- Konu Sahibi beyazcekirge
-
günaydın güzel annelernasılsınız, nasıl gidiyor. benim bulantı yok şükür tek sıkıntı gögüslerde şişkinlik ve karnım çok şiş. tecrübeli anneler ne zaman geçecek bu sıkıntılar. gögüs patladı patlayacak sanki
günaydınn geç oldu ma mide bulantım var göğüslerim şiş karnıma arada kramp giriyo onun dışında uykum var ama dinlemeye çalışmıyorum kendimi kasıklarımdada batmalar var özellikle sağ kasıkta
kızlar kanamam bugunde oldu.kahverengi sıvı şeklınde deıl çamurumsu bıraz.belimde ağrıyor.bir sorun varmıdır acaba (inşallah yoktur)yarın doktora gıdıcem tekrar.sizce nedir durum
evet canım ama muadılını progynex kullanıyorum.yarın kontrole gıdıcem doktora devam ederse.rabbim korusun yavrumu
benimde sat 5 kasım bebğin doğum tarihi 12 ağustos 2. hamileliğim herkese kolay gelsin
merhaba kızlar Rabbimin izniyle bende ağustosta anne olucam inşallah henüz keseyi göremedik haftaya görücez inşallah ama benim çok enteresan bi hikayem var hamilelikle ilgili geç döllenme oldu bu yüzden tahmini bir takvim yaptım herhalde kesemizi görünce netleşir ona göre takvimi düzenlerim şöyle oldu normalde sikluslarım 27 28 gün sürer ve son adet tarihim 2 kasım bu tarihe göre 6 7 haftalık olması gerekirken adetim 5 gün geçtiğinde kana gitmiştim negatif çıkmıştı hatta muayeneye gittiğim doktor bana adet söktürücü verdi ve ben arkadaşların da destekleriyle kullanmadım o ilaçları adetim 10 gün geçince tekrar yaptrdım çünkü artık ilaçları içmem gerekiyordu veeeeeeeeee sonuç düşük bi değerle pozitif değerim 31 çıkmıştı ama çok şükür ki arttı en son çarşamba test yaptırdım 399,27 çıktı sizce kaçıncı haftamdayım ben
Gerçekten enterasanmış:)) Allah korumuş o ilaçları almamışsın canım. Test değerine göre 4-5 hafta arası birşey olduğunu düşünüyorum ben.geç döllenme dedikleri böyle oluyor sanırım:) Hayırlısı olsun inşallah..
nasılsınız koca göbüşler
bende alısverıs yapıodum dun ay gıyıorum gıyıorum sısko gıbı duruorum hıc bısey olmuo ne hamıle oldugum bellı ne olmadıgım . bende gıttım hamıle gıyım satan magazaya grdım 1.5 aydan baslıolarmıs zaten vrmeye bnde aldım ordan hıc olmazsa bıseye benzedım yahu ne oldugum bellı oldu:))) valla benimki gerçekten kocaman oldu ama sanırım gazdan:))
Bende hala bulantı falan yok sadece kasıklarda hafif ağrı, göğüslerde sızlama var. İştahta hiçbir değişiklik yok . Hiç bir belirti yok yani normaldir herhalde dimi:/
çok sağol yorumun için haftaya perşembeye randevu aldım inşallah kesemiz görünür dimi o tarihte. şuanki takvimime göre 4+6 ama keseyi görelim inşallah o zaman bi değişiklik olursa düzenlerim benide aranıza kabul edermisiniz ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?