- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.141
slm arkadaşalr. geçen haftada kızımın bezini az ıslatmasından falan bahsetmiştimm hatırlarsanızz.
kızımın vajinaesını kontrol ettim ve o da ne kapalı.
halbuki sürekli kontrol ederdim.
her ay doktorumuz da baklıyorduu..
ama ne olmuşşsa kapanmışş. acaba ondan mı çok çiş yapamıyordu bilemiyrmm..(o hengamedee doktora sormayı unutmuşumm.)
neysee dün gtiik doktorumuz baktıı ve evet kapalı dedi. sonradan olabiliyor dedi..
çocuk cerrahına gönderdi biizi.. gittik doktor baktı ve pişik kremi kullanmaktam olur dedi. en çokda bepanten bepanthol. ama diğerlerinde olabilir dedi. ve ilginçtir ki kiminde de olmaz dedii. her bebk farklıdır dedi..
cımbız gibi bir aleti kremleyerek açtıı.. kızım ağladıı ama korktuğum kadar da çok ağlamadıı. ben daha kötüü oldum çünkü bende tutmuştumm önce gözlerimi kapattım ama sonra nasıl oluyr diyee bakmak istedimm. yanlış bişey olursaa yada sonradan keşke baksaydım dememek için baktımm. bayılcktımm nerdeyseee.. ancaa kendime gelebildimm..
kıızm çok iyi şimdii.
sadece o esnada ağladıı.
çiş yaparken falan bile ağlamıyr. keyfide yerindee ama ben çokk üzgünmm,, o kadar kontrol etmeme rağmenn nasıl olduu bilmiyrmm..
mikrop kapmasın diye bir krem verdi günde 1 kere sürüyrmm.
çarşamba günü kontrole gidecez.
ve sirekli kontrol etmemi söledii tekrarlaayabilir dedii.
ALLAHIMM ona gelen her şeyii bana versinn. bebeğimn canı yanmasın bir dahaa..
sizde sürekli kontrol edinn. bebişlerimize bişey olmasınn..
dua edin kızımaaaa ne olurr..
Size iyi geceler demeden gitmek istemedim. Çok yorgunum. Bu melankolik günlerimde yalnızlığıma iyi geliyorsunuz. Tabi çocuklarımın gülüşleri, lafları ve masumiyeti de var:)) Oğlum gece sık uyanmaya başladı. Çoktan uyumam lazımdı, ama işte kendimle başbaşa kalabildiğim zamanlar o kadar az ki...
Yok emmiyor bu kiz. İsin kotusu br arastirdim idrar yolu enfeksiyonu olan bebekler emmemis sonra antibiyotikle gecirmisler ve duzelmis. Deliricem. Yarin doktora gidiyoruz kilo alimina bakicaz. Sorunsuz emdigi gunleri ozledim ya 2haftadir agzima micti offf sinrlerim oyle bozuk ki.
canım eevt annemin konuşmalarından da oldu biraz.her zaman yapıcı olan annemin canına tak etti resmen okadar ki boşan gel üzülmem elinde mesleğin var bile diyor.bende şaşırıyorum ama işte bir sürü tartışma çıktı annem bu hale geldi.eşimin sevgisinin yalan olduğunu düşünmeye başladım haliyle bunca şeyden sonra...ev işi dediğin gibi aynen bitmiyo takılmamak lazım ama hergün aynı şeyler off ne bileyim...
Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledimyarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynıuyanmak istemiyorum sabahları.
Çok uzun yazdım çok dolmuşum...
Size iyi geceler demeden gitmek istemedim. Çok yorgunum. Bu melankolik günlerimde yalnızlığıma iyi geliyorsunuz. Tabi çocuklarımın gülüşleri, lafları ve masumiyeti de var:)) Oğlum gece sık uyanmaya başladı. Çoktan uyumam lazımdı, ama işte kendimle başbaşa kalabildiğim zamanlar o kadar az ki...
Ben de süt sağma işi rutine bindi artık :) külfet olarak gelmiyor. Ve kızım emmese bile ki 6 aylık olucaz nerdeyse kızımı sadece anne sütü ile beslemenin haklı gururunu yaşıyorum. Arabada orda burda hep sağdım ve çok huzurluyum artık ek gıda vs de başladığı için eskisi kadarçok süte de ihtiyacı olmayacak rahatladım biraz :)
Bende başlarda yaraya rağmen emzirirken ve sarılık olduğumuz ilk 3-4 gün biraz mama verdim. Sonra sadece anne sütü Allah'a şükür. Birde son 10 gündür sütüm azaldı diye 2 kere verdim mama. Avent pompa zor boşaltıyor limon gibi sıkıyorum sağından solundan. Bide ucundaki yara yüzünden arada kanal tıkanıyor açana kadar mahvoluyorum. Sen hangisini kullanıyorsun. Kolay boşaltıyor mu? Sıkmak zorunda kalıyor musun?
Geçmiş olsun cnm. Bende lansinoh çiftli ve medela mini var. Evet limon gibi sıkıyorum :))))
seni çok iyi anlıyorum canımbizimkinin de lafı çocuk dediğin ağlar
bak sana bu akşamdan örnek vereyim...paşam 18.30-19.00 gibi uyur her akşam. saat 19.20 olmuş geldi odaya "hala bi çocuğu uyutamadın " sanki makina bu, düğmesi var basınca sleep moduna geçiyor ...uyumuyor dediği çocuk 19.30 da uyudu. bide huysuz bir çocuğum olsaymış yanmışım ben
İlahi beklecim 20 gündür emmeyen bebek 800 gram mı almış:)) Üstelik 3 gün önceden tartıldığı halde. Demek bebeğine 5 dakika, 3 dakika emse de yetmiş.
Canım eşinden bu denli soğumana annen sebep olmuş maalesef. Keşke biraz içine atsaymış sana bu tarz konuşmasaymış. Kusura bakma canım ama büyüklerin biraz yapıcı olması lazım. Şuan hepimiz eve tıkılıp kaldığımız için zor günler geçiriyoruz bi de tabi sonbahar/kış hava kapalı malum insanın ruhu daralıyor. Ev işlerine gelince kız hiç bitiren olmuş mu acaba ev işini yapmaya kalksan 7/24 bitmez. Sen gelip bizim evi bi görsen eminim kendi evine yatıp kalkıp dua edersin :))) Boşver gitsin hem artık dağınık eve alışmalıyız bebekler büyüyecek, etrafı dağıtacak oyuncaklarla filan :))
Canım geçmi,ş olsun çok üzüldüm ama takdir de ettim kendin farketmişsin. Umarım bir daha yaşanmaz :))
Oy maşallah emmiyoken 800 bi de emse 1800 filan alıcak sanırımBenim İdoş bu ay anca 200-250gram almış. Poposu hiç durmuyo ki neyse ki boyumuz iyi
Ay maşallah benim tontonuma :)) Tombalak kız olmuş annesi, bu gece aşıyı da atlattınız mı ohh değmesinler keyfinize :)) Bakalım biz napıcaz pazartesi günü ateş bizi çağırıyor sanırım
Cucum geçmiş olsun canım uyuyunca bişeyciğin kalmaz. İyi uykular :))
Kedicikim böyle hissetmen çok normal. Bi de siz çalışıyodunuz eve kapanmak daha zor olsa gerek sizin için. Bebişlerimiz büyüsün banyomuz da herbişeyimiz de düzene girer merak etme. Şimdi varsın her şey koşuşturmacadan ibaret olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar, gülsünler biz biraz da yarım kalıverelim bazı konularda şimdilik. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım :))
canım panik yapma sakinleşmen lazım.bak benim oğlumda öyle memeyi almadı da almadı birhafta boyunca uyukuve emem saatleri yazdım.sonuç:eskiden 2 saat arayla emziriyordum şimdi3-3.30 arasında yaptım ve daha iyiy olduk.Bide benimki biraz emer bırakır etrafa izler o anda onuınla konuşuyorum gülümsüyorum kediis memeye dönene kadar bekliyorum.Mızmızlanırsa hafifi sağlıyorum.Uykuya dalınca emirmek de işe yaradı daha güzel emiyor.
Canım eşinden bu denli soğumana annen sebep olmuş maalesef. Keşke biraz içine atsaymış sana bu tarz konuşmasaymış. Kusura bakma canım ama büyüklerin biraz yapıcı olması lazım. Şuan hepimiz eve tıkılıp kaldığımız için zor günler geçiriyoruz bi de tabi sonbahar/kış hava kapalı malum insanın ruhu daralıyor. Ev işlerine gelince kız hiç bitiren olmuş mu acaba ev işini yapmaya kalksan 7/24 bitmez. Sen gelip bizim evi bi görsen eminim kendi evine yatıp kalkıp dua edersin :))) Boşver gitsin hem artık dağınık eve alışmalıyız bebekler büyüyecek, etrafı dağıtacak oyuncaklarla filan :))
Canım geçmi,ş olsun çok üzüldüm ama takdir de ettim kendin farketmişsin. Umarım bir daha yaşanmaz :))
Oy maşallah emmiyoken 800 bi de emse 1800 filan alıcak sanırımBenim İdoş bu ay anca 200-250gram almış. Poposu hiç durmuyo ki neyse ki boyumuz iyi
Ay maşallah benim tontonuma :)) Tombalak kız olmuş annesi, bu gece aşıyı da atlattınız mı ohh değmesinler keyfinize :)) Bakalım biz napıcaz pazartesi günü ateş bizi çağırıyor sanırım
Cucum geçmiş olsun canım uyuyunca bişeyciğin kalmaz. İyi uykular :))
Kedicikim böyle hissetmen çok normal. Bi de siz çalışıyodunuz eve kapanmak daha zor olsa gerek sizin için. Bebişlerimiz büyüsün banyomuz da herbişeyimiz de düzene girer merak etme. Şimdi varsın her şey koşuşturmacadan ibaret olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar, gülsünler biz biraz da yarım kalıverelim bazı konularda şimdilik. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım :))
Kizlar bu ay 3gun onceden tartilmis olduk ama kilo alisi iyiymis 800gr almisiz masallah. Kulak filan da temiz cikti. Benim gerginligim geciyo olabilirmis, bi suredir gerginim gercekten esimle. Allah yuvam icin hayirlisini versin ne diyim..
Ya evet ben bosuna mi dertlendim dedim ama gece cok emiyor herhde o yariyo bilemedjm ki.. Cok sukur ama kilo verdi saniyordum hafiften bacak bogumlari gitmeye basladi cunku. Ama toparlamis Allahima bin sukur.
Olcumlerine ve soylediklerine dogrudan guvenmiyorum. Saglik ocagina gittigim gun cocuk dr una goturuyorum. Olcumleri kendimce kiyasliyorum. Bir sey onerdiyse de doktordan teyit almadan yapmiyorum. Icini ferah tut ne kdr pimpirikli olursan o kdr sorun olur. Allaha emanet herseyimiz cocuklarimiz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?