2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mama sandalyesi yerine ne çözüm buldun canım? bende daha almadım o yüzden soruyorum
bumbo koltuk alacağım acaba mama sandalyesi görevini de görür mü? iki iki para harcamak istemiyorum

mama sandalyesi yerine ne çözüm buldun canım? bende daha almadım o yüzden soruyorum
bumbo koltuk alacağım acaba mama sandalyesi görevini de görür mü? iki iki para harcamak istemiyorum
Henüz bir çözüm bulmadım canım bakalım mama yemeye başladığımız aya göre değişecek çözümüm

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 13 haftalık hamileyim benimle olan varmı cinsiyetler belli oldumu benim daha olmadı :)

KiZlar marincap balik hapi kullanan var mi aranizda? Bende bikacgundur bisey gaz yapiyor sute de geciyor bulmaya calisiyorum. MArincapi yeni aldim onceden efa kullaniyordum ondan mi acaba diyorum, var mi tecrube eden??

kızlar beni sabahlara kadar uyutmayan şahsın robot resmi çizildi ve kimliği tespit edildi
ahanda şahıs bu
yakalandığı yerde deriiiince uyutulmasını istiyorum

dün parmeyle ben sabahladık bu uyku sorunu yüzünden sinirlerim alt üst, bir gece değil iki gece değil 4 aydır böyle o yüzden dayanamıyorum artık
benim ki gündüz uyuyo kıyamıyordum uyandırmaya ama bugünden tezi yok gündüz uyutmamaya çalışıcam
gece uyuması için herşeyi yapıyorum normal ısıda, sessiz, loş ışıklı ortam sağlıyorum karnı tok altını temizliyorum ama benimkinin gözler cinn kendi kendine uykusu geceye döner dedim ama yok.... ya ben bir yerde yanlış yapıyorum ya da bu kızın tabiatında bir yarasalık var

Oy oy oy pozlarını yesinler senin yarasa kız
Uyku sorunu için bişi diyemedim ya ama sanırım büyüdükçe zorlaşıolar gibi
Benim oğlum da 9-10 gibi uyurdu normalde ama iki gündür etrafa ilgisi arttı oyun yapıcam muhabbet edicem derdine dştü 12:20da uyuttum zar zor

anam nerde bu millet topik topik olalı böyle sessizlik görmedi 1 kullanıcı oda ben 7 ziyaretçi
nerdesin şekerler
ben ağda yaptım çok cesur gördüm kendimi ama kızım saolsun izin verdi

Hahaha cok güldüm

Gözlerinden uyku akıyor yazık yavruma ama bu hali ile bile cok güzell :)

uğur yücel gibi bir adama çakma filmde oynamayı hiç yakıştıramadım

bende çok beğenirim uğur yücelin oyunculuğunu türk filmleri geneli çalıntı zaten oda modaya uymuşş

oyy yarasa kız seni gelir yerim sonra uyuturum dicemm ama sende hiç o göz yokkkız lokumcuk gündüz çok uyuman şart değil gece uyuuu tımam mı tatlım annişide üzme ki sana güzel güzel bakabilsin

ben amma geç doğurmuşum bu çocuğu...kankileri 4 aylık oldu biz daha 3 ü yeni bitirdik
Allah uzun ömür versin fıstığa

geçmi zamanındamı canım 38+5 te doğurdum canım
Allah hepsine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bi bakmışız 1 yaşındalar zaman çok hızlı akıyooooo:)

oyy kuşum yaa kıyamam sana valaha eli öpülecek kadınsın inş. incim düzene girer ya
napıyo şimdii incilopum cadı yaa:)

Cucum su an görsen cok komigiz sacım basım dağılmış üstümde egreti bir pijama gözler sis koltukta ayaklarımın üstünde sallıyorum battaniyesine sardım ayağımın ucunda inci üst tarafında badem yatıyor sallıyorum :))
inci hala kimil kimil :)
Ah su an tel olmasa resim yüklerdim

bi eksiğin bademi uyutmak büyüksün valla
badem bilee uyumuştur allah bilirrockçı ya bu kız geceleri ondan uyumuyoo gecelerin bebişi
ayy çok mirak ettim valla halinizi keskeee yükleyebilsen

ayrıca o pijamadan bendede var tatlış sanırım hepimizde var uzun zaman oldu kocitoyu doğru düzgün bi halde karşılamayalı bi polar pijama üstümde tişört yada sweat saçım tepede toplanmış topuz yüzüm limoniii

bi eksiğin bademi uyutmak büyüksün valla
badem bilee uyumuştur allah bilirrockçı ya bu kız geceleri ondan uyumuyoo gecelerin bebişi
ayy çok mirak ettim valla halinizi keskeee yükleyebilsen

AynEn öyle oldu badem uyudu :)) çağla hala agu pesinde bir yandan esniyor :)

Keske sanat müziği dinleseydik ya kiz hep yari uykulu olurdu :))

Sorma Canim ya dur bakalım belki eklerim

HEhe sacımı bende çakıl gibi tepeden tutturuveriyorum :)

Ayri evler ayri sehirler aynı resimler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…