- Konu Sahibi beyazcekirge
-
cnm benimde 5+6 dedi 2,7 mm dedi daha ufak felen demedi hayırlısı minyon tipli bi kıım olur inş hayırlısı olur
bu kalp atışları ne zaman duyuluyor
kızlarr başım çok ağrıyorr rne yapmalıyım ilaç vermedi baş ağrısına dr um,ilaçta içmek istemıorum off.. doğal yoldan nasıl geçer bu baş ağrısı kafamı kaldıramıyorum
kızlarr başım çok ağrıyorr rne yapmalıyım ilaç vermedi baş ağrısına dr um,ilaçta içmek istemıorum off.. doğal yoldan nasıl geçer bu baş ağrısı kafamı kaldıramıyorum
merhaba kızlar ben de buradayım artık bugün öğrendim daha doğrusu kesinleşti gebeliğim 5. haftamdayım keseyi de gördük çok şükür... inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızıbişi sorucam kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıoyor?
hayırlı olsun canım..allah tamamını erdirsin..kalp atışlarını ne zaman duyacakmışsın doktor birsey dedimi..
aşağıdaki linklere tıklayarak hamilelik takvimi oluşturabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/568185-2013-agustos-annleri-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
Ben doktora gittim kızlar karından ultrasonla baktı ve kalp atisini ancak yedi haftalik oldugunda duyabiliriz dedi. Vajinal bakarsak duyarız dedi ama ben istemedim. Oysa kızıma altı haftalik hamileyken duymustum.Hastanelerin cihazları da çok önemli bu konuda ondan kaynaklanıyor olabilir. Bunun dısında kese büyümüş ,bebeğin bir ucu gözükmeye başlamış. Demir ve vitamin ilaçlarınida kullanmaya devam ediyorum. Benden haberler böyle. Sizler başladınız mı vitaminlere? Neler kullanıyorsunuz?
teşekkürler canım ilgin için... doktor 10 gün sonra gel gelişimini takip edelim dedi aklıma gelmedi hiç kalp atışını ne zaman duyarım diye sormak açıkcası aklım başımda değildi o anama haftaya başka bi doktora gitmeyi planlıyoruz randevuyu alırız bugün ona sorarım artık...
Kızlar ya, hamileliğin ilk haftalarında acayip iştahım artmıştı. Kilom 55,5'ten 58'e çıktı, hem de bikaç haftada. Brkaç gündür dkkat ediyorum , ekemği iyice kıstım. Kilomun düşme ihtimali yokmu? Hamilelik boyunca hep artacaksa çok sağlıksız bi hamileliğim olabilir. Kilo versem bi zararı olmaz dimi, ne de olsa ilk aylardayım...
merhaba kızlar ben de buradayım artık bugün öğrendim daha doğrusu kesinleşti gebeliğim 5. haftamdayım keseyi de gördük çok şükür... inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızıbişi sorucam kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıoyor?
Hayır canım hamilelikte kilo vermen doğru olmaz. Ama beslenme programında bol kalorili yiyecekler yerine besleyici degeri yüksek gıdalara yer verebilirsin. İlk uç ayda kilo almayada bilirsin . Kilo vermekse tehlikeli. Şimdilik kontrollü kilo al zayıflamayı doğumdan sonraya bırak .
uffffffff......napalım o kadar yemeyeydim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?