2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar dün hiç giremedim bugün bi uğrayayım dedim. Sabahtan beri ara ara açıp okuyorum ancak yetişebildim ama ne alıntı kaldı ne bişey :)) Hepinizi kocaman öpiyim bari napayım

Selamlar

Bugün canım hiç bi şey yapmak istemiyor. Ve akşama misafirim var. Göğüs sağmaktan bıktım. Pompa ve biberon yıkamaktan bıktım. Göğüs ucu yaralarımın geçmesine hiç umudum kalmadı. Med sen bunca zamandır nasıl dayandın? Ve hala dayanıyorsun. Allahım güç ver

ben yardım etmeyi düşünüyorum hatta edicem.. kocam hala işsiz ama Allah büyük.. biz başkasına Allah bize.. belki aranızda yardım etmek isteyen olur.. gerçek haberdir.

Kizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..

inşallah bişi çıkmaz benimki de bugün az çiş yaptı ya doktor neyden şüphelendi ne dedi benimkinin de emmesi tam düzelmedi doğrusu hala bazen isteksiz oluyor

İdrari ben istedim diye istedi aslinda biseyden de suphelenmedi ki. Kilosu ii olunca hicbiseyi yok senin cocugunun dedi. Tek soyledigi kendini rahatlst oldu, ams bnm kocayla ne mimkun...

İdrari ben istedim diye istedi aslinda biseyden de suphelenmedi ki. Kilosu ii olunca hicbiseyi yok senin cocugunun dedi. Tek soyledigi kendini rahatlst oldu, ams bnm kocayla ne mimkun...

e benim hiç sıkıntım stresim yok benimki neden emmeye isteksiz benimkinin kilosu da pek yok sanırım yani bana göre pek kilo alamıyor sanki

Ben de süt sağma işi rutine bindi artık :) külfet olarak gelmiyor. Ve kızım emmese bile ki 6 aylık olucaz nerdeyse kızımı sadece anne sütü ile beslemenin haklı gururunu yaşıyorum. Arabada orda burda hep sağdım ve çok huzurluyum artık ek gıda vs de başladığı için eskisi kadarçok süte de ihtiyacı olmayacak rahatladım biraz :)

maşallah arkadaşım sana kocaman alkışşşşşş çok fedakar bir annesin sağarak mamaya başvurmadan bebeğini sabırla beslediğin için takdiri hakediyosun keşke her anne senin kadar sabırlı olsa

ya arkadaşlar birkaç anneden bebeğime bişey olmasın ben hasta olayım diye cümleler duydum bence bu doğru değil dua yerine geçer siz hasta olursanız bebeğinize kim bakıcak peki bebeğinizin dilinden sizden başka kim anlar onun ağalamalrına sizden başka kim sabreder hastalığınızı bile yaşayamazsınız yatamazsınız allahın lutfu geniş ikinizde hasta olmayın öyle dua edin bol bol dua edin kimse hasta olmasın

emelcim, başınız sağolsun. yazamadım bi türlü. böylesi bir durum için ancak Allah düşmanıma bile yaşatmasın denir. çok ağır bir imtihan. allah ailesine sabır versin.

fidaneren, dehşetle okudum. daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım. çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın..

heracım, 3 aylıkken 6.000 demişsin de; benim minnoş çok hızlı kilo alıyor yaa. kafamdaki soru işareti daha da büyüdü :S ne yapsam ki?

Evet sevgili arkadaslar Dr kontrolumuzu ve asilarimizi olduk . Ateşi henüz yok ana huysuz cok canı yanıyor gibi ağlıyor

Dr gelişiminden cok memnun kaldı çağlanin hatta cok iyi bakmışsin dedi ( sanki benim burda delirip sacmalamami duymuş gibi )

3 cm uzamış 500 Gr almış anne sütüne devam sınırda ama sorun yok dedi . 6650 Gr 63 cm olmusuz :)

My honey Ek gıdaya gelecek ay kasikla tattıracak sekilde başlayacakmışız asıl 6. Ayda dedi 4. Ayda başlanmasını dogru bulmuyorum dedi

Demir ilacına başladık şurup verdi ac karna içinecekmiş normalde 6. Ay ancak çağla inciyi biraz soluk bulduğu icin hemen başlayalım beklemeyelim dedi

Gece uykusu ile ilgili iyi geceler çayını sordun verilebilir ana anne sutu dısında birşey vermeni etik olarak cok dogru bulmuyorum dedi benim dr Azeri bir şarkıcı ve ninni ismi verdi Rus sanatçıdan . Kendi oğlu cok sorunlu imiş bununla çözmüşler sorunu eger rusça dinlemesinde sorun görmüyorsanız bunu deneyin kime önersem sonuc verdi dedi

Gözleri ile ilgili biraz göz kası tembelliği olabilir sol gozde ancak 6. Ayda gitmenizi öneririm doktora simdi gitsenizde birşey yapamaz hem belki gecer dedi

Genel olarak cok mutlu ayrıldım inciyi cok saglikli buldu tepkilerini cok beğendi :)

EK olarak biraz sıkıntılı meme kabul ettigi ve daha cok beklebekle icin meme reddetmeyi sordum

Cok normal 4 ile 8 aylar arasında bebisler yalanci mene reddi yapar feyk atar kanmayın ısrarla verin dedi

Selamlar 2013 un guzel anbeleri zor gun arkdaslarim...
Kizlar umarim hepiniz yavrularinizls mutlu yuvanizdasinizdir...
Zorlu hamileligimin ardindan bebisimle ailemle gecirfigim 2 ayin ardindan ise dondum bi alisms telasi ve cabasi ile gunler gunkeri kovaladi.geride kalan bunca gun ve halaaaa devam eden kanamam nedeni ile bi turlu yazamadim.zaman zaman okudum ancak...
Simdi ise benimle ayni seyleri yasayan sizleee sormak istiyorum.benim gibi kanamssi 100 gunu gecip hala suren var mi.esinde dostunda duyan var mi
Farkli dr lara gidiyorum.ortak fikirleri emzirdigim icin bazi hormonkarim daha baskin ve rahim duvari duzgun sekilde yapilanamiyor ve surekli kanama oluyor...
Saskinim.artik bana bu konu uzerine dusunme diyo dr.
Bende durumlar boyle..mevlutumuzu ise donneyi aktarayim derken bunlari aktardik kismet.bunada cok sukur diyorum . Rabbim daha iyiye goturur ins...

Son düzenleme:
Bu arada bizim afacan da meme istemiyor olagan bi surec oldugunu duyduguma sevindim

açıkçasıı ilk gün çok üzgündümm aybikecmm şimdii geçtii. hatta şükrediyrmm farkettiğimm için..

Cok cok gecmis olsun. Kremleri vajinadan iceri surmemek lazim diye o yuzden uyariyorlar sanirim. Allah kimseyi evladiyla sinamasin ya ne zor

işte ben onu bilmyrdum canımmm. kimse uyarmadı benii doktumdaa uyarmadıı..

teşkr edermm canm sağoll..

dualarım bebişin için canım gecmıs olsun
teşkkr edermm..

Nazlibebis seni gordugume de cok sevindim, I nsallah her sey yolundadir. ..cocuk dr u olarak kime gidiyosunuz canim.aile hst erhan beye devam ediyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…