2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mama tavsiyesi doktordan gelmedi sanirim.cunku artik kilo alimlari azaliyor hemen hemen herkes yazdi. O bakinma olayi bizde erken basladi emzirmek icin girmedigim sekil kalmadi.birde gelisim icin tek kiloya bakmiyorki doktorlar dedigin gibi kafa olcusu boyda onemli bu ay boya fazla gitmistir belki.bence uzulcek ve mama gerektircek bi durum yok.

Ayyyyy güzelliklere bak

Inci bildiğin cin göZlerle bakıo
Babasıyla arası nasıl peki biraz sana nefes aldırmak için yardımcı oluo mu:26:

Oluyor cok şükür o olmasa kafayı yerdim herhalde babasına cok düşkün eşimde cok yardımsever.

Ancak is hayatı oldukca yogun bil. Muhendisi arge muduru bir firmada ayrica doktora yapıyor mesleği ile ilgili hakemlik yapıyor cok yogun normal olarak ama mesela dün 6,30 20: 00 arası o baktı

bir kez daha karar verdim en mantıklı alışverişim dönencemiz olmuş :)
köpeklerden sıkıldı, yün ponpon yapıp taktım deli oldu...bugünde yılbaşı süsü aldık, ponponları çıkartıp onları astım. değişik görünce şuanda çığlık atarak konuşuyor süslerle :))
hele şu kalpli yılbaşı ağacı ışıkları var ya...gözlerini aça aça bakıyor. denemenizi tavsiye ederim

ayy parmiş koptum nasıl bi poz bu yaa yerim ben seniiiiiiii inciboncuk üstünede badem şekerinii halinizi yerim sizin
parmiş ikiside cin gibi hiç yatıcak göz yok bunlardaaasüper fotoğraf yalnızz

Cok tatlılar ama bir o kadar yaramazlar badem az once ben duş yaparken kaşla göz arası evden kaçmış binanın en alt kata inmiş havlamis korkmuş birde simdi kucağından inmiyor delirtecekler bunlar beni :))

Hehe bildigin 45 cmlik Rus finosu :)) Bahçeli evin olsaydı kesin buyuk ırk sahiplenirdim ama

Amanın çok tatlı bu iki kız da...

Bayildim size yaaaa :-D bademin gozlere bak cingir cigir ;-) nasida sokulmus inciye....cok tatlisinzz

Sagolun kızlar yok Canim ne zarar vermesi şimdiden cok iyi arkadaslar badem ayicigi var oyuncağını getiri getirip incinin eline tutusturmaya calisiyor oynayalım duye yalıyor beraber uyumak istiyor inci de ona cok gülüyor konuşuyor heyecanlaniyor yanına gitmek istiyor

Küçük ırk olduğu icin biraz kıskançlığı var ama ona cok saygılı :))

Beni anlatmisn canim..sacimm tepede topuz sunuk pijama sweat pofuduk terlik ;-) kocam nasi birakirsa oyle buluyo beni...bde saftim kaymis dmi diye sorunca yooo cok guzelsn askm demiyomu bitiyorm vayyy yalanci vayyy :-D

aynen canım ya gece ile gündüzü karıştırdı fena halde
artık uyutmamaya çalışıcam gündüzleri bakalım düzene girecek mi
senin paşaya maşallah ideal çocuk kıvamında gece uyuyanlardan

klio alımı az oluncaa bn o harektleri süt azalmasına bağladım bilmiyrmmm.. bilemyrmmm

canım benim kızda öyle etrafı izliyor yüzüme bakıp sırıtıyor önce kızıyorum sonra dayanamayıp bende gülüyorum.. sosyalleşiyor diye duymuştum... diğer mevzu ne oldu?

umarımm dediğiniz gibi endişe edeck bir durum yokturr.

kızlar hepınıze sevgıler bugun 4 ay aşımız vardı yaptırdık yavrum aşi yapılınca cok agladı asıdan sonra halsızlık olustu sadece cok sukur henuz atesi falan cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…