2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhblr luboyf cummm
Bn buyuk kizimda dort aylikken uyguldm o yontemi. Kizim kendi kendine sallnmdn uyudu dyeblrm. Simdi iki yasinda ve kucagima gelip sarilrk uyuyr.

Inan I kitabi yanmda amerikaya getrdm tekrardn okumk icn. Tavsye edebilirim. Ama jararli olmk gerek dedign gibi. Biz esimle beraber mucadle ettk. Bnm pes ettgn yerde o yardima kostu hep. Beraber uyguldk yanii.

Parme cim bi sen bi de ben kalmışız. Hiç uykum yok ama yatmam gerek. Sana ve forumdaki ziyaretçilere iyi geceler olsun:))

Evet ben delirdim

Her gun soz veriyorum kendime gece bu soruyu sormayacağım diye

Ama her gece aynı soru BENİM KIZIM NEDEN UYUMUYOR

Tamam peki kabul ediyorum ben beceremedim bu ısı yapamıyorum kötü bir anne oldum

Ne buyuk bir hayal kırıklığı hatta en buyuk hayal kırıklığım ben kötü bir anneyim kızımı uyutamiyorum

canım niye öyle diyorsun uyumamasını sen istemiyorsun ki o ufaklığın tercihi
uyku problemi bizde de var 2 de uyudu bende geçmişi okudum şimdi yatıcam
benim ki gündüz uyuyo haliyle gece geç saate kalıyo
senin ki gündüz uyuyomu canım?

parmecim,
lutfen böyle düşünme. ben artık bu işin şans olduğunu düşünüyorum. bazı şanslı annelerin uslu ağlamayan, kendi kendine uyuyan bebekleri oluyo. ben çok rahat bi hamilelik geçirdim. ama doğum sonrası burnumdan geldi. şanssız anne grubundayız biz.

kızım gece 3lere kadar uyumadığında doktor bize humana nin iyi geceler çayını önermişti. günde en fazla 100ml veriliyor ben gece 11 de uyumasini istiyorsam akşam 7 gibi 30 veya 60 ml veriyordum. sonra yuzdurme faslı başlıyordu. küvetinin içine iki kova şu koyup sadece basının altından elimizle tutup yüzdürüyorduk. sebamedin banyo köpüğü melisali. yüzerken elime kopuk alıp masaj yapıyordum. bi de gece karanlikta emzirdikten sonra direkt yatırıyoruz. kızım gaz sancısı kolik çekiyor biliyorsun. (bu arada günde 16 saat süren krizler 2 saate düştü. günde 5saat agliyorsa2saati kriz.gerisi hep miz miz . buna da şükür diyorum)ama uyumazsa daha kötü oluyor o da ben de. yatirdiktan sonra uyumazsa gazıni çıkarmak için kaldırıyorum. çünkü gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyor ve uyumuyor bi daha. gaz çıkarma sonra hemen çarşaf. yeter ki uyusun.sallamaya karşı değilsen çarşafı dene lütfen. ha bi de aspirtorun önünde kucakta sallama . Sesi ninni gibi geliyor bizimkine . biz böyle yapa yapa 9.30 a cektik. çok şükür. en sevindirici şey bu. o saatten sonrası sana ait zaman. lütfen bunları bi dene. seni çok iyi anliyorum ınşallah atlatcagız birlikte .

bende gündüz uyutmayi beceremıyorum. hamak falan kar etmiyor .sadece emerken uyuduğu neyse o(

Helenas'cım iyi geceler çayı işe yarıyor mu?

Teşekkürler helenas önerilerin icin iyi geceler çayını doktoru ile konuşucam

kafayı yemek üzereyim
bu saat oldu toplasan 1 saat uyutmadı beni
deli olcam yaaaa
bende aynı senin gibi çok rahat bir hamilelik geçirdim ama sonra doğumum bir kabus sonrası apayrı bir kabus
şanssız anne grubunun en ön sıralarında ben varımdır muhtemelen aylardır bi oturmadı gece uykusu
iyi geceler çayı işe yarıyormu canım tek başına? çarşaf olayına da kesinlikle karşıyım alışırsa tek başıma bide onunla uğraşamam gecenin köründe

bizde ise yaramisti. gece 2-3 ten once uyumayan kiz 11-12 gibi uyuyordu. tabii yazdigim diger seylerin de etkisi olmustur. ha bi de kv uyuyamiyordu onda da ise yaradi

tabii doktora danismak lazim.
aycanin kendi doktoru onerdi. tanidik baska bi doktor sen ic senin sutunden gecer bebege anne sutunden baska bisey verme karacigerine yuk binmesin dedi. bunu aycanin doktoruna ilettigimde gundr toplamda 100 ml yi asmazsan yuk binmez o yuzden oyle diyoruz dedi . ben zaten cogunlukla 30 ml verdim. 3-4 sefer kv ictiyse kutunun yarisi duruyor. duzene girince biraktik.

simdi aksam 8.30 da odaya gecip en los isikta emzirmeye basliyorum emerken uyuyor 9. 30 gibi memeyi cekip yatagina yatiriyorum. uyanirsa alip gazini cikariyorum uyutmaya calisiyorum.

Rica eder,m dünüşüm ne güzel izleyebildiniz valla. Ben reklamları zor izliyorum Selim'le
Canım bebeğin ayakta sallayarak uyuyorsa şanslı hissedebilirsin kendini. Eminim ayakların çok ağrıyordur ama beterin beteri var. Benimki kucakta hem sallanıp hem pışpışlanıp hem hafif zıplayarak dolaşırken uyumak istiyo Dolayısıyla benim ayaklar yürürken zıplamaya çalışmaktan, bilekler pşpışlamaktan, kollar ağırlıktan pert :) Uykusu gelene kadar çok iyi gelince canavar oluyor çocuk :)
Ovvv vakit epey geç olmuş herkese iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar:)))

Eki Görüntüle 877031
Baldızz ört kız o bacağı
Pijamalarınla bile çok güzelsiin İdoşumm, sağlıkla büyü inşallah.
Anacım ben benimkini çok kalın giydiriyorum galiba ya, sizin ev kaç derece canım ?
Canım deme böyle ya çok üzülüyorum senin için. Sen kötü anne değilsin, inci zor bir bebek. İsyan etme kesinlikle, zor geçiyor biliyorum ama emin ol geçecek bu günler. Dün ne güzel söylemiştin biz gaz sancılarından şikayet ederken insanlar çok daha zor sınavlardan geçiyorlar. Eminim sen bunları sabrın tükenmek üzere olduğu için söyledin. Sabaha dinlenmiş, düşündüklerini unutmuş ve mutlu uyanırsıın tatlım inşallah.

Son düzenleme:
valla canim ben de son care bu yazdiklarimi denedikten sonra carsafa geciyorduk. genelde onunla uyuyordu. carsafla hala uyumazsa tekrar kucak onla uyumazsa tekrar carsaf. hangisinde uyursa. hatta tek basima sallamak gerekir diye exor baby den bebek hamagi aldik. ona da alisti. gunduz uyutamazsam onda salliyorum son care.

her gun 3 de yat 9 da kalk gun icinde hic uyuma surekli aglayan bebegi evin odalarini gezdirerek susturmaya calis daha kotu oluyordum. psikolojim bozulmustu resmen. uyusun yeter ki diye her yolu deniyordum. simdi de meme ile uykuyu eslestirdi o kotu ama aksam uykusu duzene girdi cok sukur. 9.30 dan 11 e kadar zaman bana ait. yatak odasindan cikip esime sarilarak 1.30 saat tv keyfi yapmayi hicbir terapiye degismem. bence son care olarak dene. en azindan sende uyur biraz dinlenirsin.
kafayı yemek üzereyim
bu saat oldu toplasan 1 saat uyutmadı beni
deli olcam yaaaa
bende aynı senin gibi çok rahat bir hamilelik geçirdim ama sonra doğumum bir kabus sonrası apayr

Parmecim sakin ol. Kolik kolay bisey degil benim bebegim Yarim saat aglasa sinirlerim bozuluyor seni dusunemiyorum. Ama annelik ya zor ya da cok zor. Bizim arkadasimizin da gaz problemi vardi( var oldugunu dusunmuslerdi) 7 ay uyumadi bebekleri, kendileri de.. Meger inek sutune alerjisi varmis kadk gidaya gectiklerinde yogurt verirken kizarmalar olmus oyle anlamislar. Hicbir peynir sut yogurt yemedi kiz aylarca. Dusun 7ay uykusz. Beterin beteri var yani. Buarada sizdr de oyle olabilir mi? Cocuk emdikten yarim saat sonra aglamaya sancilanmaya basliyorms(sindirim basliyor ya). Bizde de 2haftadir emme sikintisi var, doktor belki sut alerjisi baslamistir bi kes bakalim dedi, bazi cocuklarda 3aydan sonra cikarmis ortaya. Eet sizinki en bastan beri var ama belki de boyle biseydir. Denemek ister misin?

Bir çocuğu uyutamıyo öööö kötü anne:120::120::120: irezil

Baldızz ört kız o bacağı
Pijamalarınla bile çok güzelsiin İdoşumm, sağlıkla büyü inşallah.
Anacım ben benimkini çok kalın giydiriyorum galiba ya, sizin ev kaç derece canım ?

Haha dekolteli kızım benim Canım ev 24 derece civarı. Böyle yatırmıyorum tabi ki üzerine uyku tulumu :))

Sabaha dinlenmiş ve unutmuş bir sekilde kalkabilcektim eger inci uyumuş olsaydı ...

Saat su an 9:03 yavrum 8:57 de uyudu ...

Su an beynim Durmuş durumda tekrar okuycam yazdığını sonra olabilir belki bilmiyorum konuşurum doktoruyla

Sende hemen uyu canım ne kadar dinlenirsen kârdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…