2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu durumda ne denir bilemiyorum. Allah başka acı yaşatmasın, çok zor...

Primadan ben de hic memnun kalmadim. Hem kokusu hem sizdirma derdi çok kötü: ((
Evy baby 1 paket bitirdik hiç sızdırmadı tavsiye ederim.
Şimdi elimizde var diye gene primaya geçtik (eşim daha bitmeden deli gibi stok yapiyor sanki kitlik var) ilk günden sizdirdi gene
Paket de büyük ya ne ara bitiricez bakalım

Son düzenleme:

Canım kattığı süt ayrı. O zaman buharlaşarak miktar azalır ama yinede biraz kaymak olur. O amca sütün en değerli şeyini yani yağını çalmış. Nasıl mı sütü buzdolabına koyup üstünde toplanan yağı alırsın altındaki yağsız su gibi sütü satarsın. Hiç bir teknoloji gerekmeden damıtmış olursun. O amca tereyağı da satıyordur eminim :)

Of hangi kelimeleri kullansam ne desem bilemedim basınız sagolsun cok üzüldüm cok

Babam ve oğlumu izlerken ağladığım kadar hic birşeye ağlamadım sanırım :)

ne büyük acı canım ya Allah sabırlar versinn

Offff (((

Amin canım... Çok kötü oldum kimbilir o ne haldedir ((

Bizim de kordon dolanması olmuştu. Sonuç acil sezaryen. Bazen etraftan duyuyorum dolanma açılıyor seni kandirip sezaryen yapivermisler gibi şeyler söylüyorlar. Şimdi doğum yaptigim güne gittim ve yeniden mutlu oldum doktorun bu kararı aldiği için...

biz huggies kullanıyoruz daha açılmamış bi paket daha var bu h.sonu yine alırız :)
3 kere kaka sızdırdı bizde onun dışında bi sorun yaşamadım bide geceden kalmaydı üstüste çiş kaka olunca sızdı sanırım bide ben çok sıkmıyorum
evy baby bende duydum güzelmiş denemek lazım geçen markette promosyon vardı 1 paket alana 2. paket yarı fiyatına

Of hangi kelimeleri kullansam ne desem bilemedim basınız sagolsun cok üzüldüm cok

Babam ve oğlumu izlerken ağladığım kadar hic birşeye ağlamadım sanırım :)

ne büyük acı canım ya Allah sabırlar versinn

Sağolun kızlar amin. Rabbim kimseye yaşatmasın

Yengemin suyu çok fazla idi ve bebek karnında ölmüş çarşamba sabah acı ile uyanmış ama hiç aklına gelmemiş kimin gelebilir ki. bebeğimiz o gün ölmüş yengemin cuma kontrolü var cuma günü gidince öğreniyoruz ve acil sezeryan oluyor. Tek temennimiz anneyi zehirlememesi. rabbimin takdiri.

canım ne desem bilemedim..çok üzüldüm başınız sağ olsun.. dediğin gibi annenin zehirlenmemiş olması da bir teselli kaynağı gerçekten.. ( Allah diğer çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin..

o su katıldığı için değil canım, uyanıklar sütü sağdıktan sonra kaymağını ayırıp ayrı satıyorlar...
geçen sene kızıyordum İstanbulu bırakıp niye bu köy yerine geldik diye, ama paşam için artık çok seviyorum burayı...sabah gidiyorum ineği gözümün önünde sağıyor teyze, yumurtaları bir amcanın bahçesinden alıyorum. meyva sebzeyi köylünün tarlasına gidiyorsun, istersen kendin topluyorsun tarladan istersen o veriyor

tamam artık haftasonları beyoğlunda takılamıyoruz, yada gece aklımızaesip bostancı sahilde kokoreç yiyemiyoruz ama paşam en sağlıklı şekilde büyüyecek bu bana yetiyor :) bu baharda bahçenin daha büyük kısmını ekmeyi düşünüyorum, sanada gönderirim kuzum yeşillikleri domatesi

Merhaba tüm güzel anneler... Anca gelebildim buralara. Bugün bir sıkıntıyla uyandım. Çok yalnız hissettim kendimi. Buralarda hiç akrabamız, tanıdığımız, gelen giden yok. Annemler İzmir'de, arkadaşlarım sayılı ve herkes kendi derdine düşmüş. Ama fotoğraflardaki güzel, bıcırık, tatlı ve masum bebeleri, çocukları görünce içim aydınlandı, umut doldu. O kadar güzeller ki! Asu iki kız anasısın bence çok şanslısın. Meltem senin bıcırıkları bir kareye toplayabilmişsin ya tebrik ederim. Büyük oğlun hareket halinde gözümden kaçmadı, pek de sevmiyor bence poz vermeyi:)) Kızının atlet de benim kızımın atleti gibi dışarıda:)) Kızımın atletinin içeride olduğu zor görülmüştür:)) Çok güzeller çok... Funda bence de oğlun çokkk yakışıklı! Nasıl masumlar ya, şansları bol olsun....

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun.

Amin diyorum dualarınıza

ah be canım biz sanki kaç kere gidebiliyoruz beyoğluna
Hata bugün arkadaşlarım eminönüne gitti aklım onlarda kaldı gidemiyoruz artık hiçbir yere

Emelcim basiniz saolsun, yengene Allah sabir versin gercekten cok aci...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…