- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.101
e benim hiç sıkıntım stresim yok benimki neden emmeye isteksiz benimkinin kilosu da pek yok sanırım yani bana göre pek kilo alamıyor sanki
Kizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..
açıkçasıı ilk gün çok üzgündümm aybikecmm şimdii geçtii. hatta şükrediyrmm farkettiğimm için..
işte ben onu bilmyrdum canımmm.kimse uyarmadı benii doktumdaa uyarmadıı..
teşkr edermm canm sağoll..
teşkkr edermm..
hiçbirşeyi stres yapma canım, bak gördün mü bebişin durumu gayet iyiymiş
eşinlede yoluna girer zamanla, hepimizin eşiyle sorunları oluyor...sonuçta nekadar iyi yontulsada hammaddesi odun bu erkek milletinin
Evet sevgili arkadaslar Dr kontrolumuzu ve asilarimizi olduk . Ateşi henüz yok ana huysuz cok canı yanıyor gibi ağlıyor
Dr gelişiminden cok memnun kaldı çağlanin hatta cok iyi bakmışsin dedi ( sanki benim burda delirip sacmalamami duymuş gibi )
3 cm uzamış 500 Gr almış anne sütüne devam sınırda ama sorun yok dedi . 6650 Gr 63 cm olmusuz :)
My honey Ek gıdaya gelecek ay kasikla tattıracak sekilde başlayacakmışız asıl 6. Ayda dedi 4. Ayda başlanmasını dogru bulmuyorum dedi
Demir ilacına başladık şurup verdi ac karna içinecekmiş normalde 6. Ay ancak çağla inciyi biraz soluk bulduğu icin hemen başlayalım beklemeyelim dedi
Gece uykusu ile ilgili iyi geceler çayını sordun verilebilir ana anne sutu dısında birşey vermeni etik olarak cok dogru bulmuyorum dedi benim dr Azeri bir şarkıcı ve ninni ismi verdi Rus sanatçıdan . Kendi oğlu cok sorunlu imiş bununla çözmüşler sorunu eger rusça dinlemesinde sorun görmüyorsanız bunu deneyin kime önersem sonuc verdi dedi
Gözleri ile ilgili biraz göz kası tembelliği olabilir sol gozde ancak 6. Ayda gitmenizi öneririm doktora simdi gitsenizde birşey yapamaz hem belki gecer dedi
Genel olarak cok mutlu ayrıldım inciyi cok saglikli buldu tepkilerini cok beğendi :)
çok sevindim canım :))
zaten bundan sonra yavaş yavaş düzeni de oturmaya başlar ve daha rahat uyur uyanır
bu arada aşılar içinde geçmiş olsun, öpüyorum inci tanesini
Evet sevgili arkadaslar Dr kontrolumuzu ve asilarimizi olduk . Ateşi henüz yok ana huysuz cok canı yanıyor gibi ağlıyor
Dr gelişiminden cok memnun kaldı çağlanin hatta cok iyi bakmışsin dedi ( sanki benim burda delirip sacmalamami duymuş gibi )
3 cm uzamış 500 Gr almış anne sütüne devam sınırda ama sorun yok dedi . 6650 Gr 63 cm olmusuz :)
My honey Ek gıdaya gelecek ay kasikla tattıracak sekilde başlayacakmışız asıl 6. Ayda dedi 4. Ayda başlanmasını dogru bulmuyorum dedi
Demir ilacına başladık şurup verdi ac karna içinecekmiş normalde 6. Ay ancak çağla inciyi biraz soluk bulduğu icin hemen başlayalım beklemeyelim dedi
Gece uykusu ile ilgili iyi geceler çayını sordun verilebilir ana anne sutu dısında birşey vermeni etik olarak cok dogru bulmuyorum dedi benim dr Azeri bir şarkıcı ve ninni ismi verdi Rus sanatçıdan . Kendi oğlu cok sorunlu imiş bununla çözmüşler sorunu eger rusça dinlemesinde sorun görmüyorsanız bunu deneyin kime önersem sonuc verdi dedi
Gözleri ile ilgili biraz göz kası tembelliği olabilir sol gozde ancak 6. Ayda gitmenizi öneririm doktora simdi gitsenizde birşey yapamaz hem belki gecer dedi
Genel olarak cok mutlu ayrıldım inciyi cok saglikli buldu tepkilerini cok beğendi :)
Parme'cim cok saol bilgilendirdigin icin. Guzel haberlere sevindim canim. Insalla hersey daha da guzel olacak
Neymis o sarkici ve ninninin ismi? Kolik durumlarina mi iyi geliyormus yoksa uyku durumuna mi?
SagoL kedicikim :) baris kuzusu ile behlulude bekliyoruz en yakın zamanda :)
eveett biz bugün ek gıdaya ilk adımı attık kızlar.. portakal suyu verdim.. çok hoşuna gitti.. birde 4. aydan itibaren verilen hazır sütlü pirinç aldım.. bi kase onu yaptım.. kaşığa alışsın diye biberona koymadım.. önce bilemedi.. ağzına mamayı verip hemen çektiğimde hepsini püskürttü.. bende kaşığı ağzında tuttum biberondan kalma alışkanlık kaşığı eme eme yedi.. sonra alıştı.. kaşık ağzına yaklaşırken ağzını açmaya başladı.. çok komik ve eğlenceliydi.. onu da çok sevdi yavrum.. bizde anne sütü yok malesef.. o yüzden biraz fazla verdim.. bir biberon mama kadar.. 150 cc vardı kasede.. yavrum benim yaaaaa
Canım merak etmişsin bizi duruş iyi ateşlenmedi çok şükür iyiyizDuru nasil ateşlendi mı iyimisiniz ?
Canım çok sevindim herşey yolundaymış ve senin ne kadar iyi bir anne olduğunu doktorda anlamışEvet sevgili arkadaslar Dr kontrolumuzu ve asilarimizi olduk . Ateşi henüz yok ana huysuz cok canı yanıyor gibi ağlıyor
emelcim, başınız sağolsun. yazamadım bi türlü. böylesi bir durum için ancak Allah düşmanıma bile yaşatmasın denir. çok ağır bir imtihan. allah ailesine sabır versin.
fidaneren, dehşetle okudum. daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım. çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın..
heracım, 3 aylıkken 6.000 demişsin de; benim minnoş çok hızlı kilo alıyor yaa. kafamdaki soru işareti daha da büyüdü :S ne yapsam ki?
Canım merak etmişsin bizi duruş iyi ateşlenmedi çok şükür iyiyiz
Canım çok sevindim herşey yolundaymış ve senin ne kadar iyi bir anne olduğunu doktorda anlamışinş ateşlenmez incimde sorunsuz atlatır...benimde basin fena agriyo uyusam hemen Iyi geceler
çocuk doktoru bir annenin kendi web sitesinden bir yazı buldum arkadaşlar. bir bakın derim nacizane
Ek Gıdaya Geçişte Yapılan YanlışlarGüncel Anne
evet canım doğrudur bence de.. bir de yorumlarında şunu demiş ona da dikkat ettim.
ek gıdaya meyveyle başlanmasını doğru bulmuyorum. Çünkü meyve gibi tatlı şeylere alışan çocuklar daha sonra sebzeyi tatsız bulup reddebiliyor. O yüzden yoğurt ve sebze püresi başlangıç için ideal besindir. diyor.... bana mantıklı geldi şahsen.
slm arkadaşalr. geçen haftada kızımın bezini az ıslatmasından falan bahsetmiştimm hatırlarsanızz.
kızımın vajinaesını kontrol ettim ve o da ne kapalı.
halbuki sürekli kontrol ederdim.
her ay doktorumuz da baklıyorduu..
ama ne olmuşşsa kapanmışş. acaba ondan mı çok çiş yapamıyordu bilemiyrmm..(o hengamedee doktora sormayı unutmuşumm.)
neysee dün gtiik doktorumuz baktıı ve evet kapalı dedi. sonradan olabiliyor dedi..
çocuk cerrahına gönderdi biizi.. gittik doktor baktı ve pişik kremi kullanmaktam olur dedi. en çokda bepanten bepanthol. ama diğerlerinde olabilir dedi. ve ilginçtir ki kiminde de olmaz dedii. her bebk farklıdır dedi..
cımbız gibi bir aleti kremleyerek açtıı.. kızım ağladıı ama korktuğum kadar da çok ağlamadıı. ben daha kötüü oldum çünkü bende tutmuştumm önce gözlerimi kapattım ama sonra nasıl oluyr diyee bakmak istedimm. yanlış bişey olursaa yada sonradan keşke baksaydım dememek için baktımm. bayılcktımm nerdeyseee.. ancaa kendime gelebildimm..
kıızm çok iyi şimdii.
sadece o esnada ağladıı.
çiş yaparken falan bile ağlamıyr. keyfide yerindee ama ben çokk üzgünmm,, o kadar kontrol etmeme rağmenn nasıl olduu bilmiyrmm..
mikrop kapmasın diye bir krem verdi günde 1 kere sürüyrmm.
çarşamba günü kontrole gidecez.
ve sirekli kontrol etmemi söledii tekrarlaayabilir dedii.
ALLAHIMM ona gelen her şeyii bana versinn. bebeğimn canı yanmasın bir dahaa..
sizde sürekli kontrol edinn. bebişlerimize bişey olmasınn..
dua edin kızımaaaa ne olurr..
Uyku getirici etkisi varmis tatlım Müziğin ve şarkıcının sesi dolayısı ile
Kolibelnie pesni diye Youtube'ta araninca çıkan ilk video 27 dakika 29 sn Sürüyor videoyu 474 bin kusur kisi izlemiş
Canım bazen kızın memeyi boşaltmıyor sağıp veriyorum demişsinya göğüste az süt olunca pompan çekebiliyor mu
Kalan sütü sağdığınfa kaç çıkıyor
Bir de göğüslerin hala eskisi gibi dolu dolu oluyor mu
Yoksa yumhşakken de süt sağabiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?