- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.941
lafa daldım ama :) ben sunny baby in salıncağını alıcam bu hafta.. önünde tepsiside var.. onu masaya çekmeyi düşünüyorum..
bugün doktora gittik kızım 300 gr almış bu ay. geçen ay 6100 gr dı bu ay 6400.. çok üüzldüm.
ama ilginç olan doktoru iyii diyr birde diş çıkrma dönmlerii olduğu için kilo alımı azalr dedii, ama bu kadar az olablir mi ki yaa... ben bişey anlamadım bu iştenn diğer ölçüleri çok iyiymişş.. kafam karıştııı..birde emerken sürekli etrafı izliyor, bana bakıp sırıtıyorr.. galibaa artık sütüm yetmiyrr. zten öle dolu dolu sütümm de yoktuuu. mama takviyesi yapmak zorundayımm. çok üzülüyrmm mama vereceğim için ama mecburumm..
Eki Görüntüle 877675 iste benim kizlarim
Ayyyyy güzelliklere bak
Inci bildiğin cin göZlerle bakıo
Babasıyla arası nasıl peki biraz sana nefes aldırmak için yardımcı oluo mu:26:
ayy parmiş koptumnasıl bi poz bu yaa yerim ben seniiiiiiii inciboncuk üstünede badem şekerinii halinizi yerim sizin
parmiş ikiside cin gibi hiç yatıcak göz yok bunlardaaasüper fotoğraf yalnızz
acaba ben neden bademi golden falan diye canlandırmışım kafamda
fındığın çok şanslı bademle büyüyor, bende kocamı kandırmaya çalışıyorum köpek için ama kediler yüzünden hayırrrrr diyor
çook tatliş bunlar ...iyi zarar wermio köpekcik (adını bilmiyorumda) benm köpeğim warken bekarken ewdeki kuşu sewdiğimi görüp kıskanmıştı nasıl hawlıodu hiç unutmuyorum o sahneyi :)) kıskanç oluolar ...
Amanın çok tatlı bu iki kız da...
Bayildim size yaaaa :-D bademin gozlere bak cingir cigir ;-) nasida sokulmus inciye....cok tatlisinzz
ayrıca o pijamadan bendede var tatlış sanırım hepimizde varuzun zaman oldu kocitoyu doğru düzgün bi halde karşılamayalı bi polar pijama üstümde tişört yada sweat saçım tepede toplanmış topuz yüzüm limoniii
Kizlar az once ki resmi eşinin telinden yükledim Samsung galaksisi var demekki ondan oluyor iPhone işletim sistemi izin vermiyor
ben bunu yerim ama :)))
canım senin sorun diğerlerine göre basitmiş, fındığın uyku sorunu yokki
gece gündüzü karıştırmış annesi...gece ne yaparsan yap gündüz uykuyu aldığı için işe yaramaz..gündüz en fazla 4 kere ve toplamında 3 saati geçmeyecek kadar uyuması lazım. gündüz uyutma canım, ilk 1-2 gün zorlanırsın ama sonra akşamları mışıl mışıl uyur. benim paşada gündüz canavar enerjisi var ama akşam 6.30 sabah 8 arası uyuyor
Ama zaten en çok kilo alınan dönem ilk üç ay
Sonrasında alımları azalacak
Doktorun da sorun yapmamış bence endişe etmemelisin
Ve sütün azalmasıyla mı alakalı bilmiom o bahsettiğin etrafı izleme memeyi çekip çekip bırakma bizde de başladı
canım benim kızda öyle etrafı izliyor yüzüme bakıp sırıtıyor önce kızıyorum sonra dayanamayıp bende gülüyorum.. sosyalleşiyor diye duymuştum... diğer mevzu ne oldu?
Mama tavsiyesi doktordan gelmedi sanirim.cunku artik kilo alimlari azaliyor hemen hemen herkes yazdi. O bakinma olayi bizde erken basladi emzirmek icin girmedigim sekil kalmadi.birde gelisim icin tek kiloya bakmiyorki doktorlar dedigin gibi kafa olcusu boyda onemli bu ay boya fazla gitmistir belki.bence uzulcek ve mama gerektircek bi durum yok.
Ben marincap kullaniyorum yeni basladim hatta. Ama gaz sorunumuz yok yani suan attirip duruyor hatta :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?