2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hakikaten neydi o hamilelik öyle yaa :) bende duygusallık hala devam ediyor yalnız tam geçmiş değil...

Bnde gecen gun sezercigin bi filmini izliyodm esimle...annesi hsta uvey babasi hep dovuyo bunu..annesi icn evi terkediyo boyundan buyuk laflat flan..ben bin agla agla icim ckti.ben zaten normaldede sulu gozluyumdr film izlerken flan aglardm.hamileyken ve anne olunca iyice costum..sezercik oyle acikli acikli buyuk adam gbi konusmaya bsladgi her sahnede esim donup bna bakiyo biliyo cnku bnm cesmeleri actigimi...annelik duygulati kabardi askimin diyo o oyle baktikca oyle dedikce dahada doktum indirdm

Sende bendensin o zaman canım

siz sezerciğe ağlıyorsunuz ben star da affet beni var öyle bakayım dedim bahar kocasına sarıldı ben ağladım aslında kolay kolay ağlamam ama ölüm ayrılık vs olunca dayanamıyorum

öyle evet tabi çok şükür sonuç güzel sağol canım

neyse ki kötü bir şey olmamış çok geçmiş olsun korkusu bile yeter

başınız sağolsun canım amin

çok güzel söylemişsin benim de biraz içim ferahladı sağolasın

Çoooook şanlsısınnnnn

Kiz sana Noluyor ferahla tabi söyle olsaydı böyle olsaydilara baksaydık oo napalim inci de bir saat geç kalınsa gidebilirdi düşünüp duracaksak bunu yandık ki ne yandık

Getirme beni halkaliya :))

Ayy çıldırık dünüş bende ağlarım öle dediğime bakma vecihide bile ağladım düşün o komik filmde buldum yine bi yer evden ayrılıyor ya Münir özkul o sahnebu arada benim adım khan izledim ayy bayıldım dünüş çok duygusalllBayada uzundu akşamı yaptık tskler tavsiye için tatlımmm:)

Cucum hint filmleri 3 saat civarı sürüyor. Ama güzel filmdi değer yani :)))

Daha önce de yazmistim Kore sinemasından castaway on the moon izleyin izletin (castaway bitişik yaziliyor)

Manyak bu kvler ya!! Gorumcemle bize gelmislerdi oturdular kizi sevdiler filan sonra gorumcem kalkti kv kaldi! Herkes ayni zamanda gelir de niye ayni zamanda gitmez?? Bi suredir bizim kizin emmedigini yazmistim. Sadece uykuda emiyor. Aksam 6 olmus kiz aglamaya basladi uyku saati geldi. Once sallayip uyutuyorum bi suredir sonra uyurken emziriyorum. Kv ne dese begenirsiniz? Ac bu ac yaaa! Dedim ki valla elimde olsa emziririm anne kendi cocugumu ac birakacak degilim herhalde ama emmiyor napayim? Yahu hem gitmiyorsun hem se karisiyorsun. Sana ne ulan sana ne!!! En nefret ettigim cumle benim; ac bu ac. Laaaaaa havleeeeeeeee

Cnm bn de tr deyken prima kullnyrdm ama amerikada huggies aldim hep. Cok memnunm keske daha oncede kullnsaymism. Primanin adi var sadece. Huggies daha kaliteli

selam kizlar,
ne kadar cok yazmissiniz yaa:)) sabahtan beri gecmisi okuyorum anca bitti
*gun icinde benim adim khan i izleyenlere hayran kaldim. ben 4seferde anca izledim bitti. ben de dunyada 2tur insan olduguna inaniyorum.iyiler ve kotuler...
*kizim yuzukoyun yatırınça kafasını kaldıramıyor . geç mi acaba?
*ek gıda konusunda bizim doktorumuz da 6 ay anne sütü kesinlikle diyor. tattırmak istiyorum dediğimde 6ay dolunca dedi.alışamamıyorlarmış dediğimde önceden ek gidaya erken başlardık artık böyle dedi. valla ben 5 ay dolunca tattırmayi düşünüyorum. çünkü 6 ay dolunca ise başlayacağım. kendim baslatmak istiyorum ek gıdaya.

Hint filmleri guzel oluyr gercktn
Aamir khan. ..
3 idiots ....ask, komedi
Yerdeki yildizlar...dram, duygusal

Ve dger filmleriiii
Izlnmye deger

Emelcimmm

Basiniz sag olsun
Cok uzucu gercekten
Ama taktir boyleymis
Annesine cennette bir kapi acmis oldu melekcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…