2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınzız? kızlar sizlere birşey soracagım ben mıkroenjeksıyonla bebek sahıbı oldum ama hapsururuken fln kaskatı kalıyorum kasıgımda bır batma oluyor agrıdan donuyorum bebeğime hapsurmakan bısey olurmu yaa? daha hiç görmedim bebegımı keesesini kalp atısını fln 29unda cagırdı doktorum ama dayanamıycam baska bı dr a gıtsemmı ustten bakınsammı bı zararı olurmu kızlar bu soru ısaretı ıle 13 gun daha geçmeeezz napiyim kızoşlar????

bana da 2 hafta sonra gel dedi bir haftadır bekliyorum bence sabret ki sonuç garanti olsun erken gidersen keseyi de kalp atışını da duymazsan daha çok merak edersin

bana da 2 hafta sonra gel dedi bir haftadır bekliyorum bence sabret ki sonuç garanti olsun erken gidersen keseyi de kalp atışını da duymazsan daha çok merak edersin

tmm tatalım cvbın ıcın tesekkur ederım o zmn bekleyeyım haftaya degıl sonrakı cumartesıye kdr ınşallah bebeıslerıımız ıyıdırr allah koruun onlarııı...sendede hapsurdugunda kasık agrısı oluyormu pekı cnm bebegıme bısy olacak dıye koruyorum

evet hapiurduğum zaman bende de ağrı oluyor ama benim nedense karnımın sol tarafında ağrı oluyor benden çok eşim endişe ediyor bebeğe bişi olacak die tutturuyor acile gidelim diyorum her ağrıda hastaneye koşacak halimiz yok doktor ağrı olur kanaman olursa hemen gel dedi bence biraz sakin olmak endişe etmemek gerekli gerçi ilk hamileliğim ama

benimde ilk hamileliğim cnm bnm eşimde aynı ama bnde ondan panik hapsururken degıl guldugum zmndada gece agrı oldu kasılıo sanırım rahım garıp bır agrı bnm karnımda degıl bacagımla kasıgım arası annemde kendını sıkıosndur ondan dıo allhımıza sukur kanama olmasın cnm sımdıye coktn tutunmustur mercımeklerımız allahımız onları sağ sağlım kucagımıza aldırsın ınsaallah..

amin inş sağsalim sağlıklı kucağımıza alırız
benimde 1 hafta önce bacağımda ağrı oldu acil gitmiştim aynen senin dediğin gibiydi ama doktor hamilelikle alakası yok demişti ilerleyen dönemde 3 ayı geçince ancak ağrı olabilirmiş bacakta kasıkta oluşan ağrıdan da zarar gelmezmiş

yemelisin canım biraz zorla kendini ben zorluyorum bu sefer de yedikten sonra bulanıyorum:2:

yemek için çok uğraşıyorum canım ya ama yok anca biraz tuzlu kraker yiyebiliyorum akşam da yemek yiyemiyorum fazla hayatta en sevdiğim şey çay onu bile içemiyorum meyve yiyordum 2 gündür ondan da tiksinmeye başladım Allah kimseyi benim gibi yapmasın

Son düzenleme:
merhaba güzel anne adayları... canlar benim keseyi dün gördük karından baktı doktor 4+3 de sizce kalp atışını ne zaman duyarım ki? bi de ben manyak gibi yiyorum hiç bulantı falan yok o ne zaman başlar ki? ne çok sordum di mi...

Bizde bugün doktorumuza gittik kalp atışlarımızı duyamadik ama ultrasonda pit pit atan kalbimizi gördük. Kahverengi akintim var 2 gündür progestan verdi. Vajinal kullanacakmisim. İnş bebişimebişey olmaz

Bizde bugün doktorumuza gittik kalp atışlarımızı duyamadik ama ultrasonda pit pit atan kalbimizi gördük. Kahverengi akintim var 2 gündür progestan verdi. Vajinal kullanacakmisim. İnş bebişimebişey olmaz

amin inş hiçbişi olmaz Allah kucağına sağlıklı almayı nasip eder

kızlar morelim çokk bozukk..salı gnü sağlık ocanda test yaptrdım 540.2 çıktı ama bugün özel hastaede yaptrdım 743 çıktı.dokotr başta gözn aydın dedi.sonra benm değeirm buydu idynce pazaretsei gel bida bakalım dedi.dış gebelik olmasın dedi..ağlamaktan helak oldumm off offf

kızlar bende gebeliğimi yeni öğrendim perşembe akşan değerim 40 idi bugün sabah 93 nasıl sizce

evet cnm değerim artmadı diye öle dedi..arttı ama az arttı şuanda 2000 lerde olması lazımdı..ya dış gebelik ya da sağlık ocağı hastane farklı olo...ama bu kdrda fark edermi yaaa

evet cnm değerim artmadı diye öle dedi..arttı ama az arttı şuanda 2000 lerde olması lazımdı..ya dış gebelik ya da sağlık ocağı hastane farklı olo...ama bu kdrda fark edermi yaaa

kızlar bu değerleri benim ve arkadaşlarımın doktorları neden hiç takip etmiyor ? Sadece ultrasonla bebeğe bakıp bana gösterdiler. Bu değerleri neden sık sık öçltürüyorsunuz, belki de boşyere canınızı sıkıyorsunuz, pek çok doktor bebeiş yerindemi ona bakıyor,ikinci olarak da kalp atışına.

cnm aynı yerde testi tekrarlaman çok önemli ağlayıp kendinide bebeğide strese sokma bu daha kötü bol bol dua et hayırlısıyla bebişin seninle olsun

hepinize iyi akşamlar anneler ve minik fasulyeleri......
bende sat 22 kasım olduğu için bekliyorum..korunduk şimdiye kadar bu ay korunmasız deneme yaptım bekliyorum
eğer tutarsa ağustos 29 olacak ..
en belirgin belirtim sağ kasığımda batma var ama çok şiddetli ve göğüslerim çok hassaslaştı..temuzda 13 haftalık bebeğimi karnımda öldü inşlah bu sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…