2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O ataktan bizde de var şuan. Ayy mızır mızır yapıyo sürekli. Ağlama yok ben de ağlamadığı için günlük hayatıma devam ettim bugün ama sinir sistemim pert. Bakalım bu ataktan sonra ne yapacak heyecanla bekliyorum

aynen ya oyun halısında biraz oynuyo ondan sonra başlıyo mızır mızır başım ağrıdı bugün o uyumadığı için bende uyuyamadım.. bakalım bizimki döner belki :) seninkide emeklemeye başlar

vee bu da benim en sevdiğim oyuncakım

Eki Görüntüle 874987

heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))

Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290
Yeni yeni güzel kızlar gelmiş yahuu.. Hepsi birbirinden güzel Allah bağışlasın..

Bizde gezmeye gittik öğleden sonra.. Şimdi de oyun oynuyor tosuncuğumm. İkinci atağıda atlattık sanırım biz, çok sakindik bugün

Ayy tipe bakarmısınız damat değil lokummm mübarek ayy çok şeker ya gezmelerede gitmiş annesiyleaman maşallah atak falan gelmesin yeter bu atraksiyon durumlarıı

aynen ya oyun halısında biraz oynuyo ondan sonra başlıyo mızır mızır başım ağrıdı bugün o uyumadığı için bende uyuyamadım.. bakalım bizimki döner belki :) seninkide emeklemeye başlar

Bakalım yaa o zaman da ayrı dert peşinden koşturmaca sürekli. Bana gaz sancınız geçince sevinme demişlerdi her dönemin ayrı zorluğu var demişlerdi öyle valla Tatlı belalar. Aman sağlıklı olsunlar da sürekli sıkıntı çekelim.

Ahan da bi saçlı daha ayy maşallah yaşında bebek gibi canım yaa tü tü tüüü çok tatlıııı

ehheh ben kızıma kısaca rapunzelim benim diyorum
kime çekmiş bilmem çok saçlı doğdu zilli
ama mide yanmasından ölmüştüm aylarca pek inanmazdım buna ama saçlı doğunca acaba mı ki dedim

oyyy ne tatlıısnnn senn öleee. maşallh saçlarada maşllh diyeyimm zira biz kelizzz.. ve kelleşmeye de deavmm ediyrz son sürattt

benimkininde dökülüyo ama hala kelleşmedi yakında örücem

Ayy tipe bakarmısınız damat değil lokummm mübarek ayy çok şeker ya gezmelerede gitmiş annesiyleaman maşallah atak falan gelmesin yeter bu atraksiyon durumlarıı

Valla yakıyo senin damat cucum çok tatlı mıncırıcam şimd. Sulozcum oğlun çok yakışıklı canım cidden duruyla örnek çiftler yani acayip yakışıyolar birbirlerine Allah ayırmasın genç çiftimizi :123:

evet her dönemin ayrı bunlar güzel günler 6 aydan sonra iş başlıyor asıl dişlerin çıkması ne çorbası yapcam derdi :) sağlıklı olsunlarda herşey geçecek analarımız bizi nasıl büyüttüyse bizde büyüteceğiz...

Evet canım öyle. Ben buraya gaz sancısından yakınmıştım bigün ertesi gün hastanedeki hemşire hanımlardan 8 yaşındaki çocuğu kan kanserinden öldü( O kadar çok utandım ki kendimden O günden beri herşeyi hoşnutlukla karşılıyorum ve asla yakınmıyorum İdoşla ilgili. İstediği kadar yaramazlık yapsın, isterse uyumasın ben uykusuzluktan gebereyim ama kuşum sağlıklı olsun. Bazen şunu yapıyo bunu yapıyo filan diye yazıyorum ama aslında hoşuma gidiyor hayatta ve yaramazlık yapıyor benim kızım

Hersey bir yana tek gercek bu

Allah'a cok şükürler oldun hicbir anne çocuksuz cocuklarda annesiz kalmasın

(( çok doğru diyorsun ne ufak şeylerden dert yanıyoruz..

babası eşim 8 yaşında iken vefat etmiş... geçenlerde dedi ki kızımı doya doya seveyim ne kadar seveceğim belli değil ne olacak bilinmiyor... yaşadığımız günün değerini bilmek gerek hakikaten

canımm ben kivi en son tattrılır diye duymuştumm ama.. demekki doğruymuşş. geçmiş olsunnn..

çokk güzell bir bebekk yaa. allhhım korusunn inş. annesiiii poposunu çimdikleee

yok yokk kelleşmez bu fıstıkkkk..

İşte bizim ilaçları çocuk doktoru vermediği için rahat değilim bende. Losyonu bi kez kullandım malesef kullanmicam ama haftaya kendi drmuza gidicez zaten. Sürdüğüm kremin içeriğini okumuştum kortizon yok. Zaten dr 1 hafta sür sadece dedi ama ben yarından sonra sürmemeyi düşünüyorum. İki gündür çikolata yumurta abur cubur yemiyorum artık bu yüzden mi kaşıntı kızarıklık geçti yoksa krem mi etkili oldu bilemiyorum :) deterjan olarak roxy kullanıorum bende.dalin yumuşatıcı kullanıodum onu bıraktım sadece pamuklu giyecek yün vs yasak. Nemlendirici şampuan vücut yağını babe önerdi bize sürekli nemlendiriyorum çok sık ve sıcak su ile yıkama o da kurutur dedi.çok şükür iyiyiz şimdi.
Aybike'cim sen bi site söylemiştin dermoeczanem. tüm ürünleri ordan aldım dün verdiğim sipariş bugün geldi ve gerçekten fiyatı dışarıya göre daha uygun bunun için ayrıca tşk ederim canım

kızlarrr derin bugün bezini çok ıslatmadıı sadece 2 kez değiştirdimm bezinii. zaten kaksını 3-4 günde bir yapıyorrr. kiloda almamış gibii evdeki baskülden tarttım.(önce ben çıkttım sonra onu aldımm).. doymuyor muu acabaaa. normalde de çok ağlayan bir bebek benmm kızımmm, yinee bu aydaa ağlıyrduu eskisii gibi extra bir ağlaması yotuu yanii. sizcee neden olabilirr

Bence bu konuyu doktoruna danışmalısın canım. Yarın hemen git hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…