- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.721
Ah aybikem ya sen ne yaptın
Simdi ben gitsem Ankara'nın hangi gri gökdeleninden atsam kendimi bilemedim
Yaa aceleyle çektim farketmemisim o atletizaten oglan kaçıyordu son anda yakaladım , bu kadar oldu
Cok zor ama bi o kadar da guzel iste annelik
canım ya başınız sağolusun çok üzüldüm hakkaten(
yengenin psiklolojisini düşünemiyorum Allah sabrını verir inşallah
cennette onu bekleyen bir şefaatçisi var derdi babaannem
bu nedir arkadaş şu sıralar bebek ölüm haberleri çok alıyorum
tanıdıklarımız dan 2 ölüm haberi daha almıştım geçenlerde aynı benim gibi yüksek tansiyon sorunu yaşamışlar biri 6,5 aylık biri 9 aylık iki bebek ölmüş çok üzüldüm ( bizde son anda yetişmiştik ya bende kaybediyordum yani bebeğimi tansiyon yüzünden )
amin parmecim amin hiç gözümden gitmiyorum abimin kucağında o ufacık bedenin kefene sarılı vücudu .. Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın.
Biz zaten haftanın bir gunu Boğaz'da balık bir gun asmalimescit bir gun Nişantaşı bir gun Bağdat caddesinde alışveriş bir gun tarihi yarım adada kahve keyfi , haftasonu polonezkoyde kahvaltı akşamında Anadolu kavağı Cumartesi gecesi suada da aksam yemegi yiyoruz :))
Get Allah'ını seversen ya ...:)
ay parmecim benim bu ara saflığım üzerimde :))
mesajını okumaya başladım, helal olsun bebekle ne güzel geziyorlar diyorum :))
son cümlende ayrı bir koptum o yüzden
akşamda paşamın ayağı büyük muhabbeti yapıyorum, eşim "babamın ayağı 54 numaraydı" dedi...hadi ya inşallah dedesine çekmez o ne öyle dedim
kendimi yılın sazanı ilan ettim
Off ne buyuk aci. Başınız sağolsun emelcim. Allah sabir versin. Kimseye yasatmasin.Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Canim ben homendin cay makinasini ve meyve sikacagini kullaniyorum.gayet memnunum.anladım canım bu konuda bi bilgim yok sadece bi ön arastırma homend iyi diye duymuştum fiyatıda uygun görünce sen incelemişsin saol canım uyarın için bebekler söz konusu olunca akan sular duruyor tabii
heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))
Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290
sanırım bizde şu büyüme atağı denen durumu yaşıyoruz kızım gündüzleri çok güzel uyurdu ama iki gündür düzeni bozuldu dün 3 saat uyudu bugünse 1 saat bide mızır mızır sürekli beni gözünün önünde istiyor..
ana kucağına koyuyorum kendini attıra attıra heycanla aşağıya kaydıryor alıp yukarı koyuyorum bu seferde eğilip oturur pozisyona getiriyor tam komedi ya bide anakucağının koluna oyuncak astım onlardan tutunup kalkmaya çalışıyor :))
O ataktan bizde de var şuan. Ayy mızır mızır yapıyo sürekli. Ağlama yok ben de ağlamadığı için günlük hayatıma devam ettim bugün ama sinir sistemim pert. Bakalım bu ataktan sonra ne yapacak heyecanla bekliyorum
Yeni yeni güzel kızlar gelmiş yahuu.. Hepsi birbirinden güzel Allah bağışlasın..
Bizde gezmeye gittik öğleden sonra.. Şimdi de oyun oynuyor tosuncuğumm. İkinci atağıda atlattık sanırım biz, çok sakindik bugün
Eki Görüntüle 875573 Eki Görüntüle 875575 Eki Görüntüle 875576 Eki Görüntüle 875577
Eki Görüntüle 875974 Eki Görüntüle 875973
Dunyalara degismeyecegm yavrulrmdan tr de ki teyzelerine gunaydinlar ve kolayliklarrr
günaydınlaarrrrrrrrrrr,
biz bugün çokk iyi uyandıkk.. çünkü akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu benim güzel oğlumeşimin zorlamalarıyla ben de 10 buçukta falan uyudum.. yani ikimiz de uykumuzu aldık miss gibi
Arda da size ve kankitolarına günaydın diyor
Eki Görüntüle 876011
Harf arasia bir yere bosluk koyarsan yazilir cnm aklinda bulunsun.
Neden hosuna gitmedi canim kullnailan materyal? Ben bu konularda cok takintiliyimdir, bosveremem asla ama ev aletlerinin yapildigi materyallere dikkat etmemistim hic cok saol uyarin icin. Neye dikkat etmeliyiz alirken?
Biz zaten haftanın bir gunu Boğaz'da balık bir gun asmalimescit bir gun Nişantaşı bir gun Bağdat caddesinde alışveriş bir gun tarihi yarım adada kahve keyfi , haftasonu polonezkoyde kahvaltı akşamında Anadolu kavağı Cumartesi gecesi suada da aksam yemegi yiyoruz :))
Get Allah'ını seversen ya ...:)
Biz eşimle tam bir İstanbul asigiydik. Ama artik o kadar sıkıldık ki kalabalagindan, trafiginden.. haftaiçi zaten cikamiyoruz, haftasonu disari çıkmak ise işkence. Evde oturmayi tercih ediyorum.. ben de küçük bir beldede buyudum. Herseyimizi bahcede yetistirirdik.pazar alışverişi nedir bilmezdik. Annem ekmegimizi pisirirdi.yogurdu tereyagini kendisi yapardi.Kışın sobanin üstünde hamur kizartirdik.dalindan kiraz, elma, armut, ayva erik, yenidunya, ceviz, findik..daha aklima gelmeyen meyveler..yazin alirdik elimize ekmek bir de salatalık koparirdik, oyun oynarken yerdik.misir haslardik, bazen kozlerdik. eve girmezdik.gunes batana kadar oyun oynar bisiklet surerdik.denize yakindik, yazin denizden cikmazdik.. Cok güzel bir cocukluk gecirdim.kardeslerimle öyle mutlu büyüdük ki. Istanbula okumaya gelince anladim bunlarin kiymetini, dört duvar arasında büyüyen çocukları görünce anladim ne güzel bir cocukluk yasadigimi.. ben bizim oralari özledim galiba. Bir dokundunuz bin ah isittiniz. :) benim oglum böyle bir cocukluk yasamayacak olsa da en azindan yilin bir kac haftasi guzel anilarla dolu tatil gunleri gecirir inşallah :)
canım senin film iyi yine. Ben hamileyken Sezercik'in bir filmi var ya kötü adam bebeğin elini kesmek için bileğinden bağlıyor ağlıyor bebek o sahnede ağlamıştımKızlar film meselesi konuşulmuş ben hamileyken bi film izleyip ağlamıştım şimdi neden ağladığımı hiç bilmiyorumama film güzeldi allah için :) Adı sıcak kalpler (not:zombili film:)))) Ha bir de Tanrı Kent çok güzeldi izlemeyenler varsa izleyin derim.
Ah aybikem ya sen ne yaptın
Simdi ben gitsem Ankara'nın hangi gri gökdeleninden atsam kendimi bilemedim
Yaa aceleyle çektim farketmemisim o atletizaten oglan kaçıyordu son anda yakaladım , bu kadar oldu
Cok zor ama bi o kadar da guzel iste annelik
günaydın kızlar bir 10 gün daha rapor aldm bakalım hayırlısı...
bu arada benm oğlum geceleri kesintisiz uyumuo...2 saatte bir uyanıoo...4ten sonrada saatte bir hatta yarım saatte bir uyanıo mızırdanıo emziriyorum azcık emip uyuyoo...
gece mamamı wersem bilemedim yaa sütüm warkende mama wermek istemiyorum ama acıkıo hemen...ne dersinizzz
sizinkiler nasıl uyuyooo
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün. Gerçi ben iki çocukla iki kere taa Emirganlara kadar gittim. İkincisi Cumhuriyet bayramını kutlamak içindi. Emirgan dan Ortaköy'e kutlamaya ordan Beşiktaşa. Aman Allah ım one kalabalıktı, bebek arabasıyla binlerce insanla yürürken, oy oy:)) Maceralı oldu, eşim çok sinir yaptı trafikte ve o kalabalıkta yürürken ama. Neyse jubilemi o gün yaptım zorunlu olarak, benim adamın bir daha hafta sonu sahil kenarlarına çıkacağını sanmıyorum. Benim ehliyetim bile yok ki çocukları alıp çıkayım. Biz yine yakın yerlerde ve mümkünse hafta içi dolanırız artık.
Ay allahım be ne diyim emel mahvettin beni
Hayat iste kabullenmelerden başka care yok elindeki güzelliklere sarılıp kıymet bileceğiz o ilk kizina sen kendi yavruna
Bi de ders alıp gazliydi bilmemnesiydi diye dertlebmiyecegiz
Bol bol dua edeceğiz başka yolu yok
Senin de su an icin yanıyor ama kızını duşun lütfen sütun falan gitmesin yazık onada annesi sana ihtiyacı var
Tamam mı tatlım benim
Off ne buyuk aci. Başınız sağolsun emelcim. Allah sabir versin. Kimseye yasatmasin.
Canim ben homendin cay makinasini ve meyve sikacagini kullaniyorum.gayet memnunum.
Canım çok üzüldüm yengene Allah sabır versin başınız sağolsun çok ama çok zor bir durum olduğunu yakınen gördüm biliyorum. Mutlaka psikolojik destek alsın zor atlatılıyor...
dün toplamda bir saat uyuduğu için gece 11.30da bir yattı sabah 8.30da emdi bidaha uyudu 10.30da uyandı..
normalde 10.30da emip uyuyor sabah 6 gibi ben uyandırıp emziriyorum bidaha geri uyuyor 8.30 9 gibi uyanıyor...acaba ben uyandırmasam ne kadar uyur bilmem :) bi gün denesem mi acaba...
sanırım bu durum bebekten bebeğe değişiyor kızım 1 ayı bitmişti geceleri uyanmayı kendiliğinden azaltmıştı... uyku düzeninide kendisi oluşturdu bende ona uyuyorum.. doğrumu bilmiyorum ama
başınız sağolsun canım çok zor bir durum Raabim sabır versin...
canım senin film iyi yine. Ben hamileyken Sezercik'in bir filmi var ya kötü adam bebeğin elini kesmek için bileğinden bağlıyor ağlıyor bebek o sahnede ağlamıştımBen hüngür hüngür ağlarken eşim yerlere yatmış gülüyordu. Şimdi düşünüyorum da gerçekten komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?