- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.041
Arastacim 2hafta olcak sali gunu sabrettim ama buyume atagi 2hafta surer mi ya(
Cnm eylul 20gunlukken ne biberon istiyodu ne meme...tahlil yptrdk bsey ckmadi..enfeksiyon olsa cok aglar her cis yaptiginda..korkma..aglamalari oldgndan gecen gun ultrasonla bobreklerine mesanesine bakildi bsey yok sukur...bnce dene..yalniz sana tavsiyem illa meme alsin diye ugrasma iyice sogur..biberonda dene onemli olan sutunu almasi bnce..oyle memeden falanda sogumadi eylul..bn emmedgnde veye sutu bosaltamadgnda sagip veriyrm iciyo..memeyide emiyo..gerci bu eylul icn gcerli de olabilir..duzelir cnm tkma kafana..internett insann kafasini cok kurcaliuo felaket tellali gbi..ben okumayi biraktm o yuzden bu tur seyleri hic hayirli bsey yazmiyo
canım bunlar geçici bir durum.. bebekten kendimize fazla zaman ayıramıyoruz.. inan benim kızım benden daha çok duş alıyor.. o yüzden her şeye isteksizlik gösterebiliyoruz.. inan geçici bir durum.. kalbini ferah tutmaya çalış..
Angycim raziyim biberon alsa ama onu da almiyo ki. Kasik verdim dun aksam acliktan uyuyamadi 4.5saat ugrastim delirecektimuyudu emdi sonra.. Eskiden alirdi biberon ama reddediyor artik. Umarim bisey yoktur 2haftadir benim sinirlerim gerilmekten mahvoldu artik
Vallahi ev isi nankor der annem aynen oyle. Kendime bakamiyorum eve bakamiyorum esimle ilgilenemiyorum hicbisey eskisi gibi degil haklisin ama kizima bakinca mutlu oluyorum ben bukadar degisen hayatimda tek mutluluk kaynagim onun gulumsemesi diyebilirim.canım sıkkın biraz...evde olmaktan sıkıldım bebeğimle olmak güzel ama, ne bileyim işte evin işi hiç btmiyo yaptığım görünmüyo.bi de artık eşimle eskisi gbi değiliz ne biliyim onu eskisi gbi sevmiyorum vs vs vs kafamda bi sürü soru.
Vallahi ev isi nankor der annem aynen oyle. Kendime bakamiyorum eve bakamiyorum esimle ilgilenemiyorum hicbisey eskisi gibi degil haklisin ama kizima bakinca mutlu oluyorum ben bukadar degisen hayatimda tek mutluluk kaynagim onun gulumsemesi diyebilirim.
canım kaşıkla denesen birde.. bilemiyorum ki
aynen bebeğim tek tesellim...eşime olan sevgm azaldı bi garip oldum cıktım tek mutluluğum bebeğim
Dun babasi oyaladi zorla mama yapt da verdim emmedigi icin sut de gelmemisti.,aldigi da 90 cc, neye yarar ki ;( kasigi da herzaman almiyor ben anlamadim bu isi.
Niye azaldi ki bisey mi oldu? Bak o da boyle dusunse sana karsi sevgisi azalsa uzulmez misin?
bi akşam bizimki de öle yaptı canım ne mama yedi ne kaşıkla ne biberonla..sütüm yetmemişti ağlaya ağlaya uyumuştusonra gece süt olunca emzirmştm memeden az gelince cok sinirleniyo bzmki durmuyo ağlarken..seninki de öle olablr mi
bi akşam bizimki de öle yaptı canım ne mama yedi ne kaşıkla ne biberonla..sütüm yetmemişti ağlaya ağlaya uyumuştusonra gece süt olunca emzirmştm memeden az gelince cok sinirleniyo bzmki durmuyo ağlarken..seninki de öle olablr mi[/
Bende sut olddugunda da almiyor ki. Koluma hic yatiramiyorum kendini yay gibi gerip aglamaya basliyor oyle diyimyoksa en az sutum olan zamanlarda kizim eme eme arttirdi sutumu oyle olacagini sanmam.
Emzirmeye kalkmıştım bi göz atayım dedimMeltencm bu saatte ayaktmsn
Yaa zaten Türkiye de vergi yüzünden hersey ates pahasıArkdslar hepinize gunaydinlar
siz azicik daha uyusam dye dusunup, gozlerinizi yavas yavas acmaya baslrken
bn kizlarimi yikayip gece uykularina yatrdmm
bugun cokk gezdik. Gezerken neyi farkettim dersiniz....
tr de cok guzel, harika, ne kdr pahali dedigmz canta.cuzdan.ayakkabi.saat....vs amerikada nerdeyse 75%100 daha uygun.bugu fossil marka bir saat aldm 65$. Tr deki fiyti sizce ne kdr?
Cvp:300 tl
bu ve bunun gibi bircok sey
ayrica tr de bhyuk kizin bebeklgnde aldgm onca pahali seyi burda ckk ucuza gorunce sinir oldm.en basitindn bun da bi ornk vereyim hmn.
fr de aldgm 150 kusr tl verdgm ayni marka oyun halisini burda 24$ gordm.
ulkemizde ne kdr degersz oldgmu ve nkdr pahali yasadgmi farkettm
Burdaki okul vd kresleri de ayri bi zmn atcam
arabada kesjnlikle araba koltugu zlrunlulugundan, olmadigi taktirde yaziln binlerce tutar niteligindeki cezalr mj dersnz....
bebegini, otomobil calisr durumdaykn emzrmeye calisrken, polis tarafndn durdrlup, bebegi iki haftaligina annden alan polisler mi dersnz.....
nyse cnlarrr
bn yatar
bna iyi gceler
size de guze mutlu gunduzler....
Canım geçici bir durumdur bencede, çünkü bebekle yeni bi yasama alışmaya çalışıyorsunuz , zamanla hersey düzene girer insallahaynen bebeğim tek tesellim...eşime olan sevgm azaldı bi garip oldum cıktım tek mutluluğum bebeğim
Dun babasi oyaladi zorla mama yapt da verdim emmedigi icin sut de gelmemisti.,aldigi da 90 cc, neye yarar ki ;( kasigi da herzaman almiyor ben anlamadim bu isi.
üzülürüm tabi. onda da azalmıştır bişeyler bilmiyorum.biz doğum zamanı hep gerginlik yaşadık.annem vardı kv vardı. onlar devamlı çekişme yaşadılar ben idare etmeye çalıştım ortamı.kv hep huzursuzluk çıkarmaya çalıştı devamlı anneme taktı.bende hep anneme sen sus annem bırak o yapsın dedim.eşim görsün anlasın dye...sonuç: eşim hiçbişeyi anlamadı.annemde telle ne zaman konuşsak sen beni savunamadın yem ettn beni de susturdun ezdirdn dyo anlıcan sorunlar bunlar işte cok güvendğim eşim anlamadı bni.
üzülürüm tabi. onda da azalmıştır bişeyler bilmiyorum.biz doğum zamanı hep gerginlik yaşadık.annem vardı kv vardı. onlar devamlı çekişme yaşadılar ben idare etmeye çalıştım ortamı.kv hep huzursuzluk çıkarmaya çalıştı devamlı anneme taktı.bende hep anneme sen sus annem bırak o yapsın dedim.eşim görsün anlasın dye...sonuç: eşim hiçbişeyi anlamadı.annemde telle ne zaman konuşsak sen beni savunamadın yem ettn beni de susturdun ezdirdn dyo anlıcan sorunlar bunlar işte cok güvendğim eşim anlamadı bni.
Emzirmeye kalkmıştım bi göz atayım dedim
Yaa zaten Türkiye de vergi yüzünden hersey ates pahası
Soludugumuz havadan bile vergi alacaklar neredeyse
İphone ların orda ve burdaki fiyat farkına baksana , arada daglar var
Canım geçici bir durumdur bencede, çünkü bebekle yeni bi yasama alışmaya çalışıyorsunuz , zamanla hersey düzene girer insallah
Uzulmemeye calis canım ya ,geçici bir durumdur belki, Dr a gidince bizede yaz
Belki onlarında boyle iştahsızlık dönemleri oluyordur, sana az gelen miktar ona yetiyordur belki, insallah baska bişeyi yoktur, yaz bizede sonucu
Ya bu dunurlerin cekismeleri cok fena oluyobizim oyle sorunlarimiz cok sukur olmadi ama bizim de kendi icimizde degisen hayatimiza atak uydurma sorunu var. Ben yatis kalkis saatlerimi kizima gore ayarlarken esim hala bilg basinda biz uyuuktan sonra oyun oynama derdinde, gec yatiyo sabah kalkamiyor ben sinirleniorum filan. Dun en son bi is istedim cok da kolay biseydi homurdandi ben de koydum lafi, lutfen bu ev icinde kizi sevmekten yemek yemekten ve oyun oyanamktan baska biseyler de yap dedim dondum arkami gittim
Uyudum. Arkamdan homurdaniyordu hala hic duymadim bile.
kızlar geçmişi biraz okudum negüzel akşam 8de 9da uyuyor diyenler oyun halısında oynuyor diyenler maşaallah tebaarekallah kuzularınıza
yahu bu benim yaramaz pskolejimi alt üst etti 11 hatta 12 de uyuduğu bile oluyor bazen saat başı uyanıyor bazen iç saatte ben o uyur uymaz uyuyamıyorumki namazım oluyor yapmak istediğim şeyler oluyor eşimle ilgilenemiyorum ona vakit ayırıyorum ben daha uyumadan kalktığı bile oluyor yorgunluktan harab oldum gündüz desen sürekli benimle konuş kucakta olayım diyor ses tellerim yoruluyor akşama bayılıyorum yapmayı planladıklarımı yapamıyorum
öneriniz varmı?
evet canım işte tam tersi,annelerimiz anlaşamadılar hep art niyetli kv yüzünden bi sürü sorun yaşadık.ben bişey istesem eşim yapar ama tabi herseyi yapmacık gibi geliyo bana görsen el üstünde tutar gibi böle konuşmaları falan ama işte ssanki yapmacık...
yalnız değilsin canım..benimki 20günlükken basladı ağlamaya uyumamaya...yatırırm geri kalkar dün kendini harab etti gece 1 de uyudu.sadece önerebileceğim uykusunu iyi takip et emzirdin gazını ,altını aldın gülücük saçıp kendi kendine oynamasını bekleme al kendin bi şekilde ağlamadan uyutmaya çalış ozaman belki üstesinden gelebilrsin ben öle yapıyorum.ilk zaman ayaklarımda sallarken bile uyumuyodu allahtan şimdi ayağımda uyuyor yaramaz...cok tatlı ama herseye rağmen bazen yiyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?