- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.841
Black filmini izledim de geldim kızlar valla bu Hintliler beni çok şaşırttıAybikecim önerdiğin için teşekkürler var mıdır acaba hayatını böyle 1 kişiye adayan insan bu dünyada
Bakalım yarın da idiotalara dalış yapayım
Ahaaaa FerrariYaa senin oğluna hastayım sulozum çok sevimli kızan beya
Hea iksirler hazırladım içtim hamileykenKız 4 aylıkken taklit çok normalmiş öyle yazıyo, özel bir durum değil ki İdoş bu ara acayip taklit ediyo bi de ismini biliyo dün farkettik babası ayşee diye seslendi bakmıyo, fatmaaa hayır, hatice yine bakmıyo İda diyo kafasını çevirip bakıyo öldük gülmekten adını öğrenmiş cadı ya da ard arda yaşanan bir tesadüf Oyunagelince baya direndim oynamamak içn ama o kadar çok istek geldi ki lanet olsun deyip daldım
Canım o saf temiz filmler makaslana makaslana kalmıycak yakında öyle duruyo. Kırpa kırpa bişey bırakmamışlar
Olmaz direksiyonu duruya veremeyiz kendi arabasını kullansın o. 4. ay hediyesi aldık
Eki Görüntüle 877195
Selim aksam yemeğine götürmek için gelmişti arabayla zaten
Nice 4 aylara Durucumm
hahha ferrarimersi şekerim idoşa haber ver topicin bebeklerini toplasın akşama Durunun 4. ayı için parti düzenleyeceğiz
Ayy oo candy crush beni de bırakmıyor ya da ben onu, bırakamıyoruz işte birbirimizi
cidden m akaslaya bipleye filmlerin içine ettiler
böylesi daha iyii tabii woswosun yeni modeli hemde tskler selimcimmmben kızları alırım sen ardayı ve diğer bebişleri al parti içinn
tskler tatlım inş. hep birlikte idoşunda çok yakın zatenn
ayy cany crush hepimizin baş belası kocito 140 larda falan dün diyo bu level gecemicem sanırımm benim cany crush maceram bitti gibiiben daha 80 deyim
Ahaha İda'ya da bak dekolteli pozlara başlamış cimcime
Maşallah maşallah senin kız coştu iice taklitler emekleme çabaları
Arasta prima 3 numara mı rahatsız etti
Alıcam derken konuşmuştuk bi ara ben kötü kokuo demiştim ya
Ondan merak ettim
Candy de hırs yapa yapa tlf da oynanabilcek son bölüme geldim 425 mi neydi sonra da mecbur bıraktım
147 de bende çok takılmıştım sinir oluyor insan147 olabilir mi? Ben bir aydir gecemiyorum:))
Aynen canım ne buldularsa kesiyorlar. Emekler boşaaEvet canım aynen 3 numara hiç beğenmedim kokusunu haklıymışsın.
Vayy ben daha 175 teyim. Çoook yolum var daha çook
Aynen de böyle. O zamanlar film çekmek ne kadar zormuş sahne tekrarı olmadan çekilmiş çoğu ve doğaçlamalar filan. Yasık emek kesiyolar
Belkide Nü dürcandy crush fanı doluymuş burası
Tamam da picasso yu nie buzlamışlar ben ona takıldım
147 de bende çok takılmıştım sinir oluyor insanbende 226 dayım
Aynen canım ne buldularsa kesiyorlar. Emekler boşaa
Belkide Nü dür
günaydın kızlaarr
çook işim var çooookkkbense hala buradayım :) yarın kaynımın nişanı var.. evi temizlemem gerek, ütüler var, çamaşırlar var offf var oğlu var yanii bugün sessiz seyirci olurum mola verdikçe artık. yani bedenim burda olmayabilir ama ruhum sizlerle olucu
seviyorum sizi bacılar mujuu
147 olabilir mi? Ben bir aydir gecemiyorum:))
günaydın kızlaarr
çook işim var çooookkkbense hala buradayım :) yarın kaynımın nişanı var.. evi temizlemem gerek, ütüler var, çamaşırlar var offf var oğlu var yanii bugün sessiz seyirci olurum mola verdikçe artık. yani bedenim burda olmayabilir ama ruhum sizlerle olucu
seviyorum sizi bacılar mujuu
Bugün bundan deniycem bakalım nasıl olcak
ştt kız sen tatarmısın heheee hep hamur işi yiyorsun:))))aha aha başımda bir tata koca var hamur işi et yoksa karnı doyuramıyorum adamın:)))))))sen bırak git gide kendine benzertidi beni yemek yerken baktım baktım köfteleri yiyp süpürmüşüm taze fasylye kendarda bekliyor beni burnumu kıvırıyorum ben ona:)Komik de büyük oğlumda sofraya oturu oturmaz sabh ise bakar poğça birşey yokmu diyor,öğlen ise anen köfte yokmu..tabiki etisiz bırakmıyorum onları ama eti görünce yemiyorlar başka ben de sakladım köfteyi yok dedim aman eşim suratı bozuldu çocuk ağlacak giib ben ne yiyecem şimdi diyor:)))))dayanamdım köftleri çıkartım ne yapayım fasulye bana kaldı.
Evet Kırım tatarıyım
Evet Kırım tatarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?