2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar az once ki resmi eşinin telinden yükledim Samsung galaksisi var demekki ondan oluyor iPhone işletim sistemi izin vermiyor

İphone da da oluo
Full site görünümüne geçtim ben
Aynen laptoptan ekler gibi eklenti ekle seçiyorum dosya yükleyip içeriğe ekle diom resim çıkıo

Ayrıca ben de bademi büyük ırklardan die canlandırmıştım kafamda nedense

Ev 24-25 derece, ben corap giyiyorum ona da 2tane giydiriyorum hem de. Ay daha napiyim bugun almadim marincapi, gaz da yoktu bilemedim aybikecim ya

aman boş ver, bu bidiklik çok tatlı :) çok özeniyorum köpekle büyüyen bebeklere, hem hayvan sevgisini öğreniyor hemde oynayabiliyor..bizim kediler var, kedi öyle değil, sürekli dikkat etmelisin takıyor tırnağı hemen.hala kedilere yaklaştıramadım paşamı

Ben full siteyi secince de olmadı

Dosya ekle dediğinde secmek icin telin galerisine ulaşamıyorum yani buton aktif değil

Son düzenleme:
aynen canım ya gece ile gündüzü karıştırdı fena halde
artık uyutmamaya çalışıcam gündüzleri bakalım düzene girecek mi
senin paşaya maşallah ideal çocuk kıvamında gece uyuyanlardan

çok şükür uyku süresi olarak çok iyi ama şimdide uykuya dalışta problem var yavrum daha 2 aylıkken masal dinleyerek uyurdu, bu hafta gündüzleri kv ilgilendi ben ev işi falan yaparken...ayağında sallıyormuş yeni farkettim, uyumuyor başka türlü diyor. yavrum alışmış ayakta sallanmaya 3 gündür savaş veriyorum umarım düzeltirim tekrar, bu kadın delirtecek beni

Evet Canim haklisin tum hayvanları severim ama o yüzden kopek asigiyim ben .

Son düzenleme:
Ev 24-25 derece, ben corap giyiyorum ona da 2tane giydiriyorum hem de. Ay daha napiyim bugun almadim marincapi, gaz da yoktu bilemedim aybikecim ya

evet kuzum yapılacağı yapmışsın zaten ama sanıyorum dönemsel bu ara...bizde bazen 1-2 gün coşuyor gaz hiçbirşey yapmadığım halde, sonra düzeliyor...
ben daha dün kullanmaya başladım, dur bakalım biraz daha kullanayım haber veririm sana

KiZlar marincap balik hapi kullanan var mi aranizda? Bende bikacgundur bisey gaz yapiyor sute de geciyor bulmaya calisiyorum. MArincapi yeni aldim onceden efa kullaniyordum ondan mi acaba diyorum, var mi tecrube eden??
Ben kullandım canım , hic gaz sorunumuz olmadı
Oy cok tatlı bu fıstık
Canım bencede gündüz uyutmamayi başarabilirsen gece uyur insallah
Mamaya geçmene gerek yok gibi canım . Zaten Dr söylerdi , belki yavastan ek gıdalara başlayabilirsin
Sütüm azaldı diye düşünme hemen , artık kilo alımları azalacak zaten
Oy parme cok tatlı bi foto bu , cok sekermiş kızların
Benimde hayalimdeki bademden kucuk cikti bu kız
Kizlar az once ki resmi eşinin telinden yükledim Samsung galaksisi var demekki ondan oluyor iPhone işletim sistemi izin vermiyor
İphone 5 ten yüklüyorum ben
kızlar hepınıze sevgıler bugun 4 ay aşımız vardı yaptırdık yavrum aşi yapılınca cok agladı asıdan sonra halsızlık olustu sadece cok sukur henuz atesi falan cıkmadı
Gecmis olsun canım , insallah ateşi cikmaz kuzunun

Canım çooook tatlılarrrr:)

Sagolun kızlar :)

Daha once resmini paylaşmıştım aslında kaçırmış gözünüzden demek ki :)

Benim ki 4s tatlım belki ondandir

iki kişi bakınca farklılık oluyor illa ki
en başta söyleseydin keşke ben söyledim çarşaf ve ayakta sallanmayacak dedim beşiğinde sallıyoruz gerçi bu da pek farklı değil ya neysee... sallamaya alıştırmayacaktım güya .... gece ile gündüz ayrımını yaptırdıktan sonra sallanmayıda keseceğm zamanla inşallah... ama bunun için çooook sabır ve zaman lazım...

Selam kızlar bugün kayboldum ya hastaneye 4 ay baskınına gittim İdoş 65.5 cm olmuş. Bi de hep giyinik tartılıyoduk bu kez nü tartıldık 6750 gram da kilo. Aynen anne sütüne devam önümüzdeki ay 1er çay kaşığı meyve ve yoğurt tattırıcam başka bişey yok. Yani 6 ay sadece anne sütü. 6 aya kadar asla oturtmak yok destekli de dahil. Babamız da zaten aynı şeyi hep söylüyor.

Bu arada makarnayı da yaptım gayet güzel oldu bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…