- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.081
Canım tarıf ettıgın durum aclık degıl gaz.. Izdırap cekıyor bacak hareketı ve sıcak tutma ile geçiyor .. Biz de yasadık
Ya gaz cikardiktan sonra da ayni seyi yapiyo ama.. Sab, nurse harveys veriyorum takviye.
naptın götürdün mü doktora
Ewt yarin idrar da vericez, bisi cikmaz insallah
inşallah bişi çıkmaz benimki de bugün az çiş yaptı ya doktor neyden şüphelendi ne dedi benimkinin de emmesi tam düzelmedi doğrusu hala bazen isteksiz oluyor
İdrari ben istedim diye istedi aslinda biseyden de suphelenmedi ki. Kilosu ii olunca hicbiseyi yok senin cocugunun dedi. Tek soyledigi kendini rahatlst oldu, ams bnm kocayla ne mimkun...
Selamlar
Bugün canım hiç bi şey yapmak istemiyor. Ve akşama misafirim var. Göğüs sağmaktan bıktım. Pompa ve biberon yıkamaktan bıktım. Göğüs ucu yaralarımın geçmesine hiç umudum kalmadı. Med sen bunca zamandır nasıl dayandın? Ve hala dayanıyorsun. Allahım güç ver
Ben de süt sağma işi rutine bindi artık :) külfet olarak gelmiyor. Ve kızım emmese bile ki 6 aylık olucaz nerdeyse kızımı sadece anne sütü ile beslemenin haklı gururunu yaşıyorum. Arabada orda burda hep sağdım ve çok huzurluyum artık ek gıda vs de başladığı için eskisi kadarçok süte de ihtiyacı olmayacak rahatladım biraz :)
canım çok geçmiş olsun...sakın kendini suçlama bunun sonu yok. aynı hatayı bende yaptım, yani paşama iyi bakamadım diye kendi kendimi yiyip bitirdim. sonuç ; moralim bozuk olunca oğlumda huysuzlaştı üzüldü
şimdi takmıyorum kafama, farkedemedim böyle böyle öğrenicem diyorum, Allah büyük dert vermesin hiçbirine
Cok cok gecmis olsun. Kremleri vajinadan iceri surmemek lazim diye o yuzden uyariyorlar sanirim. Allah kimseyi evladiyla sinamasin ya ne zor
teşkr edermm canm sağoll..canım 3. ayımızda 6.00 dük.. bu ay henüz tartılmadık.. 9 unda randevumuz.
canım bende hep senin gibi dua ediyorum.. Allah ım ona değil bana hastalık ağrı sancı ver diye.. çok geçmiş olsun. umarım tekrarlamaz.
teşkkr edermm..dualarım bebişin için canım gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?