2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınnn .. nasılsınız dünyanın en tatlı hemişleriiii ... aynı heycanı aynı tedirginlikleri aynı mutlulukları beraber yaşıyoruz ve birbirimizi en iyi yine biz anlarız diye düşünüyorum...

yazdıklarınızı okudum her yazılana tek tek alıntıyla bir defa da nasıl cevap yazılıyor bilmiyorum...iş yerinde olduğum için uzun uzun yazamıyorum... ama hepiniz için namazlarımdan sonra da yazdıklarınızı okurken de dua ediyorum... hepinizi çook seviyorum...

iştah sıkıntısı çeken arkadaşlarım; bu aşamada ve önümüzdeki aylarda bu normal bebek için sorun olmuyor... 4. 5. aydan sonra daha önemli yediklerimiz...

lekelenme yaşayan arkadaşlarımız kesinlikle ihmal etmesinler....doktorlarıyla görüşsünler....

ben coraspin, progestan ve freblex fol kullanıyorum....

günaydınnn bebişin doğacak inş. sonra emecek meişleri ve inecek ozaman

Sekercm benim lekekenme önce pembekahverengi ilk gebeliğimde aşırı kanama oldu düşer dedi düşmedi sürekli cronene jel kullandım dr git bide kesinlikle yorma kendini benoğlumda korkudan yattım bunda yatamıcam 2 gün önce gelmişti şimdi yok

günaydınn geç oldu ma mide bulantım var göğüslerim şiş karnıma arada kramp giriyo onun dışında uykum var ama dinlemeye çalışmıyorum kendimi kasıklarımdada batmalar var özellikle sağ kasıkta

merhaba....ben de dondurulmuş embriyo hamilesiyim:) allah kısmet ederse ağustosun 8 i gibi bebeğimi kucağıma alacağım...aranıza yeni katıldım...adet sancısına benzer sancı ve kasıklarda ağrı çok oluyor bende...haftaya çarşamba kalp atışını görmeye gittiğimde soracağım doktora...ben bir de estrofem kullanıyorum hala..plasenta oluşana kadar günde 3 tane kullanıcam..progestan kapsülü de fitil olarak uyguluyorum...işe gidip geliyorum..masa başı gerçi,rahatım...ufaktan yürüyüşler yapayım diyorum...ilk üç ay egzersiz yapılır mı sizce?zaten biraz kiloluyumçok şişmekten korkuyorum...bir de parfüm,krem..vs kullanmaya devam ediyorum,iş ortamı malum....önereceğiniz markalar var mı?hepinize bol şans...benim sat 31 ekim...listeye eklerseniz sevinirim..

kızlar kanamam bugunde oldu.kahverengi sıvı şeklınde deıl çamurumsu bıraz.belimde ağrıyor.bir sorun varmıdır acaba (inşallah yoktur)yarın doktora gıdıcem tekrar.sizce nedir durum

slm guzel anne adaylari ben 2012 agustos annelerindenim gecen sene bu vakitler yeni ogrenmistim hamileligimi ve 6 haftalikken kanamalarim basladi cok stresli bir donemdi oyle bi hal vardiki ben artik bebegim beni birakip gider diye dusunuyodum dogmaz bu bebek diye hergun ruyalarima geliyodu ve surekli yatiyodum kalktigim zaman kanamam artiyodu ilaclrima devam ettim ve yattim sonuccccccccc dunyalar tatlisi bir oglum oldu sukur rabbime nasibi varmiski o kdar sikinti strese dogdu kuzuma kavustum simdi size diyecegim oki sakin endise etmeyin yatin ilaclarinizi kullanin ve nasibi varsa zaten sizi birakmaz minnaklariniz kafaniza fazla takmayin dogdugu anda gercekten tum sikintilari unutacaksiniz buna siz bile sasiracaksiniz yavrulariniz ve siz Allaha emanet olun

Günaydın güzel anneler:) şimdi doktordan geldim çok şükür bu kez kalp atışlarını duyduk:)))) bebeğim de ben de çok sağlıklıymışız:)) ama hesabımda 2 günlük bir yanlışlık varmış. doktoruma göre 31 temmuzda doğum yapmam gerekli ama ben yine de bu başlıkta devam etmek istiyorum müsadenizle:)) (daha önce mol gebeliğinden şüphelenmişlerdi ama çok şükür şimdi iyiymişiz)

NKT_EFE mesaj sayım az olduğundan özal mesajına cevap veremedim kusura bakma lütfen. çok sevindim senin adına da:) bak bütün üzüntülerimiz geçti çok şükür Allah herkesi çok daha iyi etsin inşallah:)

göğüs ağrısı için göğüs uçlarınıza çok az badem yağı sürmenizi tavsiye ederim. şişkinliğe bişey yapmıyor ama ağrı konusunda bende çok işe yaradı. bir de kuzenlerim hamileliklerinin 10. haftasından itibaren göbek ve baldırlarına hakiki kakao yağı sürerlerdi çatlamayı önlemek için ve hiçbirinde çatlak olmadı. bu da şimdiden aklınızda bulunursa faydası olabilir. ayrıca 12. haftadan sonra da ultrasona girerken çikolata yemeniz (bebek çok hareket ettiğinden) cinsiyeti görmeyi kolaylaştırıyormuş.

sizler de böyle bildiğiniz şeyleri paylaşır mısınız lütfen, birbirimize faydamız olabilir.

evet canım ama muadılını progynex kullanıyorum.yarın kontrole gıdıcem doktora devam ederse.rabbim korusun yavrumu

Kötü düşünmememye çalış canım aylarca kanama yaşayıp ta sağlıklı bebişler doğuran arkdaşlarımız var.Ama yine de kanama devm etse de etmese de kontrole git derim canım.En azından için rahat olur.Allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar Rabbimin izniyle bende ağustosta anne olucam inşallah henüz keseyi göremedik haftaya görücez inşallah ama benim çok enteresan bi hikayem var hamilelikle ilgili geç döllenme oldu bu yüzden tahmini bir takvim yaptım herhalde kesemizi görünce netleşir ona göre takvimi düzenlerim şöyle oldu normalde sikluslarım 27 28 gün sürer ve son adet tarihim 2 kasım bu tarihe göre 6 7 haftalık olması gerekirken adetim 5 gün geçtiğinde kana gitmiştim negatif çıkmıştı hatta muayeneye gittiğim doktor bana adet söktürücü verdi ve ben arkadaşların da destekleriyle kullanmadım o ilaçları adetim 10 gün geçince tekrar yaptrdım çünkü artık ilaçları içmem gerekiyordu veeeeeeeeee sonuç düşük bi değerle pozitif değerim 31 çıkmıştı ama çok şükür ki arttı en son çarşamba test yaptırdım 399,27 çıktı sizce kaçıncı haftamdayım ben

Gerçekten enterasanmış:)) Allah korumuş o ilaçları almamışsın canım. Test değerine göre 4-5 hafta arası birşey olduğunu düşünüyorum ben.geç döllenme dedikleri böyle oluyor sanırım:) Hayırlısı olsun inşallah..

çok sağol yorumun için haftaya perşembeye randevu aldım inşallah kesemiz görünür dimi o tarihte. şuanki takvimime göre 4+6 ama keseyi görelim inşallah o zaman bi değişiklik olursa düzenlerim benide aranıza kabul edermisiniz ?????????

bide ben hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren çok hastayım hapşırık öksürük . . . kızlar henüz bi doktor bulamadım kendime ama gittiğim doktorda hiçbir tavsiyede bulunmadı çevremde yakın geçmişte hamile olanlardan yardım almaya çalışıyorum size doktorların tavsiyesi olduysa paylaşırmısınız özellikle besin konusunda mesela asla mayonez yemememiz gerekiyomuş çok zararlıymış bol su en az yarım kilo süt yada yoğurt özellik ceviz yemeliymişiz bunun gibi yani

bende alısverıs yapıodum dun ay gıyıorum gıyıorum sısko gıbı duruorum hıc bısey olmuo ne hamıle oldugum bellı ne olmadıgım . bende gıttım hamıle gıyım satan magazaya grdım 1.5 aydan baslıolarmıs zaten vrmeye bnde aldım ordan hıc olmazsa bıseye benzedım yahu ne oldugum bellı oldu bendede agrı sancı yok sadece belım agrıo azcık ve asırı bulantı kokulara hassasıyet ıstah kesılmesı var benıde mahveden bunlar 20sınde dr a gıtcem onada karar vermedım hangı dr a gidiyim die oof oof cok dertlıyım coook

çok soru soruyorum galiba :26:

ilk öğrendiğim zamanlar adet olacakmışım gibi hissediyodum o belirtiler bende geçmeye başladı sizlerde ne aman geçti ya da geçtimi zaten bu ay yeterince çok kan vardim kan değerim düşmeyeceğini bilsem yine gidip test yaptırcem değerim nasıl diye bebeğimi merak ediyorum ama o da şuanda kanla besleniyo sabrediyorum Rabbim korusun inşallah çok öksürdüğüm için tedirgin oluyorum

bol bol kıvı , avakado ve her sabah yumurta yiyin kızlar valla dıslerınız dokulur cok proteın almamız lazımmıs . ben kıvı cok yıorum , sabah 1.5 2 haslanmıs yumurta yıorum , sutten nefret edeıorum ne yazıkkı ıcmem mumkun deıl o yuzden nesquik almayı duusnuorum buyuk bır bardak sute 1 cay kasıgı koysam tadını degırtırse gene yeter heralde

Canım bildiğim kadarıyla bhcg 1500 olduğunda vajinal ultrasonda kese görünebiliyormuş. Perşembe günü görrürsün bende o zamanlarda gördüm. Kalp atımınıda görsem duysam rahatlıyacağım:/

Bu arada aramızdasın zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…