2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı benim kızımı anlatmışsın. hep gezmek, bakınmak , hep oyun oynamak istiyor. birkaç gündür çığlık atmayı öğrendi 1 dk yanından ayrılamıyorum basıyor çığlığı ve hep emerken uyumak istiyor başka türlü çok zor, uyutamıyoruz.

Canım öyle eğik, ama zaten büyüdüler artık yastık kullanma bence
Bizimki zaten yatmaktan sıkılıyor , anakucaginda yarı oturur gibi oldugundan severek etrafı izliyor, bizde 2 sinde 4 aylık olacağız

Dogumgunleri ayniymis biz de 2sinde 4 aylik olacağız :) canim senin oglun dönmeye basladi mi? Bizimki biraz keyfine duskun kucaktsn inmedigi icin henuz donme hareketlerine baslamadi. Yeni yeni eliyle tutup agzina götürüyor. Bir de karnini kaldirip, kendini attiriyor ileriye dogru.

Kucagimda uyuyordu meğer ne rahatlikmis.simdi kucagimda yatar pozisyonu aldigi an kendini sıkıp kıpkırmızı kesiliyor. Bacaklarini gerip kaskati oluyor. Bir sure once de memede uyumuyordu cigligi basiyordu doydugu an. Her gun yeni bir adet bu bebislerde :)

Arkadaşlar benim oğlum 3,5 aylık. Anakucağında artık durmak istemiyor.Ya 4-5 kere yerde buldum oğlumu. Allahtan yere koymuşum anakucağını. Kendini kaydırıyor, bağlamam gerek fakat o zaman hiç durmaz, bağırır, bir de pratik değil, bağla, çöz, bağla, çöz. Ne yapacağım bilmiyorum, oturur pozisyonda durmak istemiyor orda.

Canım öyle eğik, ama zaten büyüdüler artık yastık kullanma bence
Bizimki zaten yatmaktan sıkılıyor , anakucaginda yarı oturur gibi oldugundan severek etrafı izliyor, bizde 2 sinde 4 aylık olacağız

ben de geceleri değiştirmiyorum
ay allahım büyük oğlumda gece 2 kere değiştirirdim 2-3 ay böle yapmıştım o neydi öle ya :)

Aynen sekerim....ben turk filmi izlerken bile aglayabilitm yani..hulya avsarin bir ask hikayesi diye bi filmi vardi onda bile aglamisligm var ;-)

karaca reklamında sana verebileceğim en güzel hediye mutlu anılar diyo ya anne her seferinde boğazım düğümleniyor
eşimde duygusal sahnelerde hep bana bakar insan rahat rahat duygulanamıyo da

Aybike'cim o sutler yumurtalar meyvalar sebzeler oglusuna yarasin insallah. Istanbul da yasamadigina uzulme sen bizim veremeyecegimiz bir hayati pasana veriyor olacaksin.

inşallah hepimiz yavrularımız için hayallerimizi gerçekleştirebiliriz canım
biz istanbuldan kaçarken hiç çocuk aklımızda yoktu, sadece karı koca sakin bir hayat yaşayalım demiştik, geldikten 1 yıl sonra hamile kaldım. şimdi en doğru yere taşınmışız diyorum. paşam annesi gibi ağaçlara tırmanıp meyva yiyebilecek, babası olayı abarttı bahçeye şişme havuzunu daha o doğmadan aldı :)

evet canım hafif eğik, ben yenidoğan yastığını 1. ayın sonunda bırakmıştım
3 aylık kontrolümüzde doktora sordum paşam oturmak istiyor yıkıyor ortalığı diye...artık destekli oturtabilirsin dedi

yine becerememişim şu alıntıyıı
atlattık kuzucum inş...
sizin ne zaman idoşumda inş sorunsuz geçirir keyifleri kaçmaz bebetolarınn
Bizim de büyük ihtimal Pazartesi olucak canım. Hemşire ablamız aramadı henüz bakalım hangi gün çağırırsa artık :))

Off Emel içim parçalandı. Ateş düştüğü yeri yakar derler de bizlerin bu kadar için yanmışken yengenin ve abinin yüreği nasıl da korlardadır. Allah sabır versin, başınız sağolsun hemşom

O filmde ağlamayan görmedim henüz kızlı-erkekli herkes ağlıyodu, sorun bizde değil sulozum

Hangi oyunu oynuyosun canım?

Facedeki çılgınlık işte kedim yaa Candy Crush

Geçen aldırcam demiştim, aldırdım ve sonuç olarak yine iğrenç bi koku. Kafam tuttu o derece. Bitsin bi daha tövbe

Evy baby de deneyelim bakalım. Zaten bikaç bez daha denedik mi bi bakmışız söylemeye başlamışlar çişlerini
canım bence Black i de izle...adamlar seneryoda aşmış kendini

Tamam onu da izliyim 3 idiotu da izliycem. Genel izleyiciyim ben

Yaa ama ben Ankara'yı çok özledim Meltemcim çok güzel günlerim geçti orda

Ben çok sevdim Ankara'yı. Aşkımla aşkımız orda perçinlendi. Ankara çok ayrıdır bende ahh ahh bak şimdi film şeridi gibi geçti bazı şeyler gözümden :)))

İdoş bu napıcağı belli olmaz dikkat koşabilir

Yaa sorma bu ses taklidi olayı başladı ya babası ben seni yerim dedi bu akşam ve İda resmen yerim dedi babasının ardından. Tabi biz Şoklardayız Heran herşey olabilir

Ahahahah Vecihi yaa adamım benim
E aç bırakırsan der tabi
Hint filmleri guzel oluyr gercktn
Aamir khan. ..
3 idiots ....ask, komedi
Yerdeki yildizlar...dram, duygusal

Ve dger filmleriiii
Izlnmye deger

Yerdeki yıldızlar ahaaa bunu da izliyim sağol canım. Valla ben en son hintlilerin o garip müzikal saçma sapan filmlerini izlediğimden beri tövbeliydim ama çok değişmişler görmeyeli. Suloz önermese çok şeyden mahrum kalcakmışım meğer

Yok canım dönmüyor, kendini yattığı yerden öne dogru kaldırmaya çalışıyor ve elinden tutup destek verirsem ayağa kalkıyor
Dedigin gibi birkaç gündür yakalama ve ağzına götürme becerisi kazandı :), anakucagina taktiğim oyuncakları yemeye çalışıyor
Seninki erken davranmış :) bizimki daha kaydiramiyor kendini
Ama diger oğlum 4 aylikken sanırım , yılan gibi kıvrıla kıvrıla yere dogru kayıyordu ana kucağından , sonra oturtamadim pek
karaca reklamında sana verebileceğim en güzel hediye mutlu anılar diyo ya anne her seferinde boğazım düğümleniyor
eşimde duygusal sahnelerde hep bana bakar insan rahat rahat duygulanamıyo da

Ben hamileyken sokakta mendil satan çocuklara dayanamıyordum , kafamı çeviriyordum
Birde Haber seyredemiyordum, hala da seyretmiyorum insanın canı sıkılıyor

işte tamda bunu demek istemiştim...Ankara garip bir şehir, insanlar ya hiç sevmiyor yada aşık oluyor. gerçi sen şehre değil aşkına aşık olmuşsun da aynı kapıya çıkar işte

işte tamda bunu demek istemiştim...Ankara garip bir şehir, insanlar ya hiç sevmiyor yada aşık oluyor. gerçi sen şehre değil aşkına aşık olmuşsun da aynı kapıya çıkar işte

Yok kız aşkımı Edirnede aşık ettim kendime sonra o benim peşime takıldı da Ankaraya geldi ve olaylar olaylar

Son düzenleme:

3 idiot gerçekten çok güzel sürprizlerle dolu....bi de her çocuk özeldir( sanırım adı böle ) var ki gerçekten her anne izlemeli

Son düzenleme:
3 idiot gerçekten çok güzel sürprizlerle dolu....bi de her çocuk özeldir( sanırım adı böle ) var ki gerçekten her anne izlemeli

Her çocuk özeldir, aldım listeye tatlım sağol. Valla iyi oldu bu aralar Hollywooddan çok fazla film çıkmıyor Bollywood iyi gelecek bana bu kış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…