- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.421
ÇOK ÇOK geçmiş olsun arkadaşım
ayyy kızlar cinsiyet demişsiniz ya ay bende çoookk merak ediyorum. paşam mı olacak prensesim mi diyeciciler almak istiyorum ben yaaaa... bu arada size etrafınızdan cinsiyet tahmini geldi mi hiç ?
Ben de çok merak ediyorum
Annem tutturmuş senin oğlun olcak diyo neymiş kaynanamın 2 oğlu varmış benim de oğlum olurmuş midem de bulanmamış erkekte bulantı olmazmış mış mış mış
halbüsü ben kız istiyorum gıcık ediyo beni bu anniş :105:
Annem tutturmuş senin oğlun olcak diyo neymiş kaynanamın 2 oğlu varmış benim de oğlum olurmuş midem de bulanmamış erkekte bulantı olmazmış mış mış mış
hahaha insan ne isterse tahminleri de öyle istiyor şimdi bana oğlun olacak deseler bayramm ederimm heralde ama benim bulantım oldu yawww
Allah gönlüne göre versin canım, sağlıkla inş.
bana da çoğu erkek dedi canım ama hayırlısı artık. kaynanamın 5 oğlu var hiç kızı yok. üstelik ilk torunları da erkek oluyor hep. bana da o yüzden öyle dediler. bakıcez artıkınallah sağlıklısını nasip etsin
tabi onu hep söylüyorum önce sağlıklı sıhhatli olsunlar. gerisi hiiç mühim değil.
Bizimkiler nacizane talepler
siz ne istiyosunuz piki ?
ben kararsızımda kocişim doğal olarak erkek olacak diyoerkek adamın oğlu olur hesabı :)))))
selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar dicem cuma vakti geçti gerçi.:))).bakıyorum cinsiyet konuşululuyor bence Rabbim kız olsun erkek olsun hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin..önemli olan Rabbine hayırlı bir kul olacak evlat olması zaten öyle olursa ailesinede vatanınada milletinede hayırlı bir insanolur..bnm bir oğlum var ben daha bu2. bebeğime hamile kalmadan komşu teyzeler ne zaman ikinci bebek aman inşallah kızın olur kızz evlat başkadır kız evlat öz evlattır kızın olsun o kadar kız kız diye dua ettiler ki herkezde aman kızın olsun diyor ..ben ise ısrarla hayırlısıysa olsun diyorum bizler hayırın nerde olduğunu bilemeyiz ama hayırlısı için dua edebiliriz..bende bu gebeliğimde kız hissediyorum ALLAHın izniyle ama kesinlikle aman kızım olsunda nasıl olursa olsun kız evlat başkadır demiyorum ..evlatlar arası ayrımcılık yapılmaz kız olsun erkek olsun hayırlısı olsun
evet bu çok sık karşılaşılan bi durum.ama ilginç bi şekilde benim kociş de kız istiyo hayırlısı bakalım ya
naptın annem ıslandın mı gezdin mi
ayyy kızlar cinsiyet demişsiniz ya ay bende çoookk merak ediyorum. paşam mı olacak prensesim mi diyeciciler almak istiyorum ben yaaaa... bu arada size etrafınızdan cinsiyet tahmini geldi mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?