2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..

hiçbirşeyi stres yapma canım, bak gördün mü bebişin durumu gayet iyiymiş
eşinlede yoluna girer zamanla, hepimizin eşiyle sorunları oluyor...sonuçta nekadar iyi yontulsada hammaddesi odun bu erkek milletinin

Tuh.. Burda da yazilmisti sanki, denk gelseymisin keske aman gecmis gitmis bitmis olsun bidaha olmasin canim. Temizligini de yukaridan asagi yapican yani vajinadan popoya dogru, ona da dikkat et istersen.

hiçbirşeyi stres yapma canım, bak gördün mü bebişin durumu gayet iyiymiş
eşinlede yoluna girer zamanla, hepimizin eşiyle sorunları oluyor...sonuçta nekadar iyi yontulsada hammaddesi odun bu erkek milletinin

Evin tum yuku bende sadece utu yapmiyorum.. Okdr yorgunluga stres oluyorim bi de bnm adamin bitmek bilmeyen elestirileri eklenince.... Kiza meme veriyorm agliyo kucagima aliyorum adam bana hic zorlamiyosun cocugu egitmen lazim aglarsa aglasin diyo. Var mi boyle bisi:)

çok sevindim canım :))
zaten bundan sonra yavaş yavaş düzeni de oturmaya başlar ve daha rahat uyur uyanır
bu arada aşılar içinde geçmiş olsun, öpüyorum inci tanesini

kizlar e bebekte weewell bebek telsizi indirimde ben 170tl ye almistim cok memnunum almak isteyenler 150ye dusmus...

Parme'cim cok saol bilgilendirdigin icin. Guzel haberlere sevindim canim. Insalla hersey daha da guzel olacak

Neymis o sarkici ve ninninin ismi? Kolik durumlarina mi iyi geliyormus yoksa uyku durumuna mi?

Parme'cim cok saol bilgilendirdigin icin. Guzel haberlere sevindim canim. Insalla hersey daha da guzel olacak

Neymis o sarkici ve ninninin ismi? Kolik durumlarina mi iyi geliyormus yoksa uyku durumuna mi?

Uyku getirici etkisi varmis tatlım Müziğin ve şarkıcının sesi dolayısı ile

Kolibelnie pesni diye Youtube'ta araninca çıkan ilk video 27 dakika 29 sn Sürüyor videoyu 474 bin kusur kisi izlemiş

Hadi hayirlisi olsun. Gözümde canlandı o haliniz, çok tatlı olsa gerek...

Son düzenleme:
Duru nasil ateşlendi mı iyimisiniz ?
Canım merak etmişsin bizi duruş iyi ateşlenmedi çok şükür iyiyiz
Canım çok sevindim herşey yolundaymış ve senin ne kadar iyi bir anne olduğunu doktorda anlamış inş ateşlenmez incimde sorunsuz atlatır...benimde basin fena agriyo uyusam hemen Iyi geceler

6.200 dük. canım ama benim kızım 21 gün erken doğdu. 3.070 gr. ve ilk ay kilo alamadı.. bence sıkma canını.. doktor normal diyorsa dinle.. emeklicekler. yürücekler. boya gidicekler. emin ol sorun olmaz.. öptüm bebişini :)

Kızlar bugün biz de. 3 ay 1 haftalık olduk
Kızım hala çok gazlı ve her bezi nerdeyse kakalı
Sadece geçen hafta 2 gün boyunca tüm bezlerinde sadece çiş vardı o iki sabah ıkına ıkına kaka yapıp sırtına kadar kaka çıkardı
Ve tüm gün çok rahattı çünkü sabah ne var ne yok çıkarmıştı
Ama ondan sonra eski haline döndü şimdi her bezinde azar azar kaka oluyo öyle topluca be çokça yspMıyo
Siz de durumlar nasıl böyle olması normal mi artık günde 1-2 kez topluca yapması gerekmez mi

Oh ne guzel bakalım bu gece nöbet tutucam baya ağlıyor simdi ne olcak

Ah şımartiyorsun beni teşekkür ederim iltifatların icin hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz :)

çocuk doktoru bir annenin kendi web sitesinden bir yazı buldum arkadaşlar. bir bakın derim nacizane

Ek Gıdaya Geçişte Yapılan YanlışlarGüncel Anne

Faydalı oldu Fundacım teşekkürler...

Kıyamam çok geçmiş olsun...

Canım bazen kızın memeyi boşaltmıyor sağıp veriyorum demişsinya göğüste az süt olunca pompan çekebiliyor mu
Kalan sütü sağdığınfa kaç çıkıyor
Bir de göğüslerin hala eskisi gibi dolu dolu oluyor mu
Yoksa yumhşakken de süt sağabiliyomusun

Uyku getirici etkisi varmis tatlım Müziğin ve şarkıcının sesi dolayısı ile

Kolibelnie pesni diye Youtube'ta araninca çıkan ilk video 27 dakika 29 sn Sürüyor videoyu 474 bin kusur kisi izlemiş

ablam da pink martini nin amado mio şarkısını dinletiyordu kucağında .. yavrum teyzesinin kucağında uyurdu

Son düzenleme:

Cnm cekiyo her sekilde sutu...en az 60 cikiyo ikisindende..kalani sagdigimda 60 birinden 60 birinden cikiyo..ama doluyken sagdigimda 240 flan cikiyo toplam..sabahlari cok dolu oluyo pompa her seklde cekiyo cnm sorun olmuyo..eger cekmezsem fzlasini agriyo goguslerim..bazen hic emmek istemiyo o zamn tum sagip veriyrm

Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledim yarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynı uyanmak istemiyorum sabahları.
Çok uzun yazdım çok dolmuşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…