- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.221
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
Selam herkese
Bugun bazi arkadaslarim ile bulustum bazilarinin cocugu var ve onlardan ogrendigim bir bilgiyi sizinle paylasmak istedim.
Bilirsiniz bazi bebeklerin sut disleri ozellikle ondekiler acik kahverengi olur. Bunlar demir damlasindan, anne sutu dahil alinan sut ve mamalardaki sekerden dolayi olurmus. O yuzden ister anne sutu ister diger ek gidalar alindiktan sonra yavrularimizin disini islak bir bezle silersek ya da su icmeye basladiysa suyla temizlenirse o bahsedilen lekelenmeler olmuyormus.
Bunlar tabi direkt annelerin soyledikleri, kendi bebek doktorunuza da danisin derim.
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
Canım nasıl oldu uyudumu bebisinÇığlık atmak istiyoruummm.. Ben mi anlamıyorum dilinden acaba? Bugün bütün huysuzluğu üstünde. Kucağıma alıyorum 2 dk sonra mik mik. Otun halisina yatiriyorum sanki cani aciyormus gibi çığlık atiyor. Ana kucagina koyuyorum daha beter agliyor. Gazi yok alti temiz karni tok. Ayagima aldim sustu bakiniyor. Lk defa ayagima aldim. Offff... Babasi mi dedi birisi? O ust katta oyun oynuyor her zaman ki gibi... Terastan aticam simdi kendimi.....
Cok sevindim canım mutlu olmana , Eşin hatasını anlamıştır insallahUzun zamandan sonra mutlu geldim foruma hafta sonu iki günlüğüne kapadokyaya gittik cok güzel gecti hava soguktu ama kizi sarip sarmalayip yine gezdik tas otelde kaldik peri bacalarinin ortasindakizimiz da bol bol oksijen aldi acik hava muzelerinde bile gezdik. Ama bebek arabasi almadigimiza cok pisman olduk bu saattn sonra alsam kullanabilirmiym arkadalarda chicco litaway vardi ama 14 kiloya kadarmis bizim kiz uzadi yakinda ona sigmaz:26:
Beklebekle de öyle diyordu, adet dönemindeysen sütun tadı değişmiş olabiliyormuşkızım 3 gündür akşamları ve gündüzleri pek emmiyor anca uyanınca emziriyorum bugün sağılmış sütüm vardı buzlukta onları çözdüm deneyim dedim çünkü çok huysuzdu vee ben şok 150cc bi dikişte içti mememi ise reddediyor neden böle yapıyor anlamıyorum kafayı yicemmm(( lütfen bi akıl verin.
Evde yaşayan sensin, anlatmakla yaşamak çok ayrıdır biliyorum tatlım ama bizim üzerimize de az buz bir yük binmedi hani. Gözlemlersen eğer şu dönem birçok kişinin evliliğini sorgulamaya başladığını göreceksin. Çünkü biz daha ilgili babalar bekledik, üzerimizdeki yük yarı yarıya paylaşılır sandık ama bebeklerimiz anne bebeği. O aletlere boşuna baba kucağı demiyorlar ,ana kucağı diyorlar. Bebeklerin duygusal sorumlulukları nerdeyse tam anlamıyla bize binmiş durumda ve tabi bi de anne duygusallığı eklenince ruh halimizdeki sorunlar kaçınılmaz oluyor. Eşlerin rahat olması da ister istemez gözümüze batıyor. Sadece bunu kendimize itiraf edemeyebiliyoruz.
Bir de bir çoğunuz bana göre yeni evlisiniz ve inan bana bir evliliğin tam oturması 5 yılı aşıyor. Yıllar geçtikçe bugün sorun yaptığın şeylerin aslında ne basit konular olduğunu anlayacaksın. Dünürlerin geçinememesi konusuna hiç girmiyim çünkü ben birbirini seven dünüre pek rastlamadım. Bi taraf oğlunu bi taraf kızını kıskanır. Ve bunlar bir araya gelince kendi dediklerinin olmasını ister bunu olağan karşıla artık :)) Eşinle de olabilidğince arayı düzeltmeye çalış bebeğin mutlu bir yuvada büyüsün. O zaman daha sağlıklı ve daha neşeli olacaktır sakın unutma :))
Kolay gelsin :))
Canım bak yarın pazar, ben senin yerinde olsam emziririm, bi posta da süt sağar birakirim. 2-3 saat (en huysuz olduğu zaman mümkünse) hadi sen bak ben bunaldim gelirim deyip dolaşırım biraz. Bak bakalim bidaha mızıldaniyo mu :)
gece dayanamayıp uyudum :) Şimdi günaydın kızlar sizeee
aynen aynen canım hastanede doğduğu boyu 50 cm dediler bize 1 hafta sonra sağlık ocağında 48 cm dediler :)
bende kıyaslıyorum artık.
kızlar geçen gün buharda meyve püresi yapma makinası konuşuldu.. işte bu da benim buharda meyve pişirme makinem..
NOT: OCAĞIMIN KİRLİLİĞİNE GÖZ UCUNLA BİLE BAKMAYIN NOLUREki Görüntüle 879277
kızım 3 gündür akşamları ve gündüzleri pek emmiyor anca uyanınca emziriyorum bugün sağılmış sütüm vardı buzlukta onları çözdüm deneyim dedim çünkü çok huysuzdu vee ben şok 150cc bi dikişte içti mememi ise reddediyor neden böle yapıyor anlamıyorum kafayı yicemmm(( lütfen bi akıl verin.
bizim saglik ocaginda hem boyumuz hemde kilomuz daha az cikiyor
ben ozel doktorumuzu baz aliyorum cunku dogumda ayni hastanede olmus ve suanki doktorumuz yapmisti olcumleri
bu arada kızlar.. benim kızım birtek uykusu geldiğinde yalancı meme alıyor ağzına.. onu da 2 dk sonra çıkartıp baş parmağını sokuyor? nasıl önlerim? başınıza geldi mi?
gece yatarken senin dediklerini uygulamak icin soz verdim kendime
verdim de ne yaptim butun pazar
erkenden sobayi yakip aile boyu pazar kahvaltisi hazirladim
evi temizledim
5 cayi niyetine kisir borek kek tatli menu
oglusumu yikadim ve uyuttum buraya geldim
yok ben adam olmam
Çığlık atmak istiyoruummm.. Ben mi anlamıyorum dilinden acaba? Bugün bütün huysuzluğu üstünde. Kucağıma alıyorum 2 dk sonra mik mik. Otun halisina yatiriyorum sanki cani aciyormus gibi çığlık atiyor. Ana kucagina koyuyorum daha beter agliyor. Gazi yok alti temiz karni tok. Ayagima aldim sustu bakiniyor. Lk defa ayagima aldim. Offff... Babasi mi dedi birisi? O ust katta oyun oynuyor her zaman ki gibi... Terastan aticam simdi kendimi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?