- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.601
Canım inci tanesi uyumadı mı?
Ağzın bal yesin inş öyle olur.Kara kara düşünüyorum çünkü.
Eki Görüntüle 875974 Eki Görüntüle 875973
Dunyalara degismeyecegm yavrulrmdan tr de ki teyzelerine gunaydinlar ve kolayliklarrr
günaydın herkesleremalum amerika tr saat farkindan dolayi online degilim hrr zmn
ama yazilanlri okuyrm bire bir
red cimmmm
bnm kayinvalde de oyle hastaydi sennki gibi
cok zor gunler gecrmstm
surekli kafasinda biselr kuruyrdu
ama boyle yasamk evliligimize zarar verdgi icn annesine ayri bir ev tuttk
bu sekilde iki taraf da mutlu
allh yuva bozan ve fitne sokanlari sevmzzzz
o yuzdn vicdanm rahat dyebilirmmm
Günaydın canım nasılsın keyifler yerinde herhaldeİnsanın bebeğinin olduğu bir evde uyanmasından daha güzel bir duygu yoktur dünyada. Günaydın şanslı anneler
günaydın herkeslere
Cancağazım bizimki ayrı evde de rahat durmadı. Eşimle öğlen yemeği yerken dahi arayıp yemek yaptım gelmiyor musun diye soruyordu. Gece 11lerde sıkıldım gel diyordu lanet kadın. Nhastalık bi yana çok şımarık bi kadın. Amannn adını bile anmak istemiyorum umarım bir daha giremez hayatımıza. Kocasının yanında kalsın. Eşim 4 kardeşken bütün yükü bize bindirmeleri de zoruma gitti ama harcanan parada gözüm yok...
günaydın herkeslere
Cancağazım bizimki ayrı evde de rahat durmadı. Eşimle öğlen yemeği yerken dahi arayıp yemek yaptım gelmiyor musun diye soruyordu. Gece 11lerde sıkıldım gel diyordu lanet kadın. Nhastalık bi yana çok şımarık bi kadın. Amannn adını bile anmak istemiyorum umarım bir daha giremez hayatımıza. Kocasının yanında kalsın. Eşim 4 kardeşken bütün yükü bize bindirmeleri de zoruma gitti ama harcanan parada gözüm yok...
Günaydın canım nasılsın keyifler yerinde herhalde
Ne demek canım, beğenmene sevindim. İyi seyirler, İdoşa kocaman öpücüklerİyiyim tatlım bir taraftan İdoşla oynuyorum ve bir taraftan benim adım khan izliyorum kuafördeki kıza aşık oldu oralardayım. Acayip sardı film teşekkür ederim sulozum
Eki Görüntüle 875974 Eki Görüntüle 875973
Dunyalara degismeyecegm yavrulrmdan tr de ki teyzelerine gunaydinlar ve kolayliklarrr
Günaydın panpaa :79:günaydınlaarrrrrrrrrrr,
biz bugün çokk iyi uyandıkk.. çünkü akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu benim güzel oğlumeşimin zorlamalarıyla ben de 10 buçukta falan uyudum.. yani ikimiz de uykumuzu aldık miss gibi
Arda da size ve kankitolarına günaydın diyor
Eki Görüntüle 876011
HEpsi birbirinden güzzel ya bunların maşallah hepsine canımOzaman bizdende kocaman gunaydin sizeee
günaydınlaarrrrrrrrrrr,
biz bugün çokk iyi uyandıkk.. çünkü akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu benim güzel oğlumeşimin zorlamalarıyla ben de 10 buçukta falan uyudum.. yani ikimiz de uykumuzu aldık miss gibi
Eki Görüntüle 876011
Günaydın panpaa :79:
Maşallah fundiş ne güzel uyumuş paşaa.. Hep uyusunlar da dinlenelim yaa, enerji lazzım bize
HEpsi birbirinden güzzel ya bunların maşallah hepsine canım
Oyy maşallah boya posa bak
Öpüyoruz şeni güzel anneOy onun tokasini yerim tatlı kuzu nasılda gülmüş
Canım maşallah tosun olmus kızın
Kuzu kuzu onlar yiyecek degil oyuncak tatlis
Gecmis olsun canım insallah iyilesirsin bir an önce
Bende dün gece o saatlerde uyanıktim , grip olmus kuzum , burnundan nefes alamadıkca sinirlenip kavga ediyor kendi kendine , bi yandan üzücü bi yandan da komik :) Allah'tan huzursuz degil cok sukur
Canım tüm msj larının altında kac kişi beğenmiş görünüyor , yanlış düşünüyorsun
Benim kızım cok istekli iştahli bi bebekti , oyleki biberon cebinde gezerdi, yolda insanlar gülerdi bize
Herseyi yerdi , ilk ek gıdalarından biri mantiydi mesela
Bebeklik foto larında top top resmen , simdi oğullarımın bebeklikleri onunkinin yanında çırpı gibi , ama ne oldu anlamadım son iki yıldır filan hic bisey yediremiyorum , 7 yasına girdi , acmısin diye sormasam hic yemek istemez , rüşvetle yemek yediriyorum , niye boyle 180 derece değişti anlayamadım
Oy kayganası yer onudamadın teşekkür ediyo dünüş sanavalla sorma delirtiyor insanı bu ataklar dünüş
Teşekkür ederim canım :) ayırmasın tabi daha topicte düğün yapıp oynayacağız
al işte bir fıstık daha çok güzel maşallah
Dimii ama kuzum kesinlikle ozaman bebekli bi evden kocaman bi günaydın :79::79:İnsanın bebeğinin olduğu bir evde uyanmasından daha güzel bir duygu yoktur dünyada. Günaydın şanslı anneler
günaydınlaarrrrrrrrrrr,
Günaydın fındığım çok sevindim uykunu Almana aferim sana Yakışıklım ayrıca çok şekersin çok tatlısın seni hart diye yerimmmmmmm
Eki Görüntüle 876011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?