- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.821
Oy oy sabah sabah bu güzellikle gözüm gönlüm açıldı , maşallah kuzuya , cokta hoş , yatarken bile
Evet ben delirdim
Her gun soz veriyorum kendime gece bu soruyu sormayacağım diye
Ama her gece aynı soru BENİM KIZIM NEDEN UYUMUYOR
Tamam peki kabul ediyorum ben beceremedim bu ısı yapamıyorum kötü bir anne oldum
Ne buyuk bir hayal kırıklığı hatta en buyuk hayal kırıklığım ben kötü bir anneyim kızımı uyutamiyorum
3 idiot gerçekten çok güzel sürprizlerle dolu....bi de her çocuk özeldir( sanırım adı böle ) var ki gerçekten her anne izlemeli
Sabaha dinlenmiş ve unutmuş bir sekilde kalkabilcektim eger inci uyumuş olsaydı ...
Saat su an 9:03 yavrum 8:57 de uyudu ...
Su an beynim Durmuş durumda tekrar okuycam yazdığını sonra olabilir belki bilmiyorum konuşurum doktoruyla
Evet ben delirdim
Tamam peki kabul ediyorum ben beceremedim bu ısı yapamıyorum kötü bir anne oldum
Ne buyuk bir hayal kırıklığı hatta en buyuk hayal kırıklığım ben kötü bir anneyim kızımı uyutamiyorum
Canım benim kıyamam sana bence sen çok tatlı bir annesin. Geçecek bu günler zor biliyorum hepimiz ayrı sınavları geçiyoruz. Şu iyi geceler çayını bir dene bakalım belki ile yarar canım yaEvet ben delirdim
Amanın maşallah sana :) bende yürüteç alayım diyorum çünkü artık oyalayamıyorum kızımı malum 5,5 aylık olduk ve yatmaktan bıktı artık. Doktora sordum önermiyorum dedi ama ben alıcam. Ne kadar tutuyorsun canım yürüteçte keyfi yerinde oluyor mu
Bizde seni öperizzO kafanı koklaya koklaya öperim seninnnnnnn
Canım dün akşam ilk defa oturttum ben. Hamileyken hediye gelmişti bu yürüteç, kucakta tasımaktan da yoruldum. Bende kucagımda taşırken bacak arasından tutarak tasıyorum aynı şey. 10 dk kadar oyalandı ben yürüttüm sağa sola oda önündeki oyuncaklarla oynadıCanım benim kıyamam sana bence sen çok tatlı bir annesin. Geçecek bu günler zor biliyorum hepimiz ayrı sınavları geçiyoruz. Şu iyi geceler çayını bir dene bakalım belki ile yarar canım ya
Amanın maşallah sana :) bende yürüteç alayım diyorum çünkü artık oyalayamıyorum kızımı malum 5,5 aylık olduk ve yatmaktan bıktı artık. Doktora sordum önermiyorum dedi ama ben alıcam. Ne kadar tutuyorsun canım yürüteçte keyfi yerinde oluyor mu
Emelcimmm
Basiniz sag olsun
Cok uzucu gercekten
Ama taktir boyleymis
Annesine cennette bir kapi acmis oldu melekcik
Okuyunca kanim cekildi resmenAllah sabir versin
Amin canım SağolasınEmelcim başınız Saolsun Canımçok üzüldüm Allah sabır versin
Insanın kucağının boş kalması çok zor olsa gerek Allah yaşatmasın
Asucum hoşgeldin kızına bayıldım çok tatlı olmuş
Geçenlerde de aklıma gelmiştin acaba yerleştiniz mi diye bundan sonra sık sık yazarsın artık
Amin Canım Allah razıolsunallah sabır versin.. allah sümeyye ye sağlıklı uzun ömürler versin
Sağol hemşom Allah razı olsun aminBizim de büyük ihtimal Pazartesi olucak canım. Hemşire ablamız aramadı henüz bakalım hangi gün çağırırsa artık :))
Off Emel içim parçalandı. Ateş düştüğü yeri yakar derler de bizlerin bu kadar için yanmışken yengenin ve abinin yüreği nasıl da korlardadır. Allah sabır versin, başınız sağolsun hemşom
O filmde ağlamayan görmedim henüz kızlı-erkekli herkes ağlıyodu, sorun bizde değil sulozum
Facedeki çılgınlık işte kedim yaa Candy Crush
Geçen aldırcam demiştim, aldırdım ve sonuç olarak yine iğrenç bi koku. Kafam tuttu o derece. Bitsin bi daha tövbe
Evy baby de deneyelim bakalım. Zaten bikaç bez daha denedik mi bi bakmışız söylemeye başlamışlar çişlerini
Tamam onu da izliyim 3 idiotu da izliycem. Genel izleyiciyim ben
Yaa ama ben Ankara'yı çok özledim Meltemcim çok güzel günlerim geçti orda
Ben çok sevdim Ankara'yı. Aşkımla aşkımız orda perçinlendi. Ankara çok ayrıdır bende ahh ahh bak şimdi film şeridi gibi geçti bazı şeyler gözümden :)))
Yaa sorma bu ses taklidi olayı başladı ya babası ben seni yerim dedi bu akşam ve İda resmen yerim dedi babasının ardından. Tabi biz ŞoklardayızHeran herşey olabilir
Ahahahah Vecihi yaa adamım benim
E aç bırakırsan der tabi
Yerdeki yıldızlar ahaaa bunu da izliyim sağol canım. Valla ben en son hintlilerin o garip müzikal saçma sapan filmlerini izlediğimden beri tövbeliydim ama çok değişmişler görmeyeli. Suloz önermese çok şeyden mahrum kalcakmışım meğer
Amin canımCanım Rabbim sizlere, eli boş anneye sabırlar versin
Sağol canım amin..emelcim
yazmayı unutmuşum başınız sağolsun allah sabır versin çok acı çok
Ne güzel gülmüş Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Bizim de büyük ihtimal Pazartesi olucak canım. Hemşire ablamız aramadı henüz bakalım hangi gün çağırırsa artık :))
Off Emel içim parçalandı. Ateş düştüğü yeri yakar derler de bizlerin bu kadar için yanmışken yengenin ve abinin yüreği nasıl da korlardadır. Allah sabır versin, başınız sağolsun hemşom
O filmde ağlamayan görmedim henüz kızlı-erkekli herkes ağlıyodu, sorun bizde değil sulozum
Facedeki çılgınlık işte kedim yaa Candy Crush
Geçen aldırcam demiştim, aldırdım ve sonuç olarak yine iğrenç bi koku. Kafam tuttu o derece. Bitsin bi daha tövbe
Evy baby de deneyelim bakalım. Zaten bikaç bez daha denedik mi bi bakmışız söylemeye başlamışlar çişlerini
Tamam onu da izliyim 3 idiotu da izliycem. Genel izleyiciyim ben
Yaa ama ben Ankara'yı çok özledim Meltemcim çok güzel günlerim geçti orda
Ben çok sevdim Ankara'yı. Aşkımla aşkımız orda perçinlendi. Ankara çok ayrıdır bende ahh ahh bak şimdi film şeridi gibi geçti bazı şeyler gözümden :)))
Yaa sorma bu ses taklidi olayı başladı ya babası ben seni yerim dedi bu akşam ve İda resmen yerim dedi babasının ardından. Tabi biz ŞoklardayızHeran herşey olabilir
Ahahahah Vecihi yaa adamım benim
E aç bırakırsan der tabi
Yerdeki yıldızlar ahaaa bunu da izliyim sağol canım. Valla ben en son hintlilerin o garip müzikal saçma sapan filmlerini izlediğimden beri tövbeliydim ama çok değişmişler görmeyeli. Suloz önermese çok şeyden mahrum kalcakmışım meğer
Ovvv vakit epey geç olmuş herkese iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar:)))
ayy ne çok özlemişiz seniii güzellik tipe bak poza bak uyurken bile kokoşşçok güzelsin bee idoş maşallah tatlım benimm
Eki Görüntüle 877031
Evet ben delirdim http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
Rica eder,m dünüşüm ne güzel izleyebildiniz valla. Ben reklamları zor izliyorum Selim'le
Canım bebeğin ayakta sallayarak uyuyorsa şanslı hissedebilirsin kendini. Eminim ayakların çok ağrıyordur ama beterin beteri var. Benimki kucakta hem sallanıp hem pışpışlanıp hem hafif zıplayarak dolaşırken uyumak istiyoDolayısıyla benim ayaklar yürürken zıplamaya çalışmaktan, bilekler pşpışlamaktan, kollar ağırlıktan pert :) Uykusu gelene kadar çok iyi gelince canavar oluyor çocuk :)
Baldızz ört kız o bacağı
Pijamalarınla bile çok güzelsiin İdoşumm, sağlıkla büyü inşallah.
Anacım ben benimkini çok kalın giydiriyorum galiba ya, sizin ev kaç derece canım ?
Canım deme böyle ya çok üzülüyorum senin için. Sen kötü anne değilsin, inci zor bir bebek. İsyan etme kesinlikle, zor geçiyor biliyorum ama emin ol geçecek bu günler. Dün ne güzel söylemiştin biz gaz sancılarından şikayet ederken insanlar çok daha zor sınavlardan geçiyorlar. Eminim sen bunları sabrın tükenmek üzere olduğu için söyledin. Sabaha dinlenmiş, düşündüklerini unutmuş ve mutlu uyanırsıın tatlım inşallah.
Sabaha dinlenmiş ve unutmuş bir sekilde kalkabilcektim eger inci uyumuş olsaydı ...
Saat su an 9:03 yavrum 8:57 de uyudu ...
Su an beynim Durmuş durumda tekrar okuycam yazdığını sonra olabilir belki bilmiyorum konuşurum doktoruyla
Hea iksirler hazırladım içtim hamileykenArasta, sen de mi onu oynuyorsun ilahi yaaa :)))
İda yakinda konuşmakla kalmayıp direk şiir falan okuyacak sanirim4 aylık sıpanın yaptığına bak sen
Sen hamileyken bizden gizli hangi vitaminleri kullandın itiraf et bakim
Canım o saf temiz filmler makaslana makaslana kalmıycak yakında öyle duruyo. Kırpa kırpa bişey bırakmamışlararar canım bugün ozaman hemşireniz inş. sorunsuz atlatırsınız biz bi sorun yaşamadık çok şükürr
dneyelim bakalım canım valla biz deneme yanılma derken anne çişim var diceklerrrgerçi ben huggiesten memnunum ama içimde kalmasın denemedi olmasın idoş aştı kendinii valla kuzum agulamadan cümlek kurcak emeklemeden koşucak valla bu gidişlee vecihii 10 numara adam yaa çok güzel filmler ne saf ne temiz insanlarr dün bende filmi izledim gerçekten çok güzeldi
dünüş valla dün aşıdan sanırım uyudu genelde fırsat bu fırsat izledim bende h.sonu kocitoyada izleticemm
ayy senin kırmızı spor arabanıda senide yerimmmmselim direksiyona ben geçiyimmiii
Olmaz direksiyonu duruya veremeyiz kendi arabasını kullansın o. 4. ay hediyesi aldıkbide biz bugün 4 aylık olduk:87::119:
bide biz bugün 4 aylık olduk:87::119:
hahha ferrariAhaaaa FerrariYaa senin oğluna hastayım sulozum çok sevimli kızan beya
kızlar günaydın nasılsınız bakalım biz suan emişiyoruz feyzayla bkalım uyuması için gerekli olanları yyapcaz
emel canım başınız sağolsun allah baska acılar yaşatmasın inş...
hahha ferrarimersi şekerim idoşa haber ver topicin bebeklerini toplasın akşama Durunun 4. ayı için parti düzenleyeceğiz
Ayy oo candy crush beni de bırakmıyor ya da ben onu, bırakamıyoruz işte birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?