- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.201
Kizlar gecen gun bir arkadas tukurukler icin bebek fularindan bahsetmisti onlardan nerde bulabilirz bi bilen varmi
Sadece o işe yarıyorsa alınmaz tabi :) ilginçmiş neler yapıyorlar yahu ben de bakayım şu buharda meyve püresi yapma makinesine merak ettim :)
Slm, herkese gonlunce bi pazar dileyerek başlamak istiyorum;
Bnm minnos gecen ay 7500 e 65 cm idi. Cok sukur hersey yolunda. Bi ara emmeyi birakcak die korkutsa da ziplaya ziplaya emzrmeye dewam ettim. Smdilik iyi gibi. Yaramazlık yapmaya basladik. Gece biri degistrmis gibi bi anda arszlasti mehmethan :-D
Cookkk uzun bi suredr takip edemedim. Umuyorum hepiniz mutlu anneciklersnzdr. Opuyoruz kommaacaaann ;-)
Kizlar gecen gun bir arkadas tukurukler icin bebek fularindan bahsetmisti onlardan nerde bulabilirz bi bilen varmi
aventin var.. ezmek yerine blendırlı yapmışlar.. hiç gerek yok yani.. aynı işi bir tencere bir büyük kevgir ve çatalda görüyor :)
hoşgeldin canım.. maşallah mehmethan ımıza.. sen nasılsın? en son annendeydin? hala aynı mı durumların? atlatabildin mi sorunlarını?
Anladım canım peki bir şey sorucam nerde okuduysam hep metale değdirmeyin diyorlar ben de ikilem de kalıyorum sen nasıl çözdün bu işi
Anladım canım peki bir şey sorucam nerde okuduysam hep metale değdirmeyin diyorlar ben de ikilem de kalıyorum sen nasıl çözdün bu işi
ben ikeada ve kipaextrada görmüştüm.
Canim H&M de var ama cok cesit yok. . Linki ekleyecegim ama cikmaz ise H&M in sitesine gir 4-24 aya gir ve aksesuarari sec. Mickey Mouse, Hello Kitty li ve 2 degisik desende var. Umarim yardimci olur
Çocuk | Yenidoğan 0-9 Ay | H&M TR
Hakkimizda hayirlisida olmasin daha cok erkan ya(( esimde bosa telas ediyorsun diyor. Test hatalidir. Renkler birbirine girmistir diyor. Ilk yok gibiydi bir saat sonra baktigimda vardi. Resmini koyacamda koyamadim site yuklemedi.
aaa ben duymadım onu.. mikasını alıp yapabiliriz..
iyi doğrudur da.. metal olmadan elmayı kesemeyiz kabuklarını soyamayız bile.. onu nasıl etcez?
Cam rende ile yapıyorlarmış kesme kabuk soyma kısmını bilemiyorum acaba bütün olarak mı pişirip eziyorlar?
depresif olmayanımız var mı kedicikim :) arada dalgalanıp duruluyoruz işte. havalar bu ara çok bulanık, güneş yok. günlerce evin içinde, ağlayan bebeklerimizi sakinleştirmek ve evi çekip çevirmekle meşgul oluyoruz. bende ipler, kv ve kayınlarım geldikten sonra koptu. biraz cnm sıkılmıştı, yazmıştım burada. hem eski günlere, hem geldiklerinde yaptıklarına. onlar gittiğinden beri uyumak istiyorum. hiç bi iş yapmak gelmiyor içimden. çok sıkılıyorum. tezden de koptum. 10 gündür yüzüne bakmadım. dün eşimle konuştum biraz, o da haklısın filan, onları öyle kabul et dedi. rahatladım biraz. ben iş yavaşlatınca tabi eşim baktım arı gibi çalışıyor. kuruyan çamaşırları topluyor, yıkanan bulaşıkları yerleştiriyor. bundan bile rahatsız oldum düşün, sevineceğime. aslında misafirlerden önce çok iyi bir ivme kazanmıştı ev hayatım. hem tezi yazıyor hem de evi toplu tutabiliyordum. ama hızlı yaşamak ve az uyumak gerekiyor bunları yapabilmek için. şu an pert haldeyim. tabiki de bebeğimin yeri apayrı, bir gülüşüne kurban olurum onun ama çalışan kadına bence iyi anne olmak ve iyi ev kadını olmak yetmiyor, yetemiyor bazen. hayata asılacak başka şeylere de gereksinim duyuyor insan. teze el atabilirsem tekrar düzelirim diye düşünüyorum, en azından bir amaca sarılıyorsun. başka türlü insan kendini işe yaramaz hissediyor
Tuh.. Burda da yazilmisti sanki, denk gelseymisin keskeaman gecmis gitmis bitmis olsun bidaha olmasin canim. Temizligini de yukaridan asagi yapican yani vajinadan popoya dogru, ona da dikkat et istersen.
teşkkr edermm canm.Faydalı oldu Fundacım teşekkürler...
Kıyamam çok geçmiş olsun...
inş. canımm inş. tekrarlamazz..Canım eşinden bu denli soğumana annen sebep olmuş maalesef. Keşke biraz içine atsaymış sana bu tarz konuşmasaymış. Kusura bakma canım ama büyüklerin biraz yapıcı olması lazım. Şuan hepimiz eve tıkılıp kaldığımız için zor günler geçiriyoruz bi de tabi sonbahar/kış hava kapalı malum insanın ruhu daralıyor. Ev işlerine gelince kız hiç bitiren olmuş mu acaba ev işini yapmaya kalksan 7/24 bitmez. Sen gelip bizim evi bi görsen eminim kendi evine yatıp kalkıp dua edersin :))) Boşver gitsin hem artık dağınık eve alışmalıyız bebekler büyüyecek, etrafı dağıtacak oyuncaklarla filan :))
Canım geçmi,ş olsun çok üzüldüm ama takdir de ettim kendin farketmişsin. Umarım bir daha yaşanmaz :))
Oy maşallah emmiyoken 800 bi de emse 1800 filan alıcak sanırımBenim İdoş bu ay anca 200-250gram almış. Poposu hiç durmuyo ki neyse ki boyumuz iyi
Ay maşallah benim tontonuma :)) Tombalak kız olmuş annesi, bu gece aşıyı da atlattınız mı ohh değmesinler keyfinize :)) Bakalım biz napıcaz pazartesi günü ateş bizi çağırıyor sanırım
Cucum geçmiş olsun canım uyuyunca bişeyciğin kalmaz. İyi uykular :))
Kedicikim böyle hissetmen çok normal. Bi de siz çalışıyodunuz eve kapanmak daha zor olsa gerek sizin için. Bebişlerimiz büyüsün banyomuz da herbişeyimiz de düzene girer merak etme. Şimdi varsın her şey koşuşturmacadan ibaret olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar, gülsünler biz biraz da yarım kalıverelim bazı konularda şimdilik. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım :))
Canim cokk gecmis olsun. Tekrarlamaz cnm bu kdr ilgili bi anne olduktan sonra sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?