2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geçen gün buharda meyve püresi yapma makinası konuşuldu.. işte bu da benim buharda meyve pişirme makinem..
NOT: OCAĞIMIN KİRLİLİĞİNE GÖZ UCUNLA BİLE BAKMAYIN NOLUR

Anammmm canım şaşırttın benı hakkında hayırlısı ne diyim

Hakkimizda hayirlisida olmasin daha cok erkan ya(( esimde bosa telas ediyorsun diyor. Test hatalidir. Renkler birbirine girmistir diyor. Ilk yok gibiydi bir saat sonra baktigimda vardi. Resmini koyacamda koyamadim site yuklemedi.

Esın haklı No panic :) hemen bir kan testi yaptir bence

Parmecim gecmis olsun, huzursuzluğu cok oldu mu
Bizde yarın ası olacağız hayırlısı bakalım
Kızım 1. Sinif , gecen hafta karma ası oldu , o bile ağrıdı diyor, bebisler ne yapsın :/

Oy Canim o da kuzu hala annesi kardesleri var diye büyüdü mü sandin :)

Huzursuzluğu var canı yanarak ağlamaya başlıyor birden gulerken. Öyle öyle büyüyecekler napalim

Haha cok iyi fikir seni pratik hatun :)

Ayy ne demeli bilmemki hatalidir hatalidir diyelim bariihakkinizda hayirlisi .

Parmisim inci tanem iyiymis cok sukur ateslenmemis huzursuzluk oluyor illa duruda mikirdanmisti uykuda bile Anne olmaktan Zor valla AMA bi okadarda guzelbizim cadi red men cvp veriyo Bize tepki gosteriyo hergun yeni bi yonlerini gosteriyolar

ne yapalım şekerim.. hayat yontuyor insanı :) biraz ilkel oldu ama iş yaptı yani :)

Parmisim inci tanem iyiymis cok sukur ateslenmemis huzursuzluk oluyor illa duruda mikirdanmisti uykuda bile Anne olmaktan Zor valla AMA bi okadarda guzelbizim cadi red men cvp veriyo Bize tepki gosteriyo hergun yeni bi yonlerini gosteriyolar

Ben onların her bir yönlerini severim cucum :)

ne yapalım şekerim.. hayat yontuyor insanı :) biraz ilkel oldu ama iş yaptı yani :)

Yo bence harika fikir bunu gördükten sonra almam ben Buharli makine falan :)

Insallah hatalidir. Gecen yil dogru ciksin diye dua ediyordum. Bu yil hatali olsun diye.
Heracim sezaryen le dogum yaptim.
Esim bugun calisiyor. Yarin kan testi yaptiracagiz. Adet olmak guzel birseymis. Keske yine olsam duzene girse şu kuskulards olmaz.

Ben onların her bir yönlerini severim cucum :)

Yo bence harika fikir bunu gördükten sonra almam ben Buharli makine falan :)

wayyy.. sizi para harcamaktan kurtardığıma çok sevindim o zaman.. şimdi daha çok mutlu oldum :)

canım o zaman hamileysen gerçekten işin zor.. kendini tehlikeye atmamak adına erken doğuma girebilirsin.. Allah kalbinden geçen neyse ve ne hayırlıysa onu versin canım.. bizi habersiz bırakma..

slm kızlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim girsemde okuyup çıktım annem kardeşim burdaydı yazmıştımmm ayyy ne ii geldiler anlatamam annem 3 aylığına yurtdışına gidio abimin yanına gitmeden geldi off ne bunalmışım bolca yemek yedim kızıma baktılar bi kaş aldırmaya gittim kuaföre sanırsınız spa merkezine gittim o kadar ii geldi:)))) kedicikler ve bazı arkadaşlar bunalmış sanırım eveettt hepimiz aynıyz kızlar bende bunaldım çookk hemde çocuk çok güzel harika bişe ama bazen sabrımın tükendiğini hissediyorum dün offff yeter die kızıma bağırdım gece ve bugün çok vicdan azabı çekiyorum(( gece boyu uyuyamadım.Arasta idada ölemi yaa dönmeyi öğrendi altını bile zor açıoz atıo kendini totosu çıplak dönmek istio:)) ve diğer bebekleri dönen arkadaşlar bu ne kadar sürecek bide heeee demeyi öğrendi kaba kızım dil 1 mtre dışarda gece uyanıo heee heee diyip gülücük atıo gülermisin ağlarmısın:)) ha bu arada RED gelmiş yaşadıklarını hayretle ve dehşetle okudum cnm geçmiş olsun diyorum ve hoş geldin.

ayy cnm ne demeli bilemedim inşaaalllaahh bozuktur o test:18::18::18:

arkadaşlar size ameda tavsiye ederim inanılmaz rahatlık ben hem avent hemde lansinoh kullandım geri verdim ameda aldım son süte kadar çıkarıyor...
Tşkler canım ben bir pompa daha alırsam kocam tefe koyar çalar beni artık :))))

Cnm eline sağlıkafiyetle yesin bebişin. Ancak buharda meyve yapma makinesi diye bir şey yok zaten :) myhoney ve bendeki makine biberon sterilazötü aynı zamanda buharda pişirme özelliği de var :) aynı zamanda kurutma, gıda ısıtma ve biberon ısıtma da yapıyor :)

yoo var.. geçen gün internnette gördüm.. hem pişiriyo hem eziyor.. :) ama henüz fiyatı yoktu

canım nasılsınz pek gözükmüyorsun..
kızçen ne alemde parmak emme durumu devam ediyormu hala?

ah görünce çok mutlu oldum biri beni merak etmiş yokluğumu fark etmiş diye :) canım benm misafir trafiği istanbul trafiği gibi buaralar malesef pek giremedim. kızçem iyi ama parmak emme son gaz devam şşş pat yöntemi ile uyutmaya çalışıyorum 40-45 dakika deniyorum, uyumuyor sonra 5 dakika bırakıp gidiyorum bir bakıyorum parmağını emerek uyumuş yumurcak zorla ağzından çıkarmak bebeğin kendini engellenmş hissetmesine neden oluyormuş bende mümkün olduğunca dikkatini farklı noktalara dağıtmaya çalışıyorum ama heran başında durmak mümkün değil geçenlerde birisiyle tanıştım kadın 3 aylık hamile ve hala parmak emiyormuş sigara gibi alışkanlık gece uyurken parmağımı emerek uyuyakalıyorum diyor. napalım en kötü ihtimal böyle olur : senin kızçen nasıl emiyor mu o da hala?

depresif olmayanımız var mı kedicikim :) arada dalgalanıp duruluyoruz işte. havalar bu ara çok bulanık, güneş yok. günlerce evin içinde, ağlayan bebeklerimizi sakinleştirmek ve evi çekip çevirmekle meşgul oluyoruz. bende ipler, kv ve kayınlarım geldikten sonra koptu. biraz cnm sıkılmıştı, yazmıştım burada. hem eski günlere, hem geldiklerinde yaptıklarına. onlar gittiğinden beri uyumak istiyorum. hiç bi iş yapmak gelmiyor içimden. çok sıkılıyorum. tezden de koptum. 10 gündür yüzüne bakmadım. dün eşimle konuştum biraz, o da haklısın filan, onları öyle kabul et dedi. rahatladım biraz. ben iş yavaşlatınca tabi eşim baktım arı gibi çalışıyor. kuruyan çamaşırları topluyor, yıkanan bulaşıkları yerleştiriyor. bundan bile rahatsız oldum düşün, sevineceğime. aslında misafirlerden önce çok iyi bir ivme kazanmıştı ev hayatım. hem tezi yazıyor hem de evi toplu tutabiliyordum. ama hızlı yaşamak ve az uyumak gerekiyor bunları yapabilmek için. şu an pert haldeyim. tabiki de bebeğimin yeri apayrı, bir gülüşüne kurban olurum onun ama çalışan kadına bence iyi anne olmak ve iyi ev kadını olmak yetmiyor, yetemiyor bazen. hayata asılacak başka şeylere de gereksinim duyuyor insan. teze el atabilirsem tekrar düzelirim diye düşünüyorum, en azından bir amaca sarılıyorsun. başka türlü insan kendini işe yaramaz hissediyor

mutlu olmana sevindim canım.. misafir işi zor ya benimde yarın gelenim olacak bugün parça parçada olsa evi temizledim bu akşam kv gelecek yarın yiyecekleri birlikte yaparız artık...
ben o uyutma yöntemini yapamayacağım sanırm sabredemiyorum...
kızım genelde emerken uyuyor memeden çıkartınca emziği veriyorum yatağına yatırıyorum
eğer tam uykuya dalmadıysa emzik düşünce hooop parmak ağızda :) ben mümkün oldugunca emziği vermeye çalışıyorum parmağı almadan.. bazende elini çekip emzik veriyodum demek ki yapmamam gerek teşekkür ederim söylediğin iyi oldu...
bizimki hep sol baş parmağı emiyor... o parmagında gülü var diyorum güllü güllü çok tatlı heralde
evet napalım öyle olur artık elden birşey gelmiyor...

yazmadım ama ben de merak ediyorum cnm seni. bebeğinin aguladığını topikteki herkes duymak istiyordur bence.

edit: firuzan sen de bizi mutlaka haberdar et, sonuçtan. umarım hatalıdır. değilse de vardır bir hayır mutlaka. hapı bıraksam mı acaba diyordum bu aralar, yan etkilerinden dolayı. yok yok tam gaz devam hapla korunmaya.

Son düzenleme:
Slm, herkese gonlunce bi pazar dileyerek başlamak istiyorum;
Bnm minnos gecen ay 7500 e 65 cm idi. Cok sukur hersey yolunda. Bi ara emmeyi birakcak die korkutsa da ziplaya ziplaya emzrmeye dewam ettim. Smdilik iyi gibi. Yaramazlık yapmaya basladik. Gece biri degistrmis gibi bi anda arszlasti mehmethan :-D
Cookkk uzun bi suredr takip edemedim. Umuyorum hepiniz mutlu anneciklersnzdr. Opuyoruz kommaacaaann ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…