2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KiZlar marincap balik hapi kullanan var mi aranizda? Bende bikacgundur bisey gaz yapiyor sute de geciyor bulmaya calisiyorum. MArincapi yeni aldim onceden efa kullaniyordum ondan mi acaba diyorum, var mi tecrube eden??

Ben marincap kullaniyorum yeni basladim hatta. Ama gaz sorunumuz yok yani suan attirip duruyor hatta :))))

bugün doktora gittik kızım 300 gr almış bu ay. geçen ay 6100 gr dı bu ay 6400.. çok üüzldüm.

ama ilginç olan doktoru iyii diyr birde diş çıkrma dönmlerii olduğu için kilo alımı azalr dedii, ama bu kadar az olablir mi ki yaa... ben bişey anlamadım bu iştenn diğer ölçüleri çok iyiymişş.. kafam karıştııı..birde emerken sürekli etrafı izliyor, bana bakıp sırıtıyorr.. galibaa artık sütüm yetmiyrr. zten öle dolu dolu sütümm de yoktuuu. mama takviyesi yapmak zorundayımm. çok üzülüyrmm mama vereceğim için ama mecburumm..

Son düzenleme:
mama sandalyesi yerine ne çözüm buldun canım? bende daha almadım o yüzden soruyorum
bumbo koltuk alacağım acaba mama sandalyesi görevini de görür mü? iki iki para harcamak istemiyorum

lafa daldım ama :) ben sunny baby in salıncağını alıcam bu hafta.. önünde tepsiside var.. onu masaya çekmeyi düşünüyorum..

Ama zaten en çok kilo alınan dönem ilk üç ay
Sonrasında alımları azalacak
Doktorun da sorun yapmamış bence endişe etmemelisin
Ve sütün azalmasıyla mı alakalı bilmiom o bahsettiğin etrafı izleme memeyi çekip çekip bırakma bizde de başladı

Canım çok zor cidden anlıyorum. Daha önce de yazmıştım. Kızımın bebekliği böyleydi. Çok uykusuz çok gazlı bir bebekti. Zombi gibiydim. Annem ve ben yetişemiyorduk. Çok uykusuzdu. Defter tutardım ne kadar emdi, uyudu diye. 24 saatte toplasan 10 saat uyurdu, emerken uyudukları dahil. Memeden alırdım, yatağına koyduğum an uyanırdı. Annem o kadar bıkmış ki, ikinciye oturur bakarsın, ben gidiyorum dedi ve gitti:)) Hep başka bebeklerle karşılaştırır, netten bebeklerin uyku saatleri ile ilgili açıklamaları okur, başkalarının bebeklerinin ne kadar uyuduğunu okur ve delirirdim. Bazı anneler emmek için bile zorla uyandırdıklarını söylerlerdi, ya da bebeklerinin uykusunun derin olduğunu altını değiştirirken bile uyanmadığını, gece şu kadar uyuduğunu vesaire. Bu günler senin için çok zor ama bazı bebekler ne yazık ki böyle. Ama bu günler de geçecek. Şimdi kızım yine çok geç uyusa bile sabah çok erken uyanıyor, ona o kadar uyku yetiyor çünkü. Her sabah niye kızım niye erkenden uyanıyorsun, işe mi gidiyorsun diyorum ama hiç bir şey değişmiyor. Boşuna sinirleniyorum, değişmiyor çünkü. Kızın çok akıllı demek, uyumak ve yaşamın ona sunduklarını kaçırmak istemiyor:)) Bu durumun seninle bir ilgisi yok. Bir de ben ve ailem de uykuya çok düşkün değiliz. Belki de genetik bir şeydir. Annem kime çekecek, size çekmiştir diyor:))Tamamen bebeğinin karakteri ile, huyu ile ilgili. Lütfen kendini sorgulamayı bırak. Kucakladım...

KiZlar marincap balik hapi kullanan var mi aranizda? Bende bikacgundur bisey gaz yapiyor sute de geciyor bulmaya calisiyorum. MArincapi yeni aldim onceden efa kullaniyordum ondan mi acaba diyorum, var mi tecrube eden??

canım bende yalova tavsiye etti diye marincap aldım bu sefer, gaz konusunda bi farkımız yok
ben balık yağından kaynaklı olduğunu sanmam. bide hava soğudu artık, ayaklarına dikkat etmek lazım, sağlam gaz yapıyor

Çok tatlı bu ya, demek bulunduğu yerde uyutulsun ha:))

ben bunu yerim ama :)))
canım senin sorun diğerlerine göre basitmiş, fındığın uyku sorunu yokki
gece gündüzü karıştırmış annesi...gece ne yaparsan yap gündüz uykuyu aldığı için işe yaramaz..gündüz en fazla 4 kere ve toplamında 3 saati geçmeyecek kadar uyuması lazım. gündüz uyutma canım, ilk 1-2 gün zorlanırsın ama sonra akşamları mışıl mışıl uyur. benim paşada gündüz canavar enerjisi var ama akşam 6.30 sabah 8 arası uyuyor

bendeeeeeee tepede saç :) rahat eşofmanlar....bu sözü sewdimm ayrı şehirler ayrı ewler ayrı insanlar aynı resimler :)

Hehe uykusuzluk insana özlü soz bile yazdırıyor :)

Heraseracim teşekkür ederim Destegin ve guzel sözlerin icin tek derdi sohbet etmek zaten dün gece o kadar cok gazli degildi ( genelde cok gazli bir bebek ) ağlamuyor ama surekli oba bakayım seveyim okşayın sohbet edeyim istiyor azıcık ağlamaya başlıyor konuşuyorum şarkı söylüyorum susuyor ismi ile hitap ediyorum dönüp cevap veriyor .

geçmi zamanındamı canım 38+5 te doğurdum canım
Allah hepsine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bi bakmışız 1 yaşındalar zaman çok hızlı akıyooooo:)

cümleyi yanlış kurmuşum :) geç hamile kalmışım demeliydim
yoksa paşam çok da beklemedi, 39+1 de geldi
harbiden cücü yaaa 40 ı çıksın derken ayları devirdiler, amin canım amin

canım benim kızda öyle etrafı izliyor yüzüme bakıp sırıtıyor önce kızıyorum sonra dayanamayıp bende gülüyorum.. sosyalleşiyor diye duymuştum... diğer mevzu ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…