- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.561
sanırım bizde şu büyüme atağı denen durumu yaşıyoruz kızım gündüzleri çok güzel uyurdu ama iki gündür düzeni bozuldu dün 3 saat uyudu bugünse 1 saat bide mızır mızır sürekli beni gözünün önünde istiyor..
ana kucağına koyuyorum kendini attıra attıra heycanla aşağıya kaydıryor alıp yukarı koyuyorum bu seferde eğilip oturur pozisyona getiriyor tam komedi ya bide anakucağının koluna oyuncak astım onlardan tutunup kalkmaya çalışıyor :))
O ataktan bizde de var şuan. Ayy mızır mızır yapıyo sürekli. Ağlama yok ben de ağlamadığı için günlük hayatıma devam ettim bugün ama sinir sistemim pert. Bakalım bu ataktan sonra ne yapacak heyecanla bekliyorum
Yeni yeni güzel kızlar gelmiş yahuu.. Hepsi birbirinden güzel Allah bağışlasın..heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))
Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290
Yeni yeni güzel kızlar gelmiş yahuu.. Hepsi birbirinden güzel Allah bağışlasın..
Bizde gezmeye gittik öğleden sonra.. Şimdi de oyun oynuyor tosuncuğumm. İkinci atağıda atlattık sanırım biz, çok sakindik bugün
Eki Görüntüle 875573 Eki Görüntüle 875575 Eki Görüntüle 875576 Eki Görüntüle 875577
aynen ya oyun halısında biraz oynuyo ondan sonra başlıyo mızır mızır başım ağrıdı bugün o uyumadığı için bende uyuyamadım.. bakalım bizimki döner belki :) seninkide emeklemeye başlar
Ahan da bi saçlı daha ayy maşallah yaşında bebek gibi canım yaa tü tü tüüü çok tatlıııı
oyyy ne tatlıısnnn senn öleee. maşallh saçlarada maşllh diyeyimm zira biz kelizzz.. ve kelleşmeye de deavmm ediyrz son sürattt
Yeni yeni güzel kızlar gelmiş yahuu.. Hepsi birbirinden güzel Allah bağışlasın..
Bizde gezmeye gittik öğleden sonra.. Şimdi de oyun oynuyor tosuncuğumm. İkinci atağıda atlattık sanırım biz, çok sakindik bugün
Eki Görüntüle 875573 Eki Görüntüle 875575 Eki Görüntüle 875576 Eki Görüntüle 875577
Ayy tipe bakarmısınızdamat değil lokummm mübarek ayy çok şeker ya gezmelerede gitmiş annesiyle aman maşallah atak falan gelmesin yeter bu atraksiyon durumlarıı
Bakalım yaa o zaman da ayrı dert peşinden koşturmaca sürekli. Bana gaz sancınız geçince sevinme demişlerdi her dönemin ayrı zorluğu var demişlerdi öyle vallaTatlı belalar. Aman sağlıklı olsunlar da sürekli sıkıntı çekelim.
evet her dönemin ayrı bunlar güzel günler 6 aydan sonra iş başlıyor asıl dişlerin çıkması ne çorbası yapcam derdi :) sağlıklı olsunlarda herşey geçecek analarımız bizi nasıl büyüttüyse bizde büyüteceğiz...
Evet canım öyle. Ben buraya gaz sancısından yakınmıştım bigün ertesi gün hastanedeki hemşire hanımlardan 8 yaşındaki çocuğu kan kanserinden öldü( O kadar çok utandım ki kendimden O günden beri herşeyi hoşnutlukla karşılıyorum ve asla yakınmıyorum İdoşla ilgili. İstediği kadar yaramazlık yapsın, isterse uyumasın ben uykusuzluktan gebereyim ama kuşum sağlıklı olsun. Bazen şunu yapıyo bunu yapıyo filan diye yazıyorum ama aslında hoşuma gidiyor hayatta ve yaramazlık yapıyor benim kızım
Evet canım öyle. Ben buraya gaz sancısından yakınmıştım bigün ertesi gün hastanedeki hemşire hanımlardan 8 yaşındaki çocuğu kan kanserinden öldü( O kadar çok utandım ki kendimden O günden beri herşeyi hoşnutlukla karşılıyorum ve asla yakınmıyorum İdoşla ilgili. İstediği kadar yaramazlık yapsın, isterse uyumasın ben uykusuzluktan gebereyim ama kuşum sağlıklı olsun. Bazen şunu yapıyo bunu yapıyo filan diye yazıyorum ama aslında hoşuma gidiyor hayatta ve yaramazlık yapıyor benim kızım
Amin canım.Hersey bir yana tek gercek bu
Allah'a cok şükürler oldun hicbir anne çocuksuz cocuklarda annesiz kalmasın
(( çok doğru diyorsun ne ufak şeylerden dert yanıyoruz..
ek gıdaya kivi tattırarak başlayan bir anne olarak kendimden nefret ediyorum. saglk ocagndaki hemşire kivi tattır dedi. sadece 3 damla verdim ve inanılmaz sancı yaptı bebeğimdebir saate yakın ağladı kriz şeklinde boğazı yırtıld resmen. gaz sancısı çektiğimiz dönemde bile onu böyle görmemiştim.sinir oldum kendime.
ehhehben kızıma kısaca rapunzelim benim diyorum
kime çekmiş bilmem çok saçlı doğdu zilli
ama mide yanmasından ölmüştüm aylarca pek inanmazdım buna ama saçlı doğunca acaba mı ki dedim
benimkininde dökülüyo ama hala kelleşmediyakında örücem
canım doktor daha iyi bilir diyoruz ama doktor var doktor...
kullandığın kremin içeriği ne bilmiyorum bir bak istersen kortizonlu mu diye, bazı doktorlar olayı hemen çözmek için kortizon veriyor. bence kortizonlu ise verme. ağlamasının sebebi ise kaşıntı. losyon konusunda ise aynı iş bizim başımıza geldi; anal fissür olduğunda ana sağlık bize bir merhem verdi, 12 yaş üstü çocuklarda diyor. bende kullanmadım, kendi doktorumuz iyiki kullanmamışsın dedi
doktorumuz bize sadece nemlendirici (bioderma abc) önerdi, ilaçla yormayalım dedi...sürekli nemli tut kurumasın dedi. bide öyle diyet falan vermedi. muhtemelen deterjan yada şampuandan önce onları değiştirip bak dedi...gerçekten son iki gündür azaldı artık. kaşıntısı için anestol kullanabilirsin geceleri bir defa, çünkü en çok gece kaşınırmış
bide hücre yenileyici olarak madecassol verdi. sabah akşam nemlendirici sürüyorum, gecede madecassol..bide deterjan olarak roxy kullanıyorum, şampuanı falan da biodermadan aldım
geçmiş olsun canım
kızlarrr derin bugün bezini çok ıslatmadıı sadece 2 kez değiştirdimm bezinii. zaten kaksını 3-4 günde bir yapıyorrr. kiloda almamış gibii evdeki baskülden tarttım.(önce ben çıkttım sonra onu aldımm).. doymuyor muu acabaaa. normalde de çok ağlayan bir bebek benmm kızımmm, yinee bu aydaa ağlıyrduu eskisii gibi extra bir ağlaması yotuu yanii. sizcee neden olabilirr
Bence bu konuyu doktoruna danışmalısın canım. Yarın hemen git hatta.
haklsınn aslındaaa canımmm yaa. ama içim rahat değilll ondann sormak istedimm . yarına kadarr dayanamamm, belki bir bilen vardırr diyee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?