuk 6 falan.. 9 a kadar uyuyorduk sonra.. ama işte bikaç gündür sabah 6 dan sonra uyumuyor sıpacık :) e ben de malesef 11 buçuk 12den önce yatmadığımdan 5 saatlik uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum bütün gün

Luboyf'cum bizim doktorumuz artik 3 saatte bir emmeli dedi. Gerci benim oglan oburcan nasil dayanir bilmiyorum ama sureleri hergun 15 er dakika uzatarak 3 er saatte bir sut versen yeterli olur mu sutun?

Kiz borek dedigin hazir pinar labne peynirli ispanakli yalniz super findigim sende bulundur buzlugunda omlette 2 patates kizarttim mimirta kircam kocitoyu bekliyoom:)benimde kocam alıştı bazen işten gelip bide mutfağa giriyo ay bizim kuzucukta erken uyuyo gece uykusuna 8 gibi en geç ama gece bazen mızmızlanıyo gazdan ama dün gece iyi uyudu ve 6 gibi uyanırdı bu sabah 8 de uyandı inş hepsi güzelce Uyur bundan sonra findigim Bizde uykumuzu aliriz

canım doktor daha iyi bilir diyoruz ama doktor var doktor...
kullandığın kremin içeriği ne bilmiyorum bir bak istersen kortizonlu mu diye, bazı doktorlar olayı hemen çözmek için kortizon veriyor. bence kortizonlu ise verme. ağlamasının sebebi ise kaşıntı. losyon konusunda ise aynı iş bizim başımıza geldi; anal fissür olduğunda ana sağlık bize bir merhem verdi, 12 yaş üstü çocuklarda diyor. bende kullanmadım, kendi doktorumuz iyiki kullanmamışsın dedi

doktorumuz bize sadece nemlendirici (bioderma abc) önerdi, ilaçla yormayalım dedi...sürekli nemli tut kurumasın dedi. bide öyle diyet falan vermedi. muhtemelen deterjan yada şampuandan önce onları değiştirip bak dedi...gerçekten son iki gündür azaldı artık. kaşıntısı için anestol kullanabilirsin geceleri bir defa, çünkü en çok gece kaşınırmış

bide hücre yenileyici olarak madecassol verdi. sabah akşam nemlendirici sürüyorum, gecede madecassol..bide deterjan olarak roxy kullanıyorum, şampuanı falan da biodermadan aldım
geçmiş olsun canım

Canim o tatli patates dedigin ici kavunici olan mi? ben de cok severim, macrocenter larda var ama ithal oldugundan cok pahaliydi, soyle soyliyim kilosu 18-19 tlydi. Gecen sene Turkiye'de de uretimine baslanacagini okumustum o zaman uygun fiyatli olur.

Bu arada kastteiigin oysa ben de cok severim.

Sen de seviliyosun yavlum afiyet olsun. Yalnız basite indirgediğin menüne bayıldım. Öyle bi söylüyosun ki sanki domates peynir yiyecek Oysa ki börekler, omletler oyhhhşşş

Ayy kuzucuklar gelin beraber olsun yada yapin bi patatesli omlet benimde icime sinsin yahuu kimbilir sen neler yaptinnn sole bakalimmm

Ayy kuzucuklar gelin beraber olsun yada yapin bi patatesli omlet benimde icime sinsin yahuu kimbilir sen neler yaptinnn sole bakalimmm

Geçen parmişin paylaştığı patates graten ve yanında bişeyler işte Parmişkom tarif için teşekkürler çok güzel oldu

cnm cok sagol o msjı neden yazdm bılmıyorum sanırım regl donemındeym onun etkısıyle bu donemde cok hassas olurumda önerılerın ıcın coook tsk ederım cnm sitem ettıgım ıcınde k.bakmayın :)

cnm emmesı aslında bırazda benden kaynaklıymıs sütüm yaglı oldugu ıcın doyurucuymus dort saatte bır emzırıyorm ve sütde bırıkmıs oldugu ıcın cok rahat emıyo bnm oglum bıraz hazırcı demıstım süt az geldıgı zaman emmek ıstemıyo sorun bundan kaynaklıydı drmzla cozdk cok sukur sımdı guzel emıyor.ıstersen zor4lama acıkmasını bekle zorlarsan uzaklasırmıs dr oyle soylemıstım gercektn cok sıkıntılı bı donemdı.

Angy canim sendeki crystall baby dandini besik tekerlekli mi? Yani salondan odaya filan goturebilir miyim? Bi de kolay sokulup takiliyo mu? Bi yere giderken filan ii ol ur ku diye dusunuyorum.

Cnm tekerlekli degil sokulmuyo biraz buyuk zaten yani yatak gbi diyebilirz..ben orda yatiriyrm eylulu gce miz mizlanirsa sallaniyo o sirada uyuyo yarim sa snra kndi duruyo..kolik sancilari bi ara feciydi o zamn babamz aldi gldi cokta iyi ypti vla

kızlar sagolun hassas bı anımda yadıgım msj dı komık olmus bıraz trıpcan :) nurse harvey kullandm bn gaz surubu bu nurse harveys dac .katrecım anne sutuyle o kıloda ama cok fazla gostermıyo artık takmıyorm da zaten ılk baslarda cok zayıftı sımdı tombık takılmamak lazım demekkı.

sanırım bizde şu büyüme atağı denen durumu yaşıyoruz kızım gündüzleri çok güzel uyurdu ama iki gündür düzeni bozuldu dün 3 saat uyudu bugünse 1 saat bide mızır mızır sürekli beni gözünün önünde istiyor..
ana kucağına koyuyorum kendini attıra attıra heycanla aşağıya kaydıryor alıp yukarı koyuyorum bu seferde eğilip oturur pozisyona getiriyor tam komedi ya bide anakucağının koluna oyuncak astım onlardan tutunup kalkmaya çalışıyor :))

Cnm tekerlekli degil sokulmuyo biraz buyuk zaten yani yatak gbi diyebilirz..ben orda yatiriyrm eylulu gce miz mizlanirsa sallaniyo o sirada uyuyo yarim sa snra kndi duruyo..kolik sancilari bi ara feciydi o zamn babamz aldi gldi cokta iyi ypti vla

Yapma yaaa tek umudum tekerlekli olcak olmasiydi ordan oraya goturcem diyordum evde( pof napcam

ek gıdaya kivi tattırarak başlayan bir anne olarak kendimden nefret ediyorum. saglk ocagndaki hemşire kivi tattır dedi. sadece 3 damla verdim ve inanılmaz sancı yaptı bebeğimde bir saate yakın ağladı kriz şeklinde boğazı yırtıld resmen. gaz sancısı çektiğimiz dönemde bile onu böyle görmemiştim.sinir oldum kendime.

Tum bunlar gazdan dolayi mi? Kiyamama ben ona. SAna da Allah kolaylik versin

Kapanışın son 2 saati gazdi ondan öncekiler ortaya karışık sohbet etmek istiyor gülmek falan direniyor resmen .

Bebekleriniz karınlarını ve popolarını yerden kaldırdıktan ne kadar zaman sonra emekledi hatırlıyo musunuz ??? Yüzükoyun popo ve karın köprü şeklinde kalkıyo bizde de merak ettim ne kadarı bulur diye

Onun poposunu ve karnını ısırırım

Geçen parmişin paylaştığı patates graten ve yanında bişeyler işte Parmişkom tarif için teşekkürler çok güzel oldu

Aaa oley beğenmene cok sevindim afiyet bal seker olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…