- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.441
selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar dicem cuma vakti geçti gerçi.:))).bakıyorum cinsiyet konuşululuyor bence Rabbim kız olsun erkek olsun hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin..önemli olan Rabbine hayırlı bir kul olacak evlat olması zaten öyle olursa ailesinede vatanınada milletinede hayırlı bir insanolur..bnm bir oğlum var ben daha bu2. bebeğime hamile kalmadan komşu teyzeler ne zaman ikinci bebek aman inşallah kızın olur kızz evlat başkadır kız evlat öz evlattır kızın olsun o kadar kız kız diye dua ettiler ki herkezde aman kızın olsun diyor ..ben ise ısrarla hayırlısıysa olsun diyorum bizler hayırın nerde olduğunu bilemeyiz ama hayırlısı için dua edebiliriz..bende bu gebeliğimde kız hissediyorum ALLAHın izniyle ama kesinlikle aman kızım olsunda nasıl olursa olsun kız evlat başkadır demiyorum ..evlatlar arası ayrımcılık yapılmaz kız olsun erkek olsun hayırlısı olsun
yağmur yağmadıkiii yağmadıkiiiibeni oksijen çarptı sanırım canım ya kalabalıkta uykum geldi yaw :26: şimdi bişeler atıştırıp cupp yatağa atıcam kendimi.
bu arada çok güzel şeyler vardı ya imrenerek baktım bebiş kıyafetlerine cinsiyeti belli olsada alsak biran önce :81:
ballısın kızım bu tarafa şakır şakır yağdıiyi bari bi de senle uğraşcadık yok ıslandım yok hasta oldum :2 Allah korusun )
hı hı biz de kızlarla şiiiimdi onu konuşuyoduk erkek miii kız mıııı diye
bana kız tahmini geliyo genelde. bu yaşıma kadar hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim ama şimdi bana da kız gibi geliyo :) eşim şimdi fark etmez diyo ama eninde sonunda erkek çocuk isteyecek gibi. ben de 2 çocuk yaparım, ne çıkarsa bahtına diyorum :)
canuumm sen yüzük testi yapmışmıydınnnnn???
ilk önce bende hayırlısını istiyorum ama kalbimden kız geçiyo hiçte fena olmaz hani. bana göre kız evlat nöbetçi evlattır onun için çok istiyorum kız olmasını ama bebişim erkekse alınmasın şimcikk
Ben de çok merak ediyorum
Annem tutturmuş senin oğlun olcak diyo neymiş kaynanamın 2 oğlu varmış benim de oğlum olurmuş midem de bulanmamış erkekte bulantı olmazmış mış mış mış
halbüsü ben kız istiyorum gıcık ediyo beni bu anniş :105:
anammm ne güzel bugün anneler toplanmışcanlar yahu bu bulantılar ne zaman geçecek nette 12 haftadan sonra azalır diyor ben 12. haftada bitecek diye bekliyordum umutla ama daha sürer mi yaa
selamcanım Alllah gönlüne göre versin ilk çocuğu kız olan anneler şanslıdır derler hep valla
erkek çocukları öyle narin nazlı oluyorlarki hiç sorma kızı olan arkadaşlar hep rahatdı valla hemde büyüynce anneye desdek kızlar daha rahat büyütülüyor
ilk çocuğum oğlan gelde bana sor çok hassas narin genede hayrılısı olsun herkese
hadi bakalım hayırlısı. bende senin gibi ilk erkek olsun diyordum hep. ama hamile kaldıktan sonra nedense kararsız kaldım
ama ben 4-5 tane çocuk yapacağım için ikisini de allah ın izniyle tadacağım için sorun yok
o kadar emin olma 4-5 kız ya da erkek kardeş olan çok tanıdığım var :)
bende senle aynı durumdayyım kokulardan iştahsızlıktan bıktım oğlumda güzel beslenmiştim ama şimdi elimde olmayarak
yemek yiyemiyorum haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimden bişey gelmiyor
hayırlısı inşallah geçer bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?