- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.761
Manyak bu kvler ya!! Gorumcemle bize gelmislerdi oturdular kizi sevdiler filan sonra gorumcem kalkti kv kaldi! Herkes ayni zamanda gelir de niye ayni zamanda gitmez?? Bi suredir bizim kizin emmedigini yazmistim. Sadece uykuda emiyor. Aksam 6 olmus kiz aglamaya basladi uyku saati geldi. Once sallayip uyutuyorum bi suredir sonra uyurken emziriyorum. Kv ne dese begenirsiniz? Ac bu ac yaaa! Dedim ki valla elimde olsa emziririm anne kendi cocugumu ac birakacak degilim herhalde ama emmiyor napayim? Yahu hem gitmiyorsun hem se karisiyorsun. Sana ne ulan sana ne!!! En nefret ettigim cumle benim; ac bu ac. Laaaaaa havleeeeeeeee
Benim de bebeğimi sürekli aç bıraktığımı düşünüyorlar emzirip getiriyorum sevsinler diye 10 dk sonra geri veriyorlar aç bu aç diye geçen oğluma diyor ki oğlum annen misafir gelecek diye seninle ilgilenmedi seni aç mı bıraktı bak bak severken bile mesaj veriyor ben de aldım elinden dedim ki oğlum sen babaannene bakma iki elim kanda olsa seni aç bırakmam gözünün önünde emzirdim memeyi ittiriyor midesi bulanıyor gör bak tok işte dedim yarabbim sabır...
Canim banada annem kizima 1 yasina kadar inek sutu vermememi tavsiye etmisti, bulabilirsen keci sutu al demisti. Birde ek gidaya baslama kararini cocuk doktorumla birlikte vermemi onerdi, kizimin su siralar cok salyasi akiyor mesela yeni seyleri yutmaya hazir degilmis suanda.
Evet lutfen bizimlede paylas orada nasil baslaniyormus ek gidaya. Simdiden teskkurler :)
Omurluk bir manzara, masallah yavrularina...
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Katı meyve sıkacağı işini hallettim phılıps viva collection hr1855 aldım denedim sonuç mükemmel. Boyut olarak ta mükemmel diğer hantallara oranla küçük temizlemesi de çok kolay anam reklam gibi oldu bu :) pratikmed :) tavsiye olunur. Bugün havuç suyu tadına baktık pek beğenme di 3 gün kuralı uyguluyoruz 3 gün boyunca aynı şeyin tadına bakıyoruz şimdilik. Ek gıda olayı baya zorlu çıktı valla
Merhaba kızlar, ben de oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum, Fakat özellikle son iki haftadır yanlardan sızdırma yapıyor az da olsa ve çıtçıtlı bodyler leke oluyor. Yıka yıka yetiştiremiyorum. Çünkü ben uzun kollu ve daha kalın olanlarını kullanmaya başladım. Durum sizde de aynı mı yoksa ben bez bağlamayı mı bilmiyorum??
o su katıldığı için değil canım, uyanıklar sütü sağdıktan sonra kaymağını ayırıp ayrı satıyorlar...
geçen sene kızıyordum İstanbulu bırakıp niye bu köy yerine geldik diye, ama paşam için artık çok seviyorum burayı...sabah gidiyorum ineği gözümün önünde sağıyor teyze, yumurtaları bir amcanın bahçesinden alıyorum. meyva sebzeyi köylünün tarlasına gidiyorsun, istersen kendin topluyorsun tarladan istersen o veriyor
tamam artık haftasonları beyoğlunda takılamıyoruz, yada gece aklımızaesip bostancı sahilde kokoreç yiyemiyoruz ama paşam en sağlıklı şekilde büyüyecek bu bana yetiyor :) bu baharda bahçenin daha büyük kısmını ekmeyi düşünüyorum, sanada gönderirim kuzum yeşillikleri domatesi
Güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün. Gerçi ben iki çocukla iki kere taa Emirganlara kadar gittim. İkincisi Cumhuriyet bayramını kutlamak içindi. Emirgan dan Ortaköy'e kutlamaya ordan Beşiktaşa. Aman Allah ım one kalabalıktı, bebek arabasıyla binlerce insanla yürürken, oy oy:)) Maceralı oldu, eşim çok sinir yaptı trafikte ve o kalabalıkta yürürken ama. Neyse jubilemi o gün yaptım zorunlu olarak, benim adamın bir daha hafta sonu sahil kenarlarına çıkacağını sanmıyorum. Benim ehliyetim bile yok ki çocukları alıp çıkayım. Biz yine yakın yerlerde ve mümkünse hafta içi dolanırız artık.
Med'cim meyve puresi icin ne yapacaksin? cam rende en iyisi diyen var, cam rende cok mesakatli diyen var.
Canım ben de sterilazatör var mamajoonun buharda pişirme de yapabiliyor çok fonksiyonlu birşey meyve ve sebzeyi buharda pişirip ezmeyi düşünüyorum şimdilik. Rende bana da meşakatli geliyor açıkçası
Kızlar bu minnoşlar ne zaman kendi başına kesintisiz uykuya geçecekler o günlere daha çok mu var
Tracy nin kitabını okuyorum ama o yöntemi ben yapamam sanırım o kadar kararlı ve sabırlı değilim
Ben maalesef ayakta sallayarak uyutuyorum yapmam demiştim sma mecbur kaldım başka hiç bi şekilde uyumuyo
Annem ben sizi hep öyle uyuttum bi süre sonra istemiycek zaten ayakta sallanmayı diyo o süre ne zaman gelecek bilmiyorum
Mamajoo bende de var ama ben biberonu 40 C de sabit tutsun diye almistim. Mama pisirme ozelligi var mi bilmiyorum bakarim. Ama benim anlayamadigim meyveleri de mi buharda pisirip vereceksi?
iyiyim dünüşümm gelininle oynuyoruzdamadım nasılll şekercimmm Eki Görüntüle 874895 Eki Görüntüle 874896 Eki Görüntüle 874897 işte gelininn:)
yarında aşımız var canım inş ateşlenmez kuzucum yaa selimde bi sorun yaşadınızmı kuzum
merhaba teyzecikler.. bugün hava çok güzeelll. kızımı kangurusuna atıp yürüyüşe çıkıcaz
tekrar soruyorum kızlar gözden kaçtı belki:26:
Şu anakucağında yatırma konusunu bi türlü çözemedim
Sizin bebişler orda yatarken yatakta yatar gibi dümdüz yatmıolar dimi belleri hafif eğik oluo yarı oturur gibi
Salıncak aldık da onun da koltuğu en yatar poİsyonda bile hafif eğik
Yenidoğan yastığında kullanıom ben de
Ama gerek var mı ki
Bilemedim...
3 aylık bebeğim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?