- Konu Sahibi beyazcekirge
-
günaydın kızlarrr
günaydın küçük susam tanelerinin anneleri :))))))
günaydın ağustosun güzel anne adayları ve en şirin bebişleri :)
merhaba kızlar nasılsınzız? kızlar sizlere birşey soracagım ben mıkroenjeksıyonla bebek sahıbı oldum ama hapsururuken fln kaskatı kalıyorum kasıgımda bır batma oluyor agrıdan donuyorum bebeğime hapsurmakan bısey olurmu yaa?daha hiç görmedim bebegımı keesesini kalp atısını fln 29unda cagırdı doktorum ama dayanamıycam baska bı dr a gıtsemmı ustten bakınsammı bı zararı olurmu kızlar bu soru ısaretı ıle 13 gun daha geçmeeezz napiyim kızoşlar????
bana da 2 hafta sonra gel dedi bir haftadır bekliyorum bence sabret ki sonuç garanti olsun erken gidersen keseyi de kalp atışını da duymazsan daha çok merak edersin
tmm tatalım cvbın ıcın tesekkur ederım o zmn bekleyeyım haftaya degıl sonrakı cumartesıye kdr ınşallah bebeıslerıımız ıyıdırr allah koruun onlarııı...sendede hapsurdugunda kasık agrısı oluyormu pekı cnm bebegıme bısy olacak dıye koruyorum
evet hapiurduğum zaman bende de ağrı oluyor ama benim nedense karnımın sol tarafında ağrı oluyor benden çok eşim endişe ediyor bebeğe bişi olacak die tutturuyor acile gidelim diyorum her ağrıda hastaneye koşacak halimiz yok doktor ağrı olur kanaman olursa hemen gel dedi bence biraz sakin olmak endişe etmemek gerekli gerçi ilk hamileliğim ama
benimde ilk hamileliğim cnm bnm eşimde aynı ama bnde ondan panikhapsururken degıl guldugum zmndada gece agrı oldu kasılıo sanırım rahım garıp bır agrı bnm karnımda degıl bacagımla kasıgım arası annemde kendını sıkıosndur ondan dıo allhımıza sukur kanama olmasın cnm sımdıye coktn tutunmustur mercımeklerımız allahımız onları sağ sağlım kucagımıza aldırsın ınsaallah..
zorla da olsa hazırlanıyor da asıl nasıl yenecek orası önemli ben sabah hiçbişey yemeden kalktım geri
yemelisin canım biraz zorla kendini ben zorluyorum bu sefer de yedikten sonra bulanıyorum:2:
Bizde bugün doktorumuza gittik kalp atışlarımızı duyamadik ama ultrasonda pit pit atan kalbimizi gördük. Kahverengi akintim var 2 gündür progestan verdi. Vajinal kullanacakmisim. İnş bebişimebişey olmaz
kızlar bende gebeliğimi yeni öğrendim perşembe akşan değerim 40 idi bugün sabah 93 nasıl sizce
şimdik artış güzel cnmm...
kızlar benm hakkında bilgisi oln vrmı
evet cnm değerim artmadı diye öle dedi..arttı ama az arttı şuanda 2000 lerde olması lazımdı..ya dış gebelik ya da sağlık ocağı hastane farklı olo...ama bu kdrda fark edermi yaaa
kızlar morelim çokk bozukk..salı gnü sağlık ocanda test yaptrdım 540.2 çıktı ama bugün özel hastaede yaptrdım 743 çıktı.dokotr başta gözn aydın dedi.sonra benm değeirm buydu idynce pazaretsei gel bida bakalım dedi.dış gebelik olmasın dedi..ağlamaktan helak oldumm off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?