2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inci tanesi uyumadı mı?

Dün gece iyiydi yine tatlım ya aksam onda uyudu gece 3 te kalktı 5 e dogru tekrar yattı sabah 8 de uyandı .
Teşekkür ederim ilgilendiğin icin :))

Ağzın bal yesin inş öyle olur.Kara kara düşünüyorum çünkü.

Onu bende duydun bazı bebekler emeklemeden yuruyebiliyormus bizimkiler de olursa baya rahat edeceğiz anlaşılan :)

günaydın herkeslere

Cancağazım bizimki ayrı evde de rahat durmadı. Eşimle öğlen yemeği yerken dahi arayıp yemek yaptım gelmiyor musun diye soruyordu. Gece 11lerde sıkıldım gel diyordu lanet kadın. Nhastalık bi yana çok şımarık bi kadın. Amannn adını bile anmak istemiyorum umarım bir daha giremez hayatımıza. Kocasının yanında kalsın. Eşim 4 kardeşken bütün yükü bize bindirmeleri de zoruma gitti ama harcanan parada gözüm yok...

İnsanın bebeğinin olduğu bir evde uyanmasından daha güzel bir duygu yoktur dünyada. Günaydın şanslı anneler

canım dün yazıcaktım birden aklımda çıktı kusurabakma... öncelikle aramıza hoşgeldin.. yaşadığın şey kolay değil.. Allah sana ve kayınpederine sabır versin.. anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz.. Allah kayınvalidene akıl sağlığını geri versin tez zamanda. onun içinde kolay değildir.. o da istemezdi akıl sağlığını kaybetmeyi.. bileye isteye yapmıyor sonuçta. sende haklısın o da haklı.. şahsen ben o durumda olsam akıl sağlığımı kaybetsem çocuğumun elimi bırakmasını istemem.. ne diyim ki senin içinde hiç kolay değil.. öz annen olmadığı içinde sindirilmesi kabullenilmesi imkansıza yakın.. inş tez vakitte orta yolu bulur huzur bulursunuz.. bu arada bebeğinde pek bir cici.. Allah nazarlardan saklasın..

Red hoşgeldin. Kötü günlerin geçmiş olsun.
Kızın çok tatlı maşallah.
Birde git sağlık ocağındaki hemşireye bi çemkir beim yerime. Kivi en son verilecek bir meyve niye en başta onu söylüyorsun diye. Hatta meyve bana kalırsa hiç verilmemeli. Ek gıda alıştırmalaarında.

günaydınlaarrrrrrrrrrr ,

biz bugün çokk iyi uyandıkk.. çünkü akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu benim güzel oğlum eşimin zorlamalarıyla ben de 10 buçukta falan uyudum.. yani ikimiz de uykumuzu aldık miss gibi

Arda da size ve kankitolarına günaydın diyor

Günaydın panpaa :79:
Maşallah fundiş ne güzel uyumuş paşaa.. Hep uyusunlar da dinlenelim yaa, enerji lazzım bize
Ozaman bizdende kocaman gunaydin sizeee
HEpsi birbirinden güzzel ya bunların maşallah hepsine canım

Eki Görüntüle 876014

Günaydın bu gizel kuzucukları görünce gözüm gönlüm açıldı maşaallah çooooooook tatlılar :)

günaydın herkese
minik kuşum dün tüm gün uyumadı 11.30da zorla uyuttum bugünde acısını çıkartacak sanırım hala uyanmadı bende dokunmuyorum :)

kızlar herkese günaydınnnnnn bol enerjili bigün olsun herkese inşaallah.. benm feyzacık uyuyo bakalım o kalkana kadar bende kendmde hal bulabilirsem işlerimi halledicem

Oyy maşallah boya posa bak çokta güzelsin sen tatlım ya
Öpüyoruz şeni güzel anne
Oy kayganası yer onu aynen şu ataklar gitsinde gelmesin aynen daha düğün yapcaz önümüzde halihazırda 2 düğün var :123:sürpriz aşklarda çıkabilir
İnsanın bebeğinin olduğu bir evde uyanmasından daha güzel bir duygu yoktur dünyada. Günaydın şanslı anneler
Dimii ama kuzum kesinlikle ozaman bebekli bi evden kocaman bi günaydın :79::79:

Eki Görüntüle 876014

Oyy süper üçlüye bakın tatlım bu bıcırıklar çok tatlı hepsini üst üste koyup öle yicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…