2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ovvv vakit epey geç olmuş herkese iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar:)))

Eki Görüntüle 877031
Oy oy sabah sabah bu güzellikle gözüm gönlüm açıldı , maşallah kuzuya , cokta hoş , yatarken bile

Parmecim biliyorsunki bazı bebekler zor oluyor
Benim öbür oğlum hic uyumazdi 1 seneden fazla emzirmeyi kesene kadarda düzene girmedi uykusu , gündüz ayağımda sallar , uyusun diye ayağımdan 1 saat indirmezdimki 1 saat gündüz uykusu olmus olsun, dizlerimi kapatamiyordum kalkınca o derece, bırakınca hemen uyanıyordu , 1,5 yıl ücretsiz izin aldım , kimse zaptedemezdi bensiz çünkü , sehirdisina gittim 1-2 kez, onuda yanımda götürdüm mecbur çünkü meme susturucu gibiydi ve emme olmasaydı ne yapardık bilmiyorum

Çevredekiler 3. Yu düşünmeme şaşırıyordu, o kadar zor bi bebekti
E simdi bebeğim (maşallah bin kere) 8 de uyuyor , hiçbir uyku eğitimi vermedim, ötekinde sonuc alamayınca uygulamakta istemedim, tracy nin kitabı filan hak getire
Bebek sakin canım , yoksa aynı anne baba , aynı ev , ikiside erkek cocuğu ( hani erkekler yaramaz olur derler, onun icin söylüyorum)

Neyse uzattım , demek istediğim bunun senin ANNELiGİNLE bir alakası yok , ben bebeğime Abi'sinin kırkta biri emegi vermiyorum su an uykusu icin , daha rahat huzurlu Ve mutlu bir bebek, bu tamamen onla alakalı

Azdaha sabır canım , geçecek bu günler , Allah kolaylık versin insallah , epey büyüttük bile , 6 aylık olduklarında cok daha rahat olacaklar insallah , lütfen kendini suçlama
Ayrıca eminimki sen cok iyi bir annesin , iyi anne olmasan bebeğinin derdine care aramaz , uyumamasi ağlaması seni bu kadar üzmezdi. Sadece sabır canım , insallah arkadaşların söylediği yöntemler de ise yarar

Cnm seni cok iyi anliyrm..uyanik oldgu her sn kendini yirtatcasina aglayan bi bebege bakmak oyle zorki...3.ayla azaldi sukur umarm tamamen biter...gun oluyodu hiv susmuyo sanki etini kopariyolar uyusunda biraz kafam dnlensn istiyodum...sinir sistemim bitti el kadr cocuga bagiriyidm sus diye ben bagrdkca o dahada hirslaniyodu..eylulu gormek istemedgm anlar oluyodu..hla var ama azaldi sukur ama bnde bittim.uyurken sallanmk istiyo uyanikken hrp kucakta gezdirilsn...gucum kuvvetm tukendi...sezeryandan snra urtiker oldm..antibiyotik dahil hcbi ilaci icemedm gucten dustum...o oyle can hiras bagrdkca evden kacasm geliyodu...allahm diyodm niye ben...zaten hamileligmde zor gcti bde bu....bu psikolojiyi atabilmis degilim...o yuzden pzrtesi psikiyatrste gdicem...rahatlamam lazim...esimi kiriyrm an geliyo annemi kiriyrm ..helenin dedigne katiliyrm..sans isi bu...uslu kndni kendne uyuyan bebege sahip olmkta sans isi bizmkiler gbi zor bebege sahip olmkta...tamamen kismet...

Kendini suçlama canım seninle hicbir ilgisi yok. Bebekten bebeğe değişik huyları var işte hepsinin. Düşün ikiz olsa bile farklı olacaklardı.
Sabret çoğu gitti azı kaldı. Ve lütfen onun uyuduğu her dakika sen de uyumaya çalış...

Arasta, sen de mi onu oynuyorsun ilahi yaaa :)))
İda yakinda konuşmakla kalmayıp direk şiir falan okuyacak sanirim 4 aylık sıpanın yaptığına bak sen
Sen hamileyken bizden gizli hangi vitaminleri kullandın itiraf et bakim

Canım benim kıyamam sana bence sen çok tatlı bir annesin. Geçecek bu günler zor biliyorum hepimiz ayrı sınavları geçiyoruz. Şu iyi geceler çayını bir dene bakalım belki ile yarar canım ya
Duruuu atla sevgilimm seni almaya geldim

Eki Görüntüle 877080
Amanın maşallah sana :) bende yürüteç alayım diyorum çünkü artık oyalayamıyorum kızımı malum 5,5 aylık olduk ve yatmaktan bıktı artık. Doktora sordum önermiyorum dedi ama ben alıcam. Ne kadar tutuyorsun canım yürüteçte keyfi yerinde oluyor mu

O kafanı koklaya koklaya öperim seninnnnnnn
Bizde seni öperizz
Canım dün akşam ilk defa oturttum ben. Hamileyken hediye gelmişti bu yürüteç, kucakta tasımaktan da yoruldum. Bende kucagımda taşırken bacak arasından tutarak tasıyorum aynı şey. 10 dk kadar oyalandı ben yürüttüm sağa sola oda önündeki oyuncaklarla oynadı
ilgisini çekti yani

Emelcimmm

Basiniz sag olsun
Cok uzucu gercekten
Ama taktir boyleymis
Annesine cennette bir kapi acmis oldu melekcik

Çok sağol asucum Allah razı olsun.
Sende yerleşmişsin sevindim :)

Okuyunca kanim cekildi resmen Allah sabir versin

Amin canım sağolasın
Amin canım Sağolasın
allah sabır versin.. allah sümeyye ye sağlıklı uzun ömürler versin
Amin Canım Allah razıolsun
Sağol hemşom Allah razı olsun amin
Canım Rabbim sizlere, eli boş anneye sabırlar versin
Amin canım
emelcim
yazmayı unutmuşum başınız sağolsun allah sabır versin çok acı çok
Sağol canım amin..

Parmecim sen kötü anne değilsin inci zor bebek benim kızımda ilk 3.5 ay gaz ile uğraştım durmuyordu ve ben gece uykusu yoktu dün ilk defa 10 da yatırayım dedim gece erken yatmaya başlasın istedim her gece en erken 1 de uyuyordu çünkü uyumadı zilli 12 de uyudu ama bir kaç gün denicem bakalım 10 a çekebilecek miyim uyku saatini.

Üzülme inan geçecek .

Ne güzel gülmüş Maşallah Allah nazarlardan saklasın.

tskler canım amin hepsini korusun Allahım nazarlardan

arar canım bugün ozaman hemşireniz inş. sorunsuz atlatırsınız biz bi sorun yaşamadık çok şükürr
dneyelim bakalım canım valla biz deneme yanılma derken anne çişim var diceklerrrgerçi ben huggiesten memnunum ama içimde kalmasın denemedi olmasınidoş aştı kendinii valla kuzum agulamadan cümlek kurcak emeklemeden koşucak valla bu gidişleevecihii 10 numara adam yaa çok güzel filmler ne saf ne temiz insanlarrdün bende filmi izledim gerçekten çok güzeldi

aşkolsun nasıl sözler onlar öle ne demek kötü anne bide sen sadece inci zor bi bebiş ama düzelicek her bebek aynı olmuyo sakın kendine haksızlık etme kendini suçlamayı bırak herşey güzel olucak ve ayrıca zaten güzel inci tanesi gibi bir kızın var çok şükür

dünüş valla dün aşıdan sanırım uyudu genelde fırsat bu fırsat izledim bende h.sonu kocitoyada izleticemm

Eki Görüntüle 877080

ayy senin kırmızı spor arabanıda senide yerimmmmselim direksiyona ben geçiyimmiii

canım yaaa Allah kolaylık versin...oğluşumda iki gündür huysuz ama anası gibi uykuya düşkün olduğu için bizim krizler kısa süreli
bu bile beni mahvederken senin ve İncinin halini düşünemiyorum

kızlar günaydın nasılsınız bakalım biz suan emişiyoruz feyzayla bkalım uyuması için gerekli olanları yyapcaz

emel canım başınız sağolsun allah baska acılar yaşatmasın inş...

Black filmini izledim de geldim kızlar valla bu Hintliler beni çok şaşırttı Aybikecim önerdiğin için teşekkürler var mıdır acaba hayatını böyle 1 kişiye adayan insan bu dünyada

Bakalım yarın da idiotalara dalış yapayım

Eki Görüntüle 877080

Ahaaaa Ferrari Yaa senin oğluna hastayım sulozum çok sevimli kızan beya

Hea iksirler hazırladım içtim hamileyken Kız 4 aylıkken taklit çok normalmiş öyle yazıyo, özel bir durum değil ki İdoş bu ara acayip taklit ediyo bi de ismini biliyo dün farkettik babası ayşee diye seslendi bakmıyo, fatmaaa hayır, hatice yine bakmıyo İda diyo kafasını çevirip bakıyo öldük gülmekten adını öğrenmiş cadı ya da ard arda yaşanan bir tesadüf Oyunagelince baya direndim oynamamak içn ama o kadar çok istek geldi ki lanet olsun deyip daldım
Canım o saf temiz filmler makaslana makaslana kalmıycak yakında öyle duruyo. Kırpa kırpa bişey bırakmamışlar

Son düzenleme:
dünüş valla dün aşıdan sanırım uyudu genelde fırsat bu fırsat izledim bende h.sonu kocitoyada izleticemm
ayy senin kırmızı spor arabanıda senide yerimmmmselim direksiyona ben geçiyimmiii

bide biz bugün 4 aylık olduk:87::119:
Olmaz direksiyonu duruya veremeyiz kendi arabasını kullansın o. 4. ay hediyesi aldık

Selim aksam yemeğine götürmek için gelmişti arabayla zaten

Ahaaaa Ferrari Yaa senin oğluna hastayım sulozum çok sevimli kızan beya
hahha ferrari mersi şekerim idoşa haber ver topicin bebeklerini toplasın akşama Durunun 4. ayı için parti düzenleyeceğiz

Ayy oo candy crush beni de bırakmıyor ya da ben onu, bırakamıyoruz işte birbirimizi

hahha ferrari mersi şekerim idoşa haber ver topicin bebeklerini toplasın akşama Durunun 4. ayı için parti düzenleyeceğiz

Ayy oo candy crush beni de bırakmıyor ya da ben onu, bırakamıyoruz işte birbirimizi

Tamam bize uyar:118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…