2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kivi hiç duymamıştım hangi madde varmış ki içinde yiyorum bende dün başladım hergün bitane yiyodum daha fazla yiyebilirim o zaman

:))) evet ya insan ne olduğu belli olsun istiyor bir an önce. Benim göbiş dediğimgibi baya şiş gazdan. Biri sorarsa kaç aylık diye nasıl 6 haftalık diyecem diye düşünüyorum yuh diyecekler bu neee:))))
Bu arada hangi şehirdeydin canım?

çok sağol... bende keseyi görsem rahatlıcam diyorum ama sonra düşünüyorum kalp atışınıda duysam rahatlıcam inşallah benim karında gözükür perşembe peki kalp atışı ne zaman duyuluyormuş ????

normalde ankarada yasıorum ama aılemın yanına gelmıstım antalyaya yarın donuorum tekrar ankaraya cnm :) bu arada kıvıde bol mıktarda c, a, b1, b2, fosfor, kalsıyum, demır ,magnezyum, postasyum var

ben hurmada yiyorum hergün 3 4 tane kadar iyi dediler içinde potasyum davarmış valla iyi bi doktor bulana kadar böle karambole gidiyorum Rabbim korusun inşallah bizleri ve bebişlerimizi

tskkrler kizlar cvplar icn
evet folik asit uc ay onceden alinmali
ama bn hamile oldgmu bgun ogrendmmm
test yaptm evdeeee
haftasonu dr a gidermmm
ankarada olan var mi aranizdaaaa

bir debnm onuc aylik bir cimcimem varrrrrr

hayırlı olsun cnm. bende ankaradayım hangi hastaneye gideceksin?

kivi hiç duymamıştım hangi madde varmış ki içinde yiyorum bende dün başladım hergün bitane yiyodum daha fazla yiyebilirim o zaman

Kiviçok zengin ve doğal folik asit kaynağıymış canım. Ayrıca bebeğin akciğer ve kalp gelişiminde önemli faydası varmış.e ve c vitamini yönünden de zengin.
Ayrıca Ebru Şallı hamileliğinde sadece kivi ile beslenerek gebeliği boyunca sadece 6 kilo almış:)) bebişi de sağlıklı

Hatta bir ara ona KİVİCAN diyorlardı:))

kızlar kanama bendede olmuştu 7. haftamda ve 11. haftamda ama çok şükür oğulum benimle ilaçlarınızı düzenli alın ve yatıp dinlenin çok faydası var. kafayada çok takmayın ben her wc ye giderken kanamam olacak diye 9 ayı kendime zehir etmştim. bunda çok rahatım şükür. rabbim kolaylığını veriyor herşeyin. bunda hiç dinlenemiyorum çünkü bitip tükenmeyen enerjisi olan bi oğlum var. ama ona ragmen az yoruluyorum rabbim yardımını esirgemiyor hamdolsun. bol bol dua edin hamişliğinde tadını çıkarın.bu arada göbüşler gazdan fazla çıkıyo ama 12 haftadan sonra gaz, bebiş göbüşüne dönüşecek :)

Mrb hanımlar, sohbetler guzellesmis. 2010 eylul annesiyim bende ve o zamanlar bu forumu okumaktan buyuk keyif alıyordum. Buradada o guzel paylasimin devam edecegini umuyorum.Bu gün randevu aldım doktorumdan ,kontrole gideceğim kan ve idrar tahlili sonuclarımı göstereceğim idrarimda biraz enfeksiyon cikmis , bu arada kalp atışlarını duyarim inslh.

güzel haberlerini bekliyoruz cnm inş duyarsın mercimeğinin kalp atışlarını

kızoşlar maşallah dıelım mercimeğime kan değerim 1,700.6 olmuş çok şükürrrr kaç hafta oluyor yanı canlarr??

ben de et yiyebiliyorum, sabahları yumurta yiyorum, ama süt bazen ağır geliyor. balık aldırttım buzluğa yığdım, o da önemliymiş. ha bide ceviz ve kayısı her gün yemeye çalışıyorum

kızoşlar maşallah dıelım mercimeğime kan değerim 1,700.6 olmuş çok şükürrrr kaç hafta oluyor yanı canlarr??

maşallahh kuzunaa çook güzel canım ya.. değerlere göre değil de adete göre hesaplanıyor diye biliyorum canım

3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

ben hurmada yiyorum hergün 3 4 tane kadar iyi dediler içinde potasyum davarmış valla iyi bi doktor bulana kadar böle karambole gidiyorum Rabbim korusun inşallah bizleri ve bebişlerimizi

hurma da oksitosin hormonu oldugu icin rahim kasilmasinda etkili olan bir hormondur kendisi o yuzden dusuk yapma ihtimali olabilir ilk aylarda yemenizi tavsiye etmem maydanoz nane kekikte sakincali gidalar listesinde kanamasi olan arkadaslar nardandda uzak durun

ve bol su icin 3 litreden asagi dusmesin hem rahmn acilmasinda kolaylik sagliyo hem vucudun tazelenmesinde hem dusuk riskini azaltiyo ve tabi catlaklar icin en muhim ilac yine su aman ha sakin ihmal etmeyin tuzu kisitlayin ilerki donemlerinizde ciddi problem yasamak istemiyosaniz bulantilar icinde henuz erken bu ayin sonunda cogunuzda baslar kolay gelsin hepiniseeeeeeeee

bende şifa olsun diye yiyordum iyiki danışmışım yemiim bende ilk yalarda sonra yerim inşallah birşey olmaz yediklerimden ötürü

kızlarr merhaba

Mevlam hepinize sağlıklı hamişlikler nasip etsin.
Mevlam nasip ederse bende 2013 ağustos annesi olacağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…