- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.901
hahha ferrarimersi şekerim idoşa haber ver topicin bebeklerini toplasın akşama Durunun 4. ayı için parti düzenleyeceğiz
Ayy oo candy crush beni de bırakmıyor ya da ben onu, bırakamıyoruz işte birbirimizi
Almadık canım hediye gelmişti bize akşam elimize geçti bi deneyelim dedik. Henüz büyümedik o kadar 4.5 aylığız daha küçüğüz yani :)
Mama sandalyesine gelince ben almayı düşünmüyorum o yüzden hiç araştırmadım canım :)
Henüz bir çözüm bulmadım canımmama sandalyesi yerine ne çözüm buldun canım? bende daha almadım o yüzden soruyorum
bumbo koltuk alacağım acaba mama sandalyesi görevini de görür mü? iki iki para harcamak istemiyorum
bu arada black filminin çakmasını çekmişler türkiyede uğur yücel beren saat benim dünyam şuan gösterimde
Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 13 haftalık hamileyim benimle olan varmı cinsiyetler belli oldumu benim daha olmadı :)
kızlar beni sabahlara kadar uyutmayan şahsın robot resmi çizildi ve kimliği tespit edildi
ahanda şahıs bu Eki Görüntüle 877344 Eki Görüntüle 877345 Eki Görüntüle 877346
yakalandığı yerde deriiiince uyutulmasını istiyorum
dün parmeyle ben sabahladık bu uyku sorunu yüzünden sinirlerim alt üst, bir gece değil iki gece değil 4 aydır böyle o yüzden dayanamıyorum artık
benim ki gündüz uyuyo kıyamıyordum uyandırmaya ama bugünden tezi yok gündüz uyutmamaya çalışıcam
gece uyuması için herşeyi yapıyorum normal ısıda, sessiz, loş ışıklı ortam sağlıyorum karnı tok altını temizliyorum ama benimkinin gözler cinnkendi kendine uykusu geceye döner dedim ama yok.... ya ben bir yerde yanlış yapıyorum ya da bu kızın tabiatında bir yarasalık var
kızlar beni sabahlara kadar uyutmayan şahsın robot resmi çizildi ve kimliği tespit edildi
dün parmeyle ben sabahladık bu uyku sorunu yüzünden sinirlerim alt üst, bir gece değil iki gece değil 4 aydır böyle o yüzden dayanamıyorum artık
benim ki gündüz uyuyo kıyamıyordum uyandırmaya ama bugünden tezi yok gündüz uyutmamaya çalışıcam
gece uyuması için herşeyi yapıyorum normal ısıda, sessiz, loş ışıklı ortam sağlıyorum karnı tok altını temizliyorum ama benimkinin gözler cinnkendi kendine uykusu geceye döner dedim ama yok.... ya ben bir yerde yanlış yapıyorum ya da bu kızın tabiatında bir yarasalık var
anam nerde bu millet topik topik olalı böyle sessizlik görmedi 1 kullanıcı oda ben7 ziyaretçi
nerdesin şekerler
ben ağda yaptım çok cesur gördüm kendimi ama kızım saolsun izin verdi
uğur yücel gibi bir adama çakma filmde oynamayı hiç yakıştıramadım
GorDugun gibi cucum ben hala ayaktayim :)
ben amma geç doğurmuşum bu çocuğu...kankileri 4 aylık oldu biz daha 3 ü yeni bitirdik
Allah uzun ömür versin fıstığa
oyy kuşum yaa kıyamam sana valaha eli öpülecek kadınsın inş. incim düzene girer ya
napıyo şimdii incilopumcadı yaa:)
Cucum su an görsen cok komigiz sacım basım dağılmış üstümde egreti bir pijama gözler sis koltukta ayaklarımın üstünde sallıyorum battaniyesine sardım ayağımın ucunda inci üst tarafında badem yatıyor sallıyorum :))
inci hala kimil kimil :)
Ah su an tel olmasa resim yüklerdim
bi eksiğin bademi uyutmak büyüksün valla
badem bilee uyumuştur allah bilirrockçı ya bu kız geceleri ondan uyumuyoo gecelerin bebişi
ayy çok mirak ettim valla halinizi keskeee yükleyebilsen
ayrıca o pijamadan bendede var tatlış sanırım hepimizde varuzun zaman oldu kocitoyu doğru düzgün bi halde karşılamayalı bi polar pijama üstümde tişört yada sweat saçım tepede toplanmış topuz yüzüm limoniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?