- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.181
Ilk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Heranin ruyasi gercek olmasin.
Yarin kanda baktircam. Kafayi yemek uzereyim.
Gecen yil ne hevesliydim. Test yapmak icin sabirsizdim.
Cok silik ama ikinci cizgi var. : ((((((((((((((((((((((((
Hakkimizda hayirlisida olmasin daha cok erkan ya(( esimde bosa telas ediyorsun diyor. Test hatalidir. Renkler birbirine girmistir diyor. Ilk yok gibiydi bir saat sonra baktigimda vardi. Resmini koyacamda koyamadim site yuklemedi.
Parmecim gecmis olsun, huzursuzluğu cok oldu mu
Bizde yarın ası olacağız hayırlısı bakalım
Kızım 1. Sinif , gecen hafta karma ası oldu , o bile ağrıdı diyor, bebisler ne yapsın :/
kızlar geçen gün buharda meyve püresi yapma makinası konuşuldu.. işte bu da benim buharda meyve pişirme makinem..
NOT: OCAĞIMIN KİRLİLİĞİNE GÖZ UCUNLA BİLE BAKMAYIN NOLUREki Görüntüle 879277
Ilk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Cok silik ama ikinci cizgi var. : ((((((((((((((((((((((((
Esın haklı No panic :) hemen bir kan testi yaptir bence
Oy Canim o da kuzu hala annesi kardesleri var diye büyüdü mü sandin :)
Huzursuzluğu var canı yanarak ağlamaya başlıyor birden gulerken. Öyle öyle büyüyecekler napalim
Haha cok iyi fikir seni pratik hatun :)
Parmisim inci tanem iyiymis cok sukur ateslenmemis huzursuzluk oluyor illa duruda mikirdanmisti uykuda bile Anne olmaktan Zor valla AMA bi okadarda guzelbizim cadi red men cvp veriyo Bize tepki gosteriyo hergun yeni bi yonlerini gosteriyolar
ne yapalım şekerim.. hayat yontuyor insanı :) biraz ilkel oldu ama iş yaptı yani :)
Ben onların her bir yönlerini severim cucum :)
Yo bence harika fikir bunu gördükten sonra almam ben Buharli makine falan :)
Insallah hatalidir. Gecen yil dogru ciksin diye dua ediyordum. Bu yil hatali olsun diye.
Heracim sezaryen le dogum yaptim.
Esim bugun calisiyor. Yarin kan testi yaptiracagiz. Adet olmak guzel birseymis. Keske yine olsam duzene girse şu kuskulards olmaz.
Insallah hatalidir. Gecen yil dogru ciksin diye dua ediyordum. Bu yil hatali olsun diye.
Heracim sezaryen le dogum yaptim.
Esim bugun calisiyor. Yarin kan testi yaptiracagiz. Adet olmak guzel birseymis. Keske yine olsam duzene girse şu kuskulards olmaz.
Tşkler canım ben bir pompa daha alırsam kocam tefe koyar çalar beni artık :))))arkadaşlar size ameda tavsiye ederim inanılmaz rahatlık ben hem avent hemde lansinoh kullandım geri verdim ameda aldım son süte kadar çıkarıyor...
Cnm eline sağlıkafiyetle yesin bebişin. Ancak buharda meyve yapma makinesi diye bir şey yok zaten :) myhoney ve bendeki makine biberon sterilazötü aynı zamanda buharda pişirme özelliği de var :) aynı zamanda kurutma, gıda ısıtma ve biberon ısıtma da yapıyor :)kızlar geçen gün buharda meyve püresi yapma makinası konuşuldu.. işte bu da benim buharda meyve pişirme makinem..
NOT: OCAĞIMIN KİRLİLİĞİNE GÖZ UCUNLA BİLE BAKMAYIN NOLUREki Görüntüle 879277
Tşkler canım ben bir pompa daha alırsam kocam tefe koyar çalar beni artık :))))
Cnm eline sağlıkafiyetle yesin bebişin. Ancak buharda meyve yapma makinesi diye bir şey yok zaten :) myhoney ve bendeki makine biberon sterilazötü aynı zamanda buharda pişirme özelliği de var :) aynı zamanda kurutma, gıda ısıtma ve biberon ısıtma da yapıyor :)
yoo var.. geçen gün internnette gördüm.. hem pişiriyo hem eziyor.. :) ama henüz fiyatı yoktu
canım nasılsınz pek gözükmüyorsun..
kızçen ne alemde parmak emme durumu devam ediyormu hala?
Cok silik ama ikinci cizgi var. : (((((((((((((((((((((((([/QUOTE
canım ya haberrdar et muhakkak bizide bende sürekli panik halindeyim. 2014 ağustos,eylül,ekim,kasım,aralık,ocak,şubat annesi olmaktan çok korkuyorm.hatta mmkünse 2 yıl beklesek iyi, birde sezeryanla doğum yaptım. inşallah yoktur ama varsada bu bebiş nasıl canımızın içiyse o da öyle olcakanneme kalsa olursa aldır diyor ama Allah korusun ben düşünmem aldırmayı Rabbim sağlıklı sıhatli versin (not nolur Allahım önce bunları azcık büyütelim rahat rahat emzirelim)
Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledimyarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynıuyanmak istemiyorum sabahları.
Çok uzun yazdım çok dolmuşum...
ah görünce çok mutlu oldum biri beni merak etmiş yokluğumu fark etmiş diye :) canım benm misafir trafiği istanbul trafiği gibi buaralarmalesef pek giremedim. kızçem iyi ama parmak emme son gaz devam şşş pat yöntemi ile uyutmaya çalışıyorum 40-45 dakika deniyorum, uyumuyor sonra 5 dakika bırakıp gidiyorum bir bakıyorum parmağını emerek uyumuş yumurcak zorla ağzından çıkarmak bebeğin kendini engellenmş hissetmesine neden oluyormuş bende mümkün olduğunca dikkatini farklı noktalara dağıtmaya çalışıyorum ama heran başında durmak mümkün değil geçenlerde birisiyle tanıştım kadın 3 aylık hamile ve hala parmak emiyormuş sigara gibi alışkanlık gece uyurken parmağımı emerek uyuyakalıyorum diyor. napalım en kötü ihtimal böyle olur : senin kızçen nasıl emiyor mu o da hala?
ah görünce çok mutlu oldum biri beni merak etmiş yokluğumu fark etmiş diye :) canım benm misafir trafiği istanbul trafiği gibi buaralarmalesef pek giremedim. kızçem iyi ama parmak emme son gaz devam şşş pat yöntemi ile uyutmaya çalışıyorum 40-45 dakika deniyorum, uyumuyor sonra 5 dakika bırakıp gidiyorum bir bakıyorum parmağını emerek uyumuş yumurcak zorla ağzından çıkarmak bebeğin kendini engellenmş hissetmesine neden oluyormuş bende mümkün olduğunca dikkatini farklı noktalara dağıtmaya çalışıyorum ama heran başında durmak mümkün değil geçenlerde birisiyle tanıştım kadın 3 aylık hamile ve hala parmak emiyormuş sigara gibi alışkanlık gece uyurken parmağımı emerek uyuyakalıyorum diyor. napalım en kötü ihtimal böyle olur : senin kızçen nasıl emiyor mu o da hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?