2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim ;-) hepimizn bol bol sutu olsun ins

İyi ki varsiniz teşekkür ederim.....

Oh sevindim begenmene :)))))))

Teşekkür ederim kıdemli anne :))
Yalnız hissetmemek çok güzel... İyi ki varsınız...

Ewt cok sukur kilo almis artik cok ds takmicsm emmiyosa emmesin diyip rahat olmaya caliscam, bu nerdeyse gece emmesi kilosu canim. Gunduz hala emmiyoruz. Haftaya asimiz var ozaman da tartilcak haftalik kilo alimina da bakmis olcaz.

Kedicik yalniz degilsin. Benzer durumlar ben de dogumdan itibaren basladi. Surekli evde olmak, rutin seyler yapmak fena daraltmisti beni. Ben dogumdan 1 hafta sonra yavas yavas kendim icin birseyer yapmaya basladim. Cok atla deve seyler degil tabi ama kismen iyi geliyor bana. Haftada 1 bazen 2 defa arkadaslarimla disarida bulusuyorum. Simdi kursa yazildim haftada 2 gun ona gidiyorum. Aralik sonunda is baslayacak. Boyle boyle biraz o rutinlikten siyrilmaya calisiyorum.

Tek olmadigini bil lutfen. Gececek bu gunler insallah. Suan yavrularimiz bize cok muhtaclar o yuzden biraz da rutin seyler yapmak durumdayiz ama gun gelecek yavrularimizla alisverise gidecegiz, restauranta gidecegiz onlarla beraber yemek yiyecegiz vsvs.

ah kediciğim.. demek ki herkes aynı şeyi yaşıyormuş.. angy inde dediği gibi bebeklerle birlikte 40 yıllık evliye döndük. bende sabah olmasın hiç yataktan çıkmim hep uyuyayım isiyorum.. kızı zorla uyuttuğum bile oluyor biz bebek büyüteceğiz derken kendimizden geçtik ama adamlar kendi hallerinde. kendi kabuklarında içlerinde yaşıyorlar.. eskisi gibi değil birşey.. benimde balkona çıkıp gırtlağım yırtılana kadar yeteer diye bağırasım çığlık çığlığa koşasım geliyor.. kendime zaman ayırmak istiyorum ama geceleri kız uyuduğunda benimde uykum gelmiş oluyor.. bende yatıyorum gözümü açıyorum kızımda uyanık.. geçicek inş..

Ayyy canlar! İyi ki varsiniz hepinizi kucakliyorum

Temizlik ve yer silme
Kalabilir yarına
Bebekler büyüsün diye
Bunu öğrendim zor da olsa

Sessiz olun örümcek ağları
Tozlar, hemen gidin uykuya
Ben bebeğimi emziriyorum
Bebekler beklemez, bilirsiniz ya.

Ruth Hulbert Hamilton. Song for fifth child

Gecmisi oku oku bitiremedim.

Bebisler cok tatlilar masallah .
Emelcimcok uzuldum. Basiniz sagolsun. Annesine babasina allahim dayanma gucu versin.
Yakinlari vefat edenlet vardi. Basiniz sagolsun kizlar.
Red hosgeldin. Zor zamanlar gecirmissin. Hersey yoluna girer insallah.

Kesinlikle cnm..hep uyusam..bde kocam bazen bebekler aglaya aglaya buyur diyo ya buyr canim aglaya aglaya buyut kolaysa diyorum.snra e ben smdi ne defim ne kdr alingan oldun diyo kendnce teselli ediyo beni ama bna kufur gbi geliyo

Ilk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Heranin ruyasi gercek olmasin.
Yarin kanda baktircam. Kafayi yemek uzereyim.
Gecen yil ne hevesliydim. Test yapmak icin sabirsizdim.
Cok silik ama ikinci cizgi var. : ((((((((((((((((((((((((

Parmecim gece ateş oldu mu merak ettim sizi

Tatlım benim öpüyor seni inci kuzusu :) 37,1 e kadar çıktı cok ateşlenmedi yani teşekkür ederiz :)

Amaninnnn :)

Dur telaş etme hemen hakkında hayırlısı

Tatlım benim öpüyor seni inci kuzusu :) 37,1 e kadar çıktı cok ateşlenmedi yani teşekkür ederiz :)

Hakkimizda hayirlisida olmasin daha cok erkan ya(( esimde bosa telas ediyorsun diyor. Test hatalidir. Renkler birbirine girmistir diyor. Ilk yok gibiydi bir saat sonra baktigimda vardi. Resmini koyacamda koyamadim site yuklemedi.

Kesinlikle cnm..hep uyusam..bde kocam bazen bebekler aglaya aglaya buyur diyo ya buyr canim aglaya aglaya buyut kolaysa diyorum.snra e ben smdi ne defim ne kdr alingan oldun diyo kendnce teselli ediyo beni ama bna kufur gbi geliyo

Bu kocaları kampa almalı :)

Ovvvvvvv
Hayirlisi olsun canım. Korunuyor muydunuz?

Oh hadi geçmiş olsun :)

Cok sekermiş
Yalnız ben alttaki song for fifth child kısmına takıldım , algıda secicilik iste, bi kere rüyamda 5 cocuğum oldugunu gormuştum olmasın Allahım
Aboow
Aman canım merakta bırakma bizi, hemen sonucu bizede yaz, degilsindir insallah
Ama benim önceki bebegimde de cok silik cizgiydi, korkutmak gibi olmasın ama

benim ki de bu kızın gıkı çıkmasın ne yapıyosan yap diyor.. ba ba ba.. ne yapayım.. susturucu mu takayım.. hiç ağlamıcakmış mıkırdanmıcakmış ne isterse hemen anlayıp yapacakmışım.. gelde sen yap madem.. hııhhhh çok kızdımm.

inanmıyorumm... sen nasıl doğum yapmıştın canım? sezeryan mı normal mi? hakkında hayırlısı olsun canım.. inş rüyam gerçek çıkmaz.. ne diyim.. yada yanlış mı dua ettim.. en iyisi hakkında hayırlısının olması..

Ayyy canlar! İyi ki varsiniz hepinizi kucakliyorum

sende iyi ki varsın canım

Parmecim gecmis olsun, huzursuzluğu cok oldu mu
Bizde yarın ası olacağız hayırlısı bakalım
Kızım 1. Sinif , gecen hafta karma ası oldu , o bile ağrıdı diyor, bebisler ne yapsın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…