2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar cinsiyet demişsiniz ya ay bende çoookk merak ediyorum. paşam mı olacak prensesim mi diye ciciler almak istiyorum ben yaaaa... bu arada size etrafınızdan cinsiyet tahmini geldi mi hiç ?

ayyy kızlar cinsiyet demişsiniz ya ay bende çoookk merak ediyorum. paşam mı olacak prensesim mi diye ciciler almak istiyorum ben yaaaa... bu arada size etrafınızdan cinsiyet tahmini geldi mi hiç ?

Ben de çok merak ediyorum

Annem tutturmuş senin oğlun olcak diyo neymiş kaynanamın 2 oğlu varmış benim de oğlum olurmuş midem de bulanmamış erkekte bulantı olmazmış mış mış mış

halbüsü ben kız istiyorum gıcık ediyo beni bu anniş :105:

haftaya 4 gün izin aldım benim başkan izinli fırsattan yararlandım bende kızımı da kreşe göndermiycem .evde vakit geçirmek istiyorum biraz belkimm çok giremem malum evde olunca vakit bulamıyorsunuz

Son düzenleme:

hahaha insan ne isterse tahminleri de öyle istiyor şimdi bana oğlun olacak deseler bayramm ederimm heralde ama benim bulantım oldu yawww

bana da çoğu erkek dedi canım ama hayırlısı artık. kaynanamın 5 oğlu var hiç kızı yok. üstelik ilk torunları da erkek oluyor hep. bana da o yüzden öyle dediler. bakıcez artıkın allah sağlıklısını nasip etsin

Allah gönlüne göre versin canım, sağlıkla inş.

hahaha insan ne isterse tahminleri de öyle istiyor şimdi bana oğlun olacak deseler bayramm ederimm heralde ama benim bulantım oldu yawww

Amaan sen ona ne bakıyon ya vardır onun böyle şehir efsaneleri. Bulantısı olan herkesin kızı olcaksa buranın yüzde 90'ı kız doğurur anacım

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin canım, sağlıkla inş.

tabi onu hep söylüyorum önce sağlıklı sıhhatli olsunlar. gerisi hiiç mühim değil.

Bizimkiler nacizane talepler

siz ne istiyosunuz piki ?

Son düzenleme:
selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar dicem cuma vakti geçti gerçi.:))).bakıyorum cinsiyet konuşululuyor bence Rabbim kız olsun erkek olsun hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin..önemli olan Rabbine hayırlı bir kul olacak evlat olması zaten öyle olursa ailesinede vatanınada milletinede hayırlı bir insanolur..bnm bir oğlum var ben daha bu2. bebeğime hamile kalmadan komşu teyzeler ne zaman ikinci bebek aman inşallah kızın olur kızz evlat başkadır kız evlat öz evlattır kızın olsun o kadar kız kız diye dua ettiler ki herkezde aman kızın olsun diyor ..ben ise ısrarla hayırlısıysa olsun diyorum bizler hayırın nerde olduğunu bilemeyiz ama hayırlısı için dua edebiliriz..bende bu gebeliğimde kız hissediyorum ALLAHın izniyle ama kesinlikle aman kızım olsunda nasıl olursa olsun kız evlat başkadır demiyorum ..evlatlar arası ayrımcılık yapılmaz kız olsun erkek olsun hayırlısı olsun

canım tabiki ilk önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsunlar. tabiki kızda olsa erkek de olsa canımızdan parça sonuçta. ama ilk hamileliği olanlar meraktan çatlııyor işte ama sana da kocaman bir söylediklerin tamamiyle doğru :)

naptın annem ıslandın mı gezdin mi

yağmur yağmadıkiii yağmadıkiiii beni oksijen çarptı sanırım canım ya kalabalıkta uykum geldi yaw :26: şimdi bişeler atıştırıp cupp yatağa atıcam kendimi.

bu arada çok güzel şeyler vardı ya imrenerek baktım bebiş kıyafetlerine cinsiyeti belli olsada alsak biran önce
:81:

bana kız tahmini geliyo genelde. bu yaşıma kadar hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim ama şimdi bana da kız gibi geliyo :) eşim şimdi fark etmez diyo ama eninde sonunda erkek çocuk isteyecek gibi. ben de 2 çocuk yaparım, ne çıkarsa bahtına diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…