2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimde 5+6 dedi 2,7 mm dedi daha ufak felen demedi hayırlısı minyon tipli bi kıım olur inş hayırlısı olur

fkm o zaman sen 5+6 haftalıkken bebişini gördün yani kalp atışını da duydun öyle mi canım maaşallah bende bu hafta mı gitsem haftaya mı bilemedim

kızlarr başım çok ağrıyorr rne yapmalıyım ilaç vermedi baş ağrısına dr um,ilaçta içmek istemıorum off.. doğal yoldan nasıl geçer bu baş ağrısı kafamı kaldıramıyorum

merhaba hamişlerrr....
sanırım en çok bu topik kullanılıyor.2012 agustosta doğum yapacaklar için...
bende carsamba gunu gittim kesemizi gördük çok şükür..2 hafta sonra tekrar gel dedi..
okuduğuma göre cogu hamilelerde aynı sıkıntılar mevcut gögüste hassasiyet,kasıklarda agrı ozellikle sağ kasıgımda kramp gibi sancılarım var ve ne yazıkki gaz problemi..
süt içince daha da şişiyor karnım...pantolonlarım sıkmaya başladı...kendimi çok şiş hisssediyorum..
işyerinde sandalyede gun boyu oturunca daha da rahatsız oluyorum ben..korkuyorumda pantolon giyince zarar gelir diye...
bu arada listeye beni de eklermisiniz... sat 1 kasım tahmini doğum 9 agustos sehir sinop..

kızlarr başım çok ağrıyorr rne yapmalıyım ilaç vermedi baş ağrısına dr um,ilaçta içmek istemıorum off.. doğal yoldan nasıl geçer bu baş ağrısı kafamı kaldıramıyorum

Canım elma ye ve bol su iç , ve erken yat .agri kesici olarak ta parol veriyor doktor mecbur kalırsan tabi.

bende geçen hafta sırf başım ağrıdığı için gittim bana minoset verdi günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi hiçbiri zararı yokmuş tabi ben zorda kalırsam sadece 1 tane içiyorum

merhaba kızlar ben de buradayım artık bugün öğrendim daha doğrusu kesinleşti gebeliğim 5. haftamdayım keseyi de gördük çok şükür... inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı bişi sorucam kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıoyor?

Ben doktora gittim kızlar karından ultrasonla baktı ve kalp atisini ancak yedi haftalik oldugunda duyabiliriz dedi. Vajinal bakarsak duyarız dedi ama ben istemedim. Oysa kızıma altı haftalik hamileyken duymustum.Hastanelerin cihazları da çok önemli bu konuda ondan kaynaklanıyor olabilir. Bunun dısında kese büyümüş ,bebeğin bir ucu gözükmeye başlamış. Demir ve vitamin ilaçlarınida kullanmaya devam ediyorum. Benden haberler böyle. Sizler başladınız mı vitaminlere? Neler kullanıyorsunuz?

hayırlı olsun canım..allah tamamını erdirsin..kalp atışlarını ne zaman duyacakmışsın doktor birsey dedimi..

aşağıdaki linklere tıklayarak hamilelik takvimi oluşturabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/568185-2013-agustos-annleri-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

Son düzenleme:
başardım hamilelik takvimini bu arada liste için bilgilerimi vereyim canlar... yaşım 28 ıspartada yaşıyorum sat 12 kasım

teşekkürler canım ilgin için... doktor 10 gün sonra gel gelişimini takip edelim dedi aklıma gelmedi hiç kalp atışını ne zaman duyarım diye sormak açıkcası aklım başımda değildi o an ama haftaya başka bi doktora gitmeyi planlıyoruz randevuyu alırız bugün ona sorarım artık...

sağlıcakla gelsin haftalar o zaman...bende folicplusla gyno ferro sanol kullanıyorum..
Allah bize ve yavrularımıza sağlık versin...

evet yaaa gercekten aklımız başımızda olmuyor..keseyi görünce eşimle birbirimize bakıp gülmüştü..ne kadar mutlu uzel seyler bunlar...tabi herkesin ilgisi sizin uzerinizde olması da ayrı bir guzel oluyor...

Kızlar ya, hamileliğin ilk haftalarında acayip iştahım artmıştı. Kilom 55,5'ten 58'e çıktı, hem de bikaç haftada. Brkaç gündür dkkat ediyorum , ekemği iyice kıstım. Kilomun düşme ihtimali yokmu? Hamilelik boyunca hep artacaksa çok sağlıksız bi hamileliğim olabilir. Kilo versem bi zararı olmaz dimi, ne de olsa ilk aylardayım...

Hayır canım hamilelikte kilo vermen doğru olmaz. Ama beslenme programında bol kalorili yiyecekler yerine besleyici degeri yüksek gıdalara yer verebilirsin. İlk uç ayda kilo almayada bilirsin . Kilo vermekse tehlikeli. Şimdilik kontrollü kilo al zayıflamayı doğumdan sonraya bırak .

Hosgeldin ,inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yapacağız , birçoğumuz Temmuz annesi olacak hatta belki bende ,bizi süprizlere dolu aylar bekliyor.

uffffffff......napalım o kadar yemeyeydim ben de

uffffffff......napalım o kadar yemeyeydim ben de

sormaaa yaa ben de doktora bi gittim 64 kiloyum anamammm çoktandır tartılmıyodum 60 falandım iştahım acaip acılmıştı son zamanlarda
yaa şimdiden pantolonların ilk düğmelerini açıyorum işyerinde birgün ayağa kalkıcam küt diye düşecek rezil olacam diye korkuyorummm
evde kızımdan kalma pantolonlar vardı onları çıkarmanın zamanı geldi galiba yoksa patlıycam daha ilk aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…