2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel annelerrrr

bende 3 gün önce öğrendim müjdeli haberi hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.

bilgilerim yaşım 25
sat:12kasım

mrb kızlar. ben zaten burdaydım ama liste için bilgilerimi yazmayı unutmuşum =)
sat 6 kasım
yaş 27
ankara
nasipse ilk bebişim olacak =)

iyi akşamlar kızlar ....yeni anneciklerimiz hoşgelmiş.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

kızlar 50 anne adayımız oldu şimdilik

mrb kızlar..bende dr a gittm 4 haftalık bebişimm..kesesini gördük..haftaya gidicem kalp atışı için inş. duyarıs...aklıma takıldı size vitamin demir vb.gibi şeyler werdilermii ben sadece folicasit içiyorumm

merhaba ben doktora gitmedim henüz ama folik asit içiyorum aslında bende başka vitamin falan gerekir mi diye merak ediyordum

merhaba canımmöncelikle hoşgeldin aramıza.benımde sat 2 kasım.doktorum 5,5 haftalık oldugumu soyledı.muhtemelen geç döllenme olmuş canım.değerinin artması guzel bişey.hayırlı haberlerle gelirsin umarım.
gittim doktora canım çok iyiydi mercimeğim olmuş pirinç tanesi yerım onu ben :) çok teşekkürler canım.
Çok teşekkürler canım allah uzun ömür versin yavruna
göğüslerim benımde 10 gundur şiş nerdeyse canım.sen nasıl oldun şimdi iyimisin?
maşallah canım artık hiç olmaz.bütün hamileler rahat geçirsin inşallah bu dönemi
ben mayonezi duymamıştım canım.kendi yoğurdumu kendım yapıyorum artık dr oyle soyledı sütte hazır almıyorum.haftada 1 yada 2 kez balık,meyve,yumurta önerdi dr.tabi benim canım bugun kumpir istedi dayanamadım yedım

kuzummm ben bugun duydum kalp atışını şimdide birsonraki randevuyu ıple cekıyorumAllah sanada o günü göstersin inşallah(herkese)

ya kızlarr birtek gece kuşu benim sanırım bu saate kadar oturanhiçkimse olmuyor sohbet edecek kimse bulamıyorumbiliyorum diyceksiniz yat uyuki bebeğinde uyusun buyusun eee yatıcam ama mutluluğumu dıle getıreyım size.misafırlerım gelıcek ugrayamıycam yarın oyuzden şimdi yazayım dedım.bugun kanama için doktora gıtmıştım bebeğimin kalp atmını duydumm gordumm cok mutlu oldıummmRabbim herkese nasıp etsın bu mutluluğu(amin)kanama için ilacımı değiştirdi 100mgdı 200 mg yaptı.neyse ben yatmadan bişey sorayım sıze geldiğimde okurum cvplarınızı.kaç kilo ile hamile kaldınız?kilo alımınız nasıl?ben diyet yapmıştım 9 kilo verdım hamıle kaldım.67 kiloydum 68im şimdi.dur demem lazım kendıme

öpüyorum sizleri kızlar kendinize ii bakın.çalışanlara allah kolaylık versın çalışmayanlarada bol bol dınlenme versin

Merhabalar arkadaslar.
Bir tane dunyama gunes gibi 3 yildir yilmadan hergun dogan Alyadua adinda bir kiz annesiyim. Kizimin varligi bana yeter de artar derken..2gun once, yani 12 Aralik sabah 12'de ablamin gogus kanseri oldugunu haberini aldikdan sonra dunyamin birden yikildigini sandim, aglamakdan helak olan gozlerim dur dercesine ama yuregim..dinlemedi hic bir Allahin bana emanet diye verdigi su vucudumun ve maneviyatimin hicbir parcasini....
Isyan etmedim hasa, ama oyle yandimki..hayat durdu sandim.. Ben Almanya'da yasiyorum, ailem ise asik oldugum sehir de Istanbul'umdalar.... ... Yinede hamd olsun verene, elbet vardir sinavi..kefareti insaAllah..

Gecen ay yani Kasim'in 15.de regl olmusdum. Normalde 21-25 gun araliginda gelirdi reglim.. Aralik 12 olmus ve halen gelmemisdi , goguslerimde ki asiri hassasiyet kuskuyla kaplattirdi her bi yanimi ki Alyadua' da da boyle anlamisdim hamileligimi.
Aksam 5 olmus ama halen gozyasim durmuyor, bir yandan da kendimi toparlamaya calisiyorum.. SuphanAllah icimde suphe git test al diyor,eczaneden dijital olan testlerden aldim. Bir yandan da bir kucuk ablamla telefondayim.. Testi yaparken rahatim ama aklimin ucunda yok.. Testi yaptim on saniye sonra HAMILESINIZ...... Amaaaaan Alllaaaahhhimmmmmmmmm
Ardin 1dakika gecdi gecmedi bu sefer 2-3 haftalik hamilesiniz yazisiyla kendimden geeectiiimmmmm :)
Birden gulmeye basladim ama ardindan mutlulukdan bagira bagira telefinda diger ablamla agliyor bir yerden sukurler ediyorum...
Yerlerde aglaya aglaya az once kivranan benim gozumun onunde simdi ikinci gunesin isik sacmalarini gorebiliyordum...
Hesaplamlarimla cikan sonuc 4 haftalik olarak ama bakalim doktor randevumuzda tam dogrusunu ogrenecegim canlarimla.

Allahima sukurler olsun milyonlarca kez, Rabbim kimin kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah.
Dert veren Allah, dermanini da verdi hamd olsun..

hohoo kuzum sen çok iiisn kuzum bana göree..ben zayıfladım 87 kilodan 79a düştüm öle yumurtalıkalrım gelşti..şuan 82 kiloyum...dur denilmesi tek kişi benim ama nedendir duramıyorum.
ben kendimi daha hamile gbi hissdemyorum belkide kese kalp ataşı daha görmedim diyedir.cumrtesi yani yarın daha doğrusu bu saate göre saat 12.20de kontrole gidiyorum..bakalım ne olcek ne btcekk...rabbm hayrlsını versinnn:26::26:
sanırımbende kese kalp atışı duyunca gelcem yanınıza kuzularım

mayonezde çiğ yumurta olduğu için bebeğe bakteri yayabiliyomuş ALlah korusun ya canım senin de mi geç döllenme oldu ?? anlayamadım ya doktor beni salı çağırdı kese için çok büyük ihtimalle alttan muayene etcek bende öle olsun istemiyorum ama çok da merak ediyorumçünkü hamileliğimi öğrendiğimden beri hastayım ve çok öksürüyorum öksürüncede kasıklarıma ağrı giriyo çok tedirginim bide benim minnakım ne kadarlık çok merak ediyorum onu da

hakikaten çok sevindim.allah evladına sağlık versin inş.evet sıkıntılarımız endişelerimiz geride kaldı rabbim bundan sonrasındada dert vermesin inş.ben biraz grip olmusum maalesef o kadarda korudum kendimi dikkat edin kendinize mümkünse kimseyle öpüşüp tokalaşmayın.ateşlenince bebekte ateşleniyor çünkü demem oki grip olmayın kızlar.

günaydın herkese kahvaltı yapmadan yanınıza uğrayım dedim off midem bulanıyor nasıl hazırlayacaksam şimdi bilmiyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…