2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay kuzum yaa moralini daha beter bozmayayım ama senin durumda biraz griymiş hakkaten
Ankara hep pek bir soğuk gelmiştir bana, gerçi sevende çok seviyor başka şehirde yaşayamam diyor
olsun sende bizi ziyarete gelirsin, salarız çayıra çimene çocukları :)

bilmiyordum canım, çok büyük geçmiş olsun...Allah bidaha hiçbir korku yaşatmasın size

amin parmecim amin hiç gözümden gitmiyorum abimin kucağında o ufacık bedenin kefene sarılı vücudu .. Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın.

Ay allahım be ne diyim emel mahvettin beni

Hayat iste kabullenmelerden başka care yok elindeki güzelliklere sarılıp kıymet bileceğiz o ilk kizina sen kendi yavruna

Bi de ders alıp gazliydi bilmemnesiydi diye dertlebmiyecegiz

Bol bol dua edeceğiz başka yolu yok

Senin de su an icin yanıyor ama kızını duşun lütfen sütun falan gitmesin yazık onada annesi sana ihtiyacı var

Tamam mı tatlım benim

ay parmecim benim bu ara saflığım üzerimde :))
mesajını okumaya başladım, helal olsun bebekle ne güzel geziyorlar diyorum :))
son cümlende ayrı bir koptum o yüzden

akşamda paşamın ayağı büyük muhabbeti yapıyorum, eşim "babamın ayağı 54 numaraydı" dedi...hadi ya inşallah dedesine çekmez o ne öyle dedim
kendimi yılın sazanı ilan ettim

Oturduğum sokağa bir sürü yeni magaza açılmış benim haberim yok gecen gordum Aaa diyorum sende ilahi yani güldürdün beni iyi geldi :)

Off ne buyuk aci. Başınız sağolsun emelcim. Allah sabir versin. Kimseye yasatmasin.
anladım canım bu konuda bi bilgim yok sadece bi ön arastırma homend iyi diye duymuştum fiyatıda uygun görünce sen incelemişsin saol canım uyarın için bebekler söz konusu olunca akan sular duruyor tabii
Canim ben homendin cay makinasini ve meyve sikacagini kullaniyorum.gayet memnunum.

heyooo kızlaaaarrrr hasvetli gününüze neşe getirelim dedik :)))

Eki Görüntüle 875288 Eki Görüntüle 875289 Eki Görüntüle 875290

Oyy kuzucuk yerim seni maşallah saçlara bak :))

Eyvah eyvah bebişler 1 aya kadar emekliycek mi ne :26:

İdoş bu napıcağı belli olmaz dikkat koşabilir

Tam tosuncuk bu annesi ısırmalık

Canım maşallah uzun boylu endamlı bir kız olacak sanırım

Eki Görüntüle 875974 Eki Görüntüle 875973
Dunyalara degismeyecegm yavrulrmdan tr de ki teyzelerine gunaydinlar ve kolayliklarrr

Biz de öpücükler gönderiyoruz bu güzel yavrulara

Eki Görüntüle 876014

Ozaman bizdende kocaman gunaydin sizeee

Ama bu sabah şekerleri çok tatlı hepsine kocaman maşallah

Sanırım bu kez tüm bebişleri alıntılayabildim

Kızlar film meselesi konuşulmuş ben hamileyken bi film izleyip ağlamıştım şimdi neden ağladığımı hiç bilmiyorum ama film güzeldi allah için :) Adı sıcak kalpler (not:zombili film:)))) Ha bir de Tanrı Kent çok güzeldi izlemeyenler varsa izleyin derim.

Canım nelere dikkat edilmeli konusu beni biraz aşar. Homend e baktığımda çaycısına da baktım birkaç ürününe de materyali çok kalitesîz duruyordu sanki sıcağa gelse hemen eriyecekmiş gibi bir görüntüsü vardı kalitesiz olduğu anlaşılıyordu yani gözle. Tabi bunu kendiniz bakarak tecrübe etmelisiniz ben kendi izlenimimi aktardım. Philips e güvendiğimden onu tercih ettim çok hantal bir şey istemiyordum kolay temizlensin fazla yer kaplamasın performansı iyi olsun dedim ve kararımdan çok memnunum. Satıcı bayan da homend i pek tavsiye etmedi açıkçası.

Biz bugün 3 aylık olduk :118:
Sağlık ocağına gittik rotavirus aşımızı olduk. Boyumuz 61 cm kilomuz 5500gr olmuş. 10 günde 350 gr almış sevindim :)

Biz eşimle tam bir İstanbul asigiydik. Ama artik o kadar sıkıldık ki kalabalagindan, trafiginden.. haftaiçi zaten cikamiyoruz, haftasonu disari çıkmak ise işkence. Evde oturmayi tercih ediyorum.. ben de küçük bir beldede buyudum. Herseyimizi bahcede yetistirirdik.pazar alışverişi nedir bilmezdik. Annem ekmegimizi pisirirdi.yogurdu tereyagini kendisi yapardi.Kışın sobanin üstünde hamur kizartirdik.dalindan kiraz, elma, armut, ayva erik, yenidunya, ceviz, findik..daha aklima gelmeyen meyveler..yazin alirdik elimize ekmek bir de salatalık koparirdik, oyun oynarken yerdik.misir haslardik, bazen kozlerdik. eve girmezdik.gunes batana kadar oyun oynar bisiklet surerdik.denize yakindik, yazin denizden cikmazdik.. Cok güzel bir cocukluk gecirdim.kardeslerimle öyle mutlu büyüdük ki. Istanbula okumaya gelince anladim bunlarin kiymetini, dört duvar arasında büyüyen çocukları görünce anladim ne güzel bir cocukluk yasadigimi.. ben bizim oralari özledim galiba. Bir dokundunuz bin ah isittiniz. :) benim oglum böyle bir cocukluk yasamayacak olsa da en azindan yilin bir kac haftasi guzel anilarla dolu tatil gunleri gecirir inşallah :)

Güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün. Gerçi ben iki çocukla iki kere taa Emirganlara kadar gittim. İkincisi Cumhuriyet bayramını kutlamak içindi. Emirgan dan Ortaköy'e kutlamaya ordan Beşiktaşa. Aman Allah ım one kalabalıktı, bebek arabasıyla binlerce insanla yürürken, oy oy:)) Maceralı oldu, eşim çok sinir yaptı trafikte ve o kalabalıkta yürürken ama. Neyse jubilemi o gün yaptım zorunlu olarak, benim adamın bir daha hafta sonu sahil kenarlarına çıkacağını sanmıyorum. Benim ehliyetim bile yok ki çocukları alıp çıkayım. Biz yine yakın yerlerde ve mümkünse hafta içi dolanırız artık.

Okurken, film karesi gibi gülen koşan mutlu çocuklar geçti gözlerimden. Ben de meyveleri ağacından topladım, ağaçlara çıktım, sokaklarda güneşi söndürdüm kardeşlerimle ama bir farkla; deniz yoktu. Senin büyüdüğün yerlerde deniz bile varmış ve aile de mutlu bir aileymiş yazdıklarından anladığım.Ne güzel. Dilerim bütün çocuklar mutlu mutlu büyürler. Ben de çok üzülüyorum sokakta oynamanın tadını bilmiyorlar diye. Ama çare yok ne yazık ki... Nerde büyüdün ama çok merak ettim?

canım senin film iyi yine. Ben hamileyken Sezercik'in bir filmi var ya kötü adam bebeğin elini kesmek için bileğinden bağlıyor ağlıyor bebek o sahnede ağlamıştım Ben hüngür hüngür ağlarken eşim yerlere yatmış gülüyordu. Şimdi düşünüyorum da gerçekten komik

Canım çok üzüldüm yengene Allah sabır versin başınız sağolsun çok ama çok zor bir durum olduğunu yakınen gördüm biliyorum. Mutlaka psikolojik destek alsın zor atlatılıyor...

Hayatım atlet konusu algıda seçicilik ne yaparsın:)) Günde 50 kere kızıma "şu atletini içine sok" diyorum da ondan. Yoksa fotoğraf çok güzel.

dün toplamda bir saat uyuduğu için gece 11.30da bir yattı sabah 8.30da emdi bidaha uyudu 10.30da uyandı..
normalde 10.30da emip uyuyor sabah 6 gibi ben uyandırıp emziriyorum bidaha geri uyuyor 8.30 9 gibi uyanıyor...acaba ben uyandırmasam ne kadar uyur bilmem :) bi gün denesem mi acaba...
sanırım bu durum bebekten bebeğe değişiyor kızım 1 ayı bitmişti geceleri uyanmayı kendiliğinden azaltmıştı... uyku düzeninide kendisi oluşturdu bende ona uyuyorum.. doğrumu bilmiyorum ama

başınız sağolsun canım çok zor bir durum Raabim sabır versin...

EE Canim esın de haklı sen durup durup en kalabalık gunde çıkmasın dışarı ben cesaret edemedim ne yalan söyleyim artık seneye :)) bizim ise en dolu haftasonumuz once oyuncak Müzesi'ni gezip ardından Bağdat caddesinde bir tür atıp yemek yiyip Eve dönmemiz oldu haa birde havalar sıcak iken Fenerbahçe'de kahvaltımız kalamis parkinda bir turumuz var :))

Çocukluğa gelince sizler cidden cok sansliymissiniz . Benim sadece annemden habersiz dondurma yemek icin arkadaşlarla Nişantaşı'na gitmem dısında ( o zamanlar Şişli'de oturuyorduk ) hic bir aksiyonum olmadı haa birde sayım gunu sokağa çıkma yasağı oldugunda ana cadde de dokuztas oynamıştık :))

Çağla inci maalesef binalar icinde yeşile doğaya hasret büyüyecek tıpkı benim gibi

Tamam canım dikkat ediyorum kendime mecburum buna dediğin gibi . Çok şükür şimdiye kadar hiç şikayet etmedim kızımdan etmemden inşallah. Rabbim her derdin dermanını veriyor. gaz gaz dedik geçti geçiyor da çok şükür. yeter ki yanımızda olsunlar sağlıklı olsunlar herşey gelip geçecek.

Off ne buyuk aci. Başınız sağolsun emelcim. Allah sabir versin. Kimseye yasatmasin.

Canim ben homendin cay makinasini ve meyve sikacagini kullaniyorum.gayet memnunum.

Canım çok üzüldüm yengene Allah sabır versin başınız sağolsun çok ama çok zor bir durum olduğunu yakınen gördüm biliyorum. Mutlaka psikolojik destek alsın zor atlatılıyor...

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.

canım Sezercikte ağlayarak sen olayı aşmışsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…