2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşalr. geçen haftada kızımın bezini az ıslatmasından falan bahsetmiştimm hatırlarsanızz.
kızımın vajinaesını kontrol ettim ve o da ne kapalı.
halbuki sürekli kontrol ederdim.
her ay doktorumuz da baklıyorduu..
ama ne olmuşşsa kapanmışş. acaba ondan mı çok çiş yapamıyordu bilemiyrmm..(o hengamedee doktora sormayı unutmuşumm.)

neysee dün gtiik doktorumuz baktıı ve evet kapalı dedi. sonradan olabiliyor dedi..
çocuk cerrahına gönderdi biizi.. gittik doktor baktı ve pişik kremi kullanmaktam olur dedi. en çokda bepanten bepanthol. ama diğerlerinde olabilir dedi. ve ilginçtir ki kiminde de olmaz dedii. her bebk farklıdır dedi..
cımbız gibi bir aleti kremleyerek açtıı.. kızım ağladıı ama korktuğum kadar da çok ağlamadıı. ben daha kötüü oldum çünkü bende tutmuştumm önce gözlerimi kapattım ama sonra nasıl oluyr diyee bakmak istedimm. yanlış bişey olursaa yada sonradan keşke baksaydım dememek için baktımm. bayılcktımm nerdeyseee.. ancaa kendime gelebildimm..

kıızm çok iyi şimdii.
sadece o esnada ağladıı.
çiş yaparken falan bile ağlamıyr. keyfide yerindee ama ben çokk üzgünmm,, o kadar kontrol etmeme rağmenn nasıl olduu bilmiyrmm..
mikrop kapmasın diye bir krem verdi günde 1 kere sürüyrmm.
çarşamba günü kontrole gidecez.
ve sirekli kontrol etmemi söledii tekrarlaayabilir dedii.

ALLAHIMM ona gelen her şeyii bana versinn. bebeğimn canı yanmasın bir dahaa..

sizde sürekli kontrol edinn. bebişlerimize bişey olmasınn..
dua edin kızımaaaa ne olurr..

heracım, kızın kaç kg. sorabilir miyim? benim oğlum da 3 saatte bir 120 cc içiyor günde 5 kere. o da yeni yeni. gece anne sütü. fakat kilosuna dr. da, ebe de çok diyor. ben fazla mama verdiğimi düşünmüyorum. sütüm de az zaten. ben acaba bi sorunu mu var diyorum. hani kilosu yemesine göre çok gibi. kilo aldıran başka bir sebep mi var acaba diye. önceki aylarda aylık 1 kiloyu aşıyordu aldığı kilo. 3. ayında 800 gr. aldı. biz 4. ayda 7.900 kg.'dık. size kiloyla ilgili bişey diyor mu doktorunuz kilo alımınız nasıl? cvplarsan sevinirim cnm. çünkü bu soru işaretinden kurtulamıyorum. çocuk kilo almasın diye dua eder duruma geldim.

benim bebeğimde 10 gün kadar emmedi zorla verdim emdirdim şimdi bir kaç gündür emiyo artık ama 3 gecedir sabaha kadar hiç çiş yapmadığını farkettim araştırdım idrar yolu enfeksiyonu olunca çişini yapmazmış hakketen idrar yolu enfeksiyonu mu acaba hem emmemesi hem de çişini yapmaması doktora götürmem lazım sanırım

canım çok geçmiş olsun...sakın kendini suçlama bunun sonu yok. aynı hatayı bende yaptım, yani paşama iyi bakamadım diye kendi kendimi yiyip bitirdim. sonuç ; moralim bozuk olunca oğlumda huysuzlaştı üzüldü
şimdi takmıyorum kafama, farkedemedim böyle böyle öğrenicem diyorum, Allah büyük dert vermesin hiçbirine

Cok cok gecmis olsun. Kremleri vajinadan iceri surmemek lazim diye o yuzden uyariyorlar sanirim. Allah kimseyi evladiyla sinamasin ya ne zor

Valla ben bugun goturuyorum. Sen de durma bence.

canım 3. ayımızda 6.00 dük.. bu ay henüz tartılmadık.. 9 unda randevumuz.

canım bende hep senin gibi dua ediyorum.. Allah ım ona değil bana hastalık ağrı sancı ver diye.. çok geçmiş olsun. umarım tekrarlamaz.

benim bebeğim de 3 aylık 1 kere baktılar acık dediler nasıl anlıyorsunuz yaaa 1 aylıkken bakılmıstı sonra hiç bakılmadı kapalı mı acık mı nasıl anlayacağım

dualarım bebişin için canım gecmıs olsun

çok çok gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın

Geçmiş olsun canım.Allahım dermansız dert vermesin meleklerimize..

Gecmis olsun canım , birdaha tekrarlamaz insallah
kızlar bebeğimin vajinasının kapalı mı açık mı olduğunu nasıl anlayacağım lütfen cevap verin

Canım o alt kısım yapışık oluyor, yani alt kısmı iki kenardan tutup açtığında vajinayi ve idrar yaptıgı yeri göremiyorsun, yapışık gibi oluyor , vajinasi degil aslında yapışık olan , o dıştaki etrafini cevreleyen kısımlar

Bende sut olddugunda da almiyor ki. Koluma hic yatiramiyorum kendini yay gibi gerip aglamaya basliyor oyle diyim yoksa en az sutum olan zamanlarda kizim eme eme arttirdi sutumu oyle olacagini sanmam.

Canım tarıf ettıgın durum aclık degıl gaz.. Izdırap cekıyor bacak hareketı ve sıcak tutma ile geçiyor .. Biz de yasadık

çok çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…