- Konu Sahibi beyazcekirge
-
bol bol kıvı , avakado ve her sabah yumurta yiyin kızlar valla dıslerınız dokulur cok proteın almamız lazımmıs . ben kıvı cok yıorum , sabah 1.5 2 haslanmıs yumurta yıorum , sutten nefret edeıorum ne yazıkkı ıcmem mumkun deıl o yuzden nesquik almayı duusnuorum buyuk bır bardak sute 1 cay kasıgı koysam tadını degırtırse gene yeter heralde
bende alısverıs yapıodum dun ay gıyıorum gıyıorum sısko gıbı duruorum hıc bısey olmuo ne hamıle oldugum bellı ne olmadıgım . bende gıttım hamıle gıyım satan magazaya grdım 1.5 aydan baslıolarmıs zaten vrmeye bnde aldım ordan hıc olmazsa bıseye benzedım yahu ne oldugum bellı oldubendede agrı sancı yok sadece belım agrıo azcık ve asırı bulantı kokulara hassasıyet ıstah kesılmesı var benıde mahveden bunlar 20sınde dr a gıtcem onada karar vermedım hangı dr a gidiyim die oof oof cok dertlıyım coook
Canım bildiğim kadarıyla bhcg 1500 olduğunda vajinal ultrasonda kese görünebiliyormuş. Perşembe günü görrürsün bende o zamanlarda gördüm. Kalp atımınıda görsem duysam rahatlıyacağım:/
Bu arada aramızdasın zaten:))
normalde ankarada yasıorum ama aılemın yanına gelmıstım antalyaya yarın donuorum tekrar ankaraya cnm :) bu arada kıvıde bol mıktarda c, a, b1, b2, fosfor, kalsıyum, demır ,magnezyum, postasyum var:))) evet ya insan ne olduğu belli olsun istiyor bir an önce. Benim göbiş dediğimgibi baya şiş gazdan. Biri sorarsa kaç aylık diye nasıl 6 haftalık diyecem diye düşünüyorum yuh diyecekler bu neee:))))
Bu arada hangi şehirdeydin canım?
tskkrler kizlar cvplar icn
evet folik asit uc ay onceden alinmali
ama bn hamile oldgmu bgun ogrendmmm
test yaptm evdeeee
haftasonu dr a gidermmm
ankarada olan var mi aranizdaaaa
bir debnm onuc aylik bir cimcimem varrrrrr
kivi hiç duymamıştım hangi madde varmış ki içinde yiyorum bende dün başladım hergün bitane yiyodum daha fazla yiyebilirim o zaman
Kiviçok zengin ve doğal folik asit kaynağıymış canım. Ayrıca bebeğin akciğer ve kalp gelişiminde önemli faydası varmış.e ve c vitamini yönünden de zengin.
Ayrıca Ebru Şallı hamileliğinde sadece kivi ile beslenerek gebeliği boyunca sadece 6 kilo almış:)) bebişi de sağlıklı
güzel haberlerini bekliyoruz cnm inş duyarsın mercimeğinin kalp atışlarınıMrb hanımlar, sohbetler guzellesmis. 2010 eylul annesiyim bende ve o zamanlar bu forumu okumaktan buyuk keyif alıyordum. Buradada o guzel paylasimin devam edecegini umuyorum.Bu gün randevu aldım doktorumdan ,kontrole gideceğim kan ve idrar tahlili sonuclarımı göstereceğim idrarimda biraz enfeksiyon cikmis , bu arada kalp atışlarını duyarim inslh.
güzel haberlerini bekliyoruz cnm inş duyarsın mercimeğinin kalp atışlarını
bol bol kıvı , avakado ve her sabah yumurta yiyin kızlar valla dıslerınız dokulur cok proteın almamız lazımmıs . ben kıvı cok yıorum , sabah 1.5 2 haslanmıs yumurta yıorum , sutten nefret edeıorum ne yazıkkı ıcmem mumkun deıl o yuzden nesquik almayı duusnuorum buyuk bır bardak sute 1 cay kasıgı koysam tadını degırtırse gene yeter heralde
kızoşlar maşallah dıelım mercimeğimekan değerim 1,700.6 olmuş çok şükürrrr kaç hafta oluyor yanı canlarr??
ben hurmada yiyorum hergün 3 4 tane kadar iyi dediler içinde potasyum davarmış valla iyi bi doktor bulana kadar böle karambole gidiyorum Rabbim korusun inşallah bizleri ve bebişlerimizi
hurma da oksitosin hormonu oldugu icin rahim kasilmasinda etkili olan bir hormondur kendisi o yuzden dusuk yapma ihtimali olabilir ilk aylarda yemenizi tavsiye etmem maydanoz nane kekikte sakincali gidalar listesinde kanamasi olan arkadaslar nardandda uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?