- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.961
Kizlar az once ki resmi eşinin telinden yükledim Samsung galaksisi var demekki ondan oluyor iPhone işletim sistemi izin vermiyor
canım bende yalova tavsiye etti diye marincap aldım bu sefer, gaz konusunda bi farkımız yok
ben balık yağından kaynaklı olduğunu sanmam. bide hava soğudu artık, ayaklarına dikkat etmek lazım, sağlam gaz yapıyor
Cok tatlılar ama bir o kadar yaramazlar badem az once ben duş yaparken kaşla göz arası evden kaçmış binanın en alt kata inmiş havlamis korkmuş birde simdi kucağından inmiyor delirtecekler bunlar beni :))
Hehe bildigin 45 cmlik Rus finosu :)) Bahçeli evin olsaydı kesin buyuk ırk sahiplenirdim ama
İphone da da oluo
Full site görünümüne geçtim ben
Aynen laptoptan ekler gibi eklenti ekle seçiyorum dosya yükleyip içeriğe ekle diom resim çıkıo
Ayrıca ben de bademi büyük ırklardan die canlandırmıştım kafamda nedense
aynen canım ya gece ile gündüzü karıştırdı fena halde
artık uyutmamaya çalışıcam gündüzleri bakalım düzene girecek mi
senin paşaya maşallah ideal çocuk kıvamında gece uyuyanlardan
aman boş ver, bu bidiklik çok tatlı :) çok özeniyorum köpekle büyüyen bebeklere, hem hayvan sevgisini öğreniyor hemde oynayabiliyor..bizim kediler var, kedi öyle değil, sürekli dikkat etmelisin takıyor tırnağı hemen.hala kedilere yaklaştıramadım paşamı
Ev 24-25 derece, ben corap giyiyorum ona da 2tane giydiriyorum hem de. Ay daha napiyimbugun almadim marincapi, gaz da yoktu bilemedim aybikecim ya
Evet Canim haklisin tum haycanlari severum ama o yüzden kopek asigiyim ben .
Beni anlatmisn canim..sacimm tepede topuz sunuk pijama sweat pofuduk terlik ;-) kocam nasi birakirsa oyle buluyo beni...bde saftim kaymis dmi diye sorunca yooo cok guzelsn askm demiyomu bitiyorm vayyy yalanci vayyy :-D
Çok güzeller parmiiiiiiiiişbayıldım!
Ooo seninki iyiymiş gene benimki yalan da söylemez
Eki Görüntüle 877675 iste benim kizlarim
Ben kullandım canım , hic gaz sorunumuz olmadıKiZlar marincap balik hapi kullanan var mi aranizda? Bende bikacgundur bisey gaz yapiyor sute de geciyor bulmaya calisiyorum. MArincapi yeni aldim onceden efa kullaniyordum ondan mi acaba diyorum, var mi tecrube eden??
Oy cok tatlı bu fıstıkkızlar beni sabahlara kadar uyutmayan şahsın robot resmi çizildi ve kimliği tespit edildi
ahanda şahıs bu Eki Görüntüle 877344 Eki Görüntüle 877345 Eki Görüntüle 877346
yakalandığı yerde deriiiince uyutulmasını istiyorum
dün parmeyle ben sabahladık bu uyku sorunu yüzünden sinirlerim alt üst, bir gece değil iki gece değil 4 aydır böyle o yüzden dayanamıyorum artık
benim ki gündüz uyuyo kıyamıyordum uyandırmaya ama bugünden tezi yok gündüz uyutmamaya çalışıcam
gece uyuması için herşeyi yapıyorum normal ısıda, sessiz, loş ışıklı ortam sağlıyorum karnı tok altını temizliyorum ama benimkinin gözler cinnkendi kendine uykusu geceye döner dedim ama yok.... ya ben bir yerde yanlış yapıyorum ya da bu kızın tabiatında bir yarasalık var
Mamaya geçmene gerek yok gibi canım . Zaten Dr söylerdi , belki yavastan ek gıdalara başlayabilirsinbugün doktora gittik kızım 300 gr almış bu ay. geçen ay 6100 gr dı bu ay 6400.. çok üüzldüm.
ama ilginç olan doktoru iyii diyr birde diş çıkrma dönmlerii olduğu için kilo alımı azalr dedii, ama bu kadar az olablir mi ki yaa... ben bişey anlamadım bu iştenn diğer ölçüleri çok iyiymişş.. kafam karıştııı..birde emerken sürekli etrafı izliyor, bana bakıp sırıtıyorr.. galibaa artık sütüm yetmiyrr. zten öle dolu dolu sütümm de yoktuuu. mama takviyesi yapmak zorundayımm. çok üzülüyrmm mama vereceğim için ama mecburumm..
Oy parme cok tatlı bi foto bu , cok sekermiş kızlarınEki Görüntüle 877675 iste benim kizlarim
İphone 5 ten yüklüyorum benKizlar az once ki resmi eşinin telinden yükledim Samsung galaksisi var demekki ondan oluyor iPhone işletim sistemi izin vermiyor
Gecmis olsun canım , insallah ateşi cikmaz kuzununkızlar hepınıze sevgıler bugun 4 ay aşımız vardı yaptırdık yavrum aşi yapılınca cok agladı asıdan sonra halsızlık olustu sadece cok sukur henuz atesi falan cıkmadı
Canım çooook tatlılarrrr:)
Ben kullandım canım , hic gaz sorunumuz olmadı
Oy cok tatlı bu fıstık
Canım bencede gündüz uyutmamayi başarabilirsen gece uyur insallah
Mamaya geçmene gerek yok gibi canım . Zaten Dr söylerdi , belki yavastan ek gıdalara başlayabilirsin
Sütüm azaldı diye düşünme hemen , artık kilo alımları azalacak zaten
Oy parme cok tatlı bi foto bu , cok sekermiş kızların
Benimde hayalimdeki bademden kucuk cikti bu kız
İphone 5 ten yüklüyorum ben
Gecmis olsun canım , insallah ateşi cikmaz kuzunun
çok şükür uyku süresi olarak çok iyi ama şimdide uykuya dalışta problem varyavrum daha 2 aylıkken masal dinleyerek uyurdu, bu hafta gündüzleri kv ilgilendi ben ev işi falan yaparken...ayağında sallıyormuş yeni farkettim, uyumuyor başka türlü diyor. yavrum alışmış ayakta sallanmaya 3 gündür savaş veriyorum umarım düzeltirim tekrar, bu kadın delirtecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?