2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy hele o basılmamış kara ilk basan olmak süper oluyor kütür kütür. Poşetle az kaymazdık hatta 3 sene önce bartındayken sitenin çocuklarıyla kaymıştım poşetle hahah tek büyük bendim aman kasamıycam kendimi büyüdüm diye valla nerde eğlence ben ordayım bayır yer göreyim yine kayarım

Hhehe evet benim dünüş karada göründü birazdan seninki de damlar.

Akşam uyumadım ya öyle oturuyorum aylak aylak hiç bi iş yapmadım kocişe dedim doyur beni yemek memek yapamam tamam tatlım çaresine bakarız dedi ayy seviyorum yaaa

Canım 3.ayda 7 kiloydu şimdi 7,5 olmuş işte.Mevcut kilosu iyi diye kafama çok takmıyorum bi de çok hareketli.Eskisi gibi em uyu em uyu değil normal tabi bu durum eller kollar durmuyo hiç.Ama emme saatlerinde çok geriliyorum.Sanki süt değil de başka bişey veriyorum nasıl geri atıyor dudağına değdiği anda.Bi de reflümüz var.Gaviskon verdi doktor.İnşallah iyi gelir.En az 3 saat yapabiliyosan 4 saat beklet iyice acıksın dedi.Bıngıldak konusunda da ben 3 damla veriyodum sağlık ocağında öyle demişlerdi.Sen röntgen mi çektirdin.Ben kaç olduğunu bilmiyorum.Sadece el yordamıyla anladık.2.ayımızdan beri sağlık ocağındaki hemşireler de söylüyodu.Doktor bişey yok diyodu.Ben kafama taktım başka bi doktora götürdüm.O dedi 1 ay keselim diye.ama sonra gene başlıcaz tamamen kesmek de yanlış.Sebebini bilmiyorum canım.Ama doktor beyin gelişimi sadece bıngıldakla ölçülmez kafa çapının büyüyüp büyümediğine,bebeğin gelişimine sosyal tepkilerine de bakmak lazım dedi..O açıdan biraz rahatladım.Geçen aya göre kafa çapı büyümüş çünkü.

Senin doktor su rus ninniyi soylemisti dimi? Hani bebekleri uyutan, kolibelnie pesni. Benim enteresan kizima actim calmaya basladi, uyuyacagi yerdr dudagi bukup suratini kipkirmizi yapip aglamaya basladi :)))))

Hahah sen bi de loreena yı dinlet bakalım napıcak ? Olmadı Enyayı dene :))

kesinlikee o ses harikadır ayy kuzum deme bende leğenle az kaymadımmpopişimin acısından gece uyuyamasamdaabende hiç kasmam valla ne var bee benim babam kocaman adamdı 40 yaşında falan belki daha fazla annemler yengemler bizim yokuşta ne kayardık ne eğlenirdikk hey gidi heyyy bende kayarım valla nolcak yani nerde patırtı orda bizz
bi göründü bi kayboldu senin dünüşş
aman boşver nöbetteydin akşam sen ee bide yemekle uğraşma sefan olsun yayılll şöleee
sev kıs sev sevmekten kim usanırr tadına doyum olmazz
çok iyi geliyo böle durumlarda destek saolsunlar valla:)ben naptım ıspanaklı havuçlu patatesli kat kat börek ondanda yemek olmaz ama dahada bişiy yapamam valla daha duş alcam çok finayımm

Anamm aksama sendeyim cucu :))

Canim reflu tanisi nasil kondu size?? Bi de hangi gaviscon likit olan mi?? Gunde ne kadar kullaniyorsunuz???

Ağladığında kucağıma aldığımda susmazsa onunla konuşuyorum.Burdayım anneceiğim,seni bırakmam, ben hep yanındayım,seni seviyorum diyorum.Çoğu zaman işe yarıyor.Sanki benden ayrı yatırdığım için bana birnevi özür dilettiriyor sıpa.

Canim reflu tanisi nasil kondu size?? Bi de hangi gaviscon likit olan mi?? Gunde ne kadar kullaniyorsunuz???

canım aslında bir tahlil falan yapmadı.Şikayetlerime bağlı söyledi.çok kusuyor benim oğlum giydiriyorum önü ıslak hep.Kaloriferin üstünde kurutuyorum dönüşümlü olarak artık.Gaviskon infant canım toz halinde suyla karıştırıyosun.Her beslenmeden sonra ama günde en fazla altı defa kaşıkla veriyosun.Daha yeni başladım.Kabızlık yapabilir dedi dr ondan korkuyorum.Senin bebeğin de emmek istemiyordu dimi.Kilo alımı yavaşladımı bu ay ne durumdasınız.

Parmişim ninni konusunu okumuştum daha yeni açabildim şimdilik uyumasa da öğleden beri zırıl zırıl ağlayan kız sus pus oldu oyunlar oynuyor Allah ım ne kadan mesudum anlatamam :)

kız bi börek naptınnn gel hadi bide ayran yaparımmm inci tanemide getir badem şekeriniii

Eminmisin o kadar cok ağlıyor ki bugun sende Abi'm gibi seneye gel demeyesin :)

Parmişim ninni konusunu okumuştum daha yeni açabildim şimdilik uyumasa da öğleden beri zırıl zırıl ağlayan kız sus pus oldu oyunlar oynuyor Allah ım ne kadan mesudum anlatamam :)

Aaa cok sevindim bir kisinin de olsa işine yaramış :)Aferin Elif Ece 'ye

Biz bu ay 800gr almisiz ama afedersin emzirmek icin bi tarafimi yirtiyorum her uyudugunda dayiyorum memeyi. Doktor kilosu cok iyi telaslanma o emme yetiyor demek ki dedi bilmiyorum. Ama ben reflu oldugunu dusunuyorum, gaviscon likit verdim ben ama nefret etti naneli ya. Sizin kilo alisiniz ne durumdaydi?

bende geceleri yatırmıyorum canım... hem dediğin gibi içine sığmıyor hem de ben doğumundan beri gece gündüz karmaşası yaşamasın diye geceleri hep yatakta yatırdım. gündüz şekerlemelerini tiny love da yapıyor

o zaman bende almak için acele etmesem mi acaba bumbo yu... ama kafayı yiycem artık, çocuk yatmıyor illa oturacakmış. sürekli desteklemek de olmuyor...babaanne başladı kucağına almaya benden gizli. ve artık kucak delisi bir oğlum var. yok deli olucam ben az kaldı

Biri börek mi dedi. Tutmayın küçük enişteyi ben de geliyorum

Aaa dogru sen lorernna dinletiyodun dmiii, favorisi hangisi sizinkinin :)

Bu canımcım [video=youtube;1k0COGfimm4]http://www.youtube.com/watch?v=1k0COGfimm4#t=1[/video]

İyiydi bu aya kadar her ay en az 1 kilo alıyoduk ama bu ay 500gr almışız bu emmeme sorunu yüzünden.Napalım yılmadan karşı koymalara aldırmadan emzirmeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…