2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kedicikimm beni daha dogrusu hepimizi anlatiyosun..bakimszlik diz boyu.aynaya bkmak istemiyrm aylardr ayni surat ayni sac ayni giyim...kendimi kaybettim sanki ariyorm bulamiyrm..4 duvar bekliyrm...bagira bagira aglamk istiyrm an geliyo balkona cikip nefes almk istiyrm ona bile firsat bulamiyrm cogu zaman..cvremzde bebisler disnda gordgmz kisi eslerimiz.bi tali soz bekliyrz oyle iyi gelicekki...bseyler sanki monotona biniyo adamlara bi hal oldu sanki bebeklerle birlikte 40 yillik evlilere donduk ..yada bze oyle geliyo...hep diyoruz ya surec bu da geecicek ..gecicek cnm ama sunu bil yalniz degilsinn bu seni rahatlatsn

Parmecim doktorunuz beğenmiş çok sevindim islerin yolunda olmasına. Umarim ateşsiz bi gece olur

Oh maşallah ben de sütüm var saniyodum

Teşekkür ederim canım... Rahatladım inanki biraz.
İçimden hep çığlık atıyorum bu aralar. (Benzetme değil gerçekten yapıyorum)
İnsanlar nasıl cinnet getiriyorlar anlıyorum sanirim artik.

Ne yapmalı acaba?

seni çok iyi anlıyorum canım bizimkinin de lafı çocuk dediğin ağlar

bak sana bu akşamdan örnek vereyim...paşam 18.30-19.00 gibi uyur her akşam. saat 19.20 olmuş geldi odaya "hala bi çocuğu uyutamadın " sanki makina bu, düğmesi var basınca sleep moduna geçiyor ...uyumuyor dediği çocuk 19.30 da uyudu. bide huysuz bir çocuğum olsaymış yanmışım ben

canim b'zdede aynen sen'n dedigin gibiydi hergun
iki haftadir kakasi pek kiymetli cikartmiyor 3-4 gunde bir yapiyor

Canım bak yarın pazar, ben senin yerinde olsam emziririm, bi posta da süt sağar birakirim. 2-3 saat (en huysuz olduğu zaman mümkünse) hadi sen bak ben bunaldim gelirim deyip dolaşırım biraz. Bak bakalim bidaha mızıldaniyo mu :)

İlahi beklecim 20 gündür emmeyen bebek 800 gram mı almış:)) Üstelik 3 gün önceden tartıldığı halde. Demek bebeğine 5 dakika, 3 dakika emse de yetmiş.

Kizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..

Kedicik aramızda kalsın gecen gece delirdim resmen sibir krizi geçirdim esine dedim yarın öğlen gidiyorsun bu evden

Yaptıgı seyde uyanık davranmasını icin zorla uyuttugum inci uyandı

Ev üstüme üstüme geliyordu ki senin döneceğin hayatını devam ettirip kafanı dagitacagin bir isin var

Arada yine olacak böyle o kesin en azından sizle paylaştım falan rahatladım sanırım arada kendimize izin vermeliyiz bir fırsat yaratıp bir Komsu bir günlüğüne bakıcı falan yoksa geçirilen onca zaman kalitesiz olcak bebisimizle me onlara ne bize iyi gelecek

Ev konusu beni de delirdiyor alışmak zorundayız bu yeni duruma

Canım eşinden bu denli soğumana annen sebep olmuş maalesef. Keşke biraz içine atsaymış sana bu tarz konuşmasaymış. Kusura bakma canım ama büyüklerin biraz yapıcı olması lazım. Şuan hepimiz eve tıkılıp kaldığımız için zor günler geçiriyoruz bi de tabi sonbahar/kış hava kapalı malum insanın ruhu daralıyor. Ev işlerine gelince kız hiç bitiren olmuş mu acaba ev işini yapmaya kalksan 7/24 bitmez. Sen gelip bizim evi bi görsen eminim kendi evine yatıp kalkıp dua edersin :))) Boşver gitsin hem artık dağınık eve alışmalıyız bebekler büyüyecek, etrafı dağıtacak oyuncaklarla filan :))

Canım geçmi,ş olsun çok üzüldüm ama takdir de ettim kendin farketmişsin. Umarım bir daha yaşanmaz :))

Kizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..
Oy maşallah emmiyoken 800 bi de emse 1800 filan alıcak sanırım Benim İdoş bu ay anca 200-250gram almış. Poposu hiç durmuyo ki neyse ki boyumuz iyi

Ay maşallah benim tontonuma :)) Tombalak kız olmuş annesi, bu gece aşıyı da atlattınız mı ohh değmesinler keyfinize :)) Bakalım biz napıcaz pazartesi günü ateş bizi çağırıyor sanırım

Cucum geçmiş olsun canım uyuyunca bişeyciğin kalmaz. İyi uykular :))

Kedicikim böyle hissetmen çok normal. Bi de siz çalışıyodunuz eve kapanmak daha zor olsa gerek sizin için. Bebişlerimiz büyüsün banyomuz da herbişeyimiz de düzene girer merak etme. Şimdi varsın her şey koşuşturmacadan ibaret olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar, gülsünler biz biraz da yarım kalıverelim bazı konularda şimdilik. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım :))

İyi geceler kızlar, aşıları siz nerde yaptırıyorsunuz? sağlık ocağı mı özel hastane mi? aşıları devlet aynı dağıtıyormuş biz aşıları s.ocağında ama aylık kontrolümüzü ayrıyeten çocuk doktorunda oluyoruz. Birde ayrı ayrı değilde hem kontrolü hemde aşıyı aynı zamanda yaptırsakmı diyorum .. k.validem gittiğin hastanede yaptır diyor oralarda mikrop kapar çocuk diyor ehhh sağlık ocaklarındaki steril ortamıda düşününce

Kızlar bugün 3 idiotu da izlemiş bulunuyorum ve gerçekten ne eğlenceli bir filmdi o öyle. Veee çıkarılan sonuç da çok mühim gerçekten çocuklarımıza meslek konusunda asla baskı yapmamalıyız, neyle mutlu olacaksa o işi yapsın. İsterse seçeceği meslek fakir bir hayat sunsun ama önemli olan sevdiği şeyi yapması. Her insan sevdiği meslekte başarılı olur bence de. Çocukların hayatlarını kitaplara kalıplara koymak da büyük hata ve ezber hiç iyi bişey değil. Bana bu filmi öneren arkadaşlara teşekkürler :))

Bizde geçen perşembe İlker'i aylık kontrolüne götürdük 105 günlüktü yani 3.5 aylık boyu. 64 cm kilosu. 8.900 çıktı maalesef biraz fazla doktorunu değiştirdik çok güzel ilgilendi reflekslerine falan baktı çok süper dedi ellerinden tuttu kalkamaz sandı heralde bizimki hemen fırladı vay bee bu cüsseye göre baya iyi dedi dr. :) napsın oğlum sabırsızlanıyor ayaklanmak için :)

vee televizyonn :)) sordum,sakın sakınn görsel hiçbirşey yok dedii .. radyo ninni aile ortamları kalabalık (bazen) bunlar IN pc Tv out

Canim ben de cocuk dr ozele goturuyorum ama asilari saglik ocaginda vurduruyorum. Sirkulasyonu cok oldgndan en taze asilar saglik ocaklarinda olur demisti dr um. Hijyen evt cok onemli ama zaten piste degil ki.. benim de tum asilarim saglik ocaginda olmus masallahim var,icini ferah tut. Cross check

Iyi ki bu topik var, kendimi yalniz hissetmiyorum.. seviyorum sizi :))

her çocuk özeldir i de izlersen eminim ağlayarak izleyeceksin:2:
bi de çocuğun hayal kurduğu bi kısım var çizgi film gibi büyük oğlum bayılmıştı ona bi ara her gün o kısmı izliyodu :)

yani aşılardan yana bi korkum yok zaten ama burdaki sağlık ocağının tartısı falan berbattı kanlar falan etrafta eve döndüğümüzde kıyafetlerini yıkıyorum bende :)

Aynen ben de sağlık ocağında yaptırıyorum.
her çocuk özeldir i de izlersen eminim ağlayarak izleyeceksin:2:
bi de çocuğun hayal kurduğu bi kısım var çizgi film gibi büyük oğlum bayılmıştı ona bi ara her gün o kısmı izliyodu :)

Canım o da aklımda bilgisayarımdaki yapışkan notlara yazdım masa üstünde duruyor,yarın ona bakmaya çalışıcam :) Bakabilirsem görüşlerimi yazarım ve eminim ki o da güzeldir :))

yani aşılardan yana bi korkum yok zaten ama burdaki sağlık ocağının tartısı falan berbattı kanlar falan etrafta eve döndüğümüzde kıyafetlerini yıkıyorum bende :)

Olcumlerine ve soylediklerine dogrudan guvenmiyorum. Saglik ocagina gittigim gun cocuk dr una goturuyorum. Olcumleri kendimce kiyasliyorum. Bir sey onerdiyse de doktordan teyit almadan yapmiyorum. Icini ferah tut ne kdr pimpirikli olursan o kdr sorun olur. Allaha emanet herseyimiz cocuklarimiz gibi.

Şimdilik ateşimiz yok sagol canim guzel sozlerin icin evet bencede biraz tostik bosuna tostikler kraliçesi demiyorum ona ben :)

Kızımın panpasi da aşısını olsun bakalım yarın sorunsuz atlatsinlar insallah gecen sefer ki gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…