2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cidden m akaslaya bipleye filmlerin içine ettiler

Olmaz direksiyonu duruya veremeyiz kendi arabasını kullansın o. 4. ay hediyesi aldık
Eki Görüntüle 877195
Selim aksam yemeğine götürmek için gelmişti arabayla zaten

böylesi daha iyii tabii woswosun yeni modeli hemde tskler selimcimmmben kızları alırım sen ardayı ve diğer bebişleri al parti içinn

Nice 4 aylara Durucumm

tskler tatlım inş. hep birlikte idoşunda çok yakın zatenn

hahha ferrari mersi şekerim idoşa haber ver topicin bebeklerini toplasın akşama Durunun 4. ayı için parti düzenleyeceğiz
Ayy oo candy crush beni de bırakmıyor ya da ben onu, bırakamıyoruz işte birbirimizi

ayy cany crush hepimizin baş belası kocito 140 larda falan dün diyo bu level gecemicem sanırımm benim cany crush maceram bitti gibiiben daha 80 deyim

Ahaha İda'ya da bak dekolteli pozlara başlamış cimcime
Maşallah maşallah senin kız coştu iice taklitler emekleme çabaları
Arasta prima 3 numara mı rahatsız etti
Alıcam derken konuşmuştuk bi ara ben kötü kokuo demiştim ya
Ondan merak ettim
Duruuu atla sevgilimm seni almaya geldim

Eki Görüntüle 877080

Annemmmmm büyümüş de arabalar da sürermiş

Parmecim angy Allah kolaylık versin ikinize de çok zor gerçekten ama çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var ve en önemlisi kucağımızdalar allahım yokluklarını hastalıklarını göstermesin hiç
Biliom o psikolojide insan düşünemio bunları ama az saha sabır inş geçicek bu günler de

kızlar, yürüteç için çoook erken değil mi? kalça çıkıklığı yapabilir. ayrıca ileriki aylarda da tavsiye edilmediğini okumuştum. :S

günaydın kızlaarr

çook işim var çooookkk bense hala buradayım :) yarın kaynımın nişanı var.. evi temizlemem gerek, ütüler var, çamaşırlar var offf var oğlu var yanii bugün sessiz seyirci olurum mola verdikçe artık. yani bedenim burda olmayabilir ama ruhum sizlerle olucu

seviyorum sizi bacılar mujuu

147 olabilir mi? Ben bir aydir gecemiyorum:))

Evet canım aynen 3 numara hiç beğenmedim kokusunu haklıymışsın.

Candy de hırs yapa yapa tlf da oynanabilcek son bölüme geldim 425 mi neydi sonra da mecbur bıraktım

Vayy ben daha 175 teyim. Çoook yolum var daha çook

Günün karikatürü bu olsun o zaman
Eki Görüntüle 877216

Aynen de böyle. O zamanlar film çekmek ne kadar zormuş sahne tekrarı olmadan çekilmiş çoğu ve doğaçlamalar filan. Yasık emek kesiyolar

147 de bende çok takılmıştım sinir oluyor insan bende 226 dayım
Aynen canım ne buldularsa kesiyorlar. Emekler boşaa
candy crush fanı doluymuş burası

Tamam da picasso yu nie buzlamışlar ben ona takıldım
Belkide Nü dür

günaydın fındığım anam ne işler neişler nişan bideee Allah kolaylık versin canımmmm ruhunu severim seninn kız bizde seni sefiyossss

olabilir canım heralde odur herkesi bkadar zorladığına göree

Dünüş kolay gelsin yavlum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…