- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.621
Eki Görüntüle 875974 Eki Görüntüle 875973
Dunyalara degismeyecegm yavrulrmdan tr de ki teyzelerine gunaydinlar ve kolayliklarrr
İşte bizim ilaçları çocuk doktoru vermediği için rahat değilim bende. Losyonu bi kez kullandım malesef kullanmicam ama haftaya kendi drmuza gidicez zaten. Sürdüğüm kremin içeriğini okumuştum kortizon yok. Zaten dr 1 hafta sür sadece dedi ama ben yarından sonra sürmemeyi düşünüyorum. İki gündür çikolata yumurta abur cubur yemiyorum artık bu yüzden mi kaşıntı kızarıklık geçti yoksa krem mi etkili oldu bilemiyorum :) deterjan olarak roxy kullanıorum bende.dalin yumuşatıcı kullanıodum onu bıraktım sadece pamuklu giyecek yün vs yasak. Nemlendirici şampuan vücut yağını babe önerdi bize sürekli nemlendiriyorum çok sık ve sıcak su ile yıkama o da kurutur dedi.çok şükür iyiyiz şimdi.
Aybike'cim sen bi site söylemiştin dermoeczanem. tüm ürünleri ordan aldım dün verdiğim sipariş bugün geldi ve gerçekten fiyatı dışarıya göre daha uygun bunun için ayrıca tşk ederim canım
Kıyamam kuzuma benBiz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat
Kıyamam kuzuma benUyusun uyansın hiç huzursuzluğu olmasın inşallah dünüş
canım benimkide bazen saat başı kalkıyor bazen emip uyuyor bazen sadece memeyi ağzında tutuyo uyuyogünaydın kızlar bir 10 gün daha rapor aldm bakalım hayırlısı...
bu arada benm oğlum geceleri kesintisiz uyumuo...2 saatte bir uyanıoo...4ten sonrada saatte bir hatta yarım saatte bir uyanıo mızırdanıo emziriyorum azcık emip uyuyoo...
gece mamamı wersem bilemedim yaa sütüm warkende mama wermek istemiyorum ama acıkıo hemen...ne dersinizzz
sizinkiler nasıl uyuyooo
Aman keyifli olsun. Selimde uyuyor iki gündür bir uyku bir uyku maşallah dilimi ısırayım uykusunu alınca da mutlu oluyorŞimdi uyandı dünüş ama keyfi iyi çok şükür inş canım huzurlu bi gün geçirsindamadım nasıllll iyidir inş hiç üzmez seniii
canım benimkide bazen saat başı kalkıyor bazen emip uyuyor bazen sadece memeyi ağzında tutuyo uyuyo
Ben mama vermeyi düşünmüyorum. Sütüm var çok şükür, acıkınca uyanıp karnını doyurup uyuyor nasıl olsa. Aç kalsa ağlar devamlı. bence oburluktan uyanıyorlar
Aman keyifli olsun. Selimde uyuyor iki gündür bir uyku bir uyku maşallah dilimi ısırayım uykusunu alınca da mutlu oluyor
günaydınn güzellikleeerrrrrrrhepinizi öpüyorum tatlı kuzucuklarım
yaa meltemm çok güzel bunlar amaaaaa
Sagol canım , ev Hali iste , bu kadar oldugünaydınlaarrrrrrrrrrr,
biz bugün çokk iyi uyandıkk.. çünkü akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu benim güzel oğlumeşimin zorlamalarıyla ben de 10 buçukta falan uyudum.. yani ikimiz de uykumuzu aldık miss gibi
Arda da size ve kankitolarına günaydın diyor
Eki Görüntüle 876011
Gecmis olsun canım , çabucak atlatsın huzursuzlanmasin insallahBiz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat
Eki Görüntüle 875974 Eki Görüntüle 875973
Dunyalara degismeyecegm yavrulrmdan tr de ki teyzelerine gunaydinlar ve kolayliklarrr
Merhaba kizlar,herkese gunaydin.Biz 3 bucuk aydir prima premium care kullaniyoruz.bu bezden cok memnundum fakat son zamanlarda oglumun kakasi sirtina cikiyor.o zaman da hadi banyo.zaten hergun yikaniyo mutlaka,boyle olunca gunde 2:)siz hangi bezi kullaniyorsunuz?kakayi tasirmayan bisey var mi?
Biz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat
Mahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİçim şişti ağla ağla off yaa. Umarım Amerikalılar da izlemiştir bu filmi. Konu mükemmel işlenmiş
Ne demek canım, beğenmene sevindim. İyi seyirler, İdoşa kocaman öpücükler
günaydınlaarrrrrrrrrrr,
biz bugün çokk iyi uyandıkk.. çünkü akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu benim güzel oğlumeşimin zorlamalarıyla ben de 10 buçukta falan uyudum.. yani ikimiz de uykumuzu aldık miss gibi
Arda da size ve kankitolarına günaydın diyor
Eki Görüntüle 876011
Dimii ama kuzum kesinlikle ozaman bebekli bi evden kocaman bi günaydın :79::79:
Biz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat
geçmiş olsun kuzucuğumaainşallah bişeycik olmaz Durucuğuma annesi öp onu yerime gıdısından
Gündüz nasıl canım peki uykusu ?sulozum aslında aç ama uykusuda tatlı gelio :) ne uykudan wazgeçio ne memeden
2dk emip uyuyoo yarım saat sonra uyanıo tekrar...benim uykum önemli değilde ben onun için üzülüyorum gece uykusuda önemli güselce uyusun istiyorum
Kesinlikle kuzum. Harika bir film, bende çok ağlamıştım birde hamileydim extra ağlamıştımMahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİçim şişti ağla ağla off yaa. Umarım Amerikalılar da izlemiştir bu filmi. Konu mükemmel işlenmiş
Parme'cim 4.ayda ben ise baslayacagim ve maalesef ne dolapta sutum var ne de sagacak kadar cok sutum. yani ben isteyken mama destegi ile gidecegiz sadece aksam gece ve sabah ise gitmeden once kendi sutumu Kayra ya verecegim.
Dolayisi ile gunduz Aptamil mama verecegime sebze puresi vermek daha saglikli geldi o yuzden doktora da neden diye sormadim.
Ayni hastanenin farkli subelerine gidiyoruz senin doktor ne diyecek merak ediyorum. Bilgilendirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?