- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.881
Hadi yaa ayrı bi dil konusuyor onlar pomakça sende biliyor musunBenim anneannemle dedemde bulgar göçmeni, pomak[/QUOTE
hahhah bitim bugün kız seninle akraba çıkmayılım:))))ben de bulgaristanlıyimpomağım:))))
dene dene ıspanak kötü bişiy değil ee makarna zaten süper ikili buluşunca nasıl olcakk bakalımm:)
kız benim dedemlerde annemin tarafıda selanik göçmeni pomaklar kako si dünüşş
Kiz cucu bnmde baba tarafm selanik gocmeni ;-)
ben de bilmiyorum neresidir acaba.Lahana 1 defa oturdum sardım kıymalı yedi ama bi daha yapma dedi küfür gibiydi ahahahHasır kuyusu diye bi yer varmış ordan Bulgarca ismini bilmiyorum :))
evet canım ana dilim o zaten.bazılar ayrı dil olark görüyor bazılar ayrı değil deği sadece bulgarcanın bir lehçesidir.ama türkçe ve diyer ıslaf dilererden benzeyen kelimeri olduğu için ayrı dil olark da görebilir ama değil bulgarcadır.Hadi yaa ayrı bi dil konusuyor onlar pomakça sende biliyor musun
kız sanırım bütün göçmenler burda ve hepimiz akrabayız
nereye göçmüşler sizinkiler bizimkilere erdekte zeytinlik vermişlerr halada ordalar dedemlerr
Bizimkiler bir araya geldi mi devamlı öyle konusuyorlar. Çat pat biliyorum bende, anlıyorum ama konuşamıyorumevet canım ana dilim o zaten.bazılar ayrı dil olark görüyor bazılar ayrı değil deği sadece bulgarcanın bir lehçesidir.ama türkçe ve diyer ıslaf dilererden benzeyen kelimeri olduğu için ayrı dil olark da görebilir ama değil bulgarcadır.
Abooo ben ve eşim de öyleyiz :))
Cnm babannem tarafini istanbila vermislr buyuk dedem istememis bi sure amerikada calismis snra silivriye yerlesmis dedemleride mersine vermisler onlarda orayi istememis tarla ekip bicmek icin nigdeye yerlesmisler..babannemle dedem akraba..dedem ITU insaat muhendsligini kazaniyo istanbulda haftasonlari babannemlerde kaliyo akraba ya okul bitince babannemi alip geliyo iste onlar vesilesiyle bizde nigdedeyiz...yufkali tavuk bayramlarda geleneksel yemrk..hamur isi olmazsa olmazimiz..arada borek krizim tutar ;-)
Börek dediniz de dün aksam çayın yanına tava böreği yapmıştım yarısı duruyordu ben gece tavanın yarısında ki böreği yedim arasta kızma nolur :))
Yaa ben çocuken vejeteryandım. Zorla yediriyolardı ve ete alışana kadar canım çıktı çünkü çok zorlanıyodum tatar bir ailede vejeteryan olmak tüm gün aç gezmek demekBen sebzeleri çok seviyorum bamya hariç her türlü sebzeye bayılırım ve doyarım da problem yok. Ben değişik İtalyan sosları denemeyi çok seviyorum ve sık sık yaparım. En sevdiğim mantarlı, tavuklu olan makarnadır. Hem basit oluyo hem de lezzetli :))
bide biz bugün 4 aylık olduk:87::119:
h.sonları babanneyi bağlamış deden büyük aşk
bende börek delisiyim benimde ananem çok güzel yapar sütlü böreği meşhurdur bayramda etli kapama yapar geneldee
Black filmini izledim de geldim kızlar valla bu Hintliler beni çok şaşırttıAybikecim önerdiğin için teşekkürler var mıdır acaba hayatını böyle 1 kişiye adayan insan bu dünyada
Bakalım yarın da idiotalara dalış yapayım
Ahaaaa FerrariYaa senin oğluna hastayım sulozum çok sevimli kızan beya
Hea iksirler hazırladım içtim hamileykenKız 4 aylıkken taklit çok normalmiş öyle yazıyo, özel bir durum değil ki İdoş bu ara acayip taklit ediyo bi de ismini biliyo dün farkettik babası ayşee diye seslendi bakmıyo, fatmaaa hayır, hatice yine bakmıyo İda diyo kafasını çevirip bakıyo öldük gülmekten adını öğrenmiş cadı ya da ard arda yaşanan bir tesadüf Oyunagelince baya direndim oynamamak içn ama o kadar çok istek geldi ki lanet olsun deyip daldım
Canım o saf temiz filmler makaslana makaslana kalmıycak yakında öyle duruyo. Kırpa kırpa bişey bırakmamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?