- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.641
Gündüz nasıl canım peki uykusu ?
Kesinlikle kuzum. Harika bir film, bende çok ağlamıştım birde hamileydim extra ağlamıştım
Merhaba kizlar,herkese gunaydin.Biz 3 bucuk aydir prima premium care kullaniyoruz.bu bezden cok memnundum fakat son zamanlarda oglumun kakasi sirtina cikiyor.o zaman da hadi banyo.zaten hergun yikaniyo mutlaka,boyle olunca gunde 2:)siz hangi bezi kullaniyorsunuz?kakayi tasirmayan bisey var mi?
günaydınlaarrrrrrrrrrr,
biz bugün çokk iyi uyandıkk.. çünkü akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu benim güzel oğlumeşimin zorlamalarıyla ben de 10 buçukta falan uyudum.. yani ikimiz de uykumuzu aldık miss gibi
Arda da size ve kankitolarına günaydın diyor
Eki Görüntüle 876011
Biz bugün aşı olduk teyzoşlar şimdi uyuyo meleğim inş ataşlenmez sorunsuz geçer şu 24 saat
canım benimkide bazen saat başı kalkıyor bazen emip uyuyor bazen sadece memeyi ağzında tutuyo uyuyo
Ben mama vermeyi düşünmüyorum. Sütüm var çok şükür, acıkınca uyanıp karnını doyurup uyuyor nasıl olsa. Aç kalsa ağlar devamlı. bence oburluktan uyanıyorlar
Aman keyifli olsun. Selimde uyuyor iki gündür bir uyku bir uyku maşallah dilimi ısırayım uykusunu alınca da mutlu oluyor
Sagol canım , ev Hali iste , bu kadar oldu
Senin kuzuna da maşallah , cok tatlı, ne güzelde uyumus üzmemiş annesini
Gecmis olsun canım , çabucak atlatsın huzursuzlanmasin insallah
Ptesi de bizim aşılarımız var
cucu geçmş olsun cnmm umarm sorunsuz atlatır aşıyı :)
Mahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİçim şişti ağla ağla off yaa. Umarım Amerikalılar da izlemiştir bu filmi. Konu mükemmel işlenmiş
geçmiş olsun kuzucuğumaainşallah bişeycik olmaz Durucuğuma annesi öp onu yerime gıdısından
ya geçen de kardeşim söyledi bana bu filmi mutlaka izle diye. şimdi ,iyice merak ettim en kısa zamanda ben de izlemeliyimm
Beğenmek ne kelime bayıldım
Günaydın yakışıklı damadımAğlarken gülümsettin beni canımın sevgilisi:))
Meltemcim nasıl mutlusundur kim bilir bu tablo karşısında. En büyük mutluluk bu işte canım. Çoooookk güzeller:)))))))
Sana da günaydın yavlum
Oh hadi atlatmışsınız canum umarım sorunsuz geçer sıra bizde:))
Selam,
inş.kuzucum ya sizin ne zaman inş sizinde sorunsuz gecsin hiç keyifleri kaçmasınnn
4.ay asisini yaptiranlar saglik ocagnda kansizigina bakmak icin kan aldilar mi bebislerden? Gecen ay kontrole gittigimizde onumudeki ay kan alip kansizligina bakcsz demisti ebe ama kimse bahsetmedi burda merak ettim.
Surata bakın masum yakışıklı asık kuzucuk seni :) parme teyzesini tatliligi napsin yesin yesin bitirsin idosa kalmasın :))
Oy oy bu nasil bir güzellik kirkbir kere masallah eee bu kadar guzel cocuk yapabiliyorken insan dogururda doğurur tabi :)
Gecmis olsun guzel duru'ya . Huzurlu huzurlu uyusun kolay atlatsın ins. Bakalım bizimde cts kontrolde var aşılar
Arkadaşımın cocuk doktoru bebeğîne yoğurdu evde yapmasını, maya olarak da Kanlıca yoğurdu kullanabileceğini söylemişti. Hatta evde yapamıyorsan Kanlıca yoğurdunu alıp yedirelirsin demişti. Büyük Migroslarda var demişti arkadaşım ama bu muhabbet 3-4 sene once gecmıştı. Hala satılıyorum bilmiyorum. Bu konuşmadan sonra Kanlıca'ya gitmiştik ve eve büyük Kanlıca yoğurdu almıştım. Fakat biz o yoğurdu bitiremedik. Yoğurt 1 hafta sonra bildiğiniz ekşidi. O zaman doktorum dediği aklıma gelmişti. Ek gıdalara geçince evde yoğurt yapacak arkadaşlar maya olarak Kanlıca yoğurdu kullanabilirler. Süt olarak da yaşişelerde satılan günlük sütü kullanacağım ya da bazı marketlerde organik süt satılıyor ondan alacağım. Eskiden kendi inekleri olan ve bidonlarda süt satan sütcüler olurdu. Oturduğum siteye her hafta bir amca geliyor inekleri varmış bidonla süt satıyor hamile olmdan evvel onadan süt aldım annemd de yoğurt yapmak için sütü kaynattı. Katıksız sütün üstünde kaynatınca kaymak gibi bir kat olurmuş bizim kaynattığımızda olmadı annem buna su karıştırılmış demişti. Sözüm ona adam kendi ineklerinin sütünü satıyor.
Arkdslr bnm kizm da 26 da dort aylik oldu. Ucuncu ayda kilo 7.300 boy 68 di. Bu ayki kontrol haftaya. Bn size amerikda ek gida konusunda nasil bir yol izliyrlar hepsini anltrm. Bklm bizim amerikali dr ek gidaya gecirecek mi....
Bn yavas ysvas nayaldgm yogurttan tattrmaya basldm. Severek yedi.
Bu konuda daha cok dr lari degil kendi kalbnzn sesini dinleym derim. Kimi dr 4. Ayi savunurkn kimisi illede 6 ay dye tuttryr. Bn tattrmktn yanayim. Dger kizimi da boyle buyuttm. O da iki yasina girdi ellerinzden oper
Profildeki resim buyuk kizmn bebekligi
Artk degistrsem mi aceppp
Beğenmek ne kelime bayıldım
Günaydın yakışıklı damadımAğlarken gülümsettin beni canımın sevgilisi:))
Meltemcim nasıl mutlusundur kim bilir bu tablo karşısında. En büyük mutluluk bu işte canım. Çoooookk güzeller:)))))))
Sana da günaydın yavlum
Oh hadi atlatmışsınız canum umarım sorunsuz geçer sıra bizde:))
Canım parmağından küçük bir miktar alıp demir eksikliğinin derecesine bakıyorlar ona göre kullanacağın demir ilacının kaç damla olacağını belirliyorlar. biz 5 damla ile başladık.Selam,
4.ay asisini yaptiranlar saglik ocagnda kansizigina bakmak icin kan aldilar mi bebislerden? Gecen ay kontrole gittigimizde onumudeki ay kan alip kansizligina bakcsz demisti ebe ama kimse bahsetmedi burda merak ettim.
Babam ve oğlumda çok güzel evet. Sulu göz müyüz neyizAnaaa hamileyken çok fena olmuştur gerçekten. Babam ve oğlumdan sonra beni en çok ağlatan film olduZaten hava kapalı bi de ağladım bakalım beni bekleyen işlerin nasıl üstesinden gelicem. Arada uğrarım )
Meraba meraba :126::126:
Kahve molası verdim kızlar. Neler kaynatıyosunuz bakalım
Ben ara ara ders çalıştım, 1-2 defa pcde oyun oynadım ve biraz da gündelik işlerden yaptım. Birazdan yemek yapıcam. Off ne çabuk geçiyor gün yaa hiç bişey anlamadan saat 3 olmuş yine. Sanırım konu ek besin. 1 ay sonra ben de başlıycam bakalım hafiften. Kızıma günlük köy sütünden yoğurtlar mayalıycam, meyvelerin sularından tattırıcam. Çok keyifli olacak çooook.
Şu altları muşambalı önlüklerden kullanan var mı İdoşun ön tarafı su içinde kalıyor.Ağzının suyu akıyor sürekli günde 10 kez üst değiştiriyorum. Kaloriferde kurutup kurutup giydiriyorum da zor oluyor baya yaa. Çok rahatsız olur mu sizce gün içinde o önlüğü taksam:26:
Sunlar iste cnm; TOM TAILOR E-Shop Deutschland - Kleidung und Accessoires für Frauen, Männer und Kinder!
Kolayca evde kendinde yapabilrisin.
Basiniz sagolsun ne buyuk aci.Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Canım çok üzüldüm çok zor bir durum, başınız sağolsun.Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
dönemsel birşey diye düşünüyorum. bi ara bizim de öyleydi. ben de prima kullanıyorum. o dönem dışarı çıkmaya korkuyordum. hatta birinde avm'de yaptı, paçalarından akacaktı. ev yakın olunca kucağımda hemen eve geldik. biz de sürekli kaka yapınca yıkıyorduk taştığı için. ama bi süre sonra geçti. şimdi taşma gibi bi sorun yaşamıyoruz. günde 2 kere yıkamaktansa madem hergün kaka yapıyor, yıkamak için kaka yapmasını bekleyebilirsin. en azından 1 kere yıkanmış olur.
Medcim aynı ürüne bende bakmıştım 260 tlydi fiyatı. Sen ne kadara aldın canım. Bizde 5. ayımıza girdik yakında başlarız ek gıdaya bende almayı düşünüyorum kazıklanmayalımKatı meyve sıkacağı işini hallettim phılıps viva collection hr1855 aldım denedim sonuç mükemmel. Boyut olarak ta mükemmel diğer hantallara oranla küçük temizlemesi de çok kolay anam reklam gibi oldu bu :) pratikmed :) tavsiye olunur. Bugün havuç suyu tadına baktık pek beğenme di 3 gün kuralı uyguluyoruz 3 gün boyunca aynı şeyin tadına bakıyoruz şimdilik. Ek gıda olayı baya zorlu çıktı valla
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
Basiniz sagolsun ne buyuk aci.( yengen yikilmistir (
Canım çok üzüldüm çok zor bir durum, başınız sağolsun.
Ben hem prima hem molfix kullanıyorum. Bezimin bittiği zamanda hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Akşamları 22:00 sıralarında bezini değiştirip sabaha kadar bir daha değiştirmiyorum. Doğduğundan beri gece bez değiştirmedim hiç. Molfixte hiç sorun yaşamadım ama prima arada sırada sızdırıyor bizdede, bezden mi bizimki çok mu çiş yapıyor primaya denk geliyor bilememMerhaba kızlar, ben de oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum, Fakat özellikle son iki haftadır yanlardan sızdırma yapıyor az da olsa ve çıtçıtlı bodyler leke oluyor. Yıka yıka yetiştiremiyorum. Çünkü ben uzun kollu ve daha kalın olanlarını kullanmaya başladım. Durum sizde de aynı mı yoksa ben bez bağlamayı mı bilmiyorum??
Ne büyük acı... Allah sabirlar versin basiniz sağolsun...
Çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?