2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gecen gun bir arkadas tukurukler icin bebek fularindan bahsetmisti onlardan nerde bulabilirz bi bilen varmi

Sadece o işe yarıyorsa alınmaz tabi :) ilginçmiş neler yapıyorlar yahu ben de bakayım şu buharda meyve püresi yapma makinesine merak ettim :)

aventin var.. ezmek yerine blendırlı yapmışlar.. hiç gerek yok yani.. aynı işi bir tencere bir büyük kevgir ve çatalda görüyor :)

hoşgeldin canım.. maşallah mehmethan ımıza.. sen nasılsın? en son annendeydin? hala aynı mı durumların? atlatabildin mi sorunlarını?

Kizlar gecen gun bir arkadas tukurukler icin bebek fularindan bahsetmisti onlardan nerde bulabilirz bi bilen varmi

Canim H&M de var ama cok cesit yok. . Linki ekleyecegim ama cikmaz ise H&M in sitesine gir 4-24 aya gir ve aksesuarari sec. Mickey Mouse, Hello Kitty li ve 2 degisik desende var. Umarim yardimci olur

Çocuk | Yenidoğan 0-9 Ay | H&M TR

bu arada kızlar.. benim kızım birtek uykusu geldiğinde yalancı meme alıyor ağzına.. onu da 2 dk sonra çıkartıp baş parmağını sokuyor? nasıl önlerim? başınıza geldi mi?

Anladım canım peki bir şey sorucam nerde okuduysam hep metale değdirmeyin diyorlar ben de ikilem de kalıyorum sen nasıl çözdün bu işi

ben ikeada ve kipaextrada görmüştüm.

Canim H&M de var ama cok cesit yok. . Linki ekleyecegim ama cikmaz ise H&M in sitesine gir 4-24 aya gir ve aksesuarari sec. Mickey Mouse, Hello Kitty li ve 2 degisik desende var. Umarim yardimci olur

Çocuk | Yenidoğan 0-9 Ay | H&M TR

Cok sagolun kizlar h&m yakinimda var tahminde etmistim orda vardir diye aksam cikip alayim gogusumz cok islaniyor usutucez diye korkuyorum valla

Hakkimizda hayirlisida olmasin daha cok erkan ya(( esimde bosa telas ediyorsun diyor. Test hatalidir. Renkler birbirine girmistir diyor. Ilk yok gibiydi bir saat sonra baktigimda vardi. Resmini koyacamda koyamadim site yuklemedi.

Canim uzgunum silik ckmasi hamilelik demek ...bnde adet gubimde test yprgmda silikti ikinci cizgi..kan testi kesn sonuc verir..hakknda hayirlisi canm..ins istedgn gbi olur..smdilik panik ypma snucu bzede bildir olurmu

Sağol kuzummm
Eşim bugün biraz daha anlayışlı, daha yardımcı bana. Ben de daha iyi hissediyorum... Bakalım kaç gün sürecek

Çığlık atmak istiyoruummm.. Ben mi anlamıyorum dilinden acaba? Bugün bütün huysuzluğu üstünde. Kucağıma alıyorum 2 dk sonra mik mik. Otun halisina yatiriyorum sanki cani aciyormus gibi çığlık atiyor. Ana kucagina koyuyorum daha beter agliyor. Gazi yok alti temiz karni tok. Ayagima aldim sustu bakiniyor. Lk defa ayagima aldim. Offff... Babasi mi dedi birisi? O ust katta oyun oynuyor her zaman ki gibi... Terastan aticam simdi kendimi.....

Uzun zamandan sonra mutlu geldim foruma hafta sonu iki günlüğüne kapadokyaya gittik cok güzel gecti hava soguktu ama kizi sarip sarmalayip yine gezdik tas otelde kaldik peri bacalarinin ortasinda kizimiz da bol bol oksijen aldi acik hava muzelerinde bile gezdik. Ama bebek arabasi almadigimiza cok pisman olduk bu saattn sonra alsam kullanabilirmiym arkadalarda chicco litaway vardi ama 14 kiloya kadarmis bizim kiz uzadi yakinda ona sigmaz:26:

kızım 3 gündür akşamları ve gündüzleri pek emmiyor anca uyanınca emziriyorum bugün sağılmış sütüm vardı buzlukta onları çözdüm deneyim dedim çünkü çok huysuzdu vee ben şok 150cc bi dikişte içti mememi ise reddediyor neden böle yapıyor anlamıyorum kafayı yicemmm(( lütfen bi akıl verin.

Tuh.. Burda da yazilmisti sanki, denk gelseymisin keske aman gecmis gitmis bitmis olsun bidaha olmasin canim. Temizligini de yukaridan asagi yapican yani vajinadan popoya dogru, ona da dikkat et istersen.

ahhh ahhhhhhhhh keşkee denk gelseymişimmm ( kendimiii munzur suyuna atmakk istiyorummm.. nasıl görmemişimm ben o konuyu (

Faydalı oldu Fundacım teşekkürler...

Kıyamam çok geçmiş olsun...
teşkkr edermm canm.

inş. canımm inş. tekrarlamazz..

Canim cokk gecmis olsun. Tekrarlamaz cnm bu kdr ilgili bi anne olduktan sonra sen

teşkkr edermm. çok sağoll canmm..

Selam herkese

Bugun bazi arkadaslarim ile bulustum bazilarinin cocugu var ve onlardan ogrendigim bir bilgiyi sizinle paylasmak istedim.

Bilirsiniz bazi bebeklerin sut disleri ozellikle ondekiler acik kahverengi olur. Bunlar demir damlasindan, anne sutu dahil alinan sut ve mamalardaki sekerden dolayi olurmus. O yuzden ister anne sutu ister diger ek gidalar alindiktan sonra yavrularimizin disini islak bir bezle silersek ya da su icmeye basladiysa suyla temizlenirse o bahsedilen lekelenmeler olmuyormus.

Bunlar tabi direkt annelerin soyledikleri, kendi bebek doktorunuza da danisin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…