2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eminmisin o kadar cok ağlıyor ki bugun sende Abi'm gibi seneye gel demeyesin :)

Aaa cok sevindim bir kisinin de olsa işine yaramış :)Aferin Elif Ece 'ye

eminim eminimhem ben idoşta geliyoo 3 pampa takılırlar onlar ağlamaz:118:

Biri börek mi dedi. Tutmayın küçük enişteyi ben de geliyorum

Bu canımcım [video=youtube;1k0COGfimm4]http://www.youtube.com/watch?v=1k0COGfimm4#t=1[/video]

gel enişte sende gellllll
hepimize yetecek kadar kocaman bi tepsiiiiiiaslında bide damla sakızlı muhallebi yakcaktım daha tontiş teyzenin aşure kaseleri duruyor onada veririm dedim ama namümkün sanırım çünkü şuan duştan çıktım duruşun gazı var yine ağlıyo ve ben boznozla onu sallıyorum zorla sakinledii şuan halim çok komikkkkkk

Cucum siz birer parça alın ben gerisini hallederim Duruş annene neler yaptırıyon kız öyle bak annenin giyinmesi lazım birazdan baban gelicek yavrum sen uyur kalırsan bir kaza çıkabilir

Banane banane ispat isteriz

Cucum siz birer parça alın ben gerisini hallederim Duruş annene neler yaptırıyon kız öyle bak annenin giyinmesi lazım birazdan baban gelicek yavrum sen uyur kalırsan bir kaza çıkabilir

tamam biz birer parçayla oyalanırız napammmaynen bende diyom ama duruş hanım anlamıyooo kızım diyorum kardeş için çok erken diyorum mımırtlama dönemim diyorum ama yok anacım illa yakalatcak benii
valla hiç umru değil hatun sanki yatağında uyuyooo okadar rahat pumpumlarda çıkardı

Banane banane ispat isteriz

kız sana şimdi nasıl ispatlıyım benim burda hayatım tehlikede heran basılabilirim parmişte bende ispat istiyooo ayy çok güldümm yineee
hadii gelinde kurtarın beni yemeden fotolamayı unutmazsam yüklerim parmişş

Cucum Parmiş böreğin fotosunu istemedi ki ispat olarak

Kiz istediğim ispat börek icin değil bornız ile gaz çıkarma seansına Hehe :)

Kızlar annem aradı sabayatın kızı naciye İdayı merak etmiş camdan görüşçekmişiz bana diyo ki güzel giyin süslen idayı da süsle anaa bu kadın bu naciyeyi ne sanıyo yav

Kızlar annem aradı sabayatın kızı naciye İdayı merak etmiş camdan görüşçekmişiz bana diyo ki güzel giyin süslen idayı da süsle anaa bu kadın bu naciyeyi ne sanıyo yav

puhahahaaayy yerlerdeyim demek sabayatın kızı naciye idoşu merak etmişş ayy yarabbim niyekineeekız sizde ana kız giyin bornozlarınızı geçim cam karşısınaa görsün naciye naciye işveli naciyeeene bilem necikii bu nacişşş

kızlar alemsiniz yaaa
pembe bornoz gülerek okudum yazdıklarınızı
geçmişi okudum geldim az sonra spora gideceğim
arasta ateş konusunda bende korkumdan 38.6 yı görünce verdim şurubu ama dayanamadım yanıyodu canımın içi bu kadar savaş yeter dedim ve olaya müdahale ettim
bide minik bebişlerimizin resimlerini alıntı yapamadım hepsi çok tatlılar maşallah onlara

Geçen gün idaya taktığım eşarbı aynen öyle hem kendime hem idaya takıcam abe açın camı ben geldim sebayat naciye ikilisi diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…