2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız sanırım bütün göçmenler burda ve hepimiz akrabayız
nereye göçmüşler sizinkiler bizimkilere erdekte zeytinlik vermişlerr halada ordalar dedemlerr

Cnm babannem tarafini istanbila vermislr buyuk dedem istememis bi sure amerikada calismis snra silivriye yerlesmis dedemleride mersine vermisler onlarda orayi istememis tarla ekip bicmek icin nigdeye yerlesmisler..babannemle dedem akraba..dedem ITU insaat muhendsligini kazaniyo istanbulda haftasonlari babannemlerde kaliyo akraba ya okul bitince babannemi alip geliyo iste onlar vesilesiyle bizde nigdedeyiz...yufkali tavuk bayramlarda geleneksel yemrk..hamur isi olmazsa olmazimiz..arada borek krizim tutar ;-)

h.sonları babanneyi bağlamış deden büyük aşk
bende börek delisiyim benimde ananem çok güzel yapar sütlü böreği meşhurdur bayramda etli kapama yapar geneldee

arasta filme sarmış durumdasın ya bu ara bende sana 2 film öneriyim belkide izlemişsindir
meet joe black
kadın kokusu
çok güzel filmler

Börek dediniz de dün aksam çayın yanına tava böreği yapmıştım yarısı duruyordu ben gece tavanın yarısında ki böreği yedim arasta kızma nolur :))

Tarif istiyorum arasta bende yapıyorum bakalım aynı mı tarifimiz :) hadi ben kaçtım ütüm var yapayım geleceğim inşallah yarında temizlikçi gelecek camları silmeye malum inşaat bitti :)

h.sonları babanneyi bağlamış deden büyük aşk
bende börek delisiyim benimde ananem çok güzel yapar sütlü böreği meşhurdur bayramda etli kapama yapar geneldee

Aynen babannemi almis gelmis...burda buyuk bi rum evi var dedemlerin.mubadelede rumlarin biraktgi ev..buyuk dedem buyuk anne eltiler kardesler onlarin cocuklari hepsi birarada yasamislr orda babannem o kdr indann icinr gelincr kafayi yicek gbi olmus...o borekler bi bskadr ay nasi canim istedii

beğendiğine sevindim canım :)
eşimin işi nedeniyle deli bir film arşivi var, sanırım 17.000 falan türk+yabancı
o bana diyor bu filmi izle senlik diye, bende oturup salya sümük ağlıyorum
bundan sonra onun bana dediklerini izledikten sonra yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…