- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.161
Kedicik aramızda kalsın gecen gece delirdim resmen sibir krizi geçirdim esine dedim yarın öğlen gidiyorsun bu evden
Yaptıgı seyde uyanık davranmasını icin zorla uyuttugum inci uyandı
Ev üstüme üstüme geliyordu ki senin döneceğin hayatını devam ettirip kafanı dagitacagin bir isin var
Arada yine olacak böyle o kesin en azından sizle paylaştım falan rahatladım sanırım arada kendimize izin vermeliyiz bir fırsat yaratıp bir Komsu bir günlüğüne bakıcı falan yoksa geçirilen onca zaman kalitesiz olcak bebisimizle me onlara ne bize iyi gelecek
Ev konusu beni de delirdiyor alışmak zorundayız bu yeni duruma
Saol canim ;-) hepimizn bol bol sutu olsun ins
Canım eşinden bu denli soğumana annen sebep olmuş maalesef. Keşke biraz içine atsaymış sana bu tarz konuşmasaymış. Kusura bakma canım ama büyüklerin biraz yapıcı olması lazım. Şuan hepimiz eve tıkılıp kaldığımız için zor günler geçiriyoruz bi de tabi sonbahar/kış hava kapalı malum insanın ruhu daralıyor. Ev işlerine gelince kız hiç bitiren olmuş mu acaba ev işini yapmaya kalksan 7/24 bitmez. Sen gelip bizim evi bi görsen eminim kendi evine yatıp kalkıp dua edersin :))) Boşver gitsin hem artık dağınık eve alışmalıyız bebekler büyüyecek, etrafı dağıtacak oyuncaklarla filan :))
Canım geçmi,ş olsun çok üzüldüm ama takdir de ettim kendin farketmişsin. Umarım bir daha yaşanmaz :))
Oy maşallah emmiyoken 800 bi de emse 1800 filan alıcak sanırımBenim İdoş bu ay anca 200-250gram almış. Poposu hiç durmuyo ki neyse ki boyumuz iyi
Ay maşallah benim tontonuma :)) Tombalak kız olmuş annesi, bu gece aşıyı da atlattınız mı ohh değmesinler keyfinize :)) Bakalım biz napıcaz pazartesi günü ateş bizi çağırıyor sanırım
Cucum geçmiş olsun canım uyuyunca bişeyciğin kalmaz. İyi uykular :))
Kedicikim böyle hissetmen çok normal. Bi de siz çalışıyodunuz eve kapanmak daha zor olsa gerek sizin için. Bebişlerimiz büyüsün banyomuz da herbişeyimiz de düzene girer merak etme. Şimdi varsın her şey koşuşturmacadan ibaret olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar, gülsünler biz biraz da yarım kalıverelim bazı konularda şimdilik. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım :))
Kızlar bugün 3 idiotu da izlemiş bulunuyorum ve gerçekten ne eğlenceli bir filmdi o öyle. Veee çıkarılan sonuç da çok mühim gerçekten çocuklarımıza meslek konusunda asla baskı yapmamalıyız, neyle mutlu olacaksa o işi yapsın. İsterse seçeceği meslek fakir bir hayat sunsun ama önemli olan sevdiği şeyi yapması. Her insan sevdiği meslekte başarılı olur bence de. Çocukların hayatlarını kitaplara kalıplara koymak da büyük hata ve ezber hiç iyi bişey değil. Bana bu filmi öneren arkadaşlara teşekkürler :))
arkadaşlar size ameda tavsiye ederim inanılmaz rahatlık ben hem avent hemde lansinoh kullandım geri verdim ameda aldım son süte kadar çıkarıyor...
Biran beni anlatıyorsun sandım kendim yazsam bu kadar olurdu sanırım. Bir yanım işe geri dön diyor bir yanım bebeğinin bu günlerini kaçırma diyor salondaki koltukla bütünleşmiş hissediyorum kendimi. Tek tesellim geceleri eşim kalkıyor bebek uyanırsa. Bir de gece uyansam herhalde kendimden geçerdim. Ne yapsak bilmiyorum ki sanırım hepimizaynı moddayız
İyi canım maşallah , ne guzel daha ne olsun , biz şimdiye kadar ilk ay 800 gr aldık sadece , sonra daha az
Bu ay da 500 alsa öpüp basıma koyacam
Biz sakiniz güzelde emıyor ama benim cocuklar boyle , cok kilo almıyorlar, birde ben adet görmüyorum emzirdigim sürece , belki ondandir sütün tadı değişiyor olabilir
Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledimyarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynıuyanmak istemiyorum sabahları.
Çok uzun yazdım çok dolmuşum...
Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledimyarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynıuyanmak istemiyorum sabahları.
Çok uzun yazdım çok dolmuşum...
Kedicik yalniz degilsin. Benzer durumlar ben de dogumdan itibaren basladi. Surekli evde olmak, rutin seyler yapmak fena daraltmisti beni. Ben dogumdan 1 hafta sonra yavas yavas kendim icin birseyer yapmaya basladim. Cok atla deve seyler degil tabi ama kismen iyi geliyor bana. Haftada 1 bazen 2 defa arkadaslarimla disarida bulusuyorum. Simdi kursa yazildim haftada 2 gun ona gidiyorum. Aralik sonunda is baslayacak. Boyle boyle biraz o rutinlikten siyrilmaya calisiyorum.
Tek olmadigini bil lutfen. Gececek bu gunler insallah. Suan yavrularimiz bize cok muhtaclar o yuzden biraz da rutin seyler yapmak durumdayiz ama gun gelecek yavrularimizla alisverise gidecegiz, restauranta gidecegiz onlarla beraber yemek yiyecegiz vsvs.
ah kediciğim.. demek ki herkes aynı şeyi yaşıyormuş.. angy inde dediği gibi bebeklerle birlikte 40 yıllık evliye döndük. bende sabah olmasın hiç yataktan çıkmim hep uyuyayım isiyorum.. kızı zorla uyuttuğum bile oluyorbiz bebek büyüteceğiz derken kendimizden geçtik ama adamlar kendi hallerinde. kendi kabuklarında içlerinde yaşıyorlar.. eskisi gibi değil birşey.. benimde balkona çıkıp gırtlağım yırtılana kadar yeteer diye bağırasım çığlık çığlığa koşasım geliyor.. kendime zaman ayırmak istiyorum ama geceleri kız uyuduğunda benimde uykum gelmiş oluyor.. bende yatıyorum gözümü açıyorum kızımda uyanık.. geçicek inş..
ah kediciğim.. demek ki herkes aynı şeyi yaşıyormuş.. angy inde dediği gibi bebeklerle birlikte 40 yıllık evliye döndük. bende sabah olmasın hiç yataktan çıkmim hep uyuyayım isiyorum.. kızı zorla uyuttuğum bile oluyorbiz bebek büyüteceğiz derken kendimizden geçtik ama adamlar kendi hallerinde. kendi kabuklarında içlerinde yaşıyorlar.. eskisi gibi değil birşey.. benimde balkona çıkıp gırtlağım yırtılana kadar yeteer diye bağırasım çığlık çığlığa koşasım geliyor.. kendime zaman ayırmak istiyorum ama geceleri kız uyuduğunda benimde uykum gelmiş oluyor.. bende yatıyorum gözümü açıyorum kızımda uyanık.. geçicek inş..
Parmecim gece ateş oldu mu merak ettim sizi
Ilk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Heranin ruyasi gercek olmasin.
Yarin kanda baktircam. Kafayi yemek uzereyim.
Gecen yil ne hevesliydim. Test yapmak icin sabirsizdim.
Cok silik ama ikinci cizgi var. : ((((((((((((((((((((((((
Tatlım benim öpüyor seni inci kuzusu :) 37,1 e kadar çıktı cok ateşlenmedi yani teşekkür ederiz :)
Amaninnnn :)
Dur telaş etme hemen hakkında hayırlısı
Kesinlikle cnm..hep uyusam..bde kocam bazen bebekler aglaya aglaya buyur diyo ya buyr canim aglaya aglaya buyut kolaysa diyorum.snra e ben smdi ne defim ne kdr alingan oldun diyo kendnce teselli ediyo beni ama bna kufur gbi geliyo
Ilk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Tatlım benim öpüyor seni inci kuzusu :) 37,1 e kadar çıktı cok ateşlenmedi yani teşekkür ederiz :)
Amaninnnn :)
Dur telaş etme hemen hakkında hayırlısı
Evet canim. Bizim bebisimiz zor oldu. Asilama ile o yuzden ben korunmadim. Esim korunuyordu. O yuzden esim cok emin ama boyle hamile kalanlar varmis.Bu kocaları kampa almalı :)
Ovvvvvvv
Hayirlisi olsun canım. Korunuyor muydunuz?
Oh hadi geçmiş olsun :)
Cok sekermişTemizlik ve yer silme
Kalabilir yarına
Bebekler büyüsün diye
Bunu öğrendim zor da olsa
Sessiz olun örümcek ağları
Tozlar, hemen gidin uykuya
Ben bebeğimi emziriyorum
Bebekler beklemez, bilirsiniz ya.
Ruth Hulbert Hamilton. Song for fifth child
AboowIlk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Kesinlikle cnm..hep uyusam..bde kocam bazen bebekler aglaya aglaya buyur diyo ya buyr canim aglaya aglaya buyut kolaysa diyorum.snra e ben smdi ne defim ne kdr alingan oldun diyo kendnce teselli ediyo beni ama bna kufur gbi geliyo
Ayyy canlar! İyi ki varsiniz hepinizi kucakliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?