2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burda thanks giving den dolayi dort gun tatill
Azicik gezelim bari
Malum burda saat gunduz 2
Siz simdi bebeklerinizi besleyip uyutun bakemm
See you later....

Benim de bebeğimi sürekli aç bıraktığımı düşünüyorlar emzirip getiriyorum sevsinler diye 10 dk sonra geri veriyorlar aç bu aç diye geçen oğluma diyor ki oğlum annen misafir gelecek diye seninle ilgilenmedi seni aç mı bıraktı bak bak severken bile mesaj veriyor ben de aldım elinden dedim ki oğlum sen babaannene bakma iki elim kanda olsa seni aç bırakmam gözünün önünde emzirdim memeyi ittiriyor midesi bulanıyor gör bak tok işte dedim yarabbim sabır...

Ya bnm kv nin hic huyu degildir ilk kez soledi boyle bisey ona dellendim. Ben oyle dedikten sonra lafi degistirdi ama. Ben emmiyor uyanikken ac kalacak cocuk diyince ac olsa keyifli olmaz boyle ii olmaz vs. Dedi. Herkes kendi dogurduguna baksa ne guzel olcak!

tabi tabi doktorun yonlendirmesi ile ek gidaya baslayacagim zati. Keci sutunden yapilma yogurtlar var doktora danisarak verebilirim ben de. Gerci daha vakti var ama bakalim eglenceli zamanlar bizi bekliyor.

Bu arada bir yakinimiz kendi mahsulunden keci boynuzu pekmezi ve uzum pekmezi yapiyor Kayra'nin ilerideki kahvaltilari icin ona siparis verdik, 2-3 ay sonra yaptigi pekmezlerden verecek bize. Yok pekmezi, yok hakiki zeytinyagi vs ufak ufak hazirliklara basladim bakalim umarim kati gida ile beslemek izdiraba donusmez :)

Okuyunca kanim cekildi resmen Allah sabir versin

Med'cim meyve puresi icin ne yapacaksin? cam rende en iyisi diyen var, cam rende cok mesakatli diyen var.

Canim kilosuna gore buyuk geliyor olabilir mi? bir ara 3 numar bizim oglana buyuk geliyordu ve kaka sirtina kadar cikiyordu sonra 2 ye dondum ve kaka cikmamaya basladi.

Aybike'cim o sutler yumurtalar meyvalar sebzeler oglusuna yarasin insallah. Istanbul da yasamadigina uzulme sen bizim veremeyecegimiz bir hayati pasana veriyor olacaksin.

Hera'cim Cumhuriyet kutlamalarina ben de oglumla gittim ama gitmez olaydim cok pisman oldum. Hem igne atsan yere dusmez oglanla ezilecegiz diye korktum hem de o sesden bizimkisi korktugu icin havaifisek atilirken arabada meme veriyordum. Biraz akli ersin sonra tekrar gotururum insallah

Emelcim başınız Saolsun Canımçok üzüldüm Allah sabır versin
Insanın kucağının boş kalması çok zor olsa gerek Allah yaşatmasın

Asucum hoşgeldin kızına bayıldım çok tatlı olmuş
Geçenlerde de aklıma gelmiştin acaba yerleştiniz mi diye bundan sonra sık sık yazarsın artık

Med'cim meyve puresi icin ne yapacaksin? cam rende en iyisi diyen var, cam rende cok mesakatli diyen var.

Canım ben de sterilazatör var mamajoonun buharda pişirme de yapabiliyor çok fonksiyonlu birşey meyve ve sebzeyi buharda pişirip ezmeyi düşünüyorum şimdilik. Rende bana da meşakatli geliyor açıkçası

Kızlar bu minnoşlar ne zaman kendi başına kesintisiz uykuya geçecekler o günlere daha çok mu var
Tracy nin kitabını okuyorum ama o yöntemi ben yapamam sanırım o kadar kararlı ve sabırlı değilim
Ben maalesef ayakta sallayarak uyutuyorum yapmam demiştim sma mecbur kaldım başka hiç bi şekilde uyumuyo
Annem ben sizi hep öyle uyuttum bi süre sonra istemiycek zaten ayakta sallanmayı diyo o süre ne zaman gelecek bilmiyorum

Canım ben de sterilazatör var mamajoonun buharda pişirme de yapabiliyor çok fonksiyonlu birşey meyve ve sebzeyi buharda pişirip ezmeyi düşünüyorum şimdilik. Rende bana da meşakatli geliyor açıkçası

Mamajoo bende de var ama ben biberonu 40 C de sabit tutsun diye almistim. Mama pisirme ozelligi var mi bilmiyorum bakarim. Ama benim anlayamadigim meyveleri de mi buharda pisirip vereceksi?

Luboyf'cum cocuktan cocuga degisiyor, bazi arkadaslarin bebekleri kesintisiz sabaha kadar uyuyor bazisi da 2 saatte bir kalkarak. Umarim kisa zamanda duzene girer yavrunun uykulari.

Mamajoo bende de var ama ben biberonu 40 C de sabit tutsun diye almistim. Mama pisirme ozelligi var mi bilmiyorum bakarim. Ama benim anlayamadigim meyveleri de mi buharda pisirip vereceksi?

Evet cnm ilk başlarda öyle yapıcam. Püre kıvamına getirmek için. Blender kullanmak istemiyorum ama zor da kalırsam kullanırım. Tavsiyelere açığım açıkçası :) netten araştırdığım kadarıyla buharda pişirmeyi meyveler içinde tavsiye ediyorlardı bazı anneler. Of ne etcez yahu herkes kendine göre bir düzen kuracak bakalım hayırlısı. :) kavanoz püreleri var bir de ama başlangıç için olmaz koca kavanozu bitiremez bir de kendim hazırlasam daha iyi katkısız taze taze

ticker olmuş mu acaba bi deneyeyim dedim

aayy laptoptan yazmayı özlemişim yaaa tlf da bit kadar yazıcam yanlış yazıcam bi de düzelticem die uğraş dur

EK: olmuşşş

Son düzenleme:
tekrar soruyorum kızlar gözden kaçtı belki:26:

Şu anakucağında yatırma konusunu bi türlü çözemedim
Sizin bebişler orda yatarken yatakta yatar gibi dümdüz yatmıolar dimi belleri hafif eğik oluo yarı oturur gibi

Salıncak aldık da onun da koltuğu en yatar poİsyonda bile hafif eğik
Yenidoğan yastığında kullanıom ben de
Ama gerek var mı ki
Bilemedim...

3 aylık bebeğim bu arada

Canım öyle eğik, ama zaten büyüdüler artık yastık kullanma bence
Bizimki zaten yatmaktan sıkılıyor , anakucaginda yarı oturur gibi oldugundan severek etrafı izliyor, bizde 2 sinde 4 aylık olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…