2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEM

evet cnm önceleri silmek gerekiyor 1 yaşından sonra oğlumun dişlerini biz fırçaladık 3 yaşına girecek bembeyaz şimdilik
ama 2 gün fırçalama sararmaya başlıyor fırçalayınca bembeyaz oluyor.
çocuk dememek lazım bi yazıda da dişler çıkmaya başlayınca temizlemeye başlanması gerekiyor diyordu

Canım nasıl oldu uyudumu bebisin
Ben öyle cok mızmizlanirsa yarım kundak yapıp sallıyorum sakinlesiyor
Cok sevindim canım mutlu olmana , Eşin hatasını anlamıştır insallah
Beklebekle de öyle diyordu, adet dönemindeysen sütun tadı değişmiş olabiliyormuş
Bazen boyle emmeme atakları oluyor heralde, birde biberona mı alıştı acaba,
Allah kolaylık versin canim, sabırla emzirmeye devam etmeye calis
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854

Maşallah canım , Allah bozmasın , sizi hic birbirinizden ayırmasın

canim nede guzel yazmissin yaa
ayrica evliliginde 5 yili devirip 6 yi oynayan biri olarak dediklerine imzami atiyorum bende

gece yatarken senin dediklerini uygulamak icin soz verdim kendime
verdim de ne yaptim butun pazar
erkenden sobayi yakip aile boyu pazar kahvaltisi hazirladim
evi temizledim
5 cayi niyetine kisir borek kek tatli menu
oglusumu yikadim ve uyuttum buraya geldim
yok ben adam olmam

gece dayanamayıp uyudum :) Şimdi günaydın kızlar sizeee

aynen aynen canım hastanede doğduğu boyu 50 cm dediler bize 1 hafta sonra sağlık ocağında 48 cm dediler :)

bende kıyaslıyorum artık.

bizim saglik ocaginda hem boyumuz hemde kilomuz daha az cikiyor
ben ozel doktorumuzu baz aliyorum cunku dogumda ayni hastanede olmus ve suanki doktorumuz yapmisti olcumleri

Israr et canım vazgeçme bebeklerin böyle bir dönemleri olurmuş 4-7 ayları arasında
Seni test ediyor diye düşün zorla değil ama bi yolunu bularak oyunla falan ver bi süre sonra eskisi gibi Emer inşallah
Bir de biberon rahatına geliyodur hangi biberonla veriyorsun sağılmış sütünü
Onun için özel biberonlar var medela calma biberonu aldım ben henüz denemedim ama ürünün yorumlarında bebeğim tekrar emmeye başladı gibi şeyler yazıyordu dene istersen

Aybikecim sen ne kadar becerikli bi insansın ya beni görsen tembellik hala diz boyu
Annem var evde yükümü yarı yarıya hafifletdi Ama ben yine hiç mi şeye yetişemiyorum
Evde yardımcı kadın olmasa eve girilmeyecek ki o olduğu halde Bile toplu tutamıyorum

Bir de kızımı çooook seviyorum ama keşke 30 umdan sonra şöyle 35 gibi anne olsaydım bi 5-6 yıl daha hayatın tadını çıkarsaydım fiyorum hep erken de evlenmişim üstelik yeni anladım 4 yıl oldu
Sen tam benim istediğimi yapmışsın 30 da evlenip 35 de çocuk muhteşem bi şey bence
Ve çok da rahat büyütüyorsun bebeğini ve herşeye de yetişiyorsun

Kafayı yemek üzereyim artık! Kızımı çok seviyorum , onsuz bi hayat düşünemiyorum allahıma şükürler olsun onu bana verdiği için.., ama bazen sinirlerim boşalıyo , sabrım tükeniyor biliyorum hepiniz aynı şeyleri yaşıyoruz , oyüzden paylaşmak istedim zaten.. Kocam aldı kızımı içeriye biraz sakinleştirmeye götürdü , ben de odada cıyaklarını dinliyorum

canim benim pasa 10 gun delirtti beni
12. hafta atagiymis meger
2 gundur sakin ve resmen biranda degisti hergun tekrar asik oluyorum
sabirli ol canim gececek
o babalar ve oyunlari hakkinda bugunlerde ciddi projelerim var

Kızlar ya daha önce bahsetmiştim kızkardeşim yeni doğum yaptı Annem onun yanında 1 hafta kaldı sonra birlikte Tunus'a geldik çünkü ben işe başlıcam ve 3 ay annem bakacak kızıma
Kızkardeşime de kayınvalidesi bakacaktı 2 ay o yüzden içimiz rahattı
Bugün konuştuk da kardeşimle saf kv gitmiş sürekli surat asıp duruyormuş zaten
Çok üzüldüm annem de üzüldü elinden gelse geri dönecek bebek de çok ağlıyomuş
Bir de çocuk yap diye kızkardeşimin başının etini yedi kardeşim daga 25 yaşında
Nasıl sinir oldum şimdi o kızcağız tek başına ne yapacak nasıl olcAk bilmiyorum annemin de içi içini yiyor offf ki off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…