2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arastacim 2hafta olcak sali gunu sabrettim ama buyume atagi 2hafta surer mi ya (

canım sen kalbini ferah tut.. iyi şeyler düşün iyi olsun.. top secret meselesi.. her bebek iştahlı olacak diye birşey yok.. benim halamın kızı 7 aylık 90 cc içiyor 3 -4 saatte bir.. benim kızım 4. ayına girecek 120 cc içiyor 2 saatte bir..

Angycim raziyim biberon alsa ama onu da almiyo ki. Kasik verdim dun aksam acliktan uyuyamadi 4.5saat ugrastim delirecektim uyudu emdi sonra.. Eskiden alirdi biberon ama reddediyor artik. Umarim bisey yoktur 2haftadir benim sinirlerim gerilmekten mahvoldu artik

inş geçci bi durum olur canım hepimiz için...saolasın:105:

canım kaşıkla denesen birde.. bilemiyorum ki

Vallahi ev isi nankor der annem aynen oyle. Kendime bakamiyorum eve bakamiyorum esimle ilgilenemiyorum hicbisey eskisi gibi degil haklisin ama kizima bakinca mutlu oluyorum ben bukadar degisen hayatimda tek mutluluk kaynagim onun gulumsemesi diyebilirim.

aynen bebeğim tek tesellim...eşime olan sevgm azaldı bi garip oldum cıktım tek mutluluğum bebeğim

Dun babasi oyaladi zorla mama yapt da verdim emmedigi icin sut de gelmemisti.,aldigi da 90 cc, neye yarar ki ;( kasigi da herzaman almiyor ben anlamadim bu isi.

bi akşam bizimki de öle yaptı canım ne mama yedi ne kaşıkla ne biberonla..sütüm yetmemişti ağlaya ağlaya uyumuştu sonra gece süt olunca emzirmştm memeden az gelince cok sinirleniyo bzmki durmuyo ağlarken..seninki de öle olablr mi

Niye azaldi ki bisey mi oldu? Bak o da boyle dusunse sana karsi sevgisi azalsa uzulmez misin?

üzülürüm tabi. onda da azalmıştır bişeyler bilmiyorum.biz doğum zamanı hep gerginlik yaşadık.annem vardı kv vardı. onlar devamlı çekişme yaşadılar ben idare etmeye çalıştım ortamı.kv hep huzursuzluk çıkarmaya çalıştı devamlı anneme taktı.bende hep anneme sen sus annem bırak o yapsın dedim.eşim görsün anlasın dye...sonuç: eşim hiçbişeyi anlamadı.annemde telle ne zaman konuşsak sen beni savunamadın yem ettn beni de susturdun ezdirdn dyo anlıcan sorunlar bunlar işte cok güvendğim eşim anlamadı bni.

Bende sut olddugunda da almiyor ki. Koluma hic yatiramiyorum kendini yay gibi gerip aglamaya basliyor oyle diyim yoksa en az sutum olan zamanlarda kizim eme eme arttirdi sutumu oyle olacagini sanmam.

Meltencm bu saatte ayaktmsn
Emzirmeye kalkmıştım bi göz atayım dedim
Yaa zaten Türkiye de vergi yüzünden hersey ates pahası
Soludugumuz havadan bile vergi alacaklar neredeyse
İphone ların orda ve burdaki fiyat farkına baksana , arada daglar var
aynen bebeğim tek tesellim...eşime olan sevgm azaldı bi garip oldum cıktım tek mutluluğum bebeğim
Canım geçici bir durumdur bencede, çünkü bebekle yeni bi yasama alışmaya çalışıyorsunuz , zamanla hersey düzene girer insallah

Dun babasi oyaladi zorla mama yapt da verdim emmedigi icin sut de gelmemisti.,aldigi da 90 cc, neye yarar ki ;( kasigi da herzaman almiyor ben anlamadim bu isi.

Uzulmemeye calis canım ya ,geçici bir durumdur belki, Dr a gidince bizede yaz
Belki onlarında boyle iştahsızlık dönemleri oluyordur, sana az gelen miktar ona yetiyordur belki, insallah baska bişeyi yoktur, yaz bizede sonucu

Ya bu dunurlerin cekismeleri cok fena oluyo bizim oyle sorunlarimiz cok sukur olmadi ama bizim de kendi icimizde degisen hayatimiza atak uydurma sorunu var. Ben yatis kalkis saatlerimi kizima gore ayarlarken esim hala bilg basinda biz uyuuktan sonra oyun oynama derdinde, gec yatiyo sabah kalkamiyor ben sinirleniorum filan. Dun en son bi is istedim cok da kolay biseydi homurdandi ben de koydum lafi, lutfen bu ev icinde kizi sevmekten yemek yemekten ve oyun oyanamktan baska biseyler de yap dedim dondum arkami gittim
Uyudum. Arkamdan homurdaniyordu hala hic duymadim bile.

kızlar geçmişi biraz okudum negüzel akşam 8de 9da uyuyor diyenler oyun halısında oynuyor diyenler maşaallah tebaarekallah kuzularınıza

yahu bu benim yaramaz pskolejimi alt üst etti 11 hatta 12 de uyuduğu bile oluyor bazen saat başı uyanıyor bazen iç saatte ben o uyur uymaz uyuyamıyorumki namazım oluyor yapmak istediğim şeyler oluyor eşimle ilgilenemiyorum ona vakit ayırıyorum ben daha uyumadan kalktığı bile oluyor yorgunluktan harab oldum gündüz desen sürekli benimle konuş kucakta olayım diyor ses tellerim yoruluyor akşama bayılıyorum yapmayı planladıklarımı yapamıyorum
öneriniz varmı?

Son düzenleme:

Ya bu dunurlerin cekismeleri cok fena oluyo bizim oyle sorunlarimiz cok sukur olmadi ama bizim de kendi icimizde degisen hayatimiza ayak uydurma sorunu var. Ben yatis kalkis saatlerimi kizima gore ayarlarken esim hala bilg basinda biz uyuuktan sonra oyun oynama derdinde, gec yatiyo sabah kalkamiyor ben sinirleniorum filan. Dun en son bi is istedim cok da kolay biseydi homurdandi ben de koydum lafi, lutfen bu ev icinde kizi sevmekten yemek yemekten ve oyun oyanamktan baska biseyler de yap dedim dondum arkami gittim
Uyudum. Arkamdan homurdaniyordu hala hic duymadim bile.

Tamam canim yazicam mutlaka. Cok merak ediyorum boyu kilosu nooldu

evet canım işte tam tersi,annelerimiz anlaşamadılar hep art niyetli kv yüzünden bi sürü sorun yaşadık.ben bişey istesem eşim yapar ama tabi herseyi yapmacık gibi geliyo bana görsen el üstünde tutar gibi böle konuşmaları falan ama işte ssanki yapmacık...

yalnız değilsin canım..benimki 20günlükken basladı ağlamaya uyumamaya...yatırırm geri kalkar dün kendini harab etti gece 1 de uyudu.sadece önerebileceğim uykusunu iyi takip et emzirdin gazını ,altını aldın gülücük saçıp kendi kendine oynamasını bekleme al kendin bi şekilde ağlamadan uyutmaya çalış ozaman belki üstesinden gelebilrsin ben öle yapıyorum.ilk zaman ayaklarımda sallarken bile uyumuyodu allahtan şimdi ayağımda uyuyor yaramaz...cok tatlı ama herseye rağmen bazen yiyesim geliyor

Oyle dusunme bence sana ii davraniyorsa ii dusun gecmisi unut gitsin bitsin yoksa omur gecmez.

canım nasılsınz pek gözükmüyorsun..
kızçen ne alemde parmak emme durumu devam ediyormu hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…