- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.661
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Bu durumda ne denir bilemiyorum. Allah başka acı yaşatmasın, çok zor...
Merhaba kızlar, ben de oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum, Fakat özellikle son iki haftadır yanlardan sızdırma yapıyor az da olsa ve çıtçıtlı bodyler leke oluyor. Yıka yıka yetiştiremiyorum. Çünkü ben uzun kollu ve daha kalın olanlarını kullanmaya başladım. Durum sizde de aynı mı yoksa ben bez bağlamayı mı bilmiyorum??
Arkadaşımın cocuk doktoru bebeğîne yoğurdu evde yapmasını, maya olarak da Kanlıca yoğurdu kullanabileceğini söylemişti. Hatta evde yapamıyorsan Kanlıca yoğurdunu alıp yedirelirsin demişti. Büyük Migroslarda var demişti arkadaşım ama bu muhabbet 3-4 sene once gecmıştı. Hala satılıyorum bilmiyorum. Bu konuşmadan sonra Kanlıca'ya gitmiştik ve eve büyük Kanlıca yoğurdu almıştım. Fakat biz o yoğurdu bitiremedik. Yoğurt 1 hafta sonra bildiğiniz ekşidi. O zaman doktorum dediği aklıma gelmişti. Ek gıdalara geçince evde yoğurt yapacak arkadaşlar maya olarak Kanlıca yoğurdu kullanabilirler. Süt olarak da yaşişelerde satılan günlük sütü kullanacağım ya da bazı marketlerde organik süt satılıyor ondan alacağım. Eskiden kendi inekleri olan ve bidonlarda süt satan sütcüler olurdu. Oturduğum siteye her hafta bir amca geliyor inekleri varmış bidonla süt satıyor hamile olmdan evvel onadan süt aldım annemd de yoğurt yapmak için sütü kaynattı. Katıksız sütün üstünde kaynatınca kaymak gibi bir kat olurmuş bizim kaynattığımızda olmadı annem buna su karıştırılmış demişti. Sözüm ona adam kendi ineklerinin sütünü satıyor.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
Canım parmağından küçük bir miktar alıp demir eksikliğinin derecesine bakıyorlar ona göre kullanacağın demir ilacının kaç damla olacağını belirliyorlar. biz 5 damla ile başladık.
Babam ve oğlumda çok güzel evet. Sulu göz müyüz neyiz
Evet çok büyük acı hemde abim kızını kucağında götürdü mezarlığa ( istanbuldan kırklareline ) arabada hep ağlamış gidine kadar gömüldükten sonrada çok ağlamış. benim kızımı kucağına aldığında bile ağladı hep.çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın ve kimseye evlat acısı vermesin. 9 ay bekliyorsun ve kucağın boş kalıyor.
O da ağlanmayacak gibi değil ki canım, hrika filmOf hangi kelimeleri kullansam ne desem bilemedim basınız sagolsun cok üzüldüm cok
Babam ve oğlumu izlerken ağladığım kadar hic birşeye ağlamadım sanırım :)
Of hangi kelimeleri kullansam ne desem bilemedim basınız sagolsun cok üzüldüm cok
Babam ve oğlumu izlerken ağladığım kadar hic birşeye ağlamadım sanırım :)
ne büyük acı canım ya Allah sabırlar versinn
Offff(((
Amin canım... Çok kötü oldum kimbilir o ne haldedir((
Bizim de kordon dolanması olmuştu. Sonuç acil sezaryen. Bazen etraftan duyuyorum dolanma açılıyor seni kandirip sezaryen yapivermisler gibi şeyler söylüyorlar. Şimdi doğum yaptigim güne gittim ve yeniden mutlu oldum doktorun bu kararı aldiği için...
Arkadaşımın cocuk doktoru bebeğîne yoğurdu evde yapmasını, maya olarak da Kanlıca yoğurdu kullanabileceğini söylemişti. Hatta evde yapamıyorsan Kanlıca yoğurdunu alıp yedirelirsin demişti. Büyük Migroslarda var demişti arkadaşım ama bu muhabbet 3-4 sene once gecmıştı. Hala satılıyorum bilmiyorum. Bu konuşmadan sonra Kanlıca'ya gitmiştik ve eve büyük Kanlıca yoğurdu almıştım. Fakat biz o yoğurdu bitiremedik. Yoğurt 1 hafta sonra bildiğiniz ekşidi. O zaman doktorum dediği aklıma gelmişti. Ek gıdalara geçince evde yoğurt yapacak arkadaşlar maya olarak Kanlıca yoğurdu kullanabilirler. Süt olarak da yaşişelerde satılan günlük sütü kullanacağım ya da bazı marketlerde organik süt satılıyor ondan alacağım. Eskiden kendi inekleri olan ve bidonlarda süt satan sütcüler olurdu. Oturduğum siteye her hafta bir amca geliyor inekleri varmış bidonla süt satıyor hamile olmdan evvel onadan süt aldım annemd de yoğurt yapmak için sütü kaynattı. Katıksız sütün üstünde kaynatınca kaymak gibi bir kat olurmuş bizim kaynattığımızda olmadı annem buna su karıştırılmış demişti. Sözüm ona adam kendi ineklerinin sütünü satıyor.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba[/QUOTam
amanın allahım bende giremedim birkaç gündür bi bakıyım dedim çok üzücü bir haberle karşılaştım rabbim yar ve yardımcıları osun gerçekten yengenin acısını ve üzüntüsünü ta icimde hissettim gerçektenne ümitlerle beklediğin bebeğin yok insanın aklı mantığı ermiyor yüce allaha inanıp ona güvenmek tek çare sanırım o bebiş öbür dünyada yengenin kurtarıcısı olacak inşallah böyle düşünüp biraz teselli olsun inşallah ama çooooooook zor
canım ne desem bilemedim..çok üzüldüm başınız sağ olsun.. dediğin gibi annenin zehirlenmemiş olması da bir teselli kaynağı gerçekten..( Allah diğer çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin..
amanın allahım bende giremedim birkaç gündür bi bakıyım dedim çok üzücü bir haberle karşılaştım rabbim yar ve yardımcıları osun gerçekten yengenin acısını ve üzüntüsünü ta icimde hissettim gerçektenne ümitlerle beklediğin bebeğin yok insanın aklı mantığı ermiyor yüce allaha inanıp ona güvenmek tek çare sanırım o bebiş öbür dünyada yengenin kurtarıcısı olacak inşallah böyle düşünüp biraz teselli olsun inşallah ama çooooooook zor
Mahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİçim şişti ağla ağla off yaa. Umarım Amerikalılar da izlemiştir bu filmi. Konu mükemmel işlenmiş
o su katıldığı için değil canım, uyanıklar sütü sağdıktan sonra kaymağını ayırıp ayrı satıyorlar...
geçen sene kızıyordum İstanbulu bırakıp niye bu köy yerine geldik diye, ama paşam için artık çok seviyorum burayı...sabah gidiyorum ineği gözümün önünde sağıyor teyze, yumurtaları bir amcanın bahçesinden alıyorum. meyva sebzeyi köylünün tarlasına gidiyorsun, istersen kendin topluyorsun tarladan istersen o veriyor
tamam artık haftasonları beyoğlunda takılamıyoruz, yada gece aklımızaesip bostancı sahilde kokoreç yiyemiyoruz ama paşam en sağlıklı şekilde büyüyecek bu bana yetiyor :) bu baharda bahçenin daha büyük kısmını ekmeyi düşünüyorum, sanada gönderirim kuzum yeşillikleri domatesi
kızlar katı meyve sıkacağı dediniz bende bakındım biraz homend marka iyidir diye biliyorum sizde bakın fiyatıda gayet iyi geldi bana:44:http://www........./homend-projuice...paslanmaz-celik-kati-meyve-sikacagi-P16420583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?