- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.781
Benim oglum da kucakta uyuyor diye sikayet ederdim. Meger ne güzelmiş. Simdi uyutmak icin kucagima aldigimda kiyameti kopariyor ayakta salliyorum uyumuyor. Hicbir sekilde uyumak istemiyor. Meme arsizi oldu cikti sadece emerken uyuyor o da bir kac saat huzursuzluktan sonra. Gündüz de iki dakika yanindan ayrilamiyorum kiyameti kopariyor, hep kucakta olacak gezecek.. babasiyla beraber düşünüp duruyoruz biz nerede hata yaptık :)
Oyun halısı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz?bebekler içinde eğleniyor mu? Benim kucakci oglumu yarim saat de olsa oyalar mi? Almak istiyorum ama , onu al bunu al at kenara kullanamadan biktim. Ise yaramaz diye korkuyorum.
Canım öyle eğik, ama zaten büyüdüler artık yastık kullanma bence
Bizimki zaten yatmaktan sıkılıyor , anakucaginda yarı oturur gibi oldugundan severek etrafı izliyor, bizde 2 sinde 4 aylık olacağız
aynı benim kızımı anlatmışsın. hep gezmek, bakınmak , hep oyun oynamak istiyor. birkaç gündür çığlık atmayı öğrendi 1 dk yanından ayrılamıyorum basıyor çığlığı ve hep emerken uyumak istiyor başka türlü çok zor, uyutamıyoruz.
Canım öyle eğik, ama zaten büyüdüler artık yastık kullanma bence
Bizimki zaten yatmaktan sıkılıyor , anakucaginda yarı oturur gibi oldugundan severek etrafı izliyor, bizde 2 sinde 4 aylık olacağız
Ben hem prima hem molfix kullanıyorum. Bezimin bittiği zamanda hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Akşamları 22:00 sıralarında bezini değiştirip sabaha kadar bir daha değiştirmiyorum. Doğduğundan beri gece bez değiştirmedim hiç. Molfixte hiç sorun yaşamadım ama prima arada sırada sızdırıyor bizdede, bezden mi bizimki çok mu çiş yapıyor primaya denk geliyor bilemem
Canim kilosuna gore buyuk geliyor olabilir mi? bir ara 3 numar bizim oglana buyuk geliyordu ve kaka sirtina kadar cikiyordu sonra 2 ye dondum ve kaka cikmamaya basladi.
amin evet her evladın yeri farklı abim görmüş yüzünü ve dediği sümeyyeden bile güzeldi. ilk çocuğuda kız bu da kızdı. yengem görmedi bebeğini istemedi görmek . öyle hatırlarım diye
Aynen sekerim....ben turk filmi izlerken bile aglayabilitm yani..hulya avsarin bir ask hikayesi diye bi filmi vardi onda bile aglamisligm var ;-)
Aybike'cim o sutler yumurtalar meyvalar sebzeler oglusuna yarasin insallah. Istanbul da yasamadigina uzulme sen bizim veremeyecegimiz bir hayati pasana veriyor olacaksin.
tekrar soruyorum kızlar gözden kaçtı belki:26:
Şu anakucağında yatırma konusunu bi türlü çözemedim
Sizin bebişler orda yatarken yatakta yatar gibi dümdüz yatmıolar dimi belleri hafif eğik oluo yarı oturur gibi
Salıncak aldık da onun da koltuğu en yatar poİsyonda bile hafif eğik
Yenidoğan yastığında kullanıom ben de
Ama gerek var mı ki
Bilemedim...
3 aylık bebeğim bu arada
Bizim de büyük ihtimal Pazartesi olucak canım. Hemşire ablamız aramadı henüz bakalım hangi gün çağırırsa artık :))yine becerememişim şu alıntıyıı
atlattık kuzucum inş...
sizin ne zaman idoşumda inş sorunsuz geçirir keyifleri kaçmaz bebetolarınn
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Canım parmağından küçük bir miktar alıp demir eksikliğinin derecesine bakıyorlar ona göre kullanacağın demir ilacının kaç damla olacağını belirliyorlar. biz 5 damla ile başladık.
Babam ve oğlumda çok güzel evet. Sulu göz müyüz neyiz
Hangi oyunu oynuyosun canım?
Primadan ben de hic memnun kalmadim. Hem kokusu hem sizdirma derdi çok kötü: ((
Evy baby 1 paket bitirdik hiç sızdırmadı tavsiye ederim.
Şimdi elimizde var diye gene primaya geçtik (eşim daha bitmeden deli gibi stok yapiyor sanki kitlik var) ilk günden sizdirdi gene
Paket de büyük ya ne ara bitiricez bakalım
Evy baby de deneyelim bakalım. Zaten bikaç bez daha denedik mi bi bakmışız söylemeye başlamışlar çişlerinibiz huggies kullanıyoruz daha açılmamış bi paket daha var bu h.sonu yine alırız :)
3 kere kaka sızdırdı bizde onun dışında bi sorun yaşamadım bide geceden kalmaydı üstüste çiş kaka olunca sızdı sanırım bide ben çok sıkmıyorum
evy baby bende duydum güzelmiş denemek lazım geçen markette promosyon vardı 1 paket alana 2. paket yarı fiyatına
canım bence Black i de izle...adamlar seneryoda aşmış kendini
Ah aybikem ya sen ne yaptın
Simdi ben gitsem Ankara'nın hangi gri gökdeleninden atsam kendimi bilemedim
Yaa aceleyle çektim farketmemisim o atletizaten oglan kaçıyordu son anda yakaladım , bu kadar oldu
Cok zor ama bi o kadar da guzel iste annelik
ay kuzum yaa moralini daha beter bozmayayım ama senin durumda biraz griymiş hakkaten
Ankara hep pek bir soğuk gelmiştir bana, gerçi sevende çok seviyor başka şehirde yaşayamam diyor
olsun sende bizi ziyarete gelirsin, salarız çayıra çimene çocukları :)
İdoş bu napıcağı belli olmaz dikkat koşabilir
Ayy çıldırık dünüşbende ağlarım öle dediğime bakma vecihide bile ağladım düşün o komik filmde buldum yine bi yer evden ayrılıyor ya Münir özkul o sahne bu arada benim adım khan izledim ayy bayıldım dünüş çok duygusalll Bayada uzundu akşamı yaptık tskler tavsiye için tatlımmm:)
E aç bırakırsan der tabiManyak bu kvler ya!! Gorumcemle bize gelmislerdi oturdular kizi sevdiler filan sonra gorumcem kalkti kv kaldi! Herkes ayni zamanda gelir de niye ayni zamanda gitmez?? Bi suredir bizim kizin emmedigini yazmistim. Sadece uykuda emiyor. Aksam 6 olmus kiz aglamaya basladi uyku saati geldi. Once sallayip uyutuyorum bi suredir sonra uyurken emziriyorum. Kv ne dese begenirsiniz? Ac bu ac yaaa! Dedim ki valla elimde olsa emziririm anne kendi cocugumu ac birakacak degilim herhalde ama emmiyor napayim? Yahu hem gitmiyorsun hem se karisiyorsun. Sana ne ulan sana ne!!! En nefret ettigim cumle benim; ac bu ac. Laaaaaa havleeeeeeeee
Hint filmleri guzel oluyr gercktn
Aamir khan. ..
3 idiots ....ask, komedi
Yerdeki yildizlar...dram, duygusal
Ve dger filmleriiii
Izlnmye deger
Yok canım dönmüyor, kendini yattığı yerden öne dogru kaldırmaya çalışıyor ve elinden tutup destek verirsem ayağa kalkıyorDogumgunleri ayniymis biz de 2sinde 4 aylik olacağız :) canim senin oglun dönmeye basladi mi? Bizimki biraz keyfine duskun kucaktsn inmedigi icin henuz donme hareketlerine baslamadi. Yeni yeni eliyle tutup agzina götürüyor. Bir de karnini kaldirip, kendini attiriyor ileriye dogru.
Kucagimda uyuyordu meğer ne rahatlikmis.simdi kucagimda yatar pozisyonu aldigi an kendini sıkıp kıpkırmızı kesiliyor. Bacaklarini gerip kaskati oluyor. Bir sure once de memede uyumuyordu cigligi basiyordu doydugu an. Her gun yeni bir adet bu bebislerde :)
Seninki erken davranmış :) bizimki daha kaydiramiyor kendiniArkadaşlar benim oğlum 3,5 aylık. Anakucağında artık durmak istemiyor.Ya 4-5 kere yerde buldum oğlumu. Allahtan yere koymuşum anakucağını. Kendini kaydırıyor, bağlamam gerek fakat o zaman hiç durmaz, bağırır, bir de pratik değil, bağla, çöz, bağla, çöz. Ne yapacağım bilmiyorum, oturur pozisyonda durmak istemiyor orda.
karaca reklamında sana verebileceğim en güzel hediye mutlu anılar diyo ya anne her seferinde boğazım düğümleniyor
eşimde duygusal sahnelerde hep bana bakar insan rahat rahat duygulanamıyo da
Bizim de büyük ihtimal Pazartesi olucak canım. Hemşire ablamız aramadı henüz bakalım hangi gün çağırırsa artık :))
Off Emel içim parçalandı. Ateş düştüğü yeri yakar derler de bizlerin bu kadar için yanmışken yengenin ve abinin yüreği nasıl da korlardadır. Allah sabır versin, başınız sağolsun hemşom
O filmde ağlamayan görmedim henüz kızlı-erkekli herkes ağlıyodu, sorun bizde değil sulozum
Facedeki çılgınlık işte kedim yaa Candy Crush
Geçen aldırcam demiştim, aldırdım ve sonuç olarak yine iğrenç bi koku. Kafam tuttu o derece. Bitsin bi daha tövbe
Evy baby de deneyelim bakalım. Zaten bikaç bez daha denedik mi bi bakmışız söylemeye başlamışlar çişlerini
Tamam onu da izliyim 3 idiotu da izliycem. Genel izleyiciyim ben
Yaa ama ben Ankara'yı çok özledim Meltemcim çok güzel günlerim geçti orda
Ben çok sevdim Ankara'yı. Aşkımla aşkımız orda perçinlendi. Ankara çok ayrıdır bende ahh ahh bak şimdi film şeridi gibi geçti bazı şeyler gözümden :)))
Yaa sorma bu ses taklidi olayı başladı ya babası ben seni yerim dedi bu akşam ve İda resmen yerim dedi babasının ardından. Tabi biz ŞoklardayızHeran herşey olabilir
Ahahahah Vecihi yaa adamım benim
E aç bırakırsan der tabi
Yerdeki yıldızlar ahaaa bunu da izliyim sağol canım. Valla ben en son hintlilerin o garip müzikal saçma sapan filmlerini izlediğimden beri tövbeliydim ama çok değişmişler görmeyeli. Suloz önermese çok şeyden mahrum kalcakmışım meğer
işte tamda bunu demek istemiştim...Ankara garip bir şehir, insanlar ya hiç sevmiyor yada aşık oluyor. gerçi sen şehre değil aşkına aşık olmuşsun da aynı kapıya çıkar işte
Bizim de büyük ihtimal Pazartesi olucak canım. Hemşire ablamız aramadı henüz bakalım hangi gün çağırırsa artık :))
Off Emel içim parçalandı. Ateş düştüğü yeri yakar derler de bizlerin bu kadar için yanmışken yengenin ve abinin yüreği nasıl da korlardadır. Allah sabır versin, başınız sağolsun hemşom
O filmde ağlamayan görmedim henüz kızlı-erkekli herkes ağlıyodu, sorun bizde değil sulozum
Facedeki çılgınlık işte kedim yaa Candy Crush
Geçen aldırcam demiştim, aldırdım ve sonuç olarak yine iğrenç bi koku. Kafam tuttu o derece. Bitsin bi daha tövbe
Evy baby de deneyelim bakalım. Zaten bikaç bez daha denedik mi bi bakmışız söylemeye başlamışlar çişlerini
Tamam onu da izliyim 3 idiotu da izliycem. Genel izleyiciyim ben
Yaa ama ben Ankara'yı çok özledim Meltemcim çok güzel günlerim geçti orda
Ben çok sevdim Ankara'yı. Aşkımla aşkımız orda perçinlendi. Ankara çok ayrıdır bende ahh ahh bak şimdi film şeridi gibi geçti bazı şeyler gözümden :)))
Yaa sorma bu ses taklidi olayı başladı ya babası ben seni yerim dedi bu akşam ve İda resmen yerim dedi babasının ardından. Tabi biz ŞoklardayızHeran herşey olabilir
Ahahahah Vecihi yaa adamım benim
E aç bırakırsan der tabi
Yerdeki yıldızlar ahaaa bunu da izliyim sağol canım. Valla ben en son hintlilerin o garip müzikal saçma sapan filmlerini izlediğimden beri tövbeliydim ama çok değişmişler görmeyeli. Suloz önermese çok şeyden mahrum kalcakmışım meğer
3 idiot gerçekten çok güzel sürprizlerle dolu....bi de her çocuk özeldir( sanırım adı böle ) var ki gerçekten her anne izlemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?