- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.741
Sorma canım eşim çok iyi idare etti valla beni hamileyken. Ben çekemezdim herhalde kendimi :)canım Sezercikte ağlayarak sen olayı aşmışsın :)))
canım senin film iyi yine. Ben hamileyken Sezercik'in bir filmi var ya kötü adam bebeğin elini kesmek için bileğinden bağlıyor ağlıyor bebek o sahnede ağlamıştımBen hüngür hüngür ağlarken eşim yerlere yatmış gülüyordu. Şimdi düşünüyorum da gerçekten komik
canım senin film iyi yine. Ben hamileyken Sezercik'in bir filmi var ya kötü adam bebeğin elini kesmek için bileğinden bağlıyor ağlıyor bebek o sahnede ağlamıştımBen hüngür hüngür ağlarken eşim yerlere yatmış gülüyordu. Şimdi düşünüyorum da gerçekten komik
Sorma canım eşim çok iyi idare etti valla beni hamileyken. Ben çekemezdim herhalde kendimi :)
Hakikaten neydi o hamilelik öyle yaa :) bende duygusallık hala devam ediyor yalnız tam geçmiş değil...
Sende bendensin o zaman canımBnde gecen gun sezercigin bi filmini izliyodm esimle...annesi hsta uvey babasi hep dovuyo bunu..annesi icn evi terkediyo boyundan buyuk laflat flan..ben bin agla agla icim ckti.ben zaten normaldede sulu gozluyumdr film izlerken flan aglardm.hamileyken ve anne olunca iyice costum..sezercik oyle acikli acikli buyuk adam gbi konusmaya bsladgi her sahnede esim donup bna bakiyo biliyo cnku bnm cesmeleri actigimi...annelik duygulati kabardi askimin diyo o oyle baktikca oyle dedikce dahada doktum indirdm
Gecmis olsun canım
Yok canım bizde de var sızma , çıkmıyor da o kakalar , her zamanda elde yıkamaya fırsatım olmuyor
Kullan canım , Demir damlası 1 yas altı rutin her bebeğe veriliyor , kan alınmasada
Vay be , daha neler duyacağız
Allah korusun Canım , riske atılır mı hic , bosver çevredekileri
canım ya başınız sağolusun çok üzüldüm hakkaten(
yengenin psiklolojisini düşünemiyorum Allah sabrını verir inşallah
cennette onu bekleyen bir şefaatçisi var derdi babaannem
bu nedir arkadaş şu sıralar bebek ölüm haberleri çok alıyorum
tanıdıklarımız dan 2 ölüm haberi daha almıştım geçenlerde aynı benim gibi yüksek tansiyon sorunu yaşamışlar biri 6,5 aylık biri 9 aylık iki bebek ölmüş çok üzüldüm ( bizde son anda yetişmiştik ya bende kaybediyordum yani bebeğimi tansiyon yüzünden )
Bnm annemde ilk bebegini 8 aylikken kaybetmis kordonu kopmus araba ani fren yapinca..ve gunlerce farketmemis annem sancilanip dogurmus zehirlenicekmis nerdeyse...hala aglar aklina geldikce yasasa 33 yasnda olucakti abim..her evladn yeri sevgisi farkli oluyo diyo hep...bnde bu yuzden hamileligm boyunca arabaya bndgmde korkardm hep karnimi tutardm istemsiz ...arabadan indikten snra oturur hareket ediyo diye beklerdim...allah kimseyi evladiyla sinamasn
Ay allahım be ne diyim emel mahvettin beni
Hayat iste kabullenmelerden başka care yok elindeki güzelliklere sarılıp kıymet bileceğiz o ilk kizina sen kendi yavruna
Bi de ders alıp gazliydi bilmemnesiydi diye dertlebmiyecegiz
Bol bol dua edeceğiz başka yolu yok
Senin de su an icin yanıyor ama kızını duşun lütfen sütun falan gitmesin yazık onada annesi sana ihtiyacı var
Tamam mı tatlım benim
Biz eşimle tam bir İstanbul asigiydik. Ama artik o kadar sıkıldık ki kalabalagindan, trafiginden.. haftaiçi zaten cikamiyoruz, haftasonu disari çıkmak ise işkence. Evde oturmayi tercih ediyorum.. ben de küçük bir beldede buyudum. Herseyimizi bahcede yetistirirdik.pazar alışverişi nedir bilmezdik. Annem ekmegimizi pisirirdi.yogurdu tereyagini kendisi yapardi.Kışın sobanin üstünde hamur kizartirdik.dalindan kiraz, elma, armut, ayva erik, yenidunya, ceviz, findik..daha aklima gelmeyen meyveler..yazin alirdik elimize ekmek bir de salatalık koparirdik, oyun oynarken yerdik.misir haslardik, bazen kozlerdik. eve girmezdik.gunes batana kadar oyun oynar bisiklet surerdik.denize yakindik, yazin denizden cikmazdik.. Cok güzel bir cocukluk gecirdim.kardeslerimle öyle mutlu büyüdük ki. Istanbula okumaya gelince anladim bunlarin kiymetini, dört duvar arasında büyüyen çocukları görünce anladim ne güzel bir cocukluk yasadigimi.. ben bizim oralari özledim galiba. Bir dokundunuz bin ah isittiniz. :) benim oglum böyle bir cocukluk yasamayacak olsa da en azindan yilin bir kac haftasi guzel anilarla dolu tatil gunleri gecirir inşallah :)
Sende bendensin o zaman canım
öyle evet tabi çok şükür sonuç güzel sağol canım
neyse ki kötü bir şey olmamış çok geçmiş olsun korkusu bile yeter
başınız sağolsun canım amin
çok güzel söylemişsin benim de biraz içim ferahladı sağolasın
Çoooook şanlsısınnnnn
Kiz sana Noluyor ferahla tabi söyle olsaydı böyle olsaydilara baksaydık oo napalim inci de bir saat geç kalınsa gidebilirdi düşünüp duracaksak bunu yandık ki ne yandık
Getirme beni halkaliya :))
Hmmm başka ne yapabilirim misal?
Cnm bn de tr deyken prima kullnyrdm ama amerikada huggies aldim hep. Cok memnunm keske daha oncede kullnsaymism. Primanin adi var sadece. Huggies daha kaliteliMerhaba kızlar, ben de oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum, Fakat özellikle son iki haftadır yanlardan sızdırma yapıyor az da olsa ve çıtçıtlı bodyler leke oluyor. Yıka yıka yetiştiremiyorum. Çünkü ben uzun kollu ve daha kalın olanlarını kullanmaya başladım. Durum sizde de aynı mı yoksa ben bez bağlamayı mı bilmiyorum??
Eki Görüntüle 875974 Eki Görüntüle 875973
Dunyalara degismeyecegm yavrulrmdan tr de ki teyzelerine gunaydinlar ve kolayliklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?