2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek canım sevindim tavsiyemin işe yaradığına :) benimde adamların hızlı çalışması hoşuma gitti, akşamüstü aldığım şey ertesi gün öğlen elimdeydi..artık o siteden alışveriş yaparım

canım yumuşatıcı bence hiç kullanma zaten, birçok bebek bu konuda hassas oluyor. ben 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıyorum yumuşacık oluyor çamışırları

bide yediğin içtiğinden çok evdeki kimyasallara dikkat et, yer deterjanları falan. ben artık kendi üst kıyafetlerimi de roxy le yıkıyorum. bütün gün paşamın ağzı burnu omzumda, benim kıyafetlerdende cildi tahriş olmasın dedim

tekrar geçmiş olsun canım, sevindim hafiflediğine :)

günaydın kızlar bir 10 gün daha rapor aldm bakalım hayırlısı...

bu arada benm oğlum geceleri kesintisiz uyumuo...2 saatte bir uyanıoo...4ten sonrada saatte bir hatta yarım saatte bir uyanıo mızırdanıo emziriyorum azcık emip uyuyoo...

gece mamamı wersem bilemedim yaa sütüm warkende mama wermek istemiyorum ama acıkıo hemen...ne dersinizzz

sizinkiler nasıl uyuyooo

canım benimkide bazen saat başı kalkıyor bazen emip uyuyor bazen sadece memeyi ağzında tutuyo uyuyo
Ben mama vermeyi düşünmüyorum. Sütüm var çok şükür, acıkınca uyanıp karnını doyurup uyuyor nasıl olsa. Aç kalsa ağlar devamlı. bence oburluktan uyanıyorlar
Şimdi uyandı dünüş ama keyfi iyi çok şükür inş canım huzurlu bi gün geçirsin damadım nasıllll iyidir inş hiç üzmez seniii
Aman keyifli olsun. Selimde uyuyor iki gündür bir uyku bir uyku maşallah dilimi ısırayım uykusunu alınca da mutlu oluyor

sulozum aslında aç ama uykusuda tatlı gelio :) ne uykudan wazgeçio ne memeden

2dk emip uyuyoo yarım saat sonra uyanıo tekrar...benim uykum önemli değilde ben onun için üzülüyorum gece uykusuda önemli güselce uyusun istiyorum

günaydınn güzellikleeerrrrrrr hepinizi öpüyorum tatlı kuzucuklarım

yaa meltemm çok güzel bunlar amaaaaa

Sagol canım , ev Hali iste , bu kadar oldu

Senin kuzuna da maşallah , cok tatlı, ne güzelde uyumus üzmemiş annesini
Biz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat
Gecmis olsun canım , çabucak atlatsın huzursuzlanmasin insallah
Ptesi de bizim aşılarımız var

Merhaba kizlar,herkese gunaydin.Biz 3 bucuk aydir prima premium care kullaniyoruz.bu bezden cok memnundum fakat son zamanlarda oglumun kakasi sirtina cikiyor.o zaman da hadi banyo.zaten hergun yikaniyo mutlaka,boyle olunca gunde 2:)siz hangi bezi kullaniyorsunuz?kakayi tasirmayan bisey var mi?

seninki ördek gibi sudan çıkmıyor desene :) ben haftada 2 kez yıkıyorum artık canm ya seninki iyi cesaret bez olarak huggies kullanıyorum memnun gibiyim

Mahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii İçim şişti ağla ağla off yaa. Umarım Amerikalılar da izlemiştir bu filmi. Konu mükemmel işlenmiş

Biz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat

geçmiş olsun kuzucuğumaa inşallah bişeycik olmaz Durucuğuma annesi öp onu yerime gıdısından

Mahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii İçim şişti ağla ağla off yaa. Umarım Amerikalılar da izlemiştir bu filmi. Konu mükemmel işlenmiş

ya geçen de kardeşim söyledi bana bu filmi mutlaka izle diye. şimdi ,iyice merak ettim en kısa zamanda ben de izlemeliyimm

Ne demek canım, beğenmene sevindim. İyi seyirler, İdoşa kocaman öpücükler

Beğenmek ne kelime bayıldım

Günaydın yakışıklı damadım Ağlarken gülümsettin beni canımın sevgilisi:))

Eki Görüntüle 876014

Ozaman bizdende kocaman gunaydin sizeee

Meltemcim nasıl mutlusundur kim bilir bu tablo karşısında. En büyük mutluluk bu işte canım. Çoooookk güzeller:)))))))

Dimii ama kuzum kesinlikle ozaman bebekli bi evden kocaman bi günaydın :79::79:

Sana da günaydın yavlum

Oh hadi atlatmışsınız canum umarım sorunsuz geçer sıra bizde:))

Gündüz nasıl canım peki uykusu ?
Kesinlikle kuzum. Harika bir film, bende çok ağlamıştım birde hamileydim extra ağlamıştım

Selam,

4.ay asisini yaptiranlar saglik ocagnda kansizigina bakmak icin kan aldilar mi bebislerden? Gecen ay kontrole gittigimizde onumudeki ay kan alip kansizligina bakcsz demisti ebe ama kimse bahsetmedi burda merak ettim.

cnm, cvp vermeden duramadım. bebişi sebze püresiyle doyurmak için çok erken. sorun yaşayacağınızı düşünüyorum. formül mama daha iyi bence. henüz sebzeyi filan hazmedemezler, 4. ayda ek gıda sadece tattırma amaçlı olmalı. ama sen bilirsin yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…