2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüz nasıl canım peki uykusu ?

Kesinlikle kuzum. Harika bir film, bende çok ağlamıştım birde hamileydim extra ağlamıştım

Anaaa hamileyken çok fena olmuştur gerçekten. Babam ve oğlumdan sonra beni en çok ağlatan film oldu Zaten hava kapalı bi de ağladım bakalım beni bekleyen işlerin nasıl üstesinden gelicem. Arada uğrarım )

dönemsel birşey diye düşünüyorum. bi ara bizim de öyleydi. ben de prima kullanıyorum. o dönem dışarı çıkmaya korkuyordum. hatta birinde avm'de yaptı, paçalarından akacaktı. ev yakın olunca kucağımda hemen eve geldik. biz de sürekli kaka yapınca yıkıyorduk taştığı için. ama bi süre sonra geçti. şimdi taşma gibi bi sorun yaşamıyoruz. günde 2 kere yıkamaktansa madem hergün kaka yapıyor, yıkamak için kaka yapmasını bekleyebilirsin. en azından 1 kere yıkanmış olur.

bu arada foto paylaşan arkadaşlar, hepinizin istisnasız bebeklerine bayıldım. çok dattlıı ya bunlar. maşallah hepsine. ağustos anneleri güzel olunca, bebekleri de tadından yenmiyorlar..

Surata bakın masum yakışıklı asık kuzucuk seni :) parme teyzesini tatliligi napsin yesin yesin bitirsin idosa kalmasın :))

Eki Görüntüle 876014

Ozaman bizdende kocaman gunaydin sizeee

Oy oy bu nasil bir güzellik kirkbir kere masallah eee bu kadar guzel cocuk yapabiliyorken insan dogururda doğurur tabi :)

Biz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat

Gecmis olsun guzel duru'ya . Huzurlu huzurlu uyusun kolay atlatsın ins. Bakalım bizimde cts kontrolde var aşılar

evet canım hep keyifli olsunlar inş...aman maşallah ısıt valla dünüşşş oyy tatlım benim uyusunda büyüsünn kocaman yakışıklı bi delikanlı olsunnnnnnn

saol tatlşım ya sizde inş... kolay atlatırsınız

cucu geçmş olsun cnmm umarm sorunsuz atlatır aşıyı :)

saol cANIM inş... tek dileğim o şimdilik herşey yolunda çok şükürr :)

Mahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii İçim şişti ağla ağla off yaa. Umarım Amerikalılar da izlemiştir bu filmi. Konu mükemmel işlenmiş

bende izlemeliyimmmmmm mutlaka ağlamak istiyorummm kardeşimmmm

inş. fındığım öperim tabiiiii fındık teyzoşunun yerineee hemidee gıdısından zaten baylıyooo gıdısından öpülmeye resmen kafasanı arkaya atıyoo öpmem içinn

yok canım bizden alınmadı bu konuda bi bilgim yok:44:

saol parmişimm inş.. güzel dileklerin inci tanem içinde geçerliii yer onu cucu teyzesii
gecenizde fena geçmemiş tatlımm yavaş yavaş düzen tutturucaz inş...

Canim banada annem kizima 1 yasina kadar inek sutu vermememi tavsiye etmisti, bulabilirsen keci sutu al demisti. Birde ek gidaya baslama kararini cocuk doktorumla birlikte vermemi onerdi, kizimin su siralar cok salyasi akiyor mesela yeni seyleri yutmaya hazir degilmis suanda.

Evet lutfen bizimlede paylas orada nasil baslaniyormus ek gidaya. Simdiden teskkurler :)

Eki Görüntüle 876014

Ozaman bizdende kocaman gunaydin sizeee

Omurluk bir manzara, masallah yavrularina...

yine becerememişim şu alıntıyıı
atlattık kuzucum inş...
sizin ne zaman idoşumda inş sorunsuz geçirir keyifleri kaçmaz bebetolarınn

Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.

sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba

Selam,

4.ay asisini yaptiranlar saglik ocagnda kansizigina bakmak icin kan aldilar mi bebislerden? Gecen ay kontrole gittigimizde onumudeki ay kan alip kansizligina bakcsz demisti ebe ama kimse bahsetmedi burda merak ettim.
Canım parmağından küçük bir miktar alıp demir eksikliğinin derecesine bakıyorlar ona göre kullanacağın demir ilacının kaç damla olacağını belirliyorlar. biz 5 damla ile başladık.
Anaaa hamileyken çok fena olmuştur gerçekten. Babam ve oğlumdan sonra beni en çok ağlatan film oldu Zaten hava kapalı bi de ağladım bakalım beni bekleyen işlerin nasıl üstesinden gelicem. Arada uğrarım )
Babam ve oğlumda çok güzel evet. Sulu göz müyüz neyiz

Hangi oyunu oynuyosun canım?

Bunlar çok güzeller bayildim ah kumaşım olsa da dikiversem....
Ben önlük kullanmaya başladım. Tesadüfen elime arkası da penye olan bi önlük geçmişti, onu kullaniyorum hep. O islandiginda da ağiz mendilini kıyafetinin önüne iliştiriyorum idare ediyoruz öyle.

Yaaa daha alintim vardi nolmus (((

Kilo verme konusunda bana biriniz sormustunuz normal mi diye. Acikcasi bilmiyorum ama hareketliliğinde nesesinde bi eksilme yok çok şükür. 6.700 olduk, 15 günümüz daha var hemen hemen. Bozmazsak şimdiden 700gr aldik. Onu da zirt Pitt emzirerek yaptim başka bizi yapmadim. Bazen yarim saatte bir emzirdigim bile oldu. Memem tekrar yara oldu ama şikayetim yok, saglikli olsun da...
Sütün azalmis miydi diye de sormustun, bi azalma fark etmedim, sadece regl döneminde fark etmiştim. Ha bi de rapor alabilecek miyim ne olacak diye biraz takinti yapmustim o stres de etkilemiş olabilir.
Şimdi hem çok emzirdigim için hem de uykuma ve kahvaltima biraz daha dikkat ettiğim için onun kilidi benim de sütüm iyi gidiyor simdilik.
Uzun yazdim kusura bakmayin :)

2 gün eşim raporlu. Sistit olmuş. Dun gece hiç uyumadik. Ateşini ölçüp durdum sabaha kadar
Şimdi o uyuyor ben de Barış'ı yatirip soluğu burada aldi. :)

İyi ki varsiniz....

Bebek aljntilarim da uçmuş tabi hepsini sevgiyle öpüyorum maşallah hepsine...

Basiniz sagolsun ne buyuk aci. ( yengen yikilmistir (

Katı meyve sıkacağı işini hallettim phılıps viva collection hr1855 aldım denedim sonuç mükemmel. Boyut olarak ta mükemmel diğer hantallara oranla küçük temizlemesi de çok kolay anam reklam gibi oldu bu :) pratikmed :) tavsiye olunur. Bugün havuç suyu tadına baktık pek beğenme di 3 gün kuralı uyguluyoruz 3 gün boyunca aynı şeyin tadına bakıyoruz şimdilik. Ek gıda olayı baya zorlu çıktı valla

Canım çok üzüldüm çok zor bir durum, başınız sağolsun.

Merhaba kızlar, ben de oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum, Fakat özellikle son iki haftadır yanlardan sızdırma yapıyor az da olsa ve çıtçıtlı bodyler leke oluyor. Yıka yıka yetiştiremiyorum. Çünkü ben uzun kollu ve daha kalın olanlarını kullanmaya başladım. Durum sizde de aynı mı yoksa ben bez bağlamayı mı bilmiyorum??

Medcim aynı ürüne bende bakmıştım 260 tlydi fiyatı. Sen ne kadara aldın canım. Bizde 5. ayımıza girdik yakında başlarız ek gıdaya bende almayı düşünüyorum kazıklanmayalım

Ne büyük acı... Allah sabirlar versin basiniz sağolsun...
Çok üzüldüm...

Basiniz sagolsun ne buyuk aci. ( yengen yikilmistir (

Canım çok üzüldüm çok zor bir durum, başınız sağolsun.

Sağolun kızlar Allah razı olsun.

Biz 4 aylık aşımızı olduk çok şükür ateşsiz atlattık. bana demir ilacı verdiler ama ben henüz başlamadım. size ne verdiler. istanbulda sağlık ocağında verdiler kan almadan verdiler bende kullanmadım.

Ben hem prima hem molfix kullanıyorum. Bezimin bittiği zamanda hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Akşamları 22:00 sıralarında bezini değiştirip sabaha kadar bir daha değiştirmiyorum. Doğduğundan beri gece bez değiştirmedim hiç. Molfixte hiç sorun yaşamadım ama prima arada sırada sızdırıyor bizdede, bezden mi bizimki çok mu çiş yapıyor primaya denk geliyor bilemem

Ne büyük acı... Allah sabirlar versin basiniz sağolsun...
Çok üzüldüm...

Evet çok büyük acı hemde abim kızını kucağında götürdü mezarlığa ( istanbuldan kırklareline ) arabada hep ağlamış gidine kadar gömüldükten sonrada çok ağlamış. benim kızımı kucağına aldığında bile ağladı hep.çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın ve kimseye evlat acısı vermesin. 9 ay bekliyorsun ve kucağın boş kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…