2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aleyküm selam canım haklısın tabiki hayırlısı olsun ama ikini olunca insan kalbinden geçiriyo cinsiyeti Allah herkesin gönlüne göre versinn

ballısın kızım bu tarafa şakır şakır yağdı iyi bari bi de senle uğraşcadık yok ıslandım yok hasta oldum :2 Allah korusun )

hı hı biz de kızlarla şiiiimdi onu konuşuyoduk erkek miii kız mıııı diye

anammm ne güzel bugün anneler toplanmış canlar yahu bu bulantılar ne zaman geçecek nette 12 haftadan sonra azalır diyor ben 12. haftada bitecek diye bekliyordum umutla ama daha sürer mi yaa

ilk önce bende hayırlısını istiyorum ama kalbimden kız geçiyo hiçte fena olmaz hani. bana göre kız evlat nöbetçi evlattır onun için çok istiyorum kız olmasını ama bebişim erkekse alınmasın şimcikk

hadi bakalım hayırlısı. bende senin gibi ilk erkek olsun diyordum hep. ama hamile kaldıktan sonra nedense kararsız kaldım
ama ben 4-5 tane çocuk yapacağım için ikisini de allah ın izniyle tadacağım için sorun yok

selamcanım Alllah gönlüne göre versin ilk çocuğu kız olan anneler şanslıdır derler hep valla

erkek çocukları öyle narin nazlı oluyorlarki hiç sorma kızı olan arkadaşlar hep rahatdı valla hemde büyüynce anneye desdek kızlar daha rahat büyütülüyor

ilk çocuğum oğlan gelde bana sor çok hassas narin genede hayrılısı olsun herkese

içimden bi ses bebişmin erkek olduğunu söylüyo, çin takvimi de erkek diyo annemde içime erkek doğuyo diyo :) kız olursa biz çok şaşırcaz. zaten kızsa şuan çok alınıyordur çevresindeki konuşmalara. bebişim eğer kızsan alınma üzülme baban duymasın ama ben ilk çocuğumun hayırlı sağlıklı bir kız olmasını istemiştim hep :)

anammm ne güzel bugün anneler toplanmış canlar yahu bu bulantılar ne zaman geçecek nette 12 haftadan sonra azalır diyor ben 12. haftada bitecek diye bekliyordum umutla ama daha sürer mi yaa

bende senle aynı durumdayyım kokulardan iştahsızlıktan bıktım oğlumda güzel beslenmiştim ama şimdi elimde olmayarak
yemek yiyemiyorum haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimden bişey gelmiyor
hayırlısı inşallah geçer bu durum

Selamlar canımmm

Hayyy bende de sanki biraz o korku var biliyo musun. bence haklısın. Bi de erkek çocukları biraz daha yaramaz oluyo benim ablamın oğlunu dolapların üstünde arıyoduk biz. benim gözüm o yüzden biraz korktu galiba amin hayırlısı tabii önce :)

Son düzenleme:
ahanda şimdi yaptım şu yüzük testini yanlış bilmiyorsam saç teline bağlayıp göbeğin üstünde tutuyorduk sanırım... benimkisi yuvarlak hareket etti ileri geri değil sanırım kız demekti bu sağlıklı olsun öncelikle tabi ilk olduğu için farketmez diyorum ama kız olsa fena olmaz hani

o kadar emin olma 4-5 kız ya da erkek kardeş olan çok tanıdığım var :)

canım bulantı koku tiksinme var hepsi ama tiksinmediğim şeyleri özellikle tuzlu ve hamurişi sade şeyleri gayet yiyorum ben hatta acıkınca iyice bulanıyor midem o yüzden sürekli yiyorum dana gillerden olucam yakında maalesef... ama napalım doğumdan sonra düşünürüm diyorum...

Bugün izne sömestr tatiline çıkacak olanlara gıpta ettim cidden.Yanlış meslek mi seçtik nedir? Hoş şimdi öğretmenlik okuyan da perişan malesef atanamamaktan dolayı.20 gün iznimiz var onu da bebek için almıyorum doğumdan sonraya ekletirim diyorum.Neyse cumartesi_pazarla idere edeceğiz artık.Benim çocuklar da karnelerini aldılar.Hepsi de 90-100 ayıptır söylemesiEee bana çekmişler azıcık (Not:matematiği saymazsak oldum olası matematiğim kötüydü )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…