- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.121
Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledimyarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynıuyanmak istemiyorum sabahları.
Çok uzun yazdım çok dolmuşum...
Cnm cekiyo her sekilde sutu...en az 60 cikiyo ikisindende..kalani sagdigimda 60 birinden 60 birinden cikiyo..ama doluyken sagdigimda 240 flan cikiyo toplam..sabahlari cok dolu oluyo pompa her seklde cekiyo cnm sorun olmuyo..eger cekmezsem fzlasini agriyo goguslerim..bazen hic emmek istemiyo o zamn tum sagip veriyrm
Kedicikimm beni daha dogrusu hepimizi anlatiyosun..bakimszlik diz boyu.aynaya bkmak istemiyrm aylardr ayni surat ayni sac ayni giyim...kendimi kaybettim sanki ariyorm bulamiyrm..4 duvar bekliyrm...bagira bagira aglamk istiyrm an geliyo balkona cikip nefes almk istiyrm ona bile firsat bulamiyrm cogu zaman..cvremzde bebisler disnda gordgmz kisi eslerimiz.bi tali soz bekliyrz oyle iyi gelicekki...bseyler sanki monotona biniyo adamlara bi hal oldu sanki bebeklerle birlikte 40 yillik evlilere donduk ..yada bze oyle geliyo...hep diyoruz ya surec bu da geecicek ..gecicek cnm ama sunu bil yalniz degilsinn bu seni rahatlatsn
Evin tum yuku bende sadece utu yapmiyorum.. Okdr yorgunluga stres oluyorim bi de bnm adamin bitmek bilmeyen elestirileri eklenince.... Kiza meme veriyorm agliyo kucagima aliyorum adam bana hic zorlamiyosun cocugu egitmen lazim aglarsa aglasin diyo. Var mi boyle bisi:)
Kızlar bugün biz de. 3 ay 1 haftalık olduk
Kızım hala çok gazlı ve her bezi nerdeyse kakalı
Sadece geçen hafta 2 gün boyunca tüm bezlerinde sadece çiş vardı o iki sabah ıkına ıkına kaka yapıp sırtına kadar kaka çıkardı
Ve tüm gün çok rahattı çünkü sabah ne var ne yok çıkarmıştı
Ama ondan sonra eski haline döndü şimdi her bezinde azar azar kaka oluyo öyle topluca be çokça yspMıyo
Siz de durumlar nasıl böyle olması normal mi artık günde 1-2 kez topluca yapması gerekmez mi
seni çok iyi anlıyorum canımbizimkinin de lafı çocuk dediğin ağlar
bak sana bu akşamdan örnek vereyim...paşam 18.30-19.00 gibi uyur her akşam. saat 19.20 olmuş geldi odaya "hala bi çocuğu uyutamadın " sanki makina bu, düğmesi var basınca sleep moduna geçiyor ...uyumuyor dediği çocuk 19.30 da uyudu. bide huysuz bir çocuğum olsaymış yanmışım ben
Kizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..
Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledimyarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynıuyanmak istemiyorum sabahları.
Parmecim doktorunuz beğenmiş çok sevindim islerin yolunda olmasına. Umarim ateşsiz bi gece olur
Oh maşallah ben de sütüm var saniyodum
canım sıkkın biraz...evde olmaktan sıkıldım bebeğimle olmak güzel ama, ne bileyim işte evin işi hiç btmiyo yaptığım görünmüyo.bi de artık eşimle eskisi gbi değiliz ne biliyim onu eskisi gbi sevmiyorum vs vs vs kafamda bi sürü soru.
Canım eşinden bu denli soğumana annen sebep olmuş maalesef. Keşke biraz içine atsaymış sana bu tarz konuşmasaymış. Kusura bakma canım ama büyüklerin biraz yapıcı olması lazım. Şuan hepimiz eve tıkılıp kaldığımız için zor günler geçiriyoruz bi de tabi sonbahar/kış hava kapalı malum insanın ruhu daralıyor. Ev işlerine gelince kız hiç bitiren olmuş mu acaba ev işini yapmaya kalksan 7/24 bitmez. Sen gelip bizim evi bi görsen eminim kendi evine yatıp kalkıp dua edersin :))) Boşver gitsin hem artık dağınık eve alışmalıyız bebekler büyüyecek, etrafı dağıtacak oyuncaklarla filan :))üzülürüm tabi. onda da azalmıştır bişeyler bilmiyorum.biz doğum zamanı hep gerginlik yaşadık.annem vardı kv vardı. onlar devamlı çekişme yaşadılar ben idare etmeye çalıştım ortamı.kv hep huzursuzluk çıkarmaya çalıştı devamlı anneme taktı.bende hep anneme sen sus annem bırak o yapsın dedim.eşim görsün anlasın dye...sonuç: eşim hiçbişeyi anlamadı.annemde telle ne zaman konuşsak sen beni savunamadın yem ettn beni de susturdun ezdirdn dyo anlıcan sorunlar bunlar işte cok güvendğim eşim anlamadı bni.
slm arkadaşalr. geçen haftada kızımın bezini az ıslatmasından falan bahsetmiştimm hatırlarsanızz.
kızımın vajinaesını kontrol ettim ve o da ne kapalı.
halbuki sürekli kontrol ederdim.
her ay doktorumuz da baklıyorduu..
ama ne olmuşşsa kapanmışş. acaba ondan mı çok çiş yapamıyordu bilemiyrmm..(o hengamedee doktora sormayı unutmuşumm.)
neysee dün gtiik doktorumuz baktıı ve evet kapalı dedi. sonradan olabiliyor dedi..
çocuk cerrahına gönderdi biizi.. gittik doktor baktı ve pişik kremi kullanmaktam olur dedi. en çokda bepanten bepanthol. ama diğerlerinde olabilir dedi. ve ilginçtir ki kiminde de olmaz dedii. her bebk farklıdır dedi..
cımbız gibi bir aleti kremleyerek açtıı.. kızım ağladıı ama korktuğum kadar da çok ağlamadıı. ben daha kötüü oldum çünkü bende tutmuştumm önce gözlerimi kapattım ama sonra nasıl oluyr diyee bakmak istedimm. yanlış bişey olursaa yada sonradan keşke baksaydım dememek için baktımm. bayılcktımm nerdeyseee.. ancaa kendime gelebildimm..
kıızm çok iyi şimdii.
sadece o esnada ağladıı.
çiş yaparken falan bile ağlamıyr. keyfide yerindee ama ben çokk üzgünmm,, o kadar kontrol etmeme rağmenn nasıl olduu bilmiyrmm..
mikrop kapmasın diye bir krem verdi günde 1 kere sürüyrmm.
çarşamba günü kontrole gidecez.
ve sirekli kontrol etmemi söledii tekrarlaayabilir dedii.
ALLAHIMM ona gelen her şeyii bana versinn. bebeğimn canı yanmasın bir dahaa..
sizde sürekli kontrol edinn. bebişlerimize bişey olmasınn..
dua edin kızımaaaa ne olurr..
Oy maşallah emmiyoken 800 bi de emse 1800 filan alıcak sanırımKizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..
Evet sevgili arkadaslar Dr kontrolumuzu ve asilarimizi olduk . Ateşi henüz yok ana huysuz cok canı yanıyor gibi ağlıyor
Dr gelişiminden cok memnun kaldı çağlanin hatta cok iyi bakmışsin dedi ( sanki benim burda delirip sacmalamami duymuş gibi )
3 cm uzamış 500 Gr almış anne sütüne devam sınırda ama sorun yok dedi . 6650 Gr 63 cm olmusuz :)
My honey Ek gıdaya gelecek ay kasikla tattıracak sekilde başlayacakmışız asıl 6. Ayda dedi 4. Ayda başlanmasını dogru bulmuyorum dedi
Demir ilacına başladık şurup verdi ac karna içinecekmiş normalde 6. Ay ancak çağla inciyi biraz soluk bulduğu icin hemen başlayalım beklemeyelim dedi
Gece uykusu ile ilgili iyi geceler çayını sordun verilebilir ana anne sutu dısında birşey vermeni etik olarak cok dogru bulmuyorum dedi benim dr Azeri bir şarkıcı ve ninni ismi verdi Rus sanatçıdan . Kendi oğlu cok sorunlu imiş bununla çözmüşler sorunu eger rusça dinlemesinde sorun görmüyorsanız bunu deneyin kime önersem sonuc verdi dedi
Gözleri ile ilgili biraz göz kası tembelliği olabilir sol gozde ancak 6. Ayda gitmenizi öneririm doktora simdi gitsenizde birşey yapamaz hem belki gecer dedi
Genel olarak cok mutlu ayrıldım inciyi cok saglikli buldu tepkilerini cok beğendi :)
Canım merak etmişsin bizi duruş iyi ateşlenmedi çok şükür iyiyiz
Canım çok sevindim herşey yolundaymış ve senin ne kadar iyi bir anne olduğunu doktorda anlamışinş ateşlenmez incimde sorunsuz atlatır...benimde basin fena agriyo uyusam hemen Iyi geceler
İyi geceler kızlar, aşıları siz nerde yaptırıyorsunuz? sağlık ocağı mı özel hastane mi? aşıları devlet aynı dağıtıyormuş biz aşıları s.ocağında ama aylık kontrolümüzü ayrıyeten çocuk doktorunda oluyoruz. Birde ayrı ayrı değilde hem kontrolü hemde aşıyı aynı zamanda yaptırsakmı diyorum .. k.validem gittiğin hastanede yaptır diyor oralarda mikrop kapar çocuk diyor ehhh sağlık ocaklarındaki steril ortamıda düşününce
Canım eşinden bu denli soğumana annen sebep olmuş maalesef. Keşke biraz içine atsaymış sana bu tarz konuşmasaymış. Kusura bakma canım ama büyüklerin biraz yapıcı olması lazım. Şuan hepimiz eve tıkılıp kaldığımız için zor günler geçiriyoruz bi de tabi sonbahar/kış hava kapalı malum insanın ruhu daralıyor. Ev işlerine gelince kız hiç bitiren olmuş mu acaba ev işini yapmaya kalksan 7/24 bitmez. Sen gelip bizim evi bi görsen eminim kendi evine yatıp kalkıp dua edersin :))) Boşver gitsin hem artık dağınık eve alışmalıyız bebekler büyüyecek, etrafı dağıtacak oyuncaklarla filan :))
Canım geçmi,ş olsun çok üzüldüm ama takdir de ettim kendin farketmişsin. Umarım bir daha yaşanmaz :))
Oy maşallah emmiyoken 800 bi de emse 1800 filan alıcak sanırımBenim İdoş bu ay anca 200-250gram almış. Poposu hiç durmuyo ki neyse ki boyumuz iyi
Ay maşallah benim tontonuma :)) Tombalak kız olmuş annesi, bu gece aşıyı da atlattınız mı ohh değmesinler keyfinize :)) Bakalım biz napıcaz pazartesi günü ateş bizi çağırıyor sanırım
Cucum geçmiş olsun canım uyuyunca bişeyciğin kalmaz. İyi uykular :))
Kedicikim böyle hissetmen çok normal. Bi de siz çalışıyodunuz eve kapanmak daha zor olsa gerek sizin için. Bebişlerimiz büyüsün banyomuz da herbişeyimiz de düzene girer merak etme. Şimdi varsın her şey koşuşturmacadan ibaret olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar, gülsünler biz biraz da yarım kalıverelim bazı konularda şimdilik. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım :))
Kızlar bugün 3 idiotu da izlemiş bulunuyorum ve gerçekten ne eğlenceli bir filmdi o öyle. Veee çıkarılan sonuç da çok mühim gerçekten çocuklarımıza meslek konusunda asla baskı yapmamalıyız, neyle mutlu olacaksa o işi yapsın. İsterse seçeceği meslek fakir bir hayat sunsun ama önemli olan sevdiği şeyi yapması. Her insan sevdiği meslekte başarılı olur bence de. Çocukların hayatlarını kitaplara kalıplara koymak da büyük hata ve ezber hiç iyi bişey değil. Bana bu filmi öneren arkadaşlara teşekkürler :))
Canim ben de cocuk dr ozele goturuyorum ama asilari saglik ocaginda vurduruyorum. Sirkulasyonu cok oldgndan en taze asilar saglik ocaklarinda olur demisti dr um. Hijyen evt cok onemli ama zaten piste degil ki.. benim de tum asilarim saglik ocaginda olmus masallahim var,icini ferah tut. Cross check
Aynen ben de sağlık ocağında yaptırıyorum.Canim ben de cocuk dr ozele goturuyorum ama asilari saglik ocaginda vurduruyorum. Sirkulasyonu cok oldgndan en taze asilar saglik ocaklarinda olur demisti dr um. Hijyen evt cok onemli ama zaten piste degil ki.. benim de tum asilarim saglik ocaginda olmus masallahim var,icini ferah tut. Cross check
her çocuk özeldir i de izlersen eminim ağlayarak izleyeceksin:2:
bi de çocuğun hayal kurduğu bi kısım var çizgi film gibi büyük oğlum bayılmıştı ona bi ara her gün o kısmı izliyodu :)
yani aşılardan yana bi korkum yok zaten ama burdaki sağlık ocağının tartısı falan berbattı kanlar falan etraftaeve döndüğümüzde kıyafetlerini yıkıyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?